jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Τυπε μου δεν νομιζω η ΧΑ να εταζε χαρισμα δανειων
Οποιος ψηφισε με γνωνονα να πιστολιασει το δανειο του, ψηφισε συριζα
Πας εναντια στο "κομμα";
Τυπε μου δεν νομιζω η ΧΑ να εταζε χαρισμα δανειων
Οποιος ψηφισε με γνωνονα να πιστολιασει το δανειο του, ψηφισε συριζα
Αυτο ειναι θρασοςΧειροκροτησε τον Δενδια ο Συριζα
Προβες συγκυβερνησης
Μονο η ΧΑ απεναντι στο "συνταγματικο τοξο" των προδοτων
Αυτο ειναι θρασος
Χερακι-χερακι πατε με τους κατσαπλιαδες 4 χρονια τωρα
Συγκρινόμενοι; Εννοείται.
Δεν υπήρξε εκλογική αναμέτρηση που να έχω ψηφίσει, στην οποία δεν διάβασα όλο το πρόγραμμα του κάθε κόμματος/συνδυασμού που λάμβανε μέρος. Μα Γενικές, μα τοπικές, μα δημοτικές, μα σχολικές, μα ότι και να είναι. Αν δεν το έκανα, θα έφτυνα τα πνευμόνια μου αλαλάζων κι εγώ, σαν τον πίκη
Αυτο ειναι θρασος
Χερακι-χερακι πατε με τους κατσαπλιαδες 4 χρονια τωρα
Πας εναντια στο "κομμα";
Eσύ είσαι ένας μετριοπαθής εθνικιστής που προσπαθεί να υποστηρίξει ανορθολογικά πράγματα με λογικοφανή επιχειρήματα και που επιστρατεύεις φανταστικούς κινδύνους για να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου. Δεν υπάρχει μέρος της Ελληνικής ταυτότητας γιατί είμαστε μόνο εθνικά Έλληνες και η Μακεδονία δεν είναι παρά ένα από τα εννιά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας. Κι'εγώ Πελοποννήσιος είμαι αλλά δεν θα απαγορεύσω σε κανέναν άλλον που ζει εδώ να έχει αυτόν τον ανεπίσημο χαρακτηρισμό απ'όπου κι'αν είναι.
Εγω ουτε συμβολαια δεν εμπιστευομαι
Αλλωστε στην Ελλάδα δεν τηρούνται οι υποσχεσεις. Αν ψηφιζα Ελβετία η Αυστρία μπορει να διαβαζα τα προγράμματα των κομματων
Προσωπικα μου αρκει που η ΧΑ ειναι το μοναδικο αντιεποικιστικο κομμα και αυτο μου αρκει για να λαβει την ψηφο μου
Σωστά... μόνο που, πλέον, ο χαρακτηρισμός έπαψε να είναι ανεπίσημος. Έγινε, και με τη βούλα, επίσημος. Αλλά, είναι δώρον άδωρον να κάνουμε κύκλους γύρω απο το αν θα έπρεπε, ή όχι, ή πως. Όσοι διαφωνούμε, έχουμε τους λόγους μας (οκ, ίσως κάποιοι διαφωνούν χωρίς να ξέρουν) και όσοι συμφωνούν έχουν τους λόγους τους (επίσης, κάποιοι συμφωνούν χωρίς να καταλαβαίνουν).Eσύ είσαι ένας μετριοπαθής εθνικιστής που προσπαθεί να υποστηρίξει ανορθολογικά πράγματα με λογικοφανή επιχειρήματα και που επιστρατεύεις φανταστικούς κινδύνους για να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου. Δεν υπάρχει μέρος της Ελληνικής ταυτότητας γιατί είμαστε μόνο εθνικά Έλληνες και η Μακεδονία δεν είναι παρά ένα από τα εννιά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας. Κι'εγώ Πελοποννήσιος είμαι αλλά δεν θα απαγορεύσω σε κανέναν άλλον που ζει εδώ να έχει αυτόν τον ανεπίσημο χαρακτηρισμό απ'όπου κι'αν είναι.
Τι εννοεις;
Οτι τα κομματα ειναι για τον ΠΟΥΤΣΟ με πρωτη την νουδουλα σου
Τους ψηφιζει ο κοσμος για δηθεν δεξιους και ειναι πιο λαθρολαγνοι και πιο κρατιστες και απο τον τσιπρα
Ασχετως προεκλογικων προγραμματων
Περιμενε, μη βιαζεσαι, τωρα τον ενημερωσαμε οτι ο αρχηγος του εταζε διαγραφη χρεων και δανειων αλλα χρειαζεται λιγες εβδομαδες να φτασει η πληροφορια στον εγκεφαλο![]()
γιος τουΑυτο το γαλαζιο βλασταρι που μιλαει τωρα στη. Βουλη χρηστος δημας λεει
εχει σχεση με τον γνωστο δεινοσαυρο δημα;
Πελοποννησιος ειμαι κι εγω. Δε θα απαγορεψεις σε καποιον που ζει στη Πελοποννησο να φερει τον τιτλο του Πελοποννησιου αν το επιθυμει. Μονο που αυτος ο τιτλος συνδεεται αποκλειστικα και αρρηκτα με την ελληνικοτητα. Ειναι το ιδιο και το αυτο. Πολλα σαιτ Δημων της Πελοποννησου γιατι δεν αναφερονται σε αρβανιτικες και σλαβικες επιρροες των περιοχων τους; Επειδη εστιαζουν στην αρχαια Ιστορια του τοπου τους, τη βυζαντινη. Τυχον επιρροες εξυπακουεται οτι μπολιαστηκαν και εξελληνιστηκαν. Μονο τοτε θεωρουνται τμημα της Ιστοριας της περιοχης, οχι ως κατι το διαφορετικο, το ξεχωριστο.Eσύ είσαι ένας μετριοπαθής εθνικιστής που προσπαθεί να υποστηρίξει ανορθολογικά πράγματα με λογικοφανή επιχειρήματα και που επιστρατεύεις φανταστικούς κινδύνους για να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου. Δεν υπάρχει μέρος της Ελληνικής ταυτότητας γιατί είμαστε μόνο εθνικά Έλληνες και η Μακεδονία δεν είναι παρά ένα από τα εννιά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας. Κι'εγώ Πελοποννήσιος είμαι αλλά δεν θα απαγορεύσω σε κανέναν άλλον που ζει εδώ να έχει αυτόν τον ανεπίσημο χαρακτηρισμό απ'όπου κι'αν είναι.
ελα διπλα ρε πουτσα...Σωστος για την Κουντουρα, σωστός και για την εμετική συμφωνία, γελάνε και οι πέτρες όμως για την διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ ότι για τη μεν ΝΔ η συμφωνία θα ήταν προϊόν συμβιβασμού ενω για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι προϊόν ευχάριστης παραχώρησης.
Βουλευτης απο 31 ετων παρακαλωμαλιστα
να μην χαθει και ο μισθος