Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Είσαι επαγγελματίας αγαπητέ μουΤιπς φυσικά. Η πίπα δε θα πληρώσει το νοίκι και το ρεύμα.
Είσαι επαγγελματίας αγαπητέ μουΤιπς φυσικά. Η πίπα δε θα πληρώσει το νοίκι και το ρεύμα.
ΜερσίΕίσαι επαγγελματίας αγαπητέ μου
Τετοιες μλκιες και ψεματα ουτε στα κυριακατικα θεματα του μπου. δεν γραφονται.
Να ξέρεις οτι όλες οι πουτάνες -δηλωμένες και μη- διαφωνούν μαζί σου.Η πίπα δε θα πληρώσει το νοίκι και το ρεύμα.
Χάθηκε και ευκαιρία για MMF τρίο !παρήγγειλε 2 οικογενειακές. Για 2 άτομα; (θρεφτάρια το ζευγάρι). Έχουν και παιδιά; Και τι κάναν τα παιδιά;
Και στο κάτω κάτω κυρά μου τι σε νοιάζει εσένα ,το φαϊ σου φάγανε; Άσε που γλίτωσες και το tip στο ντελιβερά.
Το καλύτερο πάντως ήταν ότι φώναζε βοήθεια από τους γείτονες.
α. Βοήθεια κάποιος ρουφάει το καυλί του άντρα μου;
β. Βοήθεια ψάχνουμε ένα τρίτο να γαμήσει το ντελιβερά
γ. Βοήθεια ψάχνουμε γυναίκα να παιχτεί τετράδα;
δ. Βοήθεια δεν έχουμε κάποιον να κρατάει την κάμερα;
Πάλι τη μισή αλήθεια μας είπανε
Από εσένα σίγουρα πιπα ???Αν ήσουν διανομέας τι θα προτιμούσες: πίπα ή tips;
Δεν τα γράφει για να την παίζει αυτός, αλλά οι προβληματικοί που αγοράζουν την φυλλάδα του...Μαλλον ο Χιος γραφει τις ονειρωξεις του και καθεται και την παιζει ....
πόσα ξέρεις εσύ μωρή Ιταλίδα απο την ΚυψέληΌλο λάθος...τους ντελιβεράδες στη μπουγατσούπολη τους φωνάζουν πακετάδες...
Ας μη πάρουμε τη δόξα από τους πρωταγωνιστές...πόσα ξέρεις εσύ μωρή Ιταλίδα απο την Κυψέλη
Ας μη πάρουμε τη δόξα από τους πρωταγωνιστές...
ψοφας για αιμα μωρη Ρουβιτσα ?Ρε νιαμου πανε να πεσουν γαμωμανες και αρχιζετε τις πιπες απο κατω....
Στις πίπες πάντα ο νίπλης πρώτος...Ρε νιαμου πανε να πεσουν γαμωμανες και αρχιζετε τις πιπες απο κατω....
Οχι να διαβαζουμε συνεχεια εσενα να βριζεις τον Αθηναιο και τους πουτανοπιρφορακηδες να κωλογλυφουν πουτανες για να τους δειξουν το μουνι τους και να τραβηξουν παχιες....ψοφας για αιμα μωρη Ρουβιτσα ?