Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Οχι γιατι δεν τους εκοψε να φτιαξουν ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , δηλαδη να κατσικωθουν σε ενα μερος και αναπτυξουν τις τεχνες,  τις επιστημες ,τεχνολογια κλπ  γυρναγανε σαν τις αδικες καταρες οπου δεν στεριωναν πουθενα οπως οι προιστορικοι ανθρωποι , οποτε οταν ηρθαν οι λιγοι ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ τους τσακισαν με τη τεχνολογια που ειχαν
Ιστορικα οσες φυλες ζουσαν σαν νομαδες μετακινουμενοι απο τοπο σε τοπο εξαφανιστηκαν στο τελος
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, δεν ξέρω αν απλά μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για απολίτιστους.
Διαφορετικές εποχές, διαφορετικοί τόποι.
Το κλίμα δεν ευνοούσε να κάτσουν σε ένα μέρος και να καλλιεργούν.

Υπάρχει και ένας κλάδος των οικονομικών που λέγεται οικονομικά της γεωγραφίας, νομίζω το ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια ο Sachs.
Γενικά η Αφρικανική ήπειρος υπήρξε για τον πούτσο επειδή το κλίμα είναι για τον πούτσο, ευνοεί ασθένειες, παράσιτα κλπ, κακές σπορές κλπ.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μονο το χρημα ε;  Χμμμ, ποια φιλοσοφικη σχολη το λεει αυτο; Θύμησε μου...
Δεν ξέρω, ίσως της Rand; Όποια και να είναι, συμφωνώ μαζί της.

Προτιμώ ανθρώπους που κοιτάνε την δουλειά τους και έχουν τον μόνο τους σκοπό το χρήμα, παρά ανθρώπους που στο όνομα του "κοινού καλού" θα σκοτώσουν κάποιον.

Όπως για παράδειγμα οι ηγέτες της σοβιετικής επανάστασης, ή ακόμα χειρότερα οι καημένοι πολίτες της Καμπότζης, που υποστήριζαν τον κομμουνιστή Πολ Ποτ όταν μάχονταν με την τότε τοπική κυβέρνηση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Παίδες, θέλω PAPERS! Δεν είναι τόσο δύσκολο. Peer reviewed papers που να δείχνουν αυτό που λέτε.

Μια γνώμη στο youtube δεν σημαίνει τίποτα, από όποιον και να είναι αυτή. Ούτε ένα άρθρο στο wikipedia.
Και paper να σου δειξουμε, θα το εχει συνταξει καποιος. Κι αυτος κατ' εσε θα εχει εκφρασει γνωμη. Αρα μιλαμε για φαυλο κυκλο.

Επισκέπτης
Μα καλά, με τι δικαιολογία;
Χμ εδώ τι να σου πω!
Λες κι είμαι διπλωμάτης....
Ούτε άκρες έχω...
Για σκέψου όμως ότι με αφορμή τη δολοφονία ενός πρίγκιπα στη Σερβία το 1914, έγινε ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος....
Καθόσον αγαπητέ η ιστορία επαναλαμβάνεται, που στο διάολο να ξέρουμε εμείς οι απέξω τι στον αγύριστο έχουν μαγειρέψει οι μεγάλοι για το μέλλον μας. Οι Λατίνοι δεν έλεγαν => αν θες ειρήνη ετοιμάσου για πόλεμο

Είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι, που σημαίνει πως δεν θα έχουν βοήθεια από Τουρκία.
Από όσο ξέρω έχουν παρτίδες με τους γείτονες κι ας αφήσουμε τις θρησκείες στην άκρη γιατί βλέπω ότι έχει ξεφύγει το θέμα, εμπλέξατε και την Αγία Γραφή, τη Βίβλο....

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Και paper να σου δειξουμε, θα το εχει συνταξει καποιος. Κι αυτος κατ' εσε θα εχει εκφρασει γνωμη. Αρα μιλαμε για φαυλο κυκλο.
Αν έχεις δείξε. Αν στέκει θα το δεχτώ και θα πω πως έχεις δίκιο.

Δεν βλέπεις πως υπερασπίζεσαι κάτι για το οποίο δεν έχεις αποδείξεις; Δεν έχεις, αν είχες θα μου τις έδειχνες.

