Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Οι εθνικες ταυτοτητες ειναι χρησιμες ειδαλλως θα ειχαμε την μοιρα των Ινδιανων και των Ζουλου
Οταν δεν αγαπας την πατριδα σου , θα ερθει μια μερα ενας ταλιμπαν θα σου παρει οτι εχεις και δεν εχεις συν οτι θα σε εξαφανισει στο τελος
Τα λογια ειναι ωραια αλλα στην πραξη ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα  
Καλά ας μην φτάνουμε να υπερβάλλουμε τόσο πολύ.

Στην πράξη; Πότε ρε αδερφέ έγινε πράξη αυτό που λες; Έχεις κάποια κατηγορία ανθρώπων σαν και εμένα που δεν αγαπάγαμε την "πατρίδα" μας, ότι και αν σημαίνει αυτό, που εξαφανίστηκαν;

Δηλαδή οι Ζουλού δεν αγαπούσαν την περιοχή τους; Μήπως έχασαν από τους Άγγλους επειδή οι Ζουλού ήταν ... Ζουλού;

Επισκέπτης
sparkling_water, είσαι και παλαιό μέλος ίδιας διαδικτυακής ηλικίας.
Γενικά δεν τα πάω καλά με τις θρησκείες (τώρα είναι άλλη συζήτηση αυτή) αλλά αν κάποιοι εδώ γύρω στο χωριό μου πριν 197 χρόνια είχαν τις ιδέες σου τότε θα μιλάγαμε άλλη γλώσσα. Και για να μη ρωτάς σου αναφέρω 4 λέξεις: Πολιανή (Παπαφλέσσας) & Ραμοβούνι (Κολοκοτρώνης).
Κάπου τα έχεις μπερδέψει αγαπητέ.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Δεν ξέρω αν κατάλαβες το επιχείρημά μου ή αν είσαι πραγματικά φανατικός. Θα το πω απλά:

Δεν με ενδιαφέρει το πως λαμβάνει κάποιος την ομορφιά, δεν δίνω δεκάρα.

Δεν με ενδιαφέρει να σταματήσω την εξάλειψη ενός πληθυσμού που μπορεί να γίνει ειρηνικά. Θα είχα πρόβλημα αν γίνονταν με την βία.

Δεν δίνω δεκάρα για το αν κάποιοι τυχαίοι αρχαίοι ανακάλυψαν πράγματα και τυχαίνει να ήταν Έλληνες, στα @@ μου.

Αυτα τα λες επειδη δεν εχεις ενα μουσλιμι απο πανω σου να σε καβαλαει. Και αυτο διοτι υπαρχει ενα εθνος που αντιστεκεται. Χωρις εθνικη συνειδηση δεν θα ειχαμε εθνος ουτε συνορα οποτε τα μουσλιμια που γενοβολανε θα μας ειχαν ηδη κυριευσει. Και θα τραγουδουσες αλαχ ακμπαρ με τη βια.

Η μονη προστασια που διαθετεις ειναι η εθνικη συνειδηση των υπολοιπων που λεγονται Ελληνες. Που να τα καταλαβεις αυτα ομως. Σαν γνησιος αριστερος διεθνιστης εισαι φανατικα προσηλωμενος στο Κεφαλαιο του Μαρξ ή εισαι απολιτικ που ειναι ακομα χειροτερο. Τουλαχιστον ο Μαρξ τα εχωνε και στους Εβραιους

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αδελφέ , να σε στείλουμε στο Ισραελ να τους πεις τα ίδια ;
Ξαναλέω: ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

Τι δεν καταλαβαίνετε; Οι Μουσουλμάνοι είναι ζώα και συμφωνώ μαζί σας πως δεν τους θέλω ούτε εγώ.

Όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα να ενσωματωθούμε με όλες τις φυλές.

Προσέξτε, δεν κάνω το λάθος που κάνεις εσύ, που μπλέκεις την φυλή με την θρησκεία.

Η φυλή είναι κάτι που δεν είναι εθελοντικό, δεν μπορείς να μπεις σε αυτήν ή να βγεις από αυτήν κατά βούληση.

Η θρησκεία είναι κάτι τέτοιο όμως.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΕΣ;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
sparkling_water, είσαι και παλαιό μέλος ίδιας διαδικτυακής ηλικίας.
Γενικά δεν τα πάω καλά με τις θρησκείες (τώρα είναι άλλη συζήτηση αυτή) αλλά αν κάποιοι εδώ γύρω στο χωριό μου πριν 197 χρόνια είχαν τις ιδέες σου τότε θα μιλάγαμε άλλη γλώσσα. Και για να μη ρωτάς σου αναφέρω 4 λέξεις: Πολιανή (Παπαφλέσσας) & Ραμοβούνι (Κολοκοτρώνης).
Κάπου τα έχεις μπερδέψει αγαπητέ.
Και αν δεν μιλάγαμε Ελληνικά και μιλάγαμε Αγγλικά νομίζω θα ήμασταν καλύτερα.

Τώρα, πάλι τα ίδια. Πόσες φορές θα το πω; ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Καλά ας μην φτάνουμε να υπερβάλλουμε τόσο πολύ.

Στην πράξη; Πότε ρε αδερφέ έγινε πράξη αυτό που λες; Έχεις κάποια κατηγορία ανθρώπων σαν και εμένα που δεν αγαπάγαμε την "πατρίδα" μας, ότι και αν σημαίνει αυτό, που εξαφανίστηκαν;

Δηλαδή οι Ζουλού δεν αγαπούσαν την περιοχή τους; Μήπως έχασαν από τους Άγγλους επειδή οι Ζουλού ήταν ... Ζουλού;

Ειχαν τα μυαλα σου οποτε εξαφανιστηκαν απο μια χουφτα αποικους
Αν σε καθε πολεμο στο παρελθον δεν υπηρξε κανεις να φυλαξει συνορα σημερα δεν θα υπηρχες
Τοσο απλα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ, θέλω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ από έγκυρα papers για το αν πράγματι η Ελληνική γλώσσα είναι ανώτερη από τις άλλες.

Από μια πρώτη πρώτη σκέψη, μπορώ να σου πω πως η Αγγλική έχει 3 ή 4 χρόνους παραπάνω, άρα μπορεί να εκφράσει καλύτερα μερικά πράγματα.

Αλλά αυτό το νομίζω εγώ που είμαι ένας μαλάκας.
Εσύ που προφανώς το γνωρίζεις το αντικείμενο, μπορείς να μου δώσεις αποδείξεις για αυτό που λες;
Αγγλικα ξερεις; Αν ναι, μπες απλως στο youtube και βαλε βιντεακια ξενων οπως
1) The Greek Language
2) Greek Language and Civilization
lecture delivered at Peninsula College by Wesley Cecil PhD
1 ωρα διαλεξη αλλα βλεπεται ευχαριστα. Ξενοι ειναι, οχι Ελληνες. Εκτος και ειναι διεθνης συνωμοσια των Ελ.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αυτα τα λες επειδη δεν εχεις ενα μουσλιμι απο πανω σου να σε καβαλαει. Και αυτο διοτι υπαρχει ενα εθνος που αντιστεκεται. Χωρις εθνικη συνειδηση δεν θα ειχαμε εθνος ουτε συνορα οποτε τα μουσλιμια που γενοβολανε θα μας ειχαν ηδη κυριευσει. Και θα τραγουδουσες αλαχ ακμπαρ με τη βια.
Εντάξει δεν ξέρω τι να πω, δεν διαβάζεις αυτά που γράφω. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ, ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΔΥΟ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ;;;;;

Η μονη προστασια που διαθετεις ειναι η εθνικη συνειδηση των υπολοιπων που λεγονται Ελληνες. Που να τα καταλαβεις αυτα ομως. Σαν γνησιος αριστερος διεθνιστης εισαι φανατικα προσηλωμενος στο Κεφαλαιο του Μαρξ ή εισαι απολιτικ που ειναι ακομα χειροτερο. Τουλαχιστον ο Μαρξ τα εχωνε και στους Εβραιους
Δεν είμαι Μαρξιστής, είμαι φιλελεύθερος - αναρχο καπιταλιστής διεθνιστής.

Δεν είμαι απολιτίκ, είμαι εξαιρετικά πολιτικοποιημένος και νομίζω - αρκετά διαβασμένος - αλλά δεν είναι σωστό να μιλάω για τον εαυτό μου με καλά λόγια.

Δεν κάνω διακρίσεις σε Εβραίους ή όχι για να τους μισώ ή να τους αγαπάω.

Όμως ειδικά στην περίπτωσή τους, ιστορικά, οι Εβραίοι έχουν φάει περισσότερο πούτσα από όλους τους άλλους λαούς. Εκτός ίσως από τους Καρχηδόνιους που ξεπαστρέφτηκαν από τους Ρωμαίους.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αγγλικα ξερεις; Αν ναι, μπες απλως στο youtube και βαλε βιντεακια ξενων οπως
1) The Greek Language
2) Greek Language and Civilization
lecture delivered at Peninsula College by Wesley Cecil PhD
1 ωρα διαλεξη αλλα βλεπεται ευχαριστα. Ξενοι ειναι, οχι Ελληνες. Εκτος και ειναι διεθνης συνωμοσια των Ελ.
Δεν με ενδιαφέρουν οι "απόψεις" κάποιον. Κάποιοι επίσης πιστεύουν στον Αλλάχ και μερικοί πως η γη είναι επίπεδη.

Θέλω αποδείξεις.

Επισκέπτης
Ξαναλέω: ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

Τι δεν καταλαβαίνετε; Οι Μουσουλμάνοι είναι ζώα και συμφωνώ μαζί σας πως δεν τους θέλω ούτε εγώ.

Όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα να ενσωματωθούμε με όλες τις φυλές.

Προσέξτε, δεν κάνω το λάθος που κάνεις εσύ, που μπλέκεις την φυλή με την θρησκεία.

Η φυλή είναι κάτι που δεν είναι εθελοντικό, δεν μπορείς να μπεις σε αυτήν ή να βγεις από αυτήν κατά βούληση.

Η θρησκεία είναι κάτι τέτοιο όμως.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΕΣ;

Αγαπητέ, τη δεκαετία του 60 , ο θείος μου ερωτεύτηκε μια Εβραία. Η γυναίκα του ζήτησε ν'αλλαξοπιστήσει για να παντρευτούν. Αντί ν'αλλάξει αυτή θρησκεία , βρισκ΄΄ομενη εν Ελλάδι , ζητούσε απ'το Χριστιανό ν'απαρνηθεί τη δική του ! Λοιπόν, σέβομαι την αγανάκτισή σου , αλλά επαναλαμβάνω ότι απόψεις σαν τη δική σου μας δημιουργούν πρόβλημα ως κοινωνία , ακριβώς επειδή είμαστε ακριτική χώρα !
Πιο πριν , όταν είπα Ισραελ , δεν αναφέρθηκα στους Σιίτες , αλλά στους Εβραίους. Πήγαινε να τους πεις ότι η γλώσσα τους είναι ηλίθια και η θρησκεία τους εξαναγκασμός , να δούμε τι θα σου πούνε !

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ειχαν τα μυαλα σου οποτε εξαφανιστηκαν απο μια χουφτα αποικους
Αν σε καθε πολεμο στο παρελθον δεν υπηρξε κανεις να φυλαξει συνορα σημερα δεν θα υπηρχες
Τοσο απλα
Ειχαν οι Ζουλού τα μυαλά μου; Φίλε μου οι Ζουλού εξαφανίστηκαν επειδή οι Άγγλοι και οι Ολλανδοί είχαν όπλα που δεν είχαν οι ίδιοι.

Σιγά μην ήταν αναρχοκαπιταλιστές και διεθνιστές οι Ζουλού. Τι λέμε τώρα;

Επισκέπτης
sparkling_water, αντιλαμβάνομαι ότι έχεις γίνει σάκκος του μποξ από τις πολλαπλές παραθέσεις, όμως ΔΕΝ θα μίλαγαμε ούτε Αγγλικά, ούτε Κινέζικα, θα ήμασταν ακόμη ραγιάδες & υπόδουλοι των τουρκαλάδων αν δεν ξεσηκώνονταν κάποιοι παλαβοί εδώ κάτω. Είχαν προηγηθεί επαναστάσεις, κινητοποιήσεις (βλέπε Ορλωφικά) κι όλες είχαν αποτύχει.
Το ίδιο λοιπόν εννοούσα και από την αρχή με το θέμα της ονομασίας: ή τους γαμείς τα πέταλα προετοιμαζόμενος ή το βουλώνεις.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αγαπητέ, τη δεκαετία του 60 , ο θείος μου ερωτεύτηκε μια Εβραία. Η γυναίκα του ζήτησε ν'αλλαξοπιστήσει για να παντρευτούν. Αντί ν'αλλάξει αυτή θρησκεία , βρισκ΄΄ομενη εν Ελλάδι , ζητούσε απ'το Χριστιανό ν'απαρνηθεί τη δική του ! Λοιπόν, σέβομαι την αγανάκτισή σου , αλλά επαναλαμβάνω ότι απόψεις σαν τη δική σου μας δημιουργούν πρόβλημα ως κοινωνία , ακριβώς επειδή είμαστε ακριτική χώρα !
Πιο πριν , όταν είπα Ισραελ , δεν αναφέρθηκα στους Σιίτες , αλλά στους Εβραίους. Πήγαινε να τους πεις ότι η γλώσσα τους είναι ηλίθια και η θρησκεία τους εξαναγκασμός , να δούμε τι θα σου πούνε !
Αλλαξοπίστησε αλλά με την θέλησή του, άρα ήταν επιλογή του, καλά έκανε. Το Ελληνικό κράτος το έκανε με την βία.

Η αντίδραση των Εβραίων σε αυτά που λέω, θα είναι ίδια με την δική σου αντίδραση.

Ο λόγος είναι απλός: το 99% του κόσμου, ενώ δεν είναι ναζί, είναι εθνικοσοσιαλιστές.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
sparkling_water, αντιλαμβάνομαι ότι έχεις γίνει σάκκος του μποξ από τις πολλαπλές παραθέσεις, όμως ΔΕΝ θα μίλαγαμε ούτε Αγγλικά, ούτε Κινέζικα, θα ήμασταν ακόμη ραγιάδες & υπόδουλοι των τουρκαλάδων αν δεν ξεσηκώνονταν κάποιοι παλαβοί εδώ κάτω. Είχαν προηγηθεί επαναστάσεις, κινητοποιήσεις (βλέπε Ορλωφικά) κι όλες είχαν αποτύχει.
Το ίδιο λοιπόν εννοούσα και από την αρχή με το θέμα της ονομασίας: ή τους γαμείς τα πέταλα προετοιμαζόμενος ή το βουλώνεις.
Συμφωνώ πως οι μουσουλμάνοι είναι για τον πούτσο.

Όμως δεν προκαλούν πρόβλημα οι άλλοι. Ας ονομαστούν όπως θέλουν. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.
Νομίζω πως υπάρχει κάποιο θέμα με την περηφάνεια. Λες και θα κλέψουν την υποτιθέμενη δόξα από τον Αλέξανδρο αν ονομαστούν Μακεδόνες.

Ιδεοληψίες.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Εντάξει δεν ξέρω τι να πω, δεν διαβάζεις αυτά που γράφω. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ, ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΔΥΟ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ;;;;;
Δεν είμαι Μαρξιστής, είμαι φιλελεύθερος - αναρχο καπιταλιστής διεθνιστής.

Δεν είμαι απολιτίκ, είμαι εξαιρετικά πολιτικοποιημένος και νομίζω - αρκετά διαβασμένος - αλλά δεν είναι σωστό να μιλάω για τον εαυτό μου με καλά λόγια.

Δεν κάνω διακρίσεις σε Εβραίους ή όχι για να τους μισώ ή να τους αγαπάω.

Όμως ειδικά στην περίπτωσή τους, ιστορικά, οι Εβραίοι έχουν φάει περισσότερο πούτσα από όλους τους άλλους λαούς. Εκτός ίσως από τους Καρχηδόνιους που ξεπαστρέφτηκαν από τους Ρωμαίους.

