BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Τι διάολο όλη την ώρα αλλάζεις βαθμούς......
Πήρα προαγωγή
Τι διάολο όλη την ώρα αλλάζεις βαθμούς......
Ειχε νεα συνεντευξη Νιμιτς στον ΑΝΤ1. Και ειπε, Ας ειμαστε ρεαλιστες, τοσες χωρες εχουν αναγνωρισει ως σκετο Μακεδονια. Ακομα και η Ελλαδα εχει αναγνωρισει Πρωην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια Της Μακεδονιας. Μακεδονιας. Αρα και βεβαια θα εχει η συνθετη ονομασια Μακεδονια, εννοειται. Τελειωμενα πραγματα.
Ναι, κοίτα, η συζήτηση μαζί σου μέχρι τώρα είναι η εξής:
- Η Ελληνική γλώσσα είναι γαμώ!
- Γιατί;
- Επειδή το λέει ο κόσμος.
- Θέλω paper, θέλω peer review paper.
- Δεν έχω, όμως το λένε όλοι.
Ναι αλλά θέλω paper, δεν με ενδιαφέρει μια άποψη, ακόμα και για την κλιματική αλλαγή, έχουν βγει χιλιάδες papers, δεν βγήκαν απλά κάτι τύποι που είπαν: "η γη θερμαίνεται, πιστέψτε μας". Η κοινή γνώμη των ειδικών έχει τεκμηριωθεί από χιλιάδες αποδείξεις, που ο κάθε ένας τις ελέγχει είκοσι φορές πριν τις βγάλει στην φόρα επειδή φοβάται μήπως κάνει μαλακία και γελοιοποιηθεί.
Ξέρω πως δεν θα βρεις, επειδή έχω ψάξει και εγώ στο παρελθόν, και όλα είναι στην φαντασία μερικών.
Αν θέλεις να διαβάσεις κάτι σοβαρό πάνω σε εγκέφαλο και γλώσσα, σου προτείνω το:
Τα άλλα είναι απλά μη αποδεδειγμένα, άρα μη αξιόπιστα.
Φίλε μου μην είσαι δογματικός. Να αφήνεις τις αποδείξεις να σε οδηγούν.
οι κυραδες ειναι μεγαλες καργιες ολες τους δηλαδη εαν εξαιρεσεις τις αργολιδιοτισες και τις κορινθιεςελα τυπε πες οτι εισαι απο αχαια συντοπιτης δηλαδη
στην αχαια ειναι τα πιο ηρεμα ανθρωπακια τι να λεμε τωρα
στην ηλιεια στο παιζουν ιστορια και μουρη και εφε οι κολεες με τα χασισα
απο τα μερη του παπαγιανοπουλου μουρηεγω απο ηλιεια και κοντα στο διακοπτο
και εγω τον ακουσα αλλα φοβαμαι οτι θα γινει καμοια προβοκατσια για να ενισχυθει ο συριζα και ο μπουληςΕπειδη ακουγα πριν λιγο τον Βελοπουλο να ωρυεται επ αυτου. Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος; Αδιαφορα μας ειναι τα μικροπολιτικα του ακροδεξιου χωρου, η ουσια του συλλαλητηριου ενδιαφερει και η επιτυχια του.
Επειδη ακουγα πριν λιγο τον Βελοπουλο να ωρυεται επ αυτου. Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος; Αδιαφορα μας ειναι τα μικροπολιτικα του ακροδεξιου χωρου, η ουσια του συλλαλητηριου ενδιαφερει και η επιτυχια του.επειδη δυστυχως "η συντονιστικη επιτροπη" δεν εχει φανει στο προσκηνιο για το ποιοι ειναι πολυ φοβαμαι οτι την κυριακη θα εχουμε προβοκατσια
Αποκλειεται. Σε ο,τιδηποτε εχει τον ορο Μακεδονια, ΟΧΙ θα βγει. Και θα χορευουν παλι στο Συνταγμα καποιοι.εντομεταξυ ο καμενος θελει δημοψισμα
και ποιος του εγγυαται οτι ο λαος αν τεθει ερωτημα με γεωγραφικο προσδιορισμο δεν θα ψηφισει θετικα
Επειδη ακουγα πριν λιγο τον Βελοπουλο να ωρυεται επ αυτου. Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος; Αδιαφορα μας ειναι τα μικροπολιτικα του ακροδεξιου χωρου, η ουσια του συλλαλητηριου ενδιαφερει και η επιτυχια του.
CUCKΠαίρνουμε θέση μάχης απέναντι σε κάθε εθνικισμό και αλυτρωτισμό που σπέρνει μίση ανάμεσα στους καταπιεσμένους και στα συμφέροντα που θέλουν την περιβόητη γραμμή του 1992.
Στρεφόμαστε ενάντια στα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. και των "προοδευτικών" δυνάμεων των δύο χωρών που θέλουν να μοιράσουν από την αρχή την τράπουλα στην περιοχή, σε βάρος της πολυεθνικής εργατικής τάξης των Βαλκανίων.
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ, ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ, ΣΤΗΝ ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ:
ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ
Συγκέντρωση ενάντια σε κάθε εθνικισμό: Πέμπτη 18/1 στις 18.00 στην Καμάρα
Μοτοπορεία ενάντια σε κάθε εθνικισμό: Σάββατο 20/1 στις 12.00 στην Καμάρα