barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.272
- Πόντοι
- 5.506
μακαρι να κυβερνουσε το πασοκ απο το 74 μεχρι σημερα
πιο καλα θα ημασταν
Στις ατάκες τώρα. Σήμερα είσαι καταιγιστικός.
μακαρι να κυβερνουσε το πασοκ απο το 74 μεχρι σημερα
πιο καλα θα ημασταν
Γιατί τι καλύτερο έχουν οι Χριστιανοί ορθόδοξοι που μιλάνε Ελληνικά;Ναι, θελω να ειμαστε 40 εκατομμυρια Ελληνες Χριστιανοι Ορθοδοξοι, που να μιλουν Ελληνικα. Οχι 3 εκατομμυρια αναμεσα σε βαρβαρους, μουσουλμανους και σκουπίδια.
Αρα δεν εισαι εθνικιστης... ΟΚ. Αμα ειχαμε δηλαδη 1 εκατομμυριο Εβραιους, να τους αναγκαζαμε να μιλανε ελληνικα για να τους ενσωματωσουμε.
Ε μα τώρα τι να σου πω παραπάνω; Αφού λέω πως συμφωνώ μαζί σου όταν λέμε για Μουσουλμάνους.Δεν υπαρχει ΕΚΤΟΣ μονο ΕΝΤΟΣ γιαυτους
Οι μουσουλμανοι θα ερχωνται κατα χιλιαδες και δεν θα μπορεις να τους σταματησεις
Ενδεχομένως να έχουμε παραπάνω από 1000000 Εβραίους , οι οποίοι παραμένουν Εβραίοι , το οποίο σημαίνει ότι ΔΕΝ ενσωματώνονται.Ενσωμάτωση σημαίνει αποδοχή της δικής μου θρησκείας.
Τα αυτονόητα λέμε τώρα ;
Γιατί τι καλύτερο έχουν οι Χριστιανοί ορθόδοξοι που μιλάνε Ελληνικά;
Είναι:
1. Χαζοί που πιστεύουν.
2. Η Ορθόδοξη πίστη σαν κουλτούρα είναι πολύ πίσω από την Ρωμαιοκαθολική και την Προτεσταντική.
3. Τα Ελληνικά είναι μια δύσκολη γλώσσα που δεν έχει καμία χρήση παρά την εξύψωση της ψωρο περηφάνειας μερικών 11 μυρίων ανά τον κόσμο που χαίρονται όταν την μιλάνε.
Η ομορφιά είναι υποκειμενική, δεν δίνω ομορφιά σε φυλές. Επίσης, μου αρέσουν οι Κινέζες 10000 φορές παραπάνω από τις Ευρωπαίες, αυτό θα ήταν επιχείρημα υπέρ της Κινέζικης φυλής;Πρεπει να εισαι στραβος για να μην αναγνωριζεις την ομορφια της λευκης φυλης που τεινει να εξαφανιστει. Ποτε αλλοτε μια ολοκληρη ρατσα δεν κινδυνεψε τοσο. Ακομα και οι Ινδιανοι της Αμερικης χαρη στα ποσοστα γεννησεων δεν χαθηκαν. Εμεις χανομαστε εκουσιως. Μιλαμε για αυτοκτονικη γενοκτονια.
Δεν θα με ενδιέφερε, αρκεί να μην ήταν μουσουλμανάκια. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΕΙΠΑ, ΕΚΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΑΜΑΝ.Για σκεψου το μελλον σε ενα ελληνικο ή ευρωπαικο σχολειο οπου απο τα 100 παιδια, ενα θα ειναι λευκο και 99 θα ειναι μαυρα, καφε, κιτρινα κτλ. Πραγματικη γενοκτονια. Πως θα ειναι λοιπον τα εγγονια μου μια χαρα οταν θα εχουν εξισλαμιστει υποχρεωτικα; Δεν θα χαθει μονο ο λευκος φαινοτυπος.
Ολοκληρος ο πολιτισμος κινδυνευει.
Για πολλοστή φορά συμφωνώ για τους Μουσουλμάνους.Οι Αιγυπτιοι και οι Μεσοποταμιοι δεν εχασαν μονο τη γλωσσα τους εξαιτιας των ισλαμιστων. Εχασαν τον πολιτισμο τους. Σβηστηκαν εντελως απο τον χαρτη εθνολογικα και πολιτισμικα. Εμεις αντεξαμε και τωρα τι κανουμε; Αυτοκτονουμε δια της αρνησης τεκνοποιησεως! Πραγματικα αρρωστημενη κατασταση.
Εγώ θα προτιμούσα να μαθαίνουμε όλοι Αγγλικά.Ε τοτε οταν γεννιομαστε να μην εξαναγκαζομαστε απο τους γονεις μας να μαθαινουμε Ελληνικα και να ειμαστε χριστιανοι, ας μας δινουν σε καποια υπηρεσια που να μας επιτρεπει στα 20 να επιλεξουμε τι γλωσσα και τι εθνικοτητα θα εχουμε.
Τα Ελληνικά ειναι η μητερα ολων των γλωσσών. Θα συνεχισουμε να συζηταμε ανοησιες?Γιατί τι καλύτερο έχουν οι Χριστιανοί ορθόδοξοι που μιλάνε Ελληνικά;
Είναι:
1. Χαζοί που πιστεύουν.
2. Η Ορθόδοξη πίστη σαν κουλτούρα είναι πολύ πίσω από την Ρωμαιοκαθολική και την Προτεσταντική.
3. Τα Ελληνικά είναι μια δύσκολη γλώσσα που δεν έχει καμία χρήση παρά την εξύψωση της ψωρο περηφάνειας μερικών 11 μυρίων ανά τον κόσμο που χαίρονται όταν την μιλάνε.
Διαφωνώ. Οι λαοί και τα έθνη είναι υποταγμένοι στα κράτη που τους βάζουν να μιλάνε εθνική γλώσσα και να έχουν εθνική θρησκεία και τους υποχρεώνουν να πληρώνουν φόρους στις αφεντιές τους.Φίλε , δεν έχεις καταλάβει ότι δεν κάνουμε βελτιστοποίηση των λαών. Οι λαοί και τα έθνη είναι αυτά που είναι και το καθένα υπερασπίζεται τον εαυτό του, δεν κάθεται να συγκριθεί με τους Καθολικούς πχ !
Η ομορφιά είναι υποκειμενική, δεν δίνω ομορφιά σε φυλές. Επίσης, μου αρέσουν οι Κινέζες 10000 φορές παραπάνω από τις Ευρωπαίες, αυτό θα ήταν επιχείρημα υπέρ της Κινέζικης φυλής;
Διαφωνώ. Οι λαοί και τα έθνη είναι υποταγμένοι στα κράτη που τους βάζουν να μιλάνε εθνική γλώσσα και να έχουν εθνική θρησκεία και τους υποχρεώνουν να πληρώνουν φόρους στις αφεντιές τους.
Δεν θέλω να ανήκω σε κανέναν λαό ή έθνος η κράτος. Θέλω την προσωπική μου ελευθερία.
Έχεις αποδείξεις για αυτό; Κάποιο paper που να δείχνει την ανωτερότητα των Ελληνικών έναντι άλλων γλωσσών;Τα Ελληνικά ειναι η μητερα ολων των γλωσσών. Θα συνεχισουμε να συζηταμε ανοησιες?
Δεν είμαι ανθέλληνας, δεν δίνω δεκάρα για Έλληνες ή για άλλες εθνότητες, με ενδιαφέρει μόνο το άτομό μου, η πάρτι μου.Διακρινω συγκεκαλλυμενο ανθελληνισμο. Σταματω τη συζητηση. Αλλος ειναι ο ιδεοληπτικος τελικα.
Ειδες για να εισαι προκατειλημενος; Ωστε η ελληνικη γλωσσα ειναι μια σαν ολες τις αλλες; Πως και ολοι οι ξενοι επιστημονες στα πανεπιστημια τους μιλανε για το θαυμα της ελληνικης γλωσσας που εμεινε αναλλοιωτη σχεδον απο την αρχαιοτητα εως σημερα και για τη σπουδαιοτητα της και την ανωτεροτητα εναντι αλλων και ποσο επηρεασε αλλες γλωσσες. Καλοριφερ στη πολυκατοικια μου που εχει κεντρικη θερμανση εχουν να αναψουν 5 χρονια και χρησιμοποιω στο δωματιο μου μια ηλεκτρικη σομπα λαδιου αυστριακη αγορασμενη προ 30ετιας. Δουλευει συνεχεια και ειναι σαν καινουρια, δεν εχει παθει τιποτα. Μια κινεζικη αντιστοιχη ισως να χαλαγε μετα απο 6 μηνες. Εσυ παντως παρ ολα αυτα μπορεις να υποστηριζεις οτι η κινεζικη σομπα ειναι η καλυτερη, οχι η αυστριακη. Για το τι ισχυει ομως μιλαμε.Γιατί τι καλύτερο έχουν οι Χριστιανοί ορθόδοξοι που μιλάνε Ελληνικά;
Είναι:
1. Χαζοί που πιστεύουν.
Διαφωνώ. Οι λαοί και τα έθνη είναι υποταγμένοι στα κράτη που τους βάζουν να μιλάνε εθνική γλώσσα και να έχουν εθνική θρησκεία και τους υποχρεώνουν να πληρώνουν φόρους στις αφεντιές τους.
Δεν θέλω να ανήκω σε κανέναν λαό ή έθνος η κράτος. Θέλω την προσωπική μου ελευθερία.
Εντελως ανθελληνας κιολας..
Δεν είμαι ανθέλληνας, δεν δίνω δεκάρα για Έλληνες ή για άλλες εθνότητες, με ενδιαφέρει μόνο το άτομό μου, η πάρτι μου.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες το επιχείρημά μου ή αν είσαι πραγματικά φανατικός. Θα το πω απλά:Οι περισσοτεροι αντρες στον κοσμο, ανεξαρτητως φυλης θεωρουν πιο ωραιες τις λευκες. Δες οποια ερευνα θελεις. Επισης σε αντιθεση με τα ανωμαλα γουστα σου, οι περισσοτεροι λευκοι προτιμουν λευκες και δεν τις αλλαζουν με τιποτα. Αρα ναι, θα ηταν μεγιστο προβλημα η εξαλλειψη της λευκης φυλης και αισθητικα και πολιτισμικα. Ο συγχρονος κοσμος ειναι κατα βαση δυτικος δηλαδη λευκος. Αλλωστε ουτε οι αρχαιοι Κινεζοι, ουτε οι αρχαιοι Αιγυπτιοι, ουτε οι αρχαιοι Ινδοι υπολογισαν πρωτοι την περιμετρο της Γης. ο Ερατοσθενης το εκανε. Το ιδιο ισχυει για ολες σχεδον τις μεγαλες ανακαλυψεις και επινοησεις της αρχαιοτητας.
Όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ, θέλω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ από έγκυρα papers για το αν πράγματι η Ελληνική γλώσσα είναι ανώτερη από τις άλλες.Ειδες για να εισαι προκατειλημενος; Ωστε η ελληνικη γλωσσα ειναι μια σαν ολες τις αλλες; Πως και ολοι οι ξενοι επιστημονες στα πανεπιστημια τους μιλανε για το θαυμα της ελληνικης γλωσσας που εμεινε αναλλοιωτη σχεδον απο την αρχαιοτητα εως σημερα και για τη σπουδαιοτητα της και την ανωτεροτητα εναντι αλλων και ποσο επηρεασε αλλες γλωσσες. Καλοριφερ στη πολυκατοικια μου που εχει κεντρικη θερμανση εχουν να αναψουν 5 χρονια και χρησιμοποιω στο δωματιο μου μια ηλεκτρικη σομπα λαδιου αυστριακη αγορασμενη προ 30ετιας. Δουλευει συνεχεια και ειναι σαν καινουρια, δεν εχει παθει τιποτα. Μια κινεζικη αντιστοιχη ισως να χαλαγε μετα απο 6 μηνες. Εσυ παντως παρ ολα αυτα μπορεις να υποστηριζεις οτι η κινεζικη σομπα ειναι η καλυτερη, οχι η αυστριακη. Για το τι ισχυει ομως μιλαμε.
Όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ, θέλω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ από έγκυρα papers για το αν πράγματι η Ελληνική γλώσσα είναι ανώτερη από τις άλλες.
Από μια πρώτη πρώτη σκέψη, μπορώ να σου πω πως η Αγγλική έχει 3 ή 4 χρόνους παραπάνω, άρα μπορεί να εκφράσει καλύτερα μερικά πράγματα.
Αλλά αυτό το νομίζω εγώ που είμαι ένας μαλάκας.
Εσύ που προφανώς το γνωρίζεις το αντικείμενο, μπορείς να μου δώσεις αποδείξεις για αυτό που λες;