Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι, θελω να ειμαστε 40 εκατομμυρια Ελληνες Χριστιανοι Ορθοδοξοι, που να μιλουν Ελληνικα. Οχι 3 εκατομμυρια αναμεσα σε βαρβαρους, μουσουλμανους και σκουπίδια.
Γιατί τι καλύτερο έχουν οι Χριστιανοί ορθόδοξοι που μιλάνε Ελληνικά;

Είναι:
1. Χαζοί που πιστεύουν.
2. Η Ορθόδοξη πίστη σαν κουλτούρα είναι πολύ πίσω από την Ρωμαιοκαθολική και την Προτεσταντική.
3. Τα Ελληνικά είναι μια δύσκολη γλώσσα που δεν έχει καμία χρήση παρά την εξύψωση της ψωρο περηφάνειας μερικών 11 μυρίων ανά τον κόσμο που χαίρονται όταν την μιλάνε.

Επισκέπτης
Αρα δεν εισαι εθνικιστης... ΟΚ. Αμα ειχαμε δηλαδη 1 εκατομμυριο Εβραιους, να τους αναγκαζαμε να μιλανε ελληνικα για να τους ενσωματωσουμε.

Ενδεχομένως να έχουμε παραπάνω από 1000000 Εβραίους , οι οποίοι παραμένουν Εβραίοι , το οποίο σημαίνει ότι ΔΕΝ ενσωματώνονται.Ενσωμάτωση σημαίνει αποδοχή της δικής μου θρησκείας.
Τα αυτονόητα λέμε τώρα ;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δεν υπαρχει ΕΚΤΟΣ μονο ΕΝΤΟΣ γιαυτους
Οι μουσουλμανοι θα ερχωνται κατα χιλιαδες και δεν θα μπορεις να τους σταματησεις
Ε μα τώρα τι να σου πω παραπάνω; Αφού λέω πως συμφωνώ μαζί σου όταν λέμε για Μουσουλμάνους.
Το έγραψα ήδη 3 φορές.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Ενδεχομένως να έχουμε παραπάνω από 1000000 Εβραίους , οι οποίοι παραμένουν Εβραίοι , το οποίο σημαίνει ότι ΔΕΝ ενσωματώνονται.Ενσωμάτωση σημαίνει αποδοχή της δικής μου θρησκείας.
Τα αυτονόητα λέμε τώρα ;

Ουτε 10.000 δεν εχουμε πλεον σε ολη την Ελλαδα.

Επισκέπτης

Είναι:
1. Χαζοί που πιστεύουν.
2. Η Ορθόδοξη πίστη σαν κουλτούρα είναι πολύ πίσω από την Ρωμαιοκαθολική και την Προτεσταντική.
3. Τα Ελληνικά είναι μια δύσκολη γλώσσα που δεν έχει καμία χρήση παρά την εξύψωση της ψωρο περηφάνειας μερικών 11 μυρίων ανά τον κόσμο που χαίρονται όταν την μιλάνε.

Φίλε , δεν έχεις καταλάβει ότι δεν κάνουμε βελτιστοποίηση των λαών. Οι λαοί και τα έθνη είναι αυτά που είναι και το καθένα υπερασπίζεται τον εαυτό του, δεν κάθεται να συγκριθεί με τους Καθολικούς πχ !

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πρεπει να εισαι στραβος για να μην αναγνωριζεις την ομορφια της λευκης φυλης που τεινει να εξαφανιστει. Ποτε αλλοτε μια ολοκληρη ρατσα δεν κινδυνεψε τοσο. Ακομα και οι Ινδιανοι της Αμερικης χαρη στα ποσοστα γεννησεων δεν χαθηκαν. Εμεις χανομαστε εκουσιως. Μιλαμε για αυτοκτονικη γενοκτονια.
Η ομορφιά είναι υποκειμενική, δεν δίνω ομορφιά σε φυλές. Επίσης, μου αρέσουν οι Κινέζες 10000 φορές παραπάνω από τις Ευρωπαίες, αυτό θα ήταν επιχείρημα υπέρ της Κινέζικης φυλής;

Για σκεψου το μελλον σε ενα ελληνικο ή ευρωπαικο σχολειο οπου απο τα 100 παιδια, ενα θα ειναι λευκο και 99 θα ειναι μαυρα, καφε, κιτρινα κτλ. Πραγματικη γενοκτονια. Πως θα ειναι λοιπον τα εγγονια μου μια χαρα οταν θα εχουν εξισλαμιστει υποχρεωτικα; Δεν θα χαθει μονο ο λευκος φαινοτυπος.
Ολοκληρος ο πολιτισμος κινδυνευει.
Δεν θα με ενδιέφερε, αρκεί να μην ήταν μουσουλμανάκια. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΕΙΠΑ, ΕΚΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΑΜΑΝ.
Στα παπάρια μου ο εθνότυπος.

Οι Αιγυπτιοι και οι Μεσοποταμιοι δεν εχασαν μονο τη γλωσσα τους εξαιτιας των ισλαμιστων. Εχασαν τον πολιτισμο τους. Σβηστηκαν εντελως απο τον χαρτη εθνολογικα και πολιτισμικα. Εμεις αντεξαμε και τωρα τι κανουμε; Αυτοκτονουμε δια της αρνησης τεκνοποιησεως! Πραγματικα αρρωστημενη κατασταση.
Για πολλοστή φορά συμφωνώ για τους Μουσουλμάνους.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ε τοτε οταν γεννιομαστε να μην εξαναγκαζομαστε απο τους γονεις μας να μαθαινουμε Ελληνικα και να ειμαστε χριστιανοι, ας μας δινουν σε καποια υπηρεσια που να μας επιτρεπει στα 20 να επιλεξουμε τι γλωσσα και τι εθνικοτητα θα εχουμε.
Εγώ θα προτιμούσα να μαθαίνουμε όλοι Αγγλικά.

Αλλά συμφωνώ με το ότι θα ήθελα τα σχολεία να μάθαιναν στα παιδιά την γλώσσα που οι γονείς θα ήθελαν.

Παράδειγμα, ένας γονιός να στείλει το παιδι του σε σχολείο που μιλάνε μόνο Αγγλικά, ας αφήσουν τα ψωρο Ελληνικά μόνο για το σπίτι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Είναι:
1. Χαζοί που πιστεύουν.
Τα Ελληνικά ειναι η μητερα ολων των γλωσσών. Θα συνεχισουμε να συζηταμε ανοησιες?
Διακρινω συγκεκαλλυμενο ανθελληνισμο. Σταματω τη συζητηση. Αλλος ειναι ο ιδεοληπτικος τελικα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Φίλε , δεν έχεις καταλάβει ότι δεν κάνουμε βελτιστοποίηση των λαών. Οι λαοί και τα έθνη είναι αυτά που είναι και το καθένα υπερασπίζεται τον εαυτό του, δεν κάθεται να συγκριθεί με τους Καθολικούς πχ !
Διαφωνώ. Οι λαοί και τα έθνη είναι υποταγμένοι στα κράτη που τους βάζουν να μιλάνε εθνική γλώσσα και να έχουν εθνική θρησκεία και τους υποχρεώνουν να πληρώνουν φόρους στις αφεντιές τους.

Δεν θέλω να ανήκω σε κανέναν λαό ή έθνος η κράτος. Θέλω την προσωπική μου ελευθερία.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Η ομορφιά είναι υποκειμενική, δεν δίνω ομορφιά σε φυλές. Επίσης, μου αρέσουν οι Κινέζες 10000 φορές παραπάνω από τις Ευρωπαίες, αυτό θα ήταν επιχείρημα υπέρ της Κινέζικης φυλής;

Οι περισσοτεροι αντρες στον κοσμο, ανεξαρτητως φυλης θεωρουν πιο ωραιες τις λευκες. Δες οποια ερευνα θελεις. Επισης σε αντιθεση με τα ανωμαλα γουστα σου, οι περισσοτεροι λευκοι προτιμουν λευκες και δεν τις αλλαζουν με τιποτα. Αρα ναι, θα ηταν μεγιστο προβλημα η εξαλλειψη της λευκης φυλης και αισθητικα και πολιτισμικα. Ο συγχρονος κοσμος ειναι κατα βαση δυτικος δηλαδη λευκος. Αλλωστε ουτε οι αρχαιοι Κινεζοι, ουτε οι αρχαιοι Αιγυπτιοι, ουτε οι αρχαιοι Ινδοι υπολογισαν πρωτοι την περιμετρο της Γης. ο Ερατοσθενης το εκανε. Το ιδιο ισχυει για ολες σχεδον τις μεγαλες ανακαλυψεις και επινοησεις της αρχαιοτητας.

Επισκέπτης
Διαφωνώ. Οι λαοί και τα έθνη είναι υποταγμένοι στα κράτη που τους βάζουν να μιλάνε εθνική γλώσσα και να έχουν εθνική θρησκεία και τους υποχρεώνουν να πληρώνουν φόρους στις αφεντιές τους.

Δεν θέλω να ανήκω σε κανέναν λαό ή έθνος η κράτος. Θέλω την προσωπική μου ελευθερία.

Καταλαβαίνω, πάρε ένα αεροπλάνο ASAP και πήγαινε δίπλα στον Ερο που έχει κι αυτός μπουρδέλα ! Αλλά ε΄δω , με τα μυαλά που έχεις μου δημιουργείς πρόβλημα , φίλε , γιατί εδώ είμαστε ακριτική χώρα , όχι Ισλανδία !

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τα Ελληνικά ειναι η μητερα ολων των γλωσσών. Θα συνεχισουμε να συζηταμε ανοησιες?
Έχεις αποδείξεις  για αυτό; Κάποιο paper που να δείχνει την ανωτερότητα των Ελληνικών έναντι άλλων γλωσσών;
Έστω εικασίες Sapir–Whorf hypothesis (weak, strong) που ακόμα και αυτές δεν έχουν γίνει αποδεκτές από το μεγαλύτερο πλήθος γλωσσολόγων.
Έστω να μου δείξεις κάποιο paper που να λέει πως οι Έλληνες έχουν αυξημένο κάποιο cognitive μέρος του εγκεφάλου λόγω γλώσσας;

Χωρίς αποδείξεις διαβάζω μουτζούρες.

Διακρινω συγκεκαλλυμενο ανθελληνισμο. Σταματω τη συζητηση. Αλλος ειναι ο ιδεοληπτικος τελικα.
Δεν είμαι ανθέλληνας, δεν δίνω δεκάρα για Έλληνες ή για άλλες εθνότητες, με ενδιαφέρει μόνο το άτομό μου, η πάρτι μου.
Δεν είμαι ιδεοληπτικός επειδή οι αρχές μου είναι ξεκάθαρες. Εσύ είσαι ιδεοληπτικός επειδή δέχεσαι μια ανωτερότητα μιας φυλής χωρίς αποδείξεις.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Είναι:
1. Χαζοί που πιστεύουν.
Ειδες για να εισαι προκατειλημενος; Ωστε η ελληνικη γλωσσα ειναι μια σαν ολες τις αλλες; Πως και ολοι οι ξενοι επιστημονες στα πανεπιστημια τους μιλανε για το θαυμα της ελληνικης γλωσσας που εμεινε αναλλοιωτη σχεδον απο την αρχαιοτητα εως σημερα και για τη σπουδαιοτητα της και την ανωτεροτητα εναντι αλλων και ποσο επηρεασε αλλες γλωσσες. Καλοριφερ στη πολυκατοικια μου που εχει κεντρικη θερμανση εχουν να αναψουν 5 χρονια και χρησιμοποιω στο δωματιο μου μια ηλεκτρικη σομπα λαδιου αυστριακη αγορασμενη προ 30ετιας. Δουλευει συνεχεια και ειναι σαν καινουρια, δεν εχει παθει τιποτα. Μια κινεζικη αντιστοιχη ισως να χαλαγε μετα απο 6 μηνες. Εσυ παντως παρ ολα αυτα μπορεις να υποστηριζεις οτι η κινεζικη σομπα ειναι η καλυτερη, οχι η αυστριακη. Για το τι ισχυει ομως μιλαμε.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6

Οι εθνικες ταυτοτητες ειναι χρησιμες ειδαλλως θα ειχαμε την μοιρα των Ινδιανων και των Ζουλου
Οταν δεν αγαπας την πατριδα σου , θα ερθει μια μερα ενας ταλιμπαν θα σου παρει οτι εχεις και δεν εχεις συν οτι θα σε εξαφανισει στο τελος
Τα λογια ειναι ωραια αλλα στην πραξη ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα  

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Οι περισσοτεροι αντρες στον κοσμο, ανεξαρτητως φυλης θεωρουν πιο ωραιες τις λευκες. Δες οποια ερευνα θελεις. Επισης σε αντιθεση με τα ανωμαλα γουστα σου, οι περισσοτεροι λευκοι προτιμουν λευκες και δεν τις αλλαζουν με τιποτα. Αρα ναι, θα ηταν μεγιστο προβλημα η εξαλλειψη της λευκης φυλης και αισθητικα και πολιτισμικα. Ο συγχρονος κοσμος ειναι κατα βαση δυτικος δηλαδη λευκος. Αλλωστε ουτε οι αρχαιοι Κινεζοι, ουτε οι αρχαιοι Αιγυπτιοι, ουτε οι αρχαιοι Ινδοι υπολογισαν πρωτοι την περιμετρο της Γης. ο Ερατοσθενης το εκανε. Το ιδιο ισχυει για ολες σχεδον τις μεγαλες ανακαλυψεις και επινοησεις της αρχαιοτητας.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες το επιχείρημά μου ή αν είσαι πραγματικά φανατικός. Θα το πω απλά:

Δεν με ενδιαφέρει το πως λαμβάνει κάποιος την ομορφιά, δεν δίνω δεκάρα.

Δεν με ενδιαφέρει να σταματήσω την εξάλειψη ενός πληθυσμού που μπορεί να γίνει ειρηνικά. Θα είχα πρόβλημα αν γίνονταν με την βία.

Δεν δίνω δεκάρα για το αν κάποιοι τυχαίοι αρχαίοι ανακάλυψαν πράγματα και τυχαίνει να ήταν Έλληνες, στα @@ μου.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ειδες για να εισαι προκατειλημενος; Ωστε η ελληνικη γλωσσα ειναι μια σαν ολες τις αλλες; Πως και ολοι οι ξενοι επιστημονες στα πανεπιστημια τους μιλανε για το θαυμα της ελληνικης γλωσσας που εμεινε αναλλοιωτη σχεδον απο την αρχαιοτητα εως σημερα και για τη σπουδαιοτητα της και την ανωτεροτητα εναντι αλλων και ποσο επηρεασε αλλες γλωσσες. Καλοριφερ στη πολυκατοικια μου που εχει κεντρικη θερμανση εχουν να αναψουν 5 χρονια και χρησιμοποιω στο δωματιο μου μια ηλεκτρικη σομπα λαδιου αυστριακη αγορασμενη προ 30ετιας. Δουλευει συνεχεια και ειναι σαν καινουρια, δεν εχει παθει τιποτα. Μια κινεζικη αντιστοιχη ισως να χαλαγε μετα απο 6 μηνες. Εσυ παντως παρ ολα αυτα μπορεις να υποστηριζεις οτι η κινεζικη σομπα ειναι η καλυτερη, οχι η αυστριακη. Για το τι ισχυει ομως μιλαμε.
Όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ, θέλω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ από έγκυρα papers για το αν πράγματι η Ελληνική γλώσσα είναι ανώτερη από τις άλλες.

Από μια πρώτη πρώτη σκέψη, μπορώ να σου πω πως η Αγγλική έχει 3 ή 4 χρόνους παραπάνω, άρα μπορεί να εκφράσει καλύτερα μερικά πράγματα.

Αλλά αυτό το νομίζω εγώ που είμαι ένας μαλάκας.
Εσύ που προφανώς το γνωρίζεις το αντικείμενο, μπορείς να μου δώσεις αποδείξεις για αυτό που λες;

Επισκέπτης
Όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ, θέλω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ από έγκυρα papers για το αν πράγματι η Ελληνική γλώσσα είναι ανώτερη από τις άλλες.

Από μια πρώτη πρώτη σκέψη, μπορώ να σου πω πως η Αγγλική έχει 3 ή 4 χρόνους παραπάνω, άρα μπορεί να εκφράσει καλύτερα μερικά πράγματα.

Αλλά αυτό το νομίζω εγώ που είμαι ένας μαλάκας.
Εσύ που προφανώς το γνωρίζεις το αντικείμενο, μπορείς να μου δώσεις αποδείξεις για αυτό που λες;

Αδελφέ , να σε στείλουμε στο Ισραελ να τους πεις τα ίδια ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom