Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τι εννοεις οτι δε σε ενδιαφερουν οι αποψεις επιστημονων; Αρνεισαι ακομα και να τις παρακολουθησεις; Να λαβεις γνωση; Τοτε πως θα μαθεις; Αρνεισαι τις αποψεις ξενων επιστημονων για την ελληνικη γλωσσα; Δηλαδη αρνεισαι και τη θεωρια της σχετικοτητας του Αινσταιν; Η οτι η Γη ειναι επιπεδη; Τη θεωρια παντως του Αινσταιν την απεριψαν εξ αρχης οι Ναζι Γερμανοι επειδη ηταν Εβραιος κανοντας λογο για Εβραικες θεωριες και παραμυθια. Δηλαδη το αρνουνταν μονο και μονο για πολιτικους λογους και επειδη ειχαν παρωπιδες. Και συ αυτον τον λογο επικαλεισαι; πολιτικες  και ιδεολογικες παρωπιδες και αγκυλωσεις;
Φίλε μου, οι απόψεις των διαφόρων ανθρώπων δεν με αφορούν. Θέλω αποδείξεις.
Θέλω paper αποδεκτό από επιστήμονες και peer reviewed για να δεχτώ οτιδήποτε.

Δεν ξέρω αν σου φαίνεται περίεργο αυτό, αλλά έτσι δουλεύει η επιστημονική κοινότητα.

Την θεωρία του Αινστάιν, αν και ξέρω μόνο τα εκλαικευμένα μέρη της, την έχουν κάνει δεκτή όλοι οι επιστήμονες.
Την θεωρία πως η γη είναι επίπεδη μπορώ να την διαψεύσω ακόμα και εγώ.

Την θεωρία πως τα Ελληνικά είναι για κάποιν λόγο ανώτερη γλώσσα, για να την δεχτώ ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΩΜΕΣ.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δεν προκαλούν γιατί είναι μεγέθους κωλοτρυπίδας, στο μέλλον (αν ζούμε) ποτέ δεν ξέρεις. Και χαίρομαι που έχουν κάμποσα εσωτερικά προβλήματα με τους τηγανοκέφαλους (αλβανοί).
Σιγά ρε 'συ. Ποιος θα κάνει οποιαδήποτε κίνηση; Να κάνει τι; Να εισβάλλει στην Μακεδονία, δηλαδή στην Ελλάδα; Μήπως αυτό που λες ούτε εσύ το πιστεύεις;

Δεν πρόκειται να κλέψουν τη δόξα του μεγάλου στρατηλάτη, αλλά είναι αυτό που λες εθνική περηφάνεια. Σκέψου ότι οι γαμιόληδες απέναντι κοκκορεύονται ως ψωλές κοκκόρων για την Αγιά Σοφιά, όχι ότι γιατί την αγαπήσανε (εδώ δεν τη θέλουμε εμείς οι ελληνόφωνοι) αλλά για τουριστικό συμφέρον!!!
Και λοιπόν; Σε ενδιαφέρει ποιος έχτισε την Αγία Σοφία; Στα @@ μας. Ας έρθει ο Ινδιάνος που ζει στην γη του πυρός, εκεί στις Χιλές και τις Αργεντινές και ας πει πως η Αγία Σοφία και το Κολοσαίο είναι δικά του. ΣΤΑ @@ ΜΟΥ.

Πραγματικά δεν δίνω δεκαρά, δηλαδή δεν ξέρω πως να το πω παραπάνω, δεν δίνω δεκάρα.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Επειδή οι καθυστερημένοι Μπακούνιν, Προυντόν, Χίτλερ έγραψαν πως οι Εβραίοι ήταν αρχίδια, σημαίνει πως το δέχομαι;
Ο Βολταίρος είχε πει τα άπειρα για όποιον δεν ήταν Γάλλος.

