bloom5
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2009
- Like
- 9.290
- Πόντοι
- 1.046
3-4 φορες την μερα πηδαω οταν ειμαι με γκομενα
Άλλο το πηδάω και άλλο το στραβοπηδάω, μην τα μπερδεύουμε. Ο αγύμναστος, από ένα σημείο και πέρα στραβοπηδάει.
Προκαλείς τον acapoeira για να σου το αποδείξει στην πράξη;3-4 φορες να σας καθεται γκομενα ... ΛΟΛ
κ μετα ξυπνησατεεεεεε ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ισως σε μια αλλη ζωη
Ισχυει, σε προγραμμα 16/8 γαμαει. Εαν καταφερει καποιος και πειθαρχησει, γαμαει η εν λογω τακτικη.
Αυξηση δυναμης, ενεργειας, γρηγορα αποτελεσματα στη καυση λιπους. Διωχνεις συντομα τα οσα δεν χρειαζεσαι απο πανω σου σφαιρα.
Δεν εχει ελεος, απλα θελει ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ στους κανονες. Οχι πανω απο 50γρ υδατανθρακα την ημερα. Δεν μετρανε οι υδατανθρακες απο τα λαχανικα.
Ιδανικη περιπτωση που ειχα καταφερει για 10 μερες περιπου, κατω απο 50γρ υδατανθρακες και 18/6 συστημα. Τα γαμησε ολα. Πολλη δυναμη-ενεργεια και φοβερα αποτελεσματα.
Προτεινω μια γενικη αιματος-ουρων και λιπιδιων εξεταση πριν ξεκινησετε και μια 2 μηνες μετα αφου εχετε ξεκινησει. Τα αποτελεσματα των εξετασεων θα σας δωσουν τη χαρα και τη βεβαιωση οτι ειστε στη σωστο δρομο.
Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες. Οι αριθμοι λενε την αληθεια. Θα δειτε το ποσο βελτιωμενη υγεια θα εχετε σε ολα τα επιπεδα.
Ειδικα εαν συνδυαστει με καποια μορφη γυμναστικης στο τελειωμα της νηστειας λιγο πριν το πρωτο γευμα.
Ακουγα μαλακιες για πριν τη προπονηση γευματα κτλπ. Πουτσες μπλε. Πιο δυνατος εισαι μολις κανεις προπονηση νηστικος απο 16 ή 18 ωρες. Καις κετονες, γαμαει το συστημα. Εχουν ανεβει ολες οι γαματες ορμονες και πετας.
Μου ελεγαν θα ζαλιστεις, θα καψεις τους μυς σου και παπαριες των "επιστημονων" του διαδικτυου και των γυμναστηριων. Τους εγραψα στα αρχιδια μου, εκανα κετο με 16/8 και πηγε τραινο το θεμα.
Λογω τροπου ζωης, δεν μπορω να πειθαρχησω συνεχεια. Οταν πειθαρχω ομως, γαμαει αυτη η τακτικη.
Καντε εξετασεις πριν, μπειτε με αυτοπεποιθηση και πεισμα και καντε εξετασεις μετα και δειτε την αληθεια μονοι σας.
Ισχυει, σε προγραμμα 16/8 γαμαει. Εαν καταφερει καποιος και πειθαρχησει, γαμαει η εν λογω τακτικη.
Αυξηση δυναμης, ενεργειας, γρηγορα αποτελεσματα στη καυση λιπους. Διωχνεις συντομα τα οσα δεν χρειαζεσαι απο πανω σου σφαιρα.
Δεν εχει ελεος, απλα θελει ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ στους κανονες. Οχι πανω απο 50γρ υδατανθρακα την ημερα. Δεν μετρανε οι υδατανθρακες απο τα λαχανικα.
Ιδανικη περιπτωση που ειχα καταφερει για 10 μερες περιπου, κατω απο 50γρ υδατανθρακες και 18/6 συστημα. Τα γαμησε ολα. Πολλη δυναμη-ενεργεια και φοβερα αποτελεσματα.
Προτεινω μια γενικη αιματος-ουρων και λιπιδιων εξεταση πριν ξεκινησετε και μια 2 μηνες μετα αφου εχετε ξεκινησει. Τα αποτελεσματα των εξετασεων θα σας δωσουν τη χαρα και τη βεβαιωση οτι ειστε στη σωστο δρομο.
Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες. Οι αριθμοι λενε την αληθεια. Θα δειτε το ποσο βελτιωμενη υγεια θα εχετε σε ολα τα επιπεδα.
Ειδικα εαν συνδυαστει με καποια μορφη γυμναστικης στο τελειωμα της νηστειας λιγο πριν το πρωτο γευμα.
Ακουγα μαλακιες για πριν τη προπονηση γευματα κτλπ. Πουτσες μπλε. Πιο δυνατος εισαι μολις κανεις προπονηση νηστικος απο 16 ή 18 ωρες. Καις κετονες, γαμαει το συστημα. Εχουν ανεβει ολες οι γαματες ορμονες και πετας.
Μου ελεγαν θα ζαλιστεις, θα καψεις τους μυς σου και παπαριες των "επιστημονων" του διαδικτυου και των γυμναστηριων. Τους εγραψα στα αρχιδια μου, εκανα κετο με 16/8 και πηγε τραινο το θεμα.
Λογω τροπου ζωης, δεν μπορω να πειθαρχησω συνεχεια. Οταν πειθαρχω ομως, γαμαει αυτη η τακτικη.
Καντε εξετασεις πριν, μπειτε με αυτοπεποιθηση και πεισμα και καντε εξετασεις μετα και δειτε την αληθεια μονοι σας.
Τύπε κόψε κάτι ούτε ο πορνοσταρ Παναγος με το ψευδώνυμο Παλουκι Λουκ δεν φτάνει τόσο!3-4 φορες την μερα πηδαω οταν ειμαι με γκομενα
Τύπε κόψε κάτι ούτε ο πορνοσταρ Παναγος με το ψευδώνυμο Παλουκι Λουκ δεν φτάνει τόσο!
Καλος το πουστακι ,ακόμα σε περιμένω παλιοκοτα όλο λογία εισαι άλλα έτσι ειναι η λουγκρες σαν εσένα μόνο πίπες κάνουν και δίνουν κώλομαριε αλβανε ..
εχω γινει ο εφιαλτης σου ..... θα πεθανεις κανοντας τον κροσορουφιανο για παντα ! ;)
Παλιόχοντρη τύπε[/URL]
Τελικα βλεπω οτι το 16/8 που καποιοι μού το απαξιωσαν στην αρχη, εχει οπαδουςΙσχυει, σε προγραμμα 16/8 γαμαει. Εαν καταφερει καποιος και πειθαρχησει, γαμαει η εν λογω τακτικη.
ευχαριστω Μακη! Εισαι ωραιος! Νομιζω οτι και η βιταμινη d μπορει να βοηθαει γιατι αυξανει την τεστοστερονη.1. Τεστοστερόνη
Ανέβασε τα επίπεδα της τεστοστερόνης σου κάνοντας γυμναστική.
Κάθε μέρα 200 κάμψεις, 20 έλξεις στο μονόζυγο, 10 planks και 10 Sprints 10x 30m είναι ότι πρέπει.
Να βλέπεις ποιοτικό πορνογραφικό υλικό με φυσιολογικές γυναίκες.
Ας πούμε τέτοιο:
2. Σέλινο και στρείδια αχνιστά
Όταν ρώτησαν τον Peter North ποιο είναι το μυστικό του, εκείνος απάντησε: "Celery, lots of raw celery."
"Everyone used to ask me what my secret was but I wasn`t about to tell anyone because that secret gave me the ability to do what no one else could do in the adult business".
"I consume a half tin of smoked oysters daily and the results are 'creamy'. These foods are not my favorite but love the effects so I squeeze all of the oils from the oysters and use various condiments to mask the taste. Good times."
3. Νερό
Το σπέρμα είναι κατά βάση νερό. Η αύξηση της κατανάλωσης υγρών βοηθά στην εκσπερμάτιση και τη βελτίωση της παραγωγής σπέρματος.
4. L-αργινίνη
Έχει αποδειχθεί ότι η L-αργινίνη ενισχύει την παραγωγή σπέρματος και ταυτόχρονα βελτιώνει συνολικά την ποιότητα και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.
5. Ωμέγα 3
The omega-3 supplementation results in higher antioxidant activity in human seminal fluid and enhanced sperm count, sperm motility, and sperm morphology.
6. Zinc
7. Whey Protein
ευχαριστω Μακη! Εισαι ωραιος! Νομιζω οτι και η βιταμινη d μπορει να βοηθαει γιατι αυξανει την τεστοστερονη.
Συμφωνώ ότι έχει αποτελέσματα το 16/8. Προσωπικά, παλεύω στο 12/12 (δηλαδή δεν τρώώ μετά τις 7-8 το βράδυ, μέχρι 7-8 το πρωί, με 2-3 ώρες γυμναστική την εβδομάδα, μόνο σκαλες (4 όροφοι) και φυσικά μειωμένη ζάχαρη και αλάτι.
Αυτό με κρατάει στα κιλά μου, 79-80 και η μυική μάζα αυξάνεται σταδιακά.
Π
τυπε με 50γρ την ημερα μπορουσες να σηκώσεις κιλα στο γυμναστηριο
τυπε με 50γρ την ημερα μπορουσες να σηκώσεις κιλα στο γυμναστηριο