Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τα σκοπια πρεπει να διαμελιστουν.
ή με βαση την ιστορικη δικαιοσυνη ένα μερος να παρει η ελλαδα και ένα η αλβανια και οι υπολοιποι σλαβοι να φυγουν από κει που ηρθαν.
ή με βαση την πληθυσμιακη δικαιοσυνη το μεγαλυτερο μερος να το παρει η βουλγαρια μιας και βουλγαροι αισθάνονται οι ανθρωποι και το ανεκδοτο για εθνικα μακεδονες είναι παρομοιο με το ανεκδοτο για εθνικα κυπριους. ένα άλλο μερος η αλβανια και δυο ισως μικρα κομματάκια σε σερβια και ελλαδα.
να υπαρχει κρατος που να κλεβει το ονομα μας και την ιστορια μας είναι προσβολή και ενας πολεμος είναι προτιμότερος από αυτην την ντροπιαστικη ειρηνη που ζουμε από το 1990.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εχεις δικιο, δεν εχει αλλο νοημα, συμφωνουμε σε αυτο. Τουλαχιστον με τη διαλεξη που ανεφερα μπορει να ενδιαφερθει κανεις να τη παρακολουθησει και να μαθει. Δε μιλαω για σενα, μη παρεξηγηθω. Μπορει να υπαρχουν και καποιοι που ενδιαφερονται να μαθουν για την ελληνικη γλωσσα απο εναν ξενο καθηγητη πανεπιστημιου.
ΟΚ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει να διαφωνήσω σε κάτι που μπορεί να φαίνεται λογικό.
Κάποτε κάποιοι μπορεί να διαφωνούσαν με το ότι η γη είναι στρογγυλή ή επίπεδη.
Πρώτα προέχουν οι αποδείξεις. Οι απόψεις δεν με αφορούν.

Δεν ξέρω, είμαι μηχανικός και όλη μου την ζωή συναναστρέφομαι με άτομα που εκτιμάνε τις αποδείξεις και τα papers.

Μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Έχεις δίκιο, λέμε το ίδιο πράγμα, είναι άσκοπη η συζήτηση μεταξύ μας.
Εχεις δικιο, δεν εχει αλλο νοημα, συμφωνουμε σε αυτο. Τουλαχιστον με τη διαλεξη που ανεφερα μπορει να ενδιαφερθει κανεις να τη παρακολουθησει και να μαθει. Δε μιλαω για σενα, μη παρεξηγηθω. Μπορει να υπαρχουν και καποιοι που ενδιαφερονται να μαθουν για την ελληνικη γλωσσα απο εναν ξενο καθηγητη πανεπιστημιου. Ας κρατησουμε αυτο ως θετικο.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Έτσι είναι τύπε. Μάθανε πώς γαμιώμαστε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι.
Πάντως εδώ κάποια από τα παλικάρια το πιστεύουν ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική. Όπως κι η Κύπρος.
Καλησπέρα, από έναν πρώην έφεδρο υπαξιωματικό Μηχανικού που αν γίνει μπαμ, αλίμονο όποιον βρουν ξαρμάτωτο.

Νάσαι καλά σειρά, πάντα καλά φίλτατε,
πανέτοιμοι είμαστε ανά πάσα στιγμή  :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αλλα λογια να αγαπιομαστε

για αλλη μια φορα οι γραφικοτητες των ανθρωπουν που δεν εχουν ιδεα απο την πραγματικοτητα

αν το παμε ετσι οι μακεδονες δεν ηταν ελληνες αλλα αυτοχθονες μαλακες

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
να υπαρχει κρατος που να κλεβει το ονομα μας και την ιστορια μας είναι προσβολή και ενας πολεμος είναι προτιμότερος από αυτην την ντροπιαστικη ειρηνη που ζουμε από το 1990.

Συμφωνώ !!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
τα σκοπια πρεπει να διαμελιστουν.
ή με βαση την ιστορικη δικαιοσυνη ένα μερος να παρει η ελλαδα και ένα η αλβανια και οι υπολοιποι σλαβοι να φυγουν από κει που ηρθαν.
ή με βαση την πληθυσμιακη δικαιοσυνη το μεγαλυτερο μερος να το παρει η βουλγαρια μιας και βουλγαροι αισθάνονται οι ανθρωποι και το ανεκδοτο για εθνικα μακεδονες είναι παρομοιο με το ανεκδοτο για εθνικα κυπριους. ένα άλλο μερος η αλβανια και δυο ισως μικρα κομματάκια σε σερβια και ελλαδα.
Για να το πω απλα μια που ειμαι απο Πελοποννησο. Δε φανταζομαι ξενο γειτονικο μη ελληνικο κρατος να προσπαθει να οικοιοποιηθει-κλεψει το ονομα και την Ιστορια της Πελοποννησου, και οι Πελοποννησιοι να καθομασταν ησυχα και να λεγαμε, Να το συζητησουμε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Για να το πω απλα μια που ειμαι απο Πελοπονησο. Δε φανταζομαι ξενο γειτονικο μη ελληνικο κρατος να προσπαθει να οικοιοποιηθει-κλεψει το ονομα και την Ιστορια της Πελοπονησου, και οι Πελοπονησιοι να καθομασταν ησυχα και να λεγαμε, Να το συζητησουμε.