Και ο Διαφωτιστης Ντιντερο που εγραψε την πρωτη εγκυκλοπαιδεια στον κοσμο καθυστερημενος ηταν; Ο εμανουηλ Καντ; Κι αυτος;  Οι σημαντικοτερες προσωπικοτητες της διανοησης ηταν αντισημιτες. Δεν τους χωνευε κανενας τους Εβραιους. Κι ο Χενρι φορντ, ο γνωστος ιδρυτης της ομωνυμης αυτοκινητοβιομηχανιας. Και χιλιαδες αλλοι επωνυμοι διανοητες τα ιδια εγραψαν. Και αρχαιοι Ελληνες και Ρωμαιοι. Ολοι καθυστερημενοι; Μη λες σαχλαμαρες. Εδω ο Μαρξ και ειπε τα χειροτερα για την φαρα του αφου ηταν ο ιδιος Εβραιος. Ο θεος του Εβραιου ειναι το χρημα ελεγε και αλλα πολλα χειροτερα. Προφανως δεν το κατεχεις το αντικειμενο. Εχουν γραφτει βιβλια για τον αντισημιτισμο και τις ριζες του.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Επειδή οι καθυστερημένοι Μπακούνιν, Προυντόν, Χίτλερ έγραψαν πως οι Εβραίοι ήταν αρχίδια, σημαίνει πως το δέχομαι;
Ο Βολταίρος είχε πει τα άπειρα για όποιον δεν ήταν Γάλλος.

Αλλά σκέψου πως οι Εβραίοι τρώγαν πούτσα για παντού. Τους σκοτώναν. Η ιστορία είναι γεμάτη με Πογκρόμ κατά των Εβραίων.

Αναγκάστηκαν να γίνουν και βίαιοι πολλές φορές αλλά σπάνια ξεκινούσαν αυτοί οτιδήποτε.

Ξέρεις γιατί τους μισούσαν; Επειδή ασχολούνταν με δάνεια, τότε το λέγαν usury, τώρα νόμιμα δάνεια.
Η αρχή του καπιταλισμού και ο λόγος που οι Δυτικές κοινωνίες πήγαν μπροστά είναι ακριβώς λόγω των Εβραίων.
Χωρίς αυτούς θα ήμασταν ακόμα στην λάσπη του μεσαίωνα που οι Βολταίροι γούσταραν.

Αλλά και κάτι ακόμα, οι Εβραίοι αναγκάζονταν να μπαίνουν στην δουλειά του τοκογλύφοι επειδή δεν τους επέτρεπαν να έχουν δικαίωμα να καλλιεργούν γη.

Ο καπιταλισμος ειναι ΕΡΓΟ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΩΝ 100%
Ολοι οι μεγαλοι προδομοι του φιλλελευθερισμου και της συγχρονης πολιτικης επιστημης  (Χομπς , Λοκ , Σμιθ) ηταν Αγγλοι
Το χρηματοπιστωτικο συστημα εχει Αγγλικη Σφραγιδα ....
Για την ιστορια το σημερινο AIPAC δεν εχει καμμια σχεση με το κρατος του Ισραηλ , θα σου λεγα οτι περισσοτερο υποστηριζει τους Αραβες παρα τους (πατριωτες του)
Ειδαμε τι εγινε με την Ιερουσαλυμ στον ΟΗΕ

Οσο για τους εβραιους συμφωνω απολυτως κακως τους εχουν κολλησει την ρετσινια , οι περισσοτεροι νομιζουν οτι τρωνε με χρυσα κουταλια αλλα η πραγματικοτητα ειναι τελειως διαφορετικη για οποιον εχει επισκεπτει το Ισραηλ

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Και ο Διαφωτιστης Ντιντερο που εγραψε την πρωτη εγκυκλοπαιδεια στον κοσμο καθυστερημενος ηταν; Ο εμανουηλ Καντ; Κι αυτος;  Οι σημαντικοτερες προσωπικοτητες της διανοησης ηταν αντισημιτες. Δεν τους χωνευε κανενας τους Εβραιους. Κι ο Χενρι φορντ, ο γνωστος ιδρυτης της ομωνυμης αυτοκινητοβιομηχανιας. Και χιλιαδες αλλοι επωνυμοι διανοητες τα ιδια εγραψαν. Και αρχαιοι Ελληνες και Ρωμαιοι. Ολοι καθυστερημενοι; Μη λες σαχλαμαρες. Εδω ο Μαρξ και ειπε τα χειροτερα για την φαρα του αφου ηταν ο ιδιος Εβραιος. Ο θεος του Εβραιου ειναι το χρημα ελεγε και αλλα πολλα χειροτερα. Προφανως δεν το κατεχεις το αντικειμενο. Εχουν γραφτει βιβλια για τον αντισημιτισμο και τις ριζες του.
Δεν πρέπει αναγκαστικά να συμφωνήσω με αυτούς ρε συ. Επειδή κάποιοι είναι/ήταν αντισημίτες, σημαίνει πως έχουν δίκιο;

Άλλωστε εγώ θαυμάζω την ιστορία του χρήματος. Οι Εβραίοι προσέφεραν με την τοκογλυφία στην ανθρωπότητα.

Θέλω ανθρώπους που να κοιτάνε μόνο το χρήμα και να είναι προσηλωμένοι μόνο σε αυτό.

Αντιπαθώ ανθρώπους που βάζουν παραπάνω από τον εαυτό τους άλλα πράγματα, όπως αγάπη για καταπίεση.

Η ιστορία της ανθρωπότητας είναι η ιστορία της καταπίεσης, ανθρώπων που νομίζουν πως κάνουν καλό για άλλους ανθρώπους.

Η ιστορία της ευμάρειας είναι η ιστορία ανθρώπων που βάζουν το χρήμα πάνω από όλα τα άλλα και κοιτάνε την δουλειά τους χωρίς να ενοχλούν τους άλλους.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Φίλε μου, οι απόψεις των διαφόρων ανθρώπων δεν με αφορούν. Θέλω αποδείξεις.
Θέλω paper αποδεκτό από επιστήμονες και peer reviewed για να δεχτώ οτιδήποτε.

Δεν ξέρω αν σου φαίνεται περίεργο αυτό, αλλά έτσι δουλεύει η επιστημονική κοινότητα.

Την θεωρία του Αινστάιν, αν και ξέρω μόνο τα εκλαικευμένα μέρη της, την έχουν κάνει δεκτή όλοι οι επιστήμονες.
Την θεωρία πως η γη είναι επίπεδη μπορώ να την διαψεύσω ακόμα και εγώ.

Την θεωρία πως τα Ελληνικά είναι για κάποιν λόγο ανώτερη γλώσσα, για να την δεχτώ ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΩΜΕΣ.
Αφου απο τη μια λες θελω αποψεις επιστημονικες για την ελληνικη γλωσσα και απο την αλλη εσυ ο ιδιος παραδεχεσαι οτι αρνεισαι ακομα και να λαβεις γνωση αυτων των εργασιων ξενων επιστημονων για την Ιστορια της ελληνικης γλωσσας. Τι περαιτερω συζητηση να υπαρξει; Τοιχος αγνοιας. Ειναι σαν να αρνειται κανεις οτι ο Αλεξανδρος ο Μακεδων ηταν Ελληνας.Οτι και να λεμε εσυ, εγω, ο καθε Σκοπιανος, βγαινει ο Αμερικανος επιστημονας, ο Ολλανδος, ο Αγγλος,  ο Ιταλος, ο Πακιστανος, ο Αιγυπτιος, και λενε ηταν Ελληνας. Δε καταλαβαινω πως ανατρεπεται αυτο απο τη δικη σου εκδοχη.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Και ο Διαφωτιστης Ντιντερο που εγραψε την πρωτη εγκυκλοπαιδεια στον κοσμο καθυστερημενος ηταν; Ο εμανουηλ Καντ; Κι αυτος;  Οι σημαντικοτερες προσωπικοτητες της διανοησης ηταν αντισημιτες. Δεν τους χωνευε κανενας τους Εβραιους. Κι ο Χενρι φορντ, ο γνωστος ιδρυτης της ομωνυμης αυτοκινητοβιομηχανιας. Και χιλιαδες αλλοι επωνυμοι διανοητες τα ιδια εγραψαν. Και αρχαιοι Ελληνες και Ρωμαιοι. Ολοι καθυστερημενοι; Μη λες σαχλαμαρες. Εδω ο Μαρξ και ειπε τα χειροτερα για την φαρα του αφου ηταν ο ιδιος Εβραιος. Ο θεος του Εβραιου ειναι το χρημα ελεγε και αλλα πολλα χειροτερα. Προφανως δεν το κατεχεις το αντικειμενο. Εχουν γραφτει βιβλια για τον αντισημιτισμο και τις ριζες του.

Ο θεος του Εβραιου ειναι ο (ΓΙΑΧΒΕ) ΜΑΣΙΑΧ = ΜΕΣΣΙΑΣ => ΧΡΙΣΤΟΣ (Χρισμενος) εξελληνισμενο ακα Εβραικη Βιβλος γραμμενη στα Αραιμακα (ΠΘ) και μεταφρασμενη μετεπειτα στα Ελληνικα
Tον ιδιο θεο με αυτους εχουν οι ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ- ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ - ΠΡΩΤΕΣΤΑΝΤΕΣ απλα δεν θελουν να το παραδεχτουν οι πιστοι τους
Η σωστη εκφραση που πρεπει χρησμιποιειται συμφωνα με την ιστορικη επιστημη ειναι ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ο καπιταλισμος ειναι ΕΡΓΟ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΩΝ 100%
Ολοι οι μεγαλοι προδομοι του φιλλελευθερισμου και της συγχρονης πολιτικης επιστημης  (Χομπς , Λοκ , Σμιθ) ηταν Αγγλοι
Το χρηματοπιστωτικο συστημα εχει Αγγλικη Σφραγιδα ....
Για την ιστορια το σημερινο AIPAC δεν εχει καμμια σχεση με το κρατος του Ισραηλ , θα σου λεγα οτι περισσοτερο υποστηριζει τους Αραβες παρα τους (πατριωτες του)
Ειδαμε τι εγινε με την Ιερουσαλυμ στον ΟΗΕ

Οσο για τους εβραιους συμφωνω απολυτως κακως τους εχουν κολλησει την ρετσινια , οι περισσοτεροι νομιζουν οτι τρωνε με χρυσα κουταλια αλλα η πραγματικοτητα ειναι τελειως διαφορετικη για οποιον εχει επισκεπτει το Ισραηλ
Ο καπιταλισμός είναι Αγγλοσαξωνικός ΚΑΙ Ολλανδικός (ίσως να δώσω περισσότερο βάρος στην Ολλανδία του 17ου αιώνα), ίσως και λίγο Γαλλικός, αλλά δεν έχει σημασία.

Ο καπιταλισμός δεν ξεπετάχτηκε από το πουθενά. Έχει αιώνες ιστορίας από πίσω του.

Πρώιμες μορφές καπιταλισμού υπήρχαν από τον 16ο αιώμα. Οι Εβραίοι ήταν οι ενορχηστρωτές. Χωρίς τις πρώιμες μορφές δανεισμού δεν θα υπήρχαν τα θεμέλια.

Αν όλοι δεν βλέπαν πως ο δανεισμός με σκοπό το κέρδος είναι επωφελές, δεν θα πέρναγε σιγά σιγά στην κουλτούρα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ο θεος του Εβραιου ειναι ο (ΓΙΑΧΒΕ) ΜΑΣΙΑΧ = ΜΕΣΣΙΑΣ => ΧΡΙΣΤΟΣ εξελληνισμενο ακα Εβραικη Βιβλος γραμμενη στα Αραιμακα (ΠΘ) και μεταφρασμενη μετεπειτα στα Ελληνικα
Tον ιδιο θεο με αυτους εχουν οι ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ- ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ - ΠΡΩΤΕΣΤΑΝΤΕΣ απλα δεν θελουν να το παραδεχτουν οι πιστοι τους
Η σωστη εκφραση που πρεπει χρησμιποιειται συμφωνα με την ιστορικη επιστημη ειναι ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

Όχι ακριβώς τύπε.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Ο θεος του Εβραιου ειναι ο (ΓΙΑΧΒΕ) ΜΑΣΙΑΧ = ΜΕΣΣΙΑΣ => ΧΡΙΣΤΟΣ εξελληνισμενο ακα Εβραικη Βιβλος γραμμενη στα Αραιμακα (ΠΘ) και μεταφρασμενη μετεπειτα στα Ελληνικα

Μα η λεγομενη Αγια Γραφη κατα 75% ειναι η Παλαια Διαθηκη δηλαδη η εβραικη θρησκεια. Υπαρχει και η γνωστη ρηση του Ζαχαρια να εγερθουν τα τεκνα της Σιων επι των τεκνων των Ελληνων. Δεν υπαρχει πιο ανθελληνικη θρησκεια απο τον χριστιανισμο αλλα οι χριστιανοι δεν το ξερουν διοτι δεν εχουν διαβασει ποτε τους την Βιβλο. Πιστευουν σε κατι που αγνοουν παντελως.

Επισκέπτης
Μήπως αυτό που λες ούτε εσύ το πιστεύεις;
Μαζί σου, αλλά η ζωή με έκανε να μην πιστεύω ούτε την κωλοτρυπίδα μου. Φυσικά δεν έχουν τα κότσια και τον ανάλογο εξοπλισμό να προβούν σε κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν και καλοθελητές αποσταθεροποίησης. Να κάνουν ένα θερμό επεισόδιο για παράδειγμα το οποίο να έχει και προεκτάσεις και να μπουν άλλοι ισχυρότεροι ως νταβατζήδες.

Ας έρθει ο Ινδιάνος που ζει στην γη του πυρός, εκεί στις Χιλές και τις Αργεντινές και ας πει πως η Αγία Σοφία και το Κολοσαίο είναι δικά του. ΣΤΑ @@ ΜΟΥ.
Αμ εδώ είναι που είναι που διαφωνούμε. Ο Χιλιανός/Αργεντινέζος είναι χιλιάδες μίλια μακρυά και στα απίδια του για τα δικά μας προβλήματα με τους γείτονες. Μήπως ξεχνάς ότι ο κακός χρόνος περνά, αλλά ο γείτονας όχι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αφου απο τη μια λες θελω αποψεις επιστημονικες για την ελληνικη γλωσσα και απο την αλλη εσυ ο ιδιος παραδεχεσαι οτι αρνεισαι ακομα και να λαβεις γνωση αυτων των εργασιων ξενων επιστημονων για την Ιστορια της ελληνικης γλωσσας. Τι περαιτερω συζητηση να υπαρξει; Τοιχος αγνοιας. Ειναι σαν να αρνειται κανεις οτι ο Αλεξανδρος ο Μακεδων ηταν Ελληνας.Οτι και να λεμε εσυ, εγω, ο καθε Σκοπιανος, βγαινει ο Αμερικανος επιστημονας, ο Ολλανδος, ο Αγγλος,  ο Ιταλος, ο Πακιστανος, ο Αιγυπτιος, και λενε ηταν Ελληνας. Δε καταλαβαινω πως ανατρεπεται αυτο απο τη δικη σου εκδοχη.
Δεν ανατρεπεται. Ο,τι κι αν του προσκομισεις, θα το θεωρησει "γνωμη" και οχι αποδειξη. Καπως λεγεται αυτο στην διαλεκτικη αλλά δεν το εχω προχειρο.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Μα η λεγομενη Αγια Γραφη κατα 75% ειναι η Παλαια Διαθηκη δηλαδη η εβραικη θρησκεια. Υπαρχει και η γνωστη ρηση του Ζαχαρια να εγερθουν τα τεκνα της Σιων επι των τεκνων των Ελληνων. Δεν υπαρχει πιο ανθελληνικη θρησκεια απο τον χριστιανισμο αλλα οι χριστιανοι δεν το ξερουν διοτι δεν εχουν διαβασει ποτε τους την Βιβλο. Πιστευουν σε κατι που αγνοουν παντελως.

Τα εγκληματα των χριστιανων της Ανατολικης Ρωμης η ΝΕΑ ΡΩΜΗ (Κωνσταντινουπολη) κατα των ΕΘΝΙΚΩΝ (Αρχαιων Ελληνων) ειναι παισιγνωστα και καταγεγραμμενα στην παγκοσμια ιστορια
Πως λεμε ηταν οι ΙSIS της αρχαιοτητας σε πολυ χειροτερο βαθμο απο τους σημερινους  

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ο θεος του Εβραιου ειναι ο (ΓΙΑΧΒΕ) ΜΑΣΙΑΧ = ΜΕΣΣΙΑΣ => ΧΡΙΣΤΟΣ (Χρισμενος) εξελληνισμενο ακα Εβραικη Βιβλος γραμμενη στα Αραιμακα (ΠΘ) και μεταφρασμενη μετεπειτα στα Ελληνικα
Μπορεί να έχουν την ίδια αρχή, την παλαιά διαθήκη, αλλά δεν είναι οι ίδιοι Θεοί.
Ο κάθε ένας προσάπτει διαφορετικά χαρακτηριστικά στον δικό του Θεό.

Απλά μοιάζουν.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Μπορεί να έχουν την ίδια αρχή, την παλαιά διαθήκη, αλλά δεν είναι οι ίδιοι Θεοί.
Ο κάθε ένας προσάπτει διαφορετικά χαρακτηριστικά στον δικό του Θεό.

Απλά μοιάζουν.

Σωστο
Ο καθενας μπορει να πιστευει στο δικο του θεο , η πιστη ειναι μεταφυσικη δεν εχει κανονες ουτε υπαγεται στην λογικη
Απλα αναφερουμε την ιστορια πως εχει

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μαζί σου, αλλά η ζωή με έκανε να μην πιστεύω ούτε την κωλοτρυπίδα μου. Φυσικά δεν έχουν τα κότσια και τον ανάλογο εξοπλισμό να προβούν σε κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν και καλοθελητές αποσταθεροποίησης. Να κάνουν ένα θερμό επεισόδιο για παράδειγμα το οποίο να έχει και προεκτάσεις και να μπουν άλλοι ισχυρότεροι ως νταβατζήδες.
Μα καλά, με τι δικαιολογία; Πως θα κάνουν τι; Είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι, που σημαίνει πως δεν θα έχουν βοήθεια από Τουρκία.
Από εκεί και πέρα, σιγά μην εναντιωθούν στην Ε.Ε., χαζοί είναι;

Αυτοί είναι απλά μερικοί τύποι που ελπίζουν να πάρουν λίγη φήμη από την όλη ιστορία, εγώ ξαναλέω, και Ελλάδα να θέλουν να λέγονται, μεγιά τους.

Αμ εδώ είναι που είναι που διαφωνούμε. Ο Χιλιανός/Αργεντινέζος είναι χιλιάδες μίλια μακρυά και στα απίδια του για τα δικά μας προβλήματα με τους γείτονες. Μήπως ξεχνάς ότι ο κακός χρόνος περνά, αλλά ο γείτονας όχι?
Ας πούμε λοιπόν πως ο κακός Τούρκος θέλει να ονομάσει την Γαλατία: "Ελλάδα". Πιστεύεις πως θα βρει αυτήν την αφορμή για να εισβάλλει;

Δεν νομίζω πως είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Ακόμα και ο τράγος Ερντογαν δεν είναι τόσο χαζός για να κάνει πράξη τα σύνορα της καρδιάς του.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δεν ανατρεπεται. Ο,τι κι αν του προσκομισεις, θα το θεωρησει "γνωμη" και οχι αποδειξη. Καπως λεγεται αυτο στην διαλεκτικη αλλά δεν το εχω προχειρο.
Παίδες, θέλω PAPERS! Δεν είναι τόσο δύσκολο. Peer reviewed papers που να δείχνουν αυτό που λέτε.

Μια γνώμη στο youtube δεν σημαίνει τίποτα, από όποιον και να είναι αυτή. Ούτε ένα άρθρο στο wikipedia.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom