pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
βάζεις γερά θεμέλια για τον τίτλο του 2018
ΦΕΤΙΝΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ 2017
stekas72
βάζεις γερά θεμέλια για τον τίτλο του 2018
ΦΕΤΙΝΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ 2017
stekas72
μπα ουτε καν μαλακα δεν τον λες πλεον. κακομοιρης 2018 πιο πολυ ταιριαζει
μπα ουτε καν μαλακα δεν τον λες πλεον. κακομοιρης 2018 πιο πολυ ταιριαζειβάζεις γερά θεμέλια για τον τίτλο του 2018
ναι δημοκρατια εχουμε, αυτο δεν σημαινει οτι θα μας σπας τα παπαρια με τις ηλιθιοτητες σου ρε τυπε. τι να με τσουζει η αποψη σου ρε χάχα? η αποψη σου μου θυμιζει αποψη αγαμητου 18χρονου φυσικα αξυριστου και μαλλια εακιτη στα πανεπιστημια, μια τραγικη καημενη φιγουρα που με την πρωτη ευκαιρια παραληρει υστερικα με τις κλισε πλεον ατακες του. αυτος ο αγαμητος 18χρονος οταν μεγαλωσε καταλαβε οτι η τοτε αποψη του ητανε τελειως πανηλιθια και ουτοπικη και εγινε ανθρωπος. αν δεν εισαι 18χρονων και συνεχιζεις να πιστευεις τις πιπες που μας ποσταρεις εδω να πας να το κοιταξεις. το ποιον πειραζει η αντιθετη αποψη φαινεται απο την σχιζοφρενικη σου μανια να μας πεισεις για κατι που μονο εσυ πιστευεις μεσα σε αυτο το θρεντ ενω ολοι σε χλευαζουνε και σε γραφουν στα παπαρια τους. ειπες την χαζοαποψη σου μια δυο τρεις, βλεπεις οτι παροτι εισαι ημικαθυστερημενος δεν τσιμπαει κανεις, γιατι επιμενεις? μαλλον σε τσουζει η αλλη αποψη με την οποια ειναι συμφωνοι και οι περισσοτεροιεσυ μοκο βλακα
σε τσουζει η αλλη αποψη
δημοκρατια εχουμε
ναι δημοκρατια εχουμε, αυτο δεν σημαινει οτι θα μας σπας τα παπαρια με τις ηλιθιοτητες σου ρε τυπε. τι να με τσουζει η αποψη σου ρε χάχα? η αποψη σου μου θυμιζει αποψη αγαμητου 18χρονου φυσικα αξυριστου και μαλλια εακιτη στα πανεπιστημια, μια τραγικη καημενη φιγουρα που με την πρωτη ευκαιρια παραληρει υστερικα με τις κλισε πλεον ατακες του. αυτος ο αγαμητος 18χρονος οταν μεγαλωσε καταλαβε οτι η τοτε αποψη του ητανε τελειως πανηλιθια και ουτοπικη και εγινε ανθρωπος. αν δεν εισαι 18χρονων και συνεχιζεις να πιστευεις τις πιπες που μας ποσταρεις εδω να πας να το κοιταξεις. το ποιον πειραζει η αντιθετη αποψη φαινεται απο την σχιζοφρενικη σου μανια να μας πεισεις για κατι που μονο εσυ πιστευεις μεσα σε αυτο το θρεντ ενω ολοι σε χλευαζουνε και σε γραφουν στα παπαρια τους. ειπες την χαζοαποψη σου μια δυο τρεις, βλεπεις οτι παροτι εισαι ημικαθυστερημενος δεν τσιμπαει κανεις, γιατι επιμενεις? μαλλον σε τσουζει η αλλη αποψη με την οποια ειναι συμφωνοι και οι περισσοτεροι
ατακα σαν του αγαμητου 18χρονου που προανεφερα. για την ηλικια σου (υποθετοντας οτι εχεις ξεπερασει τα 18 ηλικιακα τουλαχιστον αλλα σιγουρα οχι εγκεφαλικα) η μαλακια που κουβαλας ουτε με εγχειρηση δεν βγαινει απο μεσα σου. δε μου λες εισαι κομμουνιστης??
ατακα σαν του αγαμητου 18χρονου που προανεφερα. για την ηλικια σου (υποθετοντας οτι εχεις ξεπερασει τα 18 ηλικιακα τουλαχιστον αλλα σιγουρα οχι εγκεφαλικα) η μαλακια που κουβαλας ουτε με εγχειρηση δεν βγαινει απο μεσα σου. δε μου λες εισαι κομμουνιστης??για την ηλικια σου
καλη και η μαλακια σου
Δεν πήρε τυχαία τον τιτλο του μίστερ μαλάκα. το κακό είναι έτσι όπως παει θα τον έχουμε πολλά χρόνια μίστερ μαλάκαατακα σαν του αγαμητου 18χρονου που προανεφερα. για την ηλικια σου (υποθετοντας οτι εχεις ξεπερασει τα 18 ηλικιακα τουλαχιστον αλλα σιγουρα οχι εγκεφαλικα) η μαλακια που κουβαλας ουτε με εγχειρηση δεν βγαινει απο μεσα σου. δε μου λες εισαι κομμουνιστης??
λεγε εισαι κομμουνιστης η καποιο αλλο ειδους αριστερου? εγω ειμαι ναζι, φασιστας, εθνικοσοσιαλιστης, πατριωτης, εθνικιστης, εθνικοφρων, σεξιστης, ομοφοβικος, τρανσοφοβικος, φαλλοκρατης αφου τολμησα να διαφωνισω με εσενα. αν ξεχασα καποια λεξη απο αυτες που χρησιμοποιειτε οι καθυστερημενοι cucks σα και του λογου σου οταν καποιος διαφωνει με τις παρανοικα ηλιθιες αποψεις σας, βαλτηνα και αυτη στη λιστα με αυτο που ειμαι. εσυ θα μας πεις τι ακριβως εισαι?
λεγε εισαι κομμουνιστης η καποιο αλλο ειδους αριστερου? εγω ειμαι ναζι, φασιστας, εθνικοσοσιαλιστης, πατριωτης, εθνικιστης, εθνικοφρων, σεξιστης, ομοφοβικος, τρανσοφοβικος, φαλλοκρατης αφου τολμησα να διαφωνισω με εσενα. αν ξεχασα καποια λεξη απο αυτες που χρησιμοποιειτε οι καθυστερημενοι cucks σα και του λογου σου οταν καποιος διαφωνει με τις παρανοικα ηλιθιες αποψεις σας, βαλτηνα και αυτη στη λιστα με αυτο που ειμαι. εσυ θα μας πεις τι ακριβως εισαι?δε μου λες εισαι γερμανοτσολιας ναζι χατης??
Γιατι Ιστανμπουλ και οχι Κωνσταντινουπολη?Παίρνουμε θέση μάχης απέναντι σε κάθε εθνικισμό και αλυτρωτισμό που σπέρνει μίση ανάμεσα στους καταπιεσμένους και στα συμφέροντα που θέλουν την περιβόητη γραμμή του 1992.
Στρεφόμαστε ενάντια στα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. και των "προοδευτικών" δυνάμεων των δύο χωρών που θέλουν να μοιράσουν από την αρχή την τράπουλα στην περιοχή, σε βάρος της πολυεθνικής εργατικής τάξης των Βαλκανίων.
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ, ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ, ΣΤΗΝ ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ:
ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ
Συγκέντρωση ενάντια σε κάθε εθνικισμό: Πέμπτη 18/1 στις 18.00 στην Καμάρα
Μοτοπορεία ενάντια σε κάθε εθνικισμό: Σάββατο 20/1 στις 12.00 στην Καμάρα
Γιατι Ιστανμπουλ και οχι Κωνσταντινουπολη?
περαν απο κακομοιρης εισαι και πανχαζος.ειμαι κλωνος λεει το βλημα. επισης εσυ για να γαμησεις λιγο δυσκολα σε κοβω, καπηλευσου το τι κανανε οι Ρωσσοι το 45 γιατι μονο αυτο ξερετε να κανετε με ξενα κολυβα κηδεια. Ξεχνας τον βρωμικο ρολο του κκε και του κομμουνισμου βεβαια πριν και κατα την διαρκεια του πολεμου στην Ελλαδα προπαγανδιστη. Ουτε καν την ειρωνια δεν καταλαβες πανχαζε που οποιος διαφωνει με τις βλακειες σου (δηλαδη το 99% των σωφρων ανθρωπων) ειναι ναζι. αληθεια γουσταρεις να σε χλευαζει και να σε γλενταει ενα φορουμ ολοκληρο ειμαι σιγουρος οτι τον παιρνεις κιολας αμα λαχει. επισης κομμουνιστης που πιστευει στην δημοκρατια θα μας πεις πως γινεται? στο καθυστερημενο σου εγκεφαλο βεβαια ολα γινονται..
περαν απο κακομοιρης εισαι και πανχαζος.ειμαι κλωνος λεει το βλημα. επισης εσυ για να γαμησεις λιγο δυσκολα σε κοβω, καπηλευσου το τι κανανε οι Ρωσσοι το 45 γιατι μονο αυτο ξερετε να κανετε με ξενα κολυβα κηδεια. Ξεχνας τον βρωμικο ρολο του κκε και του κομμουνισμου βεβαια πριν και κατα την διαρκεια του πολεμου στην Ελλαδα προπαγανδιστη. Ουτε καν την ειρωνια δεν καταλαβες πανχαζε που οποιος διαφωνει με τις βλακειες σου (δηλαδη το 99% των σωφρων ανθρωπων) ειναι ναζι. αληθεια γουσταρεις να σε χλευαζει και να σε γλενταει ενα φορουμ ολοκληρο ειμαι σιγουρος οτι τον παιρνεις κιολας αμα λαχει. επισης κομμουνιστης που πιστευει στην δημοκρατια θα μας πεις πως γινεται? στο καθυστερημενο σου εγκεφαλο βεβαια ολα γινονται..επισης ο λεγκορο ειναι κλωνος του ντιν που κανει συνεχεια κλωνους και τρωει μπαν
προχθες ειχε παλι κλωνο με τον σαρουμαν για αβαταρ και τον βρηκα και εφαγε μπαν
τρελο ντιν ψυχακια γαμω τον τραμπ σου τρελε
στο ξαναλεω βλακα κανεις λαθος τραγικο. μην ξεφτιλιζεσαι αλλο βρε κακομοιρη. θα μου πεις τι σχεση εχει ο κομμουνισμος στον οποιο πιστευεις με την δημοκρατια την οποια επισης πιστευεις?ρε τρελο ντιν παλι τα ιδια
τα φαρμακα σου τα πηρες
βρε ποσους κλωνους ειχες κανει
δικε μου εχεις αβερτα ακομα βλεπω
Καθολου αδιαφορο δεν ειναι. Αντιθετως δειχνει κρυμμενο ανθελληνισμο. Δεν λεει "Σκόπιε", δεν λέει "Τιράνε", αλλά Σκόπια και Τίρανα, την "ελληνόφωνη" ονομασια. Αλλά για την Κωνσταντινουπολη λεει Ιστανμπουλ. Επιτηδες, για να δειξει τον ανθελληνισμο αυτων των καθαρματων που επικαλουνται διεθνισμους και θολοκουλτούρες ενω ειναι απλως ανθελληνες και προδοτες.αδιαφορο ειναι
αν και ειναι αλλυτρωτικο να τη λες κων πολη μετα 700χρονια που εχει αλλαξει χερια
νομίζω παρέκτρέπεσαι δόκτοργια να δειξει τον ανθελληνισμο αυτων των καθαρματων που επικαλουνται διεθνισμους και θολοκουλτούρες ενω ειναι απλως ανθελληνες και προδοτες και σαλεμένοι πισωγλέντηδες σα τον πουστιβάγκον.
μαρεσει που τον παιρνεις και στα σοβαρα αυτον τον κακομοιρο ηλιθιο.Καθολου αδιαφορο δεν ειναι. Αντιθετως δειχνει κρυμμενο ανθελληνισμο. Δεν λεει "Σκόπιε", δεν λέει "Τιράνε", αλλά Σκόπια και Τίρανα, την "ελληνόφωνη" ονομασια. Αλλά για την Κωνσταντινουπολη λεει Ιστανμπουλ. Επιτηδες, για να δειξει τον ανθελληνισμο αυτων των καθαρματων που επικαλουνται διεθνισμους και θολοκουλτούρες ενω ειναι απλως ανθελληνες και προδοτες.
Δεν ασχολουμαι με αυτον, αλλά με αυτους που εχουν βγαλει την ανακοινωση.μαρεσει που τον παιρνεις και στα σοβαρα αυτον τον κακομοιρο ηλιθιο.