επειδη η πελλοπονησος δεν εχει γειτονες μονο τους μαλακες στο μεσολλογι  :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Για να το πω απλα μια που ειμαι απο Πελοπονησο. Δε φανταζομαι ξενο γειτονικο μη ελληνικο κρατος να προσπαθει να οικοιοποιηθει-κλεψει το ονομα και την Ιστορια της Πελοπονησου, και οι Πελοπονησιοι να καθομασταν ησυχα και να λεγαμε, Να το συζητησουμε.

οχι μονο θα καθονταν ησυχα οι χασικλες της ηλειας και μεσηνιας και οι μιναρες της πατρας αλλα δεν θα κουνιονταν ρουθουνι

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
οχι μονο θα καθονταν ησυχα οι χασικλες της ηλειας και μεσηνιας και οι μιναρες της πατρας αλλα δεν θα κουνιονταν ρουθουνι
Απο το Αιγιο ειμαι εγω. Δεν ειμαστε καλα παιδια οι χαμουτζηδες σε οποιον μας πειραξει τη πατριδα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Η Πελοπόννησος έχει και τη Μάνη Βανάκια ;)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Απο το Αιγιο ειμαι εγω. Δεν ειμαστε καλα παιδια οι χαμουτζηδες σε οποιον μας πειραξει τη πατριδα.

ελα τυπε πες οτι εισαι απο αχαια συντοπιτης δηλαδη
στην αχαια ειναι τα πιο ηρεμα ανθρωπακια τι να λεμε τωρα

στην ηλιεια στο παιζουν ιστορια και μουρη και εφε οι κολεες με τα χασισα

Επισκέπτης
Νάσαι καλά σειρά, πάντα καλά φίλτατε,
πανέτοιμοι είμαστε ανά πάσα στιγμή  :hi:
Φαίδωνα, εκτός από τον τζόγο που είναι δύσκολος και βασικά για ΧΧΧ πάνε τα όποια έσοδα έρχονται, η γη με ταίζει. Αν λοιπόν μου την πάρουν τότε τελείωσα. Άρα πώς να κάνω πίσω σε μια τέτοια περίπτωση?

Τσουτ!
Εμείς εδώ έχουμε νταβατζιλίκι για τις διάφορες σεξοκουκουβάγιες :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ελα τυπε πες οτι εισαι απο αχαια συντοπιτης δηλαδη
στην αχαια ειναι τα πιο ηρεμα ανθρωπακια τι να λεμε τωρα

στην ηλιεια στο παιζουν ιστορια και μουρη και εφε οι κολεες με τα χασισα
Ορεινη Αιγιαλεια. Και ορεινη Κορινθια η μητερα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
τι να πει και η μανη δηλαδη

η επαρχια ειναι πιο σαπια και διεφθαρμενη απο τις μεγαλες πολεις και την αθηνα

Εξαρτάται και δεν μιλάμε για αυτό. Για την αντίδραση που θα υπήρχε μιλάμε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω απο ηλιεια και κοντα στο διακοπτο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εντομεταξυ ο καμενος θελει δημοψισμα

και ποιος του εγγυαται οτι ο λαος αν τεθει ερωτημα με γεωγραφικο προσδιορισμο δεν θα ψηφισει θετικα

Επισκέπτης
Η Πελοπόννησος έχει και τη Μάνη Βανάκια ;)
Μανιάτης είσαι Ταξίαρχε?
Τι διάολο όλη την ώρα αλλάζεις βαθμούς......
Ε τράβα μάζεψε αγριλιές, αφού έχετε το καλύτερο λάδι εκεί κάτω. Να λαδώσεις τις διάφορες σεξοκουκουβάγιες :grin:
Πάντως αν έπιανα κανένα γερό στοίχημα, εκτός από τα γαμίσια θα πήγαινα να αγόραζα κανένα χωράφι εκεί ορεινή Μάνη να το γέμιζα αγριλιές!

ΑΓΡΙΟΛΑΔΟ, ΤΙΜΗ & ΑΡΕΙΑ ΨΩΛΗ!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειχε νεα συνεντευξη  Νιμιτς στον ΑΝΤ1. Και ειπε, Ας ειμαστε ρεαλιστες, τοσες χωρες εχουν αναγνωρισει ως σκετο Μακεδονια. Ακομα και η Ελλαδα εχει αναγνωρισει Πρωην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια Της Μακεδονιας. Μακεδονιας. Αρα και βεβαια θα εχει η συνθετη ονομασια Μακεδονια, εννοειται. Τελειωμενα πραγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom