Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16

Ε μια χούφτα άνθρωποι έχουν καταφέρει τόσα. Δεν είναι και λίγο.

Εντάξει ,τους πληρώνουν οι αμερικάνοι φορολογούμενοι,
όπως εμείς ενισχύουμε τη Κύπρο μας με μυστικά κονδύλια αλλά και με την ΕΛΔΥΚ

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Εντάξει ,τους πληρώνουν οι αμερικάνοι φορολογούμενοι,
όπως εμείς ενισχύουμε τη Κύπρο μας με μυστικά κονδύλια αλλά και με την ΕΛΔΥΚ

Η Αμερικανική βοήθεια εννοείται πως υπάρχει και είναι και μεγάλη. Και πάλι όμως το Ισραήλ είναι πολύ αξιόλογη χώρα.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Η Αμερικανική βοήθεια εννοείται πως υπάρχει και είναι και μεγάλη. Και πάλι όμως το Ισραήλ είναι πολύ αξιόλογη χώρα.

Πως να μην είναι αφού έχει ακροεθνικιστές πολίτες που βγάζουν αντίστοιχες κυβερνήσεις.
Η χρυσή αυγή αν ήταν ισραηλινό κόμμα θα το λέγανε συριζα..

Επισκέπτης
Εμ γιατί ήτανε κυνηγημένοι, τους έκαιγαν οι Ναζί, ανέκαθεν όταν έπιναν έλεγαν και του χρόνου στην Ιερουσαλήμ κλπ κλπ.......
Το ότι τους θαυμάζω ΔΕΝ σημαίνει ότι τους συμπαθώ. Τους ζηλεύω θα το έλεγα με ήπιο τρόπο.
Για να πάμε πίσω στο θέμα της Μακεδονίας μου προξενεί εντύπωση πως διάολο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν εγκαλεί ένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Και μην πεταχτεί ο τζώνυς να μας πει ότι προέρχεται από τη ΝΔ, γιατί κι ο ΣΥΡΙΖΑ τον έσπρωξε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εμ γιατί ήτανε κυνηγημένοι, τους έκαιγαν οι Ναζί, ανέκαθεν όταν έπιναν έλεγαν και του χρόνου στην Ιερουσαλήμ κλπ κλπ.......
Το ότι τους θαυμάζω ΔΕΝ σημαίνει ότι τους συμπαθώ. Τους ζηλεύω θα το έλεγα με ήπιο τρόπο.
Για να πάμε πίσω στο θέμα της Μακεδονίας μου προξενεί εντύπωση πως διάολο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν εγκαλεί ένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Και μην πεταχτεί ο τζώνυς να μας πει ότι προέρχεται από τη ΝΔ, γιατί κι ο ΣΥΡΙΖΑ τον έσπρωξε.
Η ΝΔ εχει ξεκαθαρισει οτι δεν προσερχεται σε συμβουλιο πολιτικων αρχηγων αν δεν υπαρξει σαφης θεση του Συριζα για το ονομα που διαπραγματευεται.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16

Το θέμα με τους εβραίους είναι ότι ενισχύουν όλα τα αντιεθνικιστικά κόμματα των άλλων λαών.
Είναι σαν τους αλβανούς που στην ελλάδα είναι πασοκ-συριζα-αναρχικοί
αλλά στην πατρίδα τους είναι με τον uck εθνικιστές μεγαλοιδεάτες

O τζχόνυς μετά απο το σημερινό κρεσέντο μάλλον είναι τρολάκιας,
δεν μπορεί  δεν γίνεται να υπάρχει τόση μαλακία συσσωρευμένη που να χωράει σε ένα άτομο όσο τραβατρόμπας κι αν είναι :2funny:

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Η ΝΔ εχει ξεκαθαρισει οτι δεν προσερχεται σε συμβουλιο πολιτικων αρχηγων αν δεν υπαρξει σαφης θεση του Συριζα για το ονομα που διαπραγματευεται.

Ότι θέλει το συριζα θα το περάσει με το κλεφτοπασοκ παρέα με τον μπομπολάκη.
Έτσι θα μείνει και καλά "παρθένος" ο Καμμένος που όμως προ απίθανου απροόπτου
δεν θα διστάσει να κάνει μια ακόμη κωλοτούμπα.

Επισκέπτης
Σωστός ο Φαίδωνας περί των Εβραίων, καλώς πράττουν.
Πριν αφήσω (προσωρινά) το νήμα χμ πέρασα κι από το Antinews που παλαιότερα έμπαινα περισσότερο, ε δεξιό ιστολόγιο είναι.
Η δήλωση του www.antinews.gr/action.read/politiki/pr-paulopoulos-to-onoma-prepei-na-min-apopneei-alutrotikes-taseis/2.120502]Προέδρου της Δημοκρατίας εδώ[/url]

focus on:

Απευθυνόμενος στα στελέχη Ελληνοαμερικανικών και Αμερικανοεβραϊκών Οργανώσεων, που τον επισκέφθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε επίσης στο Κυπριακό, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και στις ελληνοαλβανικές σχέσεις, υπογραμμίζοντας:

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
focus on:

Απευθυνόμενος στα στελέχη Ελληνοαμερικανικών και Αμερικανοεβραϊκών Οργανώσεων, που τον επισκέφθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε επίσης στο Κυπριακό, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και στις ελληνοαλβανικές σχέσεις, υπογραμμίζοντας:

Άνοιξε η όρεξη στο Ράμα ,μάθαν ότι μαμιόμαστε με τα σκόπια πλάκωσαν κ τα αλβανά
Δε πάμε καλά

Επισκέπτης
Έτσι είναι τύπε. Μάθανε πώς γαμιώμαστε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι.
Πάντως εδώ κάποια από τα παλικάρια το πιστεύουν ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική. Όπως κι η Κύπρος.
Καλησπέρα, από έναν πρώην έφεδρο υπαξιωματικό Μηχανικού που αν γίνει μπαμ, αλίμονο όποιον βρουν ξαρμάτωτο.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εθνικιστικη ιστορια απο ποιον; Απο τον Αμερικανο καθηγητη πανεπιστημιου στις ΗΠΑ που κανει διαλεξη στους φοιτητες του; Και ολοι σαν  κι αυτον. Ο Αμερικανος ειναι δηλαδη πληρωμενος απο ελληνικους εθνικιστικους κυκλους; Ενταξει, ομολογω οτι συμβαινει κι αυτο. Επιστημονικες εργασιες υπο παραγγελια. Αυτο υποστηριζεις; Αληθεια τωρα. Και καλα ο ενας. Και απο μια χωρα. Ολοι οι επιστημονες; Οπως ειπα και προηγουμενως. Αν ακουσεις να λενε οτι οι Ολυμπιακοι Αγωνες ειναι ελληνικης προελευσης, μη δυσανασχετησεις. Για να το λενε ολοι οι επιστημονες, ετσι θα ειναι. Τι να κανουμε τωρα; Ετσι και  με την ελληνικη γλωσσα και τη διαχρονικοτητα της στο περασμα των αιωνων. Οβερ απο εμενα, δεν εχει αλλο νοημα.
Ναι, κοίτα, η συζήτηση μαζί σου μέχρι τώρα είναι η εξής:
- Η Ελληνική γλώσσα είναι γαμώ!
- Γιατί;
- Επειδή το λέει ο κόσμος.
- Θέλω paper, θέλω peer review paper.
- Δεν έχω, όμως το λένε όλοι.

Ναι αλλά θέλω paper, δεν με ενδιαφέρει μια άποψη, ακόμα και για την κλιματική αλλαγή, έχουν βγει χιλιάδες papers, δεν βγήκαν απλά κάτι τύποι που είπαν: "η γη θερμαίνεται, πιστέψτε μας". Η κοινή γνώμη των ειδικών έχει τεκμηριωθεί από χιλιάδες αποδείξεις, που ο κάθε ένας τις ελέγχει είκοσι φορές πριν τις βγάλει στην φόρα επειδή φοβάται μήπως κάνει μαλακία και γελοιοποιηθεί.

Ξέρω πως δεν θα βρεις, επειδή έχω ψάξει και εγώ στο παρελθόν, και όλα είναι στην φαντασία μερικών.

Αν θέλεις να διαβάσεις κάτι σοβαρό πάνω σε εγκέφαλο και γλώσσα, σου προτείνω το:
Τα άλλα είναι απλά μη αποδεδειγμένα, άρα μη αξιόπιστα.

Φίλε μου μην είσαι δογματικός. Να αφήνεις τις αποδείξεις να σε οδηγούν.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ολοι οι υπολοιποι δηλαδη ειμαστε χαζοι κι εσυ ο εξυπνος, αλλά εμεις ειμαστε οι αγενεις.
Αν κάποιος πιστεύει σε πράγματα μη αποδεδειγμένα, δεν είναι αναγκαστικά χαζός, απλά είναι biased.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ναι, κοίτα, η συζήτηση μαζί σου μέχρι τώρα είναι η εξής:
- Η Ελληνική γλώσσα είναι γαμώ!
- Γιατί;
- Επειδή το λέει ο κόσμος.
- Θέλω paper, θέλω peer review paper.
- Δεν έχω, όμως το λένε όλοι.

Ναι αλλά θέλω paper, δεν με ενδιαφέρει μια άποψη, ακόμα και για την κλιματική αλλαγή, έχουν βγει χιλιάδες papers, δεν βγήκαν απλά κάτι τύποι που είπαν: "η γη θερμαίνεται, πιστέψτε μας". Η κοινή γνώμη των ειδικών έχει τεκμηριωθεί από χιλιάδες αποδείξεις, που ο κάθε ένας τις ελέγχει είκοσι φορές πριν τις βγάλει στην φόρα επειδή φοβάται μήπως κάνει μαλακία και γελοιοποιηθεί.

Ξέρω πως δεν θα βρεις, επειδή έχω ψάξει και εγώ στο παρελθόν, και όλα είναι στην φαντασία μερικών.

Αν θέλεις να διαβάσεις κάτι σοβαρό πάνω σε εγκέφαλο και γλώσσα, σου προτείνω το:
Τα άλλα είναι απλά μη αποδεδειγμένα, άρα μη αξιόπιστα.

Φίλε μου μην είσαι δογματικός. Να αφήνεις τις αποδείξεις να σε οδηγούν.
Α, ενταξει, πεστο ντε. Αντι να εμπιστευτουμε διεθνως τους ιστορικους, τους αρχαιολογους, τους φιλολογους, τους καθηγητες, να το παμε σαν  εκεινο τον μουρλο που συνδιαζε τους αριθμους με τη γλωσσα. Αντε και αστροφυσικους ευχομαι.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Α, ενταξει, πεστο ντε. Αντι να εμπιστευτουμε διεθνως τους ιστορικους, τους αρχαιολογους, τους φιλολογους, τους καθηγητες, να το παμε σαν  εκεινο τον μουρλο που συνδιαζε τους αριθμους με τη γλωσσα. Αντε και αστροφυσικους ευχομαι.
Το ανάποδο. Να εμπιστευτούμε τους ιστορικούς, τους αρχαιολόγους, τους φιλολόγους και τους καθηγητές, όταν βγάζουν θεωρίες, γραμμένες, που έχουν περάσει από προσεκτική εξέταση, λέξη λέξη.

Όχι μια απλή χαζομάρα που δεν έχει αποδειχτεί.

Για την ώρα, εσύ είσαι αυτός που δέχεται τους αριθμολόγους, θεωρίες χωρίς απόδειξη δηλαδή.

Μπέρδεψες τους ρόλους μας.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Παιδιά ο sparkling water ειναι καλό παιδί αλλά οι αποψεις του, ακριβώς επειδή είναι χωρίς κόστος, είναι πολύ τραβηγμένες.

Π.χ. είναι υπέρ της ιδιωτικής αστυνομίας (με πληρη κατάργηση της δημόσιας) και των ιδιωτικών δικαστηριων (με πλήρη κατάργηση των δημοσίων).

Είναι αναρχοκαπιταλιστης δηλαδή επιθυμεί την 100% εξαφάνιση του κράτος και την 100% επικράτηση των αγορών.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παιδιά ο sparkling water ειναι καλό παιδί αλλά οι αποψεις του, ακριβώς επειδή είναι χωρίς κόστος, είναι πολύ τραβηγμένες.

Π.χ. είναι υπέρ της ιδιωτικής αστυνομίας (με πληρη κατάργηση της δημόσιας) και των ιδιωτικών δικαστηριων (με πλήρη κατάργηση των δημοσίων).

Είναι αναρχοκαπιταλιστης δηλαδή επιθυμεί την 100% εξαφάνιση του κράτος και την 100% επικράτηση των αγορών.
Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση, και εγώ θυμάμαι πως ήσουν ευγενικός.

Επίσης δέχομαι την κριτική πως οι ιδέες μου είναι λίγο θεωρία άρα εύκολα υπερασπίσιμες, καίτοι δεν είναι εντελώς στον αέρα.

Μπορώ να φέρω παραδείγματα ιδιωτικών αστυνομιών ή ιδιωτικών δρόμων αν σε ενδιαφέρει.

Όμως τώρα μιλάμε για κάτι πολύ πιο εύκολο να αποφανθούμε.

Κανένας δεν έχει βγάλει κανένα paper που να δείχνει ανωτερότητα, όχι της Ελληνικής γλώσσας, αλλά καμίας γλώσσας, έναντι άλλης.
Θα βρει κανείς άπειρα papers πάνω σε συσχετισμό γλώσσας και εγκεφάλου, αλλά όχι αν κάποια γλώσσα είναι καλύτερα από άλλη, απλά πως η γλώσσα επηρεάζεται από τις δομές του εγκεφάλου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση, και εγώ θυμάμαι πως ήσουν ευγενικός.

Επίσης δέχομαι την κριτική πως οι ιδέες μου είναι λίγο θεωρία άρα εύκολα υπερασπίσιμες, καίτοι δεν είναι εντελώς στον αέρα.

Μπορώ να φέρω παραδείγματα ιδιωτικών αστυνομιών ή ιδιωτικών δρόμων αν σε ενδιαφέρει.

Όμως τώρα μιλάμε για κάτι πολύ πιο εύκολο να αποφανθούμε.

Κανένας δεν έχει βγάλει κανένα paper που να δείχνει ανωτερότητα, όχι της Ελληνικής γλώσσας, αλλά καμίας γλώσσας, έναντι άλλης.
Θα βρει κανείς άπειρα papers πάνω σε συσχετισμό γλώσσας και εγκεφάλου, αλλά όχι αν κάποια γλώσσα είναι καλύτερα από άλλη, απλά πως η γλώσσα επηρεάζεται από τις δομές του εγκεφάλου.

Σε σχεση με την ελληνικη γλωσσα, αν τη θεωρησουμε ως ενιαια απο την ομηρικη ως σημερα, να αναφερθουν τα εξης.
Εχει πολλες εννοιες και αποδιδονται πολλες σημασιες με ακριβεια . Προερχονται πολλοι επιστημονικοι ορισμοι απο την ελληνικη γλωσσα, οπως επισης και πολλες λεξεις σε αλλες γλωσσες και διαφορετικες ομαδες εχουν ελληνικες ριζες.
Επισης το ιδιο το λατινικο αλφαβητο, το οποιο χρησιμοποιειται σε καθε ευρωπαικη γλωσσα , μαζι με την τουρκικι, οπως επισης και το κυριλικο, προερχονται απο το ελληνικο.
Και βεβαια το μεγαλυτερο μερος της Βιβλου, οπως επισης και πολλα αλλα σημαντικα κειμενα στην εξελιξη της ανθρωποτητας ειναι στα ελληνικα στο πρωτοτυπο.
Γενικοτερα εχει μια καποια ιδιαιτερη βαρυτητα η ελληνικη γλωσσα, μη ξεχναμε επισης οτι εχει διατελεσει για πολλους αιωνες, δηλαδη απο τα ελληνιστικα χρονια ως τα υστερα μεσαιωνικα , την γλωσσα επικοινωνιας για το πιο πολιτισμενο και εξελιγμενο κομματι του κοσμου σε αυτη την περιοδο, την Ανατολικη Μεσογειο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το ανάποδο. Να εμπιστευτούμε τους ιστορικούς, τους αρχαιολόγους, τους φιλολόγους και τους καθηγητές, όταν βγάζουν θεωρίες, γραμμένες, που έχουν περάσει από προσεκτική εξέταση, λέξη λέξη.

Όχι μια απλή χαζομάρα που δεν έχει αποδειχτεί.

Για την ώρα, εσύ είσαι αυτός που δέχεται τους αριθμολόγους, θεωρίες χωρίς απόδειξη δηλαδή.

Μπέρδεψες τους ρόλους μας.
Απλη χαζομαρα, ποια; Και με τι εφοδια τις κρινεις ως τετοιες; Αφου εσυ ο ιδιος ειπες οτι ουτε καν εχεις λαβει γνωση, ουτε επιθυμεις να λαβεις για το τι λενε ξενοι επιστημονες για την ανωτεροτητα και το θαυμα της διαχρονικοτητας της ελληνικης γλωσσας. Πιστευε και μη ερευνα δηλαδη. Ιδεολογικες παρωπιδες. Οταν ομως οι ειδικοι βαζουν σε ενα κρας τεστ ενα γερμανικο αυτοκινητο με ενα κινεζικο και βγει το γερμανικο ανωτερο, παντα μπορει να υπαρχει καποιος που χαριν γουστου και προσωπικης επιλογης να πει οτι προτιμα το κινεζικο γιατι το βρισκει καλυτερο. Για το τι λενε οι επιστημονες μιλαμε.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Απλη χαζομαρα, ποια; Και με τι εφοδια τις κρινεις ως τετοιες; Αφου εσυ ο ιδιος ειπες οτι ουτε καν εχεις λαβει γνωση, ουτε επιθυμεις να λαβεις για το τι λενε ξενοι επιστημονες για την ανωτεροτητα και το θαυμα της διαχρονικοτητας της ελληνικης γλωσσας. Πιστευε και μη ερευνα δηλαδη. Ιδεολογικες παρωπιδες. Οταν ομως οι ειδικοι βαζουν σε ενα κρας τεστ ενα γερμανικο αυτοκινητο με ενα κινεζικο και βγει το γερμανικο ανωτερο, παντα μπορει να υπαρχει καποιος που χαριν γουστου και προσωπικης επιλογης να πει οτι προτιμα το κινεζικο γιατι το βρισκει καλυτερο. Για το τι λενε οι επιστημονες μιλαμε.
Κάνεις λάθος. Έχω φάει αρκετές ώρες διαβάσματος για γλώσσα και εγκέφαλο και έχω φάει και αρκετές ώρες ψάχνοντας για επίσημα papers που να δείχνουν την ανωτερότητα της Ελληνικής ή οποιαδήποτε άλλης γλώσσας.

Λέω και ξαναλέω πως χωρίς αποδείξεις δεν μετράει η γνώμη κανενός.

Λες και ξαναλές συνέχεια για επιστήμονες ενώ δεν έχεις να το στηρίξεις με papers.
Λυπάμαι αλλά δεν έχεις σοβαρά υπερασπίσιμη θέση. Μόνο παιδάκια και εθνικιστές (το ίδιο πράγμα δηλαδή) μπορείς να πείσεις.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Σε σχεση με την ελληνικη γλωσσα, αν τη θεωρησουμε ως ενιαια απο την ομηρικη ως σημερα, να αναφερθουν τα εξης.
Εχει πολλες εννοιες και αποδιδονται πολλες σημασιες με ακριβεια . Προερχονται πολλοι επιστημονικοι ορισμοι απο την ελληνικη γλωσσα, οπως επισης και πολλες λεξεις σε αλλες γλωσσες και διαφορετικες ομαδες εχουν ελληνικες ριζες.
Επισης το ιδιο το λατινικο αλφαβητο, το οποιο χρησιμοποιειται σε καθε ευρωπαικη γλωσσα , μαζι με την τουρκικι, οπως επισης και το κυριλικο, προερχονται απο το ελληνικο.
Και βεβαια το μεγαλυτερο μερος της Βιβλου, οπως επισης και πολλα αλλα σημαντικα κειμενα στην εξελιξη της ανθρωποτητας ειναι στα ελληνικα στο πρωτοτυπο.
Γενικοτερα εχει μια καποια ιδιαιτερη βαρυτητα η ελληνικη γλωσσα, μη ξεχναμε επισης οτι εχει διατελεσει για πολλους αιωνες, δηλαδη απο τα ελληνιστικα χρονια ως τα υστερα μεσαιωνικα , την γλωσσα επικοινωνιας για το πιο πολιτισμενο και εξελιγμενο κομματι του κοσμου σε αυτη την περιοδο, την Ανατολικη Μεσογειο.
Καλώς τον.

Δεν διαφωνώ. Όμως ψάχνουμε αποδείξεις που να την ονομάζουν ανώτερη γλώσσα και πως κάνει τους ομιλητές τους εξυπνότερους.

Αν πραγματικά θέλουμε να δούμε ένα πράγμα, γιατί δεν λέμε πως η Αγγλική είναι η ανώτερη όλων; Πόσος κόσμος την μιλάει; Πως κατάφεραν οι Άγγλοι, από ένα μικρό νησάκι με κρύο και υγρασία να κατακτήσουν τον κόσμο; Μήπως τελικά ήταν εξυπνότεροι από εμάς;

Δεν ισχυρίσομαι πως η παραπάνω πρόταση είναι σωστή, απλά πως ο κάθε ένας μπορεί να βρει οποιοδήποτε επιχείρημα χωρίς αποδείξεις και να το πλασάρει σαν σωστό.

Η επίσημη οδός είναι πάντα τα peer reviewed papers. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά μη αποδεκτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom