Μεγάλος παίκτης ο τσομπάνος.
E Easy Rider Ανώτερος Εγγρ. 4 Νοε 2020 Μηνύματα 10.520 Κριτικές 15 Like 23.080 Πόντοι 7.046 Παρασκευή στις 18:11 #981 Μεγάλος παίκτης ο τσομπάνος.
Snip Μέλος Εγγρ. 26 Απρ 2024 Μηνύματα 136 Like 203 Πόντοι 21 Παρασκευή στις 18:33 #982 Alexis_cool έγραψε: κι έτσι σε χρόνο ανύποπτο βγάζει το κυλοτίδι, και χώρισαν τα δόντια μου όπως του Φιλιππίδη. Ημισκούμπρια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Όλες και όλα στα τρομπολινια του, τα είχε γραμμένα ο Φιλιππίδης
Alexis_cool έγραψε: κι έτσι σε χρόνο ανύποπτο βγάζει το κυλοτίδι, και χώρισαν τα δόντια μου όπως του Φιλιππίδη. Ημισκούμπρια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Όλες και όλα στα τρομπολινια του, τα είχε γραμμένα ο Φιλιππίδης
raopau Ανώτερος Εγγρ. 14 Δεκ 2012 Μηνύματα 41.505 Like 24.052 Πόντοι 5.006 Παρασκευή στις 23:26 #983 The Saint* έγραψε: Δεν αμφιβάλλω στο ότι έχουν κάποια βάση αυτά που γράφετε. Υποθετικά πάντως, θα ήθελα να δω την αντίδραση σας, αν έμπαινε στο καμαρίνι σας η Σαπφώ Νοταρά, κλείδωνε την πόρτα και κατόπιν πέταγε τη ρόμπα της, μένοντας τσίτσιδη. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αν μπει η νοταρά, παλι καλα τυπε.... αν μπει ο θηλυκος ντανι τρεχο της πλευσης ελευθεριας, εκει τι στον πουτσο κανεις.....
The Saint* έγραψε: Δεν αμφιβάλλω στο ότι έχουν κάποια βάση αυτά που γράφετε. Υποθετικά πάντως, θα ήθελα να δω την αντίδραση σας, αν έμπαινε στο καμαρίνι σας η Σαπφώ Νοταρά, κλείδωνε την πόρτα και κατόπιν πέταγε τη ρόμπα της, μένοντας τσίτσιδη. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αν μπει η νοταρά, παλι καλα τυπε.... αν μπει ο θηλυκος ντανι τρεχο της πλευσης ελευθεριας, εκει τι στον πουτσο κανεις.....
vitsiozos Μέλος Εγγρ. 17 Ιουν 2006 Μηνύματα 171 Κριτικές 1 Like 519 Πόντοι 21 Παρασκευή στις 23:51 #984 Spieler έγραψε: Που να βρεθεί το λινκ ρε bro, αυτοί είναι ηθοποιοί της εποχής του παππού μου, ancient Greek history. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Για τον Γκιωνάκη είχε γίνει γνωστή άλλη υπόθεση, ο πυροβολισμός σε βάρος της ερωμένης του, της Αφροδίτης Κοζανιτά Όταν ο γνωστός κωμικός Γιάννης Γκιωνάκης πυροβόλησε την σύντροφό του
Spieler έγραψε: Που να βρεθεί το λινκ ρε bro, αυτοί είναι ηθοποιοί της εποχής του παππού μου, ancient Greek history. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Για τον Γκιωνάκη είχε γίνει γνωστή άλλη υπόθεση, ο πυροβολισμός σε βάρος της ερωμένης του, της Αφροδίτης Κοζανιτά Όταν ο γνωστός κωμικός Γιάννης Γκιωνάκης πυροβόλησε την σύντροφό του
R Rtsth Μέλος Εγγρ. 13 Μαρ 2025 Μηνύματα 130 Like 276 Πόντοι 21 Σάββατο στις 00:55 #985 Της οποίας Αφροδίτης γιος είναι ο Φοίβος, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης
Snip Μέλος Εγγρ. 26 Απρ 2024 Μηνύματα 136 Like 203 Πόντοι 21 Σάββατο στις 07:54 #986 vitsiozos έγραψε: Για τον Γκιωνάκη είχε γίνει γνωστή άλλη υπόθεση, ο πυροβολισμός σε βάρος της ερωμένης του, της Αφροδίτης Κοζανιτά Όταν ο γνωστός κωμικός Γιάννης Γκιωνάκης πυροβόλησε την σύντροφό του Κλικ για ολόκληρη προβολή... Την είχε πετύχει;
vitsiozos έγραψε: Για τον Γκιωνάκη είχε γίνει γνωστή άλλη υπόθεση, ο πυροβολισμός σε βάρος της ερωμένης του, της Αφροδίτης Κοζανιτά Όταν ο γνωστός κωμικός Γιάννης Γκιωνάκης πυροβόλησε την σύντροφό του Κλικ για ολόκληρη προβολή... Την είχε πετύχει;