sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Αυτο το γαλαζιο βλασταρι που μιλαει τωρα στη. Βουλη χρηστος δημας λεει
εχει σχεση με τον γνωστο δεινοσαυρο δημα;
Σκάσε β λ ά κ α
αλμπανό γαπίστα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![sabourd.jpg](https://filologos10.files.wordpress.com/2012/04/sabourd.jpg)
Αυτο το γαλαζιο βλασταρι που μιλαει τωρα στη. Βουλη χρηστος δημας λεει
εχει σχεση με τον γνωστο δεινοσαυρο δημα;
Πελοποννησιος ειμαι κι εγω. Δε θα απαγορεψεις σε καποιον που ζει στη Πελοποννησο να φερει τον τιτλο του Πελοποννησιου αν το επιθυμει. Μονο που αυτος ο τιτλος συνδεεται αποκλειστικα και αρρηκτα με την ελληνικοτητα. Ειναι το ιδιο και το αυτο. Πολλα σαιτ Δημων της Πελοποννησου γιατι δεν αναφερονται σε αρβανιτικες και σλαβικες επιρροες των περιοχων τους; Επειδη εστιαζουν στην αρχαια Ιστορια του τοπου τους, τη βυζαντινη. Τυχον επιρροες εξυπακουεται οτι μπολιαστηκαν και εξελληνιστηκαν. Μονο τοτε θεωρουνται τμημα της Ιστοριας της περιοχης, οχι ως κατι το διαφορετικο, το ξεχωριστο.
Τυπε εγω δεν ειμαι παπαγαλακι να ποσταρω θεσεις του κομματος
Τυπε εγω δεν ειμαι παπαγαλακι να ποσταρω θεσεις του κομματος
Τι χτυπιεσαι; Πολλα σαιτ Δημων της Πελοποννησου αναφερονται στην αρχαια ελληνικη Ιστορια της περιοχης τους και στη βυζαντινη Ιστορια τους επισης. Που διαφωνεις;
παπαγαλακι δεν εισαι αλλα στο ονομα του "κομματος" θα σφαξεις του νουδουπασοκοτσυριζαιους
Ανεπίσημος είναι για εμάς ο χαρακτηρισμός Μακεδόνας φίλε γιατί είμαστε εθνικά Έλληνες. Για αυτούς είναι η εθνική τους ταυτότητα και δεν γίνεται τώρα αυτό. Είναι και επίσημα εδώ και 27 χρόνια και τότε δεν έθετε τετοιο θέμα κανένας στην Ελλάδα παρά ασχολούνταν μόνο με το όνομα.Σωστά... μόνο που, πλέον, ο χαρακτηρισμός έπαψε να είναι ανεπίσημος. Έγινε, και με τη βούλα, επίσημος. Αλλά, είναι δώρον άδωρον να κάνουμε κύκλους γύρω απο το αν θα έπρεπε, ή όχι, ή πως. Όσοι διαφωνούμε, έχουμε τους λόγους μας (οκ, ίσως κάποιοι διαφωνούν χωρίς να ξέρουν) και όσοι συμφωνούν έχουν τους λόγους τους (επίσης, κάποιοι συμφωνούν χωρίς να καταλαβαίνουν).
Το πρόβλημα βρίσκεται στην αδράνεια των Σκοπίων να δείξουν μιάς κάποιας μορφή αντίδραση σε αλυτρωτικές πράξεις, απο την εκεί πλευρά. Το Άρθρο 4, παράγραφος 2 της Συμφωνίας των Πρεσπών, αναφέρει ξεκάθαρα "Έκαστο Μέρος δεσμεύεται να μην προβαίνει ή επιτρέπει οιεσδήποτε αλυτρωτικές δηλώσεις και δεν θα υιοθετήσει οιεσδήποτε παρόμοιες δηλώσεις απο εκείνους που φέρονται να δρούν για λογαριασμό, ή για το συμφέρον του Μέρους"
Και, εδώ έρχεται η βασική μου ένσταση... δεν είδα τον Ζάεφ, ή τον οποιοδήποτε, να σχολιάζει αρνητικά οργανισμούς σαν τον παρακάτω...
Οτι τα κομματα ειναι για τον ΠΟΥΤΣΟ με πρωτη την νουδουλα σου
Τους ψηφιζει ο κοσμος για δηθεν δεξιους και ειναι πιο λαθρολαγνοι και πιο κρατιστες και απο τον τσιπρα
Ασχετως προεκλογικων προγραμματων
Τι χτυπιεσαι; Πολλα σαιτ Δημων της Πελοποννησου αναφερονται στην αρχαια ελληνικη Ιστορια της περιοχης τους και στη βυζαντινη Ιστορια τους επισης. Που διαφωνεις;
Ανεπίσημος είναι για εμάς ο χαρακτηρισμός Μακεδόνας φίλε γιατί είμαστε εθνικά Έλληνες. Για αυτούς είναι η εθνική τους ταυτότητα και δεν γίνεται τώρα. Είναι και επίσημα εδώ και 27 χρόνια και τότε δεν έθετε τετοιο θέμα κανένας στην Ελλάδα παρά ασχολούνταν μόνο με το όνομα.
Μόνο που, σε αυτές τις αλυτρωτικές φωνές πατούσαν όσοι δεν υπέγραψαν καμία συμφωνία εδώ και 27 χρόνια. Οπότε, το θέμα ήταν πάντοτε στην ατζέντα, απλά δεν βρέθηκε ως τις Πρέσπες, κανένας να το παραμερίσειΑνεπίσημος είναι για εμάς ο χαρακτηρισμός Μακεδόνας φίλε γιατί είμαστε εθνικά Έλληνες. Για αυτούς είναι η εθνική τους ταυτότητα και δεν γίνεται τώρα. Είναι και επίσημα εδώ και 27 χρόνια και τότε δεν έθετε τετοιο θέμα κανένας στην Ελλάδα παρά ασχολούνταν μόνο με το όνομα.
Αν καταλαβαίνω καλά, βασικό σου μέλημα, είναι να ζείς σε αυτό που στα αγγλικά ονομάζεται ethnostate. Και έχεις σαν πολιτικό σου ίνδαλμα το κόμμα του Χίτλερ. Αν κρίνω απ'όσα γράφεις, και το avatar σου τουλάχιστον.
Για το πρώτο, θα ήθελα να σε ενημερώσω οτι αυτό απλά δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Και, ξέρεις γιατί; Γιατί οι πρώτοι που θα αντιδράσουν, και μάλιστα ΠΟΛΥ άσχημα, θα είναι οι ίδιοι που ανέβασαν αυτό το σύστημα στην εξουσία. Η εθνοκάθαρση, μπορεί στη θεωρία να ακούγεται σαν πανάκεια, αλλά στην πράξη λύνει ένα πρόβλημα, ανοίγοντας 10 στη θεση του. Κατ'αρχάς, θα πρέπει να πείσεις όλους τους καγκουροπιτσιρικάδες, που έχουν σα δεδομένο οτι θα δουλεύουνε 8ώρο χαλαρό, με σου-κου δικά τους, και τις υπόλοιπες ώρες θα ποστάρουν στα social media απο το iPhone τους, οτι τα 2/3 απο αυτούς θα πρέπει να καλύψουν τις θέσεις που κάλυπταν οι λαθρομετανάστες... ά, και να πληρώνονται με τα ίδια λεφτά, γιατί κανείς δεν πρόκειται να δώσει παραπάνω, μόνο και μόνο επειδή αυτοί είναι Έλληνες. Οι αγρότες, βιοτέχνες, παραγωγοί και κτηνοτρόφοι που έχουν λάθρο-εργάτες, τους έχουν γιατί είναι φτηνοί... και αυξάνουν το κέρδος τους. Κατα δεύτερον, θα πρέπει να τους πείς οτι η πλούσια τάξη δεν θα επεκταθεί στους πάντες, όπως βλακοδώς πιστεύουνε αρκετοί που πάνε στη Χ.Α. για "να φύγουν οι ξένεοι, και να βγάλουμε λεφτά εμείς οι Έλληνες". Οι φτωχοί αυτής της χώρας, εξίσου φτωχοί θα είναι και τότε...
Όσο για το δεύτερο... μια υποθετική ερώτηση... αναρωτήθηκες ποτέ σου πως ακριβώς έπεισε τους Γερμανούς του μεσοπολέμου ο Χίτλερ, να τον ψηφίσουν; Γιατί, εκλογές κέρδισε. Μαζικό μοίρασμα τροφής, καυσίμων και ρουχισμού, σε κάποιες περιπτώσεις και χρημάτων ήταν αυτά που έπεισαν τους Γερμανούς να τον ψηφίσουν. και ρωτώ εγώ ο κακός, και χαζός... Τα λεφτά για όλα αυτά τα εφόδια, που βρέθηκαν; Και, αν υπήρχαν, γιατί δεν τα έδινε στον κρατικό μηχανισμό εξ'αρχής, να γίνει και εθνικός ήρωας πριν καν πάει σε εκλογές; Μήπως ο Χίτλερ, και το κόμμα που τόσο ενστερνίζεσαι δεν είναι και τόσο αθώο; Μήπως οι χρηματοδότες του Χίτλερ είχαν να περιμένουν κάποιας μορφής κέρδος μέσα απο την άνοδό του στην εξουσία;
Θα πεις εσύ εμένα κατσαπλια ρε φασιστοπασοκτζη ??εισαι σιγουρα δεξιος;
πιο πολυ για κατσαπλιας τσυριζαιος φαινεσαι
εισαι σιγουρα δεξιος;
πιο πολυ για κατσαπλιας τσυριζαιος φαινεσαι
σιγα με της σφαγες μακεδονομαχοι....ποιος θα σκουπισει μετα? ο αντισθενης?
Τύπε σε κόβω για δημοκράτη :Sδιαβασε το "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ "
ενα βιβλιο που δεν πρεπει να λειπει απο πουθενα!
Σωστος για την Κουντουρα, σωστός και για την εμετική συμφωνία, γελάνε και οι πέτρες όμως για την διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ ότι για τη μεν ΝΔ η συμφωνία θα ήταν προϊόν συμβιβασμού ενω για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι προϊόν ευχάριστης παραχώρησης.
λαθος ..Τύπε σε κόβω για δημοκράτη :S