Σου έχουν πει κάτι και το έχεις πιστέψει. Μέγα λάθος.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Παίδες, θέλω PAPERS! Δεν είναι τόσο δύσκολο. Peer reviewed papers που να δείχνουν αυτό που λέτε.

Μια γνώμη στο youtube δεν σημαίνει τίποτα, από όποιον και να είναι αυτή. Ούτε ένα άρθρο στο wikipedia.
Παρε τοτε ενα μικρο κομματι της Ιστοριας της ελληνικης γλωσσας ως παραδειγμα ανωτεροτητας. Που ειναι και ελαχιστα μελετημενο αλλα υπαρχουν βιβλια ξενων επιστημονων. Ρωμαιοκρατια στην Ελλαδα. Που θεωρητικα δεν ειχαμε καν κρατικη οντοτητα, αλλοι  εκαναν κουμαντο, οι Ρωμαιοι που αστραπιαια κατεκτησαν στρατιωτικα οχι μονο την Ελλαδα αλλα ολοκληρο τον ελληνιστικο κοσμο. Οι Ρωμαιοι ειχαν  κατακτησει ολη τη Μεσογειο, μεχρι τη Βρετανια εφτασαν. Και απο ολες τις κατακτημενες χωρες, στην Ελλαδα εγινε ο,τι δεν εγινε πουθενα αλλου. Μα πουθενα. Οι Ρωμαιοι μιλαγαν την ελληνικη γλωσσα, εστελναν τα παιδια τους σε ελληνικα σχολεια, ντυνονταν ελληνικα, προτιμουσαν αντι τη ρωμαικη την ελληνικη τεχνη, την ελληνικη αρχιτεκτονικη, την ελληνικη ποιηση. Ο ιδιος ο Ρωμαιος αυτοκρατορας Ανδριανος ηταν φιλελληνας, ο κυβερνητης της Ιουδαιας Ηρωδης και αλλοι Ρωμαιοι πολιτικοι. Τυχαιο κι αυτο;  Ολα οι Ελληνες;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Χμ εδώ τι να σου πω!
Λες κι είμαι διπλωμάτης....
Ούτε άκρες έχω...
Για σκέψου όμως ότι με αφορμή τη δολοφονία ενός πρίγκιπα στη Σερβία το 1914, έγινε ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος....
Καθόσον αγαπητέ η ιστορία επαναλαμβάνεται, που στο διάολο να ξέρουμε εμείς οι απέξω τι στον αγύριστο έχουν μαγειρέψει οι μεγάλοι για το μέλλον μας. Οι Λατίνοι δεν έλεγαν => αν θες ειρήνη ετοιμάσου για πόλεμο
Από όσο ξέρω έχουν παρτίδες με τους γείτονες κι ας αφήσουμε τις θρησκείες στην άκρη γιατί βλέπω ότι έχει ξεφύγει το θέμα, εμπλέξατε και την Αγία Γραφή, τη Βίβλο....
Μαζί σου, ούτε εγώ είμαι διπλωμάτης. Όμως ο πόλεμος, ειδικά τώρα που έχουμε internet και ο εθνικισμός δεν κλείνει τα σύνορά μας σε ξένες ειδήσεις και εικόνες, δεν είναι κάτι που ο κόσμος θέλει.

Να σου θυμίσω πως το 14 και το 39, ο κόσμος γούσταρε τον πόλεμο, τώρα ποιος τον γουστάρει;

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Οι θεολογικές διαφορές ανάμεσα στον Θεό των Χριστιανών και αυτόν των Εβραίων είναι πολύ μεγάλες.

Ο καθενας θα παρουσιαζει το θεο του τελειο και κατακρινει τους θεους των αλλων ως απιστους , αθεους κλπ)
Αυτο δεν κανουν μονο οι Χριστιανοι , οι Μουσουλμανοι , οι Ινδουιστες , βουδιστες και γενικοτερα οσοι πιστευουν σε μια ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ
Κοινως ολοι εχουμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΟ ......
Εδω ταιριαζει περισσοτερο η εκφραση  , οτι εμεις τον πλασσαμε κατ εικονα και ομοιοσιν μας

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παρε τοτε ενα μικρο κομματι της Ιστοριας της ελληνικης γλωσσας ως παραδειγμα ανωτεροτητας. Που ειναι και ελαχιστα μελετημενο αλλα υπαρχουν βιβλια ξενων επιστημονων. Ρωμαιοκρατια στην Ελλαδα. Που θεωρητικα δεν ειχαμε καν κρατικη οντοτητα, αλλοι  εκαναν κουμαντο, οι Ρωμαιοι που αστραπιαια κατεκτησαν στρατιωτικα οχι μονο την Ελλαδα αλλα ολοκληρο τον ελληνιστικο κοσμο. Οι Ρωμαιοι ειχαν  κατακτησει ολη τη Μεσογειο, μεχρι τη Βρετανια εφτασαν. Και απο ολες τις κατακτημενες χωρες, στην Ελλαδα εγινε ο,τι δεν εγινε πουθενα αλλου. Μα πουθενα. Οι Ρωμαιοι μιλαγαν την ελληνικη γλωσσα, εστελναν τα παιδια τους σε ελληνικα σχολεια, ντυνονταν ελληνικα, προτιμουσαν αντι τη ρωμαικη την ελληνικη τεχνη, την ελληνικη αρχιτεκτονικη, την ελληνικη ποιηση. Ο ιδιος ο Ρωμαιος αυτοκρατορας Ανδριανος ηταν φιλελληνας, ο κυβερνητης της Ιουδαιας Ηρωδης και αλλοι Ρωμαιοι πολιτικοι. Τυχαιο κι αυτο;  Ολα οι Ελληνες;
Φίλε μου, δεν ξέρω πόσες φορές να το πω.
Θέλω paper, peer reviewed που να υποστηρίζει την ανωτερότητα της Ελληνικής γλώσσας, σε πρακτικό επίπεδο καθημερινής ομιλίας και στο ότι μας κάνει με κάποιον τρόπο περισσότερο έξυπνους.
Όλα τα άλλα είναι εθνικιστικές ιστορίες που τις έχετε πιστέψει.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παίδες καλή η συζήτηση μαζί σας (μερικοί είστε λίγο αγενείς).
Πάω sleep, αν θέλετε συνεχίζουμε αύριο.

Προτείνω ο καθένας να αναθεωρήσει τα πιστεύω του, εγώ προσπαθώ να το κάνω κάθε μέρα.

Έχω αλλάξει γνώμες άπειρες φορές, πάω σαν σκόνη στον άνεμο (
) εκεί που με οδηγούν τα δεδομένα και η ηθική μου, που αλλάζει συνεχώς.

Καληνύχτα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ο καθενας θα παρουσιαζει το θεο του τελειο και κατακρινει τους θεους των αλλων ως απιστους , αθεους κλπ)
Αυτο δεν κανουν μονο οι Χριστιανοι , οι Μουσουλμανοι , οι Ινδουιστες , βουδιστες και γενικοτερα οσοι πιστευουν σε μια ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ
Κοινως ολοι εχουμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΟ ......
Εδω ταιριαζει περισσοτερο η εκφραση  , οτι εμεις τον πλασσαμε κατ εικονα και ομοιοσιν μας

Δεν εννοώ αυτό τύπε. Ας πούμε ο Θεός των Χριστιανών είναι τριαδικός ενώ των Εβραίων όχι. Τα άλλα για εικόνα και ομοίωσή μας είναι σοφιστείες.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Φίλε μου, δεν ξέρω πόσες φορές να το πω.
Θέλω paper, peer reviewed που να υποστηρίζει την ανωτερότητα της Ελληνικής γλώσσας, σε πρακτικό επίπεδο καθημερινής ομιλίας και στο ότι μας κάνει με κάποιον τρόπο περισσότερο έξυπνους.
Όλα τα άλλα είναι εθνικιστικές ιστορίες που τις έχετε πιστέψει.
Εθνικιστικη ιστορια απο ποιον; Απο τον Αμερικανο καθηγητη πανεπιστημιου στις ΗΠΑ που κανει διαλεξη στους φοιτητες του; Και ολοι σαν  κι αυτον. Ο Αμερικανος ειναι δηλαδη πληρωμενος απο ελληνικους εθνικιστικους κυκλους; Ενταξει, ομολογω οτι συμβαινει κι αυτο. Επιστημονικες εργασιες υπο παραγγελια. Αυτο υποστηριζεις; Αληθεια τωρα. Και καλα ο ενας. Και απο μια χωρα. Ολοι οι επιστημονες; Οπως ειπα και προηγουμενως. Αν ακουσεις να λενε οτι οι Ολυμπιακοι Αγωνες ειναι ελληνικης προελευσης, μη δυσανασχετησεις. Για να το λενε ολοι οι επιστημονες, ετσι θα ειναι. Τι να κανουμε τωρα; Ετσι και  με την ελληνικη γλωσσα και τη διαχρονικοτητα της στο περασμα των αιωνων. Οβερ απο εμενα, δεν εχει αλλο νοημα.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Μαζί σου, ούτε εγώ είμαι διπλωμάτης. Όμως ο πόλεμος, ειδικά τώρα που έχουμε internet και ο εθνικισμός δεν κλείνει τα σύνορά μας σε ξένες ειδήσεις και εικόνες, δεν είναι κάτι που ο κόσμος θέλει.

Να σου θυμίσω πως το 14 και το 39, ο κόσμος γούσταρε τον πόλεμο, τώρα ποιος τον γουστάρει;

Γουστάρουν οι ισραηλινοί,
έχουν υποχρεωτική στράτευση και για τις γυναίκες,νομίζω 3 χρόνια
για την υπεράσπιση και επέκταση της πατρίδας τους.
Τους πάω!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
Σίγουρα έχει αλλάξει ο κόσμος από τότε και σαφώς δε θέλει η πλειοψηφία πόλεμο, όμως για www.bourdela.com/forum/index.php?topic=272253.msg8093240#new]δες για παράδειγμα εκεί[/url]

Kαλό σου βράδυ, εγώ τουλάχιστον δε νομίζω να υπήρξα αγενής απέναντί σου.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Γουστάρουν οι ισραηλινοί,
έχουν υποχρεωτική στράτευση και για τις γυναίκες,νομίζω 3 χρόνια
για την υπεράσπιση και επέκταση της πατρίδας τους.
Τους πάω!!!

3 χρόνια οι άντρες, 2 οι γυναίκες, 4 οι αξιωματικοί.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
3 χρόνια οι άντρες, 2 οι γυναίκες, 4 οι αξιωματικοί.

Αυτοί έχουν ασυλία να κάνουν ότι γουστάρουν.
Ασυλία από κέντρα εξουσίας αλλά και απο μεμονωμένους απάτριδες και οργανώσεις.
Ο ισραηλινός εθνικισμός,ρατσισμός,επεκτατισμός είναι αποδεκτά,
δεν ακούγεται τσιμουδιά απο τους ευαισθητούληδες.

Τους πάω τους ισραηλινούς είναι παρεξηγημένοι απο όλους τούς υπόλοιπους λαούς,
όλοι απο την αρχαιότητα προ χριστού κάνανε λάθος,όλοι οι λαοί .
Ισραήλ μόνο καλό ,κάτι σαν το πασοκ  :worship:

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Μια χαρα ειναι το Ισραηλ μοιαζει με τα δυτικα προτυπα , τι θα θελατε να ειχατε μια ισλαμικη τζιχανταρια ακομα στην γειτονια σας
Αν ημουν κυβερνηση θα εστελνα τις δικες μας για 12 μηνη θητεια
ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ , ας σταθουν λοιπον στο υψος τους
Ετσι πρεπει να τιμαμε την ΙΣΟΤΗΤΑ των 2 φυλων

Επισκέπτης
Μπλιτζ & Φαίδωνα μαζί σας για το Ισραήλ που εγώ το θαυμάζω ως υπόδειγμα μικρής χώρας με κότσια. Αν δεν είχαν τέτοια πολιτική θα είχαν εξαφανιστεί από το χάρτη. Μπουρμπουλήθρες δεν έστειλαν να κάνει το καράβι του έρντο?
Αλλά τώρα συγκρίνουμε κράτος με αρχίδια (Ισραήλ) και κράτος αρχίδια (Ελλάδα) :grin:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ε μια χούφτα άνθρωποι έχουν καταφέρει τόσα. Δεν είναι και λίγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom