ολοι εσεις οιι κομπλεξικοι μαλακες που ''την ξερετε'' αλλα δεν λετε ποια ειναι...εχετε προβλημα και θελετε βοηθεια...μπαινετε σε ενα θρεντ που οπως ειναι λογικο ΟΛΟΙ ενδιαφερνται με τρελλα να μαθουν( εστω ''φωτογραφιζοντας'') ποια ειναι η περι ου λογος ...και εσεις τι κανετε ; πασαρελα και μοστρα ''εγω την ξερω αλλα δεν λεω'' ....και τοτε ρε μαγκα γιατι μας ζαλιζεις τα παπαρια; ενδιαφερει κανεναν αν την ξερεις εσυ ; μονο ενας συμπλεγματικος μπορει να νοιωσει καποιος σε ανα ανωνυμο σαιτ ,ανωνυμος αυτος να κανει μοστρα για ενα θεμα που ειναι συγκεκριμενο και που αυτος δεν συνεισφερει καθολου.... η ξερεις και λες η εστω ''φωτογραφιζεις'' η δεν λες τιποτα....αιντε σουργελα στερημενα που ψαχνετε υποσταση σε ενα σαιτ για πουτανες
Επειδή απευθύνεσαι σε εμένα, θα σου γράψω δύο πράγματα που ίσως η διάνοιά σου δεν σου επιτρέπει να αντιληφθείς. Η κοπέλα δεν εκδίδεται με διαφήμιση, δεν είναι σε κανένα στούντιο ούτε πλέον είναι σε κάποιο γραφείο. Δεν κυκλοφορεί με κάποιο ψευδώνυμο ούτε είναι γνωστή και στα πορνοφόρουμ,
από επιλογή. Εσύ δηλαδή πέραν του αν είναι ποινικά κολάσιμο, θεωρείς ορθό να βγω εδώ δημόσια πως αυτή η κοπέλα είναι η Μαριγώ Γιωργούλα έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η περιέργειά σου, άσχετα με το αν η κοπέλα θέλει να αναφέρεται το όνομά της ή όχι. Δεν σε ψέγω για τα γραφόμενά σου, αυτά είναι αποτέλεσμα της διάνοιάς σου κι αυτό είναι το δικό σου πρόβλημα. Είσαι καταδικασμένος από το dna σου να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο από το πνευματικό ανάστημα με το οποίο γεννήθηκες. Επειδή ο ψυχασθενής Χίος έγραψε ένα αφήγημα της νοσηρής του φαντασίας θεωρείς πως έχεις δικαίωμα να αμαυρώσεις οποιαδήποτε κοπέλα εκδίδεται γιατί πολύ απλά τόσο σου κόβει. Φωτογραφίες, ονόματα και όταν η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε αναζητήσει θα κλαις σα γκομενίτσα. Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς στο ακέραιο άλλωστε σου ανήκουν δικαιωματικά. Πηγάζουν αυθόρμητα και χωρίς καμία αμφιβολία από την αμορφωσιά σου, τον ανύπαρκτο πνευματικό ειρμό σου, τη χυδαία προσωπικότητά σου η οποία πολύ απλά δεν κρύβεται. Έχω κι εγώ δικαίωμα να έχω άποψη για σένα ξέρεις αλλά δε θα στην κοινωνήσω όπως δεν κοινωνώ και την άποψη μου στα χαμέρπη ζωύφια που βουίζουν τριγύρω μου. Δεν ξέρω τον τρόπο. Άλλωστε θα ήταν και παντελώς ανώφελο αφού δε δύνασαι να κατανοήσεις.
ΥΓ την κοπέλα την συνάντησα μια φορά. Δεν έχω καμία σχέση μαζί της ούτε φίλος της είμαι ούτε νταβάς, δεν έχω καμία ανάμειξη με τέτοια κυκλώματα. Τα γραφόμενά μου όπως καταλαβαίνετε είναι απάντηση στους χαρακτηρισμούς εναντίον μου και μόνο.