Ο λογος που οι Εβραιοι διωχθηκαν τοσο πολυ ειναι οτι οπου υπαρχει καπνος, υπαρχει και φωτια. Διαβασε Βολτερο, Φορντ, αρχαιους Ελληνες και Ρωμαιους και θα καταλαβεις. Δεν χρειαζεται να κανω ολοκληρη ιστορικη διαλεξη για το πως ξεπαστρευαν τους Ελληνες στην Κυπρο και στη Συρια, οι Περιουσιοι του Γιαχβε.
Αλλωστε απο τον Μπακουνιν και τον Προυντον μεχρι τον Χιτλερ, δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα σε ο,τι αφορα το εβραικο ζητημα. Συμφωνουσαν απολυτα και οι αναρχικοι και οι ναζι και οι διαφωτιστες οτι ο ιουδαισμος ειναι αθλια κουλτουρα. Απο την ακρα αριστερα μεχρι την ακρα δεξια και ενδιαμεσα της ο φιλελευθερος διαφωτισμος μιλησε μονο με τα χειροτερα λογια για τους Εβραιους και τον ιουδαισμο.

Μπορω να σου δωσω μια παραγραφο κειμενου και να μην ξερεις αν την εγραψε ο Μαρξ, ο Χιτλερ, ο Μπακουνιν, ο Προυντον, ο Καντ ή ο Βολτερος. Τα ιδια ακριβως ελεγαν με διαφορετικες λεξεις. Η αποστροφη ομως ειναι πανομοιοτυπη σε τρομακτικο βαθμο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν με ενδιαφέρουν οι "απόψεις" κάποιον. Κάποιοι επίσης πιστεύουν στον Αλλάχ και μερικοί πως η γη είναι επίπεδη.

Θέλω αποδείξεις.
Τι εννοεις οτι δε σε ενδιαφερουν οι αποψεις επιστημονων; Αρνεισαι ακομα και να τις παρακολουθησεις; Να λαβεις γνωση; Τοτε πως θα μαθεις; Αρνεισαι τις αποψεις ξενων επιστημονων για την ελληνικη γλωσσα; Δηλαδη αρνεισαι και τη θεωρια της σχετικοτητας του Αινσταιν; Η οτι η Γη ειναι επιπεδη; Τη θεωρια παντως του Αινσταιν την απεριψαν εξ αρχης οι Ναζι Γερμανοι επειδη ηταν Εβραιος κανοντας λογο για Εβραικες θεωριες και παραμυθια. Δηλαδη το αρνουνταν μονο και μονο για πολιτικους λογους και επειδη ειχαν παρωπιδες. Και συ αυτον τον λογο επικαλεισαι; πολιτικες  και ιδεολογικες παρωπιδες και αγκυλωσεις;

Επισκέπτης
Αλλαξοπίστησε αλλά με την θέλησή του, άρα ήταν επιλογή του, καλά έκανε. Το Ελληνικό κράτος το έκανε με την βία.

Η αντίδραση των Εβραίων σε αυτά που λέω, θα είναι ίδια με την δική σου αντίδραση.

Ο λόγος είναι απλός: το 99% του κόσμου, ενώ δεν είναι ναζί, είναι εθνικοσοσιαλιστές.

Εντάξει , όχι ότι έχει σημασία , δεν αλλαξοπίστησε ο άνθρωπος , απλά χωρίσανε !

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Ειχαν οι Ζουλού τα μυαλά μου; Φίλε μου οι Ζουλού εξαφανίστηκαν επειδή οι Άγγλοι και οι Ολλανδοί είχαν όπλα που δεν είχαν οι ίδιοι.

Σιγά μην ήταν αναρχοκαπιταλιστές και διεθνιστές οι Ζουλού. Τι λέμε τώρα;

Οχι γιατι δεν τους εκοψε να φτιαξουν ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , δηλαδη να κατσικωθουν σε ενα μερος και αναπτυξουν τις τεχνες,  τις επιστημες ,τεχνολογια κλπ  γυρναγανε σαν τις αδικες καταρες οπου δεν στεριωναν πουθενα οπως οι προιστορικοι ανθρωποι , οποτε οταν ηρθαν οι λιγοι ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ τους τσακισαν με τη τεχνολογια που ειχαν
Ιστορικα οσες φυλες ζουσαν σαν νομαδες μετακινουμενοι απο τοπο σε τοπο εξαφανιστηκαν στο τελος

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ο λογος που οι Εβραιοι διωχθηκαν τοσο πολυ ειναι οτι οπου υπαρχει καπνος, υπαρχει και φωτια. Διαβασε Βολτερο, Φορντ, αρχαιους Ελληνες και Ρωμαιους και θα καταλαβεις. Δεν χρειαζεται να κανω ολοκληρη ιστορικη διαλεξη για το πως ξεπαστρευαν τους Ελληνες στην Κυπρο και στη Συρια, οι Περιουσιοι του Γιαχβε.
Αλλωστε απο τον Μπακουνιν και τον Προυντον μεχρι τον Χιτλερ, δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα σε ο,τι αφορα το εβραικο ζητημα. Συμφωνουσαν απολυτα και οι αναρχικοι και οι ναζι και οι διαφωτιστες οτι ο ιουδαισμος ειναι αθλια κουλτουρα. Απο την ακρα αριστερα μεχρι την ακρα δεξια και ενδιαμεσα της ο φιλελευθερος διαφωτισμος μιλησε μονο με τα χειροτερα λογια για τους Εβραιους και τον ιουδαισμο.

Μπορω να σου δωσω μια παραγραφο κειμενου και να μην ξερεις αν την εγραψε ο Μαρξ, ο Χιτλερ, ο Μπακουνιν, ο Προυντον, ο Καντ ή ο Βολτερος. Τα ιδια ακριβως ελεγαν με διαφορετικες λεξεις. Η αποστροφη ομως ειναι πανομοιοτυπη σε τρομακτικο βαθμο.
Επειδή οι καθυστερημένοι Μπακούνιν, Προυντόν, Χίτλερ έγραψαν πως οι Εβραίοι ήταν αρχίδια, σημαίνει πως το δέχομαι;
Ο Βολταίρος είχε πει τα άπειρα για όποιον δεν ήταν Γάλλος.

Αλλά σκέψου πως οι Εβραίοι τρώγαν πούτσα για παντού. Τους σκοτώναν. Η ιστορία είναι γεμάτη με Πογκρόμ κατά των Εβραίων.

Αναγκάστηκαν να γίνουν και βίαιοι πολλές φορές αλλά σπάνια ξεκινούσαν αυτοί οτιδήποτε.

Ξέρεις γιατί τους μισούσαν; Επειδή ασχολούνταν με δάνεια, τότε το λέγαν usury, τώρα νόμιμα δάνεια.
Η αρχή του καπιταλισμού και ο λόγος που οι Δυτικές κοινωνίες πήγαν μπροστά είναι ακριβώς λόγω των Εβραίων.
Χωρίς αυτούς θα ήμασταν ακόμα στην λάσπη του μεσαίωνα που οι Βολταίροι γούσταραν.

Αλλά και κάτι ακόμα, οι Εβραίοι αναγκάζονταν να μπαίνουν στην δουλειά του τοκογλύφοι επειδή δεν τους επέτρεπαν να έχουν δικαίωμα να καλλιεργούν γη.

Επισκέπτης
Όμως δεν προκαλούν πρόβλημα οι άλλοι.
Δεν προκαλούν γιατί είναι μεγέθους κωλοτρυπίδας, στο μέλλον (αν ζούμε) ποτέ δεν ξέρεις. Και χαίρομαι που έχουν κάμποσα εσωτερικά προβλήματα με τους τηγανοκέφαλους (αλβανοί).

Νομίζω πως υπάρχει κάποιο θέμα με την περηφάνεια. Λες και θα κλέψουν την υποτιθέμενη δόξα από τον Αλέξανδρο αν ονομαστούν Μακεδόνες.
Δεν πρόκειται να κλέψουν τη δόξα του μεγάλου στρατηλάτη, αλλά είναι αυτό που λες εθνική περηφάνεια. Σκέψου ότι οι γαμιόληδες απέναντι κοκκορεύονται ως ψωλές κοκκόρων για την Αγιά Σοφιά, όχι ότι γιατί την αγαπήσανε (εδώ δεν τη θέλουμε εμείς οι ελληνόφωνοι) αλλά για τουριστικό συμφέρον!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom