Νέα

Ερωτοτουρισμος- Ο απολυτος οδηγος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panoskliros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ελληνιδες ειναι μεσω κυκλου η μεσω δουλειας που εχει γυναικες γυρω πχ barman,ηθοποιος και οτι εχει να κανει με αριστερη νοοτροπια μεχρι τα 30 κατι

Επειδη εχω δουλεψει σαν ηλεκτρολογος σε θεατρο να σου πω οτι ολοι οι ηθοποιοι ξεσκιζονται στον πουτσο,το ιδιο και αρκετοι barman

Οι Ελληνιδες θελουν να εχουν να λενε πχ οτι τις γαμαει ο ταδε που ειναι ηθοποιος και σκαει με μπλουζα Τσε Γκεβαρα

ΜΟνο μετα τα 35 αυτο αλλαζει και ψαχνουν γιατρο,δικηγορο η λεφτα οταν καταλαβουν οτι με τα λογια του ηθοποιου δεν χορταινουν

Εγω λοιπον δεν πολυ-ασχολουμαι με ΕΛληνιδες αλλα παιζω παγκοσμια..Οι Ελληνιδες αποτελουν απ τις τελευταιες επιλογες για μενα λιγο πανω απο Αλβανιδες και λοιπες

Απλα δεν αξιζει αν εχεις παιξεις παγκοσμια με γυναικες απ ολα τα μηκη και πλατη της Γης να ασχοληθεις με Ελληνιδες γιατι κανεις πισωγυρισμα

OP
OP
P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω τα νούμερα που έχει γαμήσει, οι περισσότερες μου λέει ότι είναι 6άρια και μία που μου έδειξε ήταν στο σώμα πατσαβούρα. Θα τρέξω και ένα πείραμα με τη δική του φωτό για εξακρίβωση.
Φίλε καλά όλα αυτά, αλλά θα πρέπει και η άλλη να έχει ένα στοιχειωδώς ενδιαφέρον προφίλ για να πεις κι εσύ κάτι ενδιαφέρον. Αν η άλλη έχει ανεβάσει απλά 3-4 σέλφις, δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο πέρα από το "γεια σου τι κάνεις". Και στην τελική σου έχει πατήσει ήδη like, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να στύβεις το μυαλό σου τι να στείλεις για να την ξανακερδίσεις.

Επίσης έχεις δοκιμάσει να διαγράψεις το προφίλ σου και να το ξανανοίξεις;
[/quote]

Ποτε μην λες για σου τι κανεις το λενε ολοι
Αμα δεν εχει κατι ενδιαφερον βρες εσυ κατι και πες
Σκεψου μια γκομενα που εχει 100 μηνυματα στο tinder το διημερο(τοσα εχουν) και οπως κατεβαινει τα how are you στην σειρα βλεπει κατι τρελο και το διαβαζει και γελαει
Σε ποιο θα απαντησει λες?

Τωρα αν στειλει και ενα μοντελο how are you δεν λεω οτι θα μπεις πιο πανω στην λιστα απο αυτον,αλλα καποιον στα κυβικα σου θα τον φας με ενα καλυτερο ανοιγμα

Και αν δεις φωτο ολο και κατι θα βρεις να πεις..Ακομα και αν η αλλη εχει δυο τρεις ιδιες φωτο που λες μπορεις να πεις κανα i see u like variaty on your photos,good u are the opposite of a boring person:)

Πας δηλαδη και μπαινεις με πειραγματακι

Ολα αυτα παιζουν ρολο η αλλη θα γουσταρει να δει οτι εψαξες κατι σχετικο με αυτην παρα να απαντας το ιδιο βαρετο μηνυμα τι κανεις σε ολες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μέχρι και το '15 στην Ελλάδα δουλεύανε πολύ καλά τα dating apps, όπως badoo και dod. Ακόμα και το Tinder παρόλο που δεν το είχα πολυχρησιμοποιήσει τότε, μου έβγαλε κάποια εύκολα dates.

Τέλη του '15 άρχισε η κατακόρυφη πτώση. Το badoo έγινε πανάκριβο και το dod ερήμωσε από κόσμο. Μάλλον όλες το γυρίσανε στο Instagram, τις φωτογραφίες και τα stories. Το Tinder έγινε μεν πιο δημοφιλές, αλλά τραγικά πιο δύσκολο στο να ματσάρεις και να βγάλεις ραντεβού. Ίσως γιατί βούλιαξε από timewasters, δηλαδή γκόμενες που μπαίνουν για την αυτοπροβολή και την επιβεβαίωσή τους.

Τώρα πια το μόνο που δουλεύει κάπως είναι το Instagram. Θέλει όμως πολλές φωτογραφίες καλής ποιότητας και να αφιερώνεις κάθε μέρα χρόνο να αποκτάς καινούριους followers και να στέλνεις μηνύματα. Με ένα αξιόλογο προφίλ αν κάθε μέρα στέλνεις 20-30 μηνύματα βγάζεις τουλάχιστον 10 γαμήσια το χρόνο. Τραγικό ποσοστό, αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε Ελλάδα. Και πάλι θέλει μέτρο, γιατί αν κάνεις πολλά follows, το Instagram σου τα μπλοκάρει προσωρινά. Όταν πρωτομπήκα που ήταν και φρέσκος ο λογαριασμός, μπορούσα και έστελνα τουλάχιστον 40 μηνύματα τη μέρα. Τώρα θα είμαι τυχερός αν φτάσω τα 20.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
@panosskliros πολύ ωραία ακούγονται όλα αυτά στη θεωρία, αλλά δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι. Σου ξαναλέω ότι ο φίλος μου με μια επεξεργασμένη σέλφι και ένα "geia souu.." παίρνει περισσότερες απαντήσεις από εμένα. Και δεν είναι κανένα μοντέλο. Αντιβαίνει στην κοινή λογική, αλλά συμβαίνει. Αυτό αν μη τι άλλο καταρρίπτει τις θεωρίες σου. Θα τρέξω όμως κι εγώ ένα πείραμα με τη φωτό του να το διαπιστώσω.

OP
OP
P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Insta παιζουν ολες γιατι το insta ειναι 100% υπερ της γυναικας..
Υποσχεται στην οποιαδηποτε οτι μπορει βγαζοντας βυζακι και μουνακι να βρει καποιον που θα της πληρωσει διακοπες,γευμα,ταξιδι η οτι αλλο φανταζεται η καθε μια.
Για αυτο insta παιζουν ολοι πια γιατι το 90% των αντρων κυνηγανε το μουνι αλλα με λαθος τροπο

Δεν υπαρχει χειροτερο στην νοοτροπια dating απο το insta πραγματικα εχει προσθεσει απειρη αξια σε καθε γυναικα και τους εχει δωσει το πανω χερι

Οποιος δεν το βλεπει για μενα εθελοτυφλει

Επισης insta εχει ξεφυγει η κατασταση ξερω κοσμο που πληρωνει 100Ευρω το μηνα για να τρεχει bot-ακια που τους δινουν followers

Και εκει το χρημα παιζει ο αλλος αγοραζει followers αρα επιρροη γιατι ειναι πιο πετυχημενος και αντε ακολουθα εσυ

Ολα δηλαδη εκει γινονται για να εντυπωσιασει καποιος μια γυναικα δειχνοντας ποσα λεφτα εχει

Αν δεν εχεις λεφτα δεν παιζει να πετυχεις τιποτα στο insta και ακομα και να εχεις λεφτα για μενα χιλιες φορες δωστα στο travel-girls τουλαχιστον γαμας ξερωντας την τιμη απο πριν

OP
OP
P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
@panosskliros πολύ ωραία ακούγονται όλα αυτά στη θεωρία, αλλά δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι. Σου ξαναλέω ότι ο φίλος μου με μια επεξεργασμένη σέλφι και ένα "geia souu.." παίρνει περισσότερες απαντήσεις από εμένα. Και δεν είναι κανένα μοντέλο. Αντιβαίνει στην κοινή λογική, αλλά συμβαίνει. Αυτό αν μη τι άλλο καταρρίπτει τις θεωρίες σου. Θα τρέξω όμως κι εγώ ένα πείραμα με τη φωτό του να το διαπιστώσω.

Ειναι απλα πιο εμφανησιμος απο εσενα τοτε
Σου ειπα οτι αν μιλαμε για ιδια κατηγορια πανω κατω μετραει το ανοιγμα που κανει την διαφορα
Αν παω εγω και κανω ανοιγμα που ειμαι 7αρη σε εμφανιση με ενα μοντελο που ειναι 9αρη οτι και να πω αυτος θα γαμησει
Δυο ιδια πραγματα θα συγκρινεις πχ εγω σαν 7αρη τρωω το 90% απ τα 7αρια αντρες και το 50% απο 8αρια λογω καλου λογου ειμαι πολυ ετοιμολογος με δουλεμενες απαντησεις

Το οτι εσυ λες δεν ειναι κανα μοντελο στο ξαναλεω δεν παει να πει οτι δεν ειναι και πιο ομορφος απο εσενα

Και εγω εχω φιλο με πιο ωραιες φωτο tinder απο εμενα που δεν βαραει θυλικη μυγα και εχω και ενα φιλο τουμπανακι ωραιο παλικαρι που σκιζεται στα likes

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Καλά οι τύποι που πληρώνουν 100ρια σε bots για autofollow στο Instagram μπας και γαμήσουν είναι απλά τραγικοί. Εγώ μόνο 50 ευρώ έδωσα για επαγγελματικές φωτό και κανα 10άρι ένα μήνα που αγόρασα μια συνδρομή. Προτιμώ να αφιερώσω ένα 10λεπτο να κάνω τα follows μόνος μου και να με μπλοκάρει το instagram από το να δίνω γαμησιάτικα. Αλλιώς καλύτερα όπως είπες να πάω εκεί που μου λένε από πριν την τιμούλα. Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι είναι επειδή αυτό είναι το μοναδικό μέσο πλέον στην Ελλάδα για να βγάλεις dates και lays. Εγώ προς το παρόν βγάζω 10-15 γαμήσια το χρόνο.

OP
OP
P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Τι να πω, παίζει και αυτό που λες. Μπορεί στη φάτσα να είναι πιο όμορφος. Μπορεί πάλι ο λόγος να είναι ότι 3 χρόνια τώρα το έχω πια κάψει το Τίντερ, ενώ εκείνος το χρησιμοποιούσε Αθήνα μόλις μερικούς μήνες. Πάντως το παράλογο είναι ότι έχω matches και αυτά δεν απαντάνε. Άμα δε γουστάρουν, τότε τι πατάνε το γαμημένο το like;

Παιξε tinder σε αλλες χωρες αλλαζε τοποθεσια ετσι θα δεις τι μετρας
Μαλτα εκατσα ενα διμηνο για μια δουλεια και ειχα καθε μερα likes τοτε καταλαβα οτι Ελλαδα απλα δεν
Μιλαω δια τριετια πισω...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ειναι απλα πιο εμφανησιμος απο εσενα τοτε
Σου ειπα οτι αν μιλαμε για ιδια κατηγορια πανω κατω μετραει το ανοιγμα που κανει την διαφορα
Αν παω εγω και κανω ανοιγμα που ειμαι 7αρη σε εμφανιση με ενα μοντελο που ειναι 9αρη οτι και να πω αυτος θα γαμησει
Δυο ιδια πραγματα θα συγκρινεις πχ εγω σαν 7αρη τρωω το 90% απ τα 7αρια αντρες και το 50% απο 8αρια λογω καλου λογου ειμαι πολυ ετοιμολογος με δουλεμενες απαντησεις

Το οτι εσυ λες δεν ειναι κανα μοντελο στο ξαναλεω δεν παει να πει οτι δεν ειναι και πιο ομορφος απο εσενα

Και εγω εχω φιλο με πιο ωραιες φωτο tinder απο εμενα που δεν βαραει θυλικη μυγα και εχω και ενα φιλο τουμπανακι ωραιο παλικαρι που σκιζεται στα likes
Τι να πω, παίζει και αυτό που λες. Μπορεί στη φάτσα να είναι πιο όμορφος. Μπορεί πάλι ο λόγος να είναι ότι 3 χρόνια τώρα το έχω πια κάψει το Τίντερ, ενώ εκείνος το χρησιμοποιούσε Αθήνα μόλις μερικούς μήνες. Πάντως το παράλογο είναι ότι έχω matches και αυτά δεν απαντάνε. Άμα δε γουστάρουν, τότε τι πατάνε το γαμημένο το like;

OP
OP
P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Αυτες οι δυο φωτο ειναι απο couch-surfer που γαμουσα Αθηνα
Εχει ταξιδεψει τον μισο πλανητη και εχει γαμησει πουτσες με το κιλο
Αλλα αυτο που μετραει ειναι οι γαματες φωτο που εχει

Ανεβαζουν απιστευτα ειδικα εναν αντρα φωτο απο ταξιδια

Για αυτο λεω οχι μονο ενα μερος...Κανονιζω απο χειμωνα πχ αν εχω λεφτα και πρωτα η υγεια να ειμαστε καλα να περασω ειτε Λιβανο ειτε Ιορδανια για φωτο Petra...

Συνημμένα

• 10015010_748653625158885_917003922_n.jpg
    10015010_748653625158885_917003922_n.jpg
    118,9 KB · Εμφανίσεις: 71
  • 30738074_1851058088251761_247755324911277745_n.jpg
    30738074_1851058088251761_247755324911277745_n.jpg
    92,3 KB · Εμφανίσεις: 35
OP
OP
P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Φωτο απο machu piccu

Αν εχεις τετοια φωτο tinder η couch-surfing εχεις ανεβασει φιλε την αξια σου επι δυο,απλα με μια τετοια φωτο σκεψου ποσοι θα σε ρωτανε που ειναι αυτο το μερος?
Συν ποσο ανοιχτομυαλος θα φαινεσαι,οι γυναικες γουσταρουν φουλ αντρες που ταξιδευουν!

Και εσυ θα λες Περου,machu piccu...Παιζει να εχουν παει ελαχιστοι εκει πανω

Απλα να σου πω οτι μια φωτο στην πιο γαματη παραλια Κερκυρας εχω τραβηξει απο ψηλα με μενα χαλαρο και τουμπανη θεα και στο tinder παρα πολλες με ρωτανε με την μια η και couch που ειναι αυτο?

Και σκεψου μιλαω για σκετικη απλη φωτο σε σχεση με κατι τρελες που βλεπω οπως σε περου κτλπ

Συνημμένα

• 37019490_2002298103155268_8294653266822692864_n.jpg
    37019490_2002298103155268_8294653266822692864_n.jpg
    84 KB · Εμφανίσεις: 29

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ωραίος, τύπε! Στα ταξίδια πας μόνος σου ή παρέα με άλλα καμάκια; Σε περίπτωση που ταξιδεύεις μόνος, τι λες στις ντόπιες όταν σε ρωτάνε;

OP
OP
P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ωραίος, τύπε! Στα ταξίδια πας μόνος σου ή παρέα με άλλα καμάκια; Σε περίπτωση που ταξιδεύεις μόνος, τι λες στις ντόπιες όταν σε ρωτάνε;

Ως τωρα με παρεα παω για αυτο εχω περιοριστει αρκετα σε κοντινα μερη  γιατι οι φιλοι μου φοβουνται
Πχ εκει που σου λεω Ιορδανια εχει εισητηρια που ειδα πηγαιν ελα μονο 50Ευρω για Νοεβρη,τιποτα!Αλλα εδω φοβουνται Ισραηλ η Ιορδανια να πανε τι να πεις..

Κοιτα εγω λεω οπου παω λεω οτι δουλεω remote σαν προγραμματιστης και ταξιδευω συχνα αλλα εχω βαση την Αθηνα και πρεπει να γυριζω και αρκετες φορες τον χρονο

Φιλος που τακιδευει μονος λεει οτι ειναι remote και ετσι γυρναει ολο τον κοσμο γιατι ειναι το ονειρο που ειχε απο παιδι κτλπ...
Αυτο ειναι καλο γιατι δεν βαζεις χρονικα περιθωρια οπως πχ φευγω σε 10μερες που μπορει η αλλη να ξενερωσει
Λες πχ ειμαι εδω και θα κατσω μεχρι να βαρεθω γιατι μετα εχω να παω εκει και εκει(και προσθετεις μερη)

Εγω παιζει και εχει αποτελεσμα αλλα αυτος οντως ειναι ψιλο-remote οχι οσο λεει αλλα τον παιρνει να λειπει καιρο

Βασικα θες δουλεια που να την κανεις απο αποσταση για να τα κανεις αυτα στο μεγιστο,δηλαδη να κατσεις καιρο οπου πας
Εγω που παω 10μερα λεω οτι εχω πολλα 10μερα remote απλα γιατι παραπανω δεν εχω οντως

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Ως τωρα με παρεα παω για αυτο εχω περιοριστει αρκετα σε κοντινα μερη  γιατι οι φιλοι μου φοβουνται
Πχ εκει που σου λεω Ιορδανια εχει εισητηρια που ειδα πηγαιν ελα μονο 50Ευρω για Νοεβρη,τιποτα!Αλλα εδω φοβουνται Ισραηλ η Ιορδανια να πανε τι να πεις..

Κοιτα εγω λεω οπου παω λεω οτι δουλεω remote σαν προγραμματιστης και ταξιδευω συχνα αλλα εχω βαση την Αθηνα και πρεπει να γυριζω και αρκετες φορες τον χρονο

Φιλος που τακιδευει μονος λεει οτι ειναι remote και ετσι γυρναει ολο τον κοσμο γιατι ειναι το ονειρο που ειχε απο παιδι κτλπ...
Αυτο ειναι καλο γιατι δεν βαζεις χρονικα περιθωρια οπως πχ φευγω σε 10μερες που μπορει η αλλη να ξενερωσει
Λες πχ ειμαι εδω και θα κατσω μεχρι να βαρεθω γιατι μετα εχω να παω εκει και εκει(και προσθετεις μερη)

Εγω παιζει και εχει αποτελεσμα αλλα αυτος οντως ειναι ψιλο-remote οχι οσο λεει αλλα τον παιρνει να λειπει καιρο

Βασικα θες δουλεια που να την κανεις απο αποσταση για να τα κανεις αυτα στο μεγιστο,δηλαδη να κατσεις καιρο οπου πας
Εγω που παω 10μερα λεω οτι εχω πολλα 10μερα remote απλα γιατι παραπανω δεν εχω οντως
φιλε τι παιζει βουλγαρια;;θα γαμησω αν παω;

OP
OP
P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Σε local δηλαδη λες οτι ταξιδευεις και δουλευεις ωστε να μην φανει οτι πας για το μουνι αλλα για τις εμπειριες να γνωρισεις την χωρα και τον κοσμο γενικα
Εκει πανω μπορεις να χτισεις με story-telling να λες περιεργα μερη που εχεις παει εμπειριες που σου τυχανε.
Πχ σε ξενες οπου ταξιδευω η ξενες που γνωριζω Ελλαδα λεω ιστοριες που προκαλουν γελιο

Εχω φτιαξει μια ιστορια που εκανα γυμνισμο σε Ελληνικο νησι και σκασανε απο την εκκλησια του νησιου που ειμουνα και με κυνηγουσανε παπαδες και ντοπιοι εμενα και τοσα ατομα γυμνους..Εκει πολλες γελανε η με ρωτανε τα δικα τους η λενε ooo my gooood οποτε προσθετω αναλογα τις αντιδρασεις πχ σε μερικες λεω οτι δεν ξερω αν ειναι καλα που δεν με πιασανε γιατι αν με πιανανε θα ειμουν διασημος τωρα..Εκει πολλες σκανε στα γελια καταλαβαινουν τι θελω να πω...

Αυτη ειναι μια απλη ιστορια που δειχνει Ελληνικη τρελα,βγαζει γελιο και δειχνει οτι ειμαι ανοιχτομυαλος και πιθανον και με προσοντα
Πετυχαινει πληρως τον σκοπο της...

Πολλες με ρωτανε και μετα τι εγινε?λεω οτι προλαβα να αρπαξω το μαγιο που ειχα στην ακρη αλλα γυρισα ξυπολιτος η τιποτα τετοιο...Σκανε τελειως στα γελια και μου λενε you are totally crazy

Αλλες με ρωτανε αν πιασανε κανεναν αλλον αν κινδινεψα οτι θα θελανε να ειναι εκει μαζι μου κτλπ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εντάξει, ό,τι και να λες, είσαι τυχερός. Σ' εμάς απλά δεν παίζουν remotely, οπότε καθόμαστε στην Ελλαδίτσα μας και το παλεύουμε όπως μπορούμε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Σε local δηλαδη λες οτι ταξιδευεις και δουλευεις ωστε να μην φανει οτι πας για το μουνι αλλα για τις εμπειριες να γνωρισεις την χωρα και τον κοσμο γενικα
Εκει πανω μπορεις να χτισεις με story-telling να λες περιεργα μερη που εχεις παει εμπειριες που σου τυχανε.
Πχ σε ξενες οπου ταξιδευω η ξενες που γνωριζω Ελλαδα λεω ιστοριες που προκαλουν γελιο
Είναι καμιά ιστορία σου αληθινή ή πουλάς παπά;

OP
OP
P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
φιλε τι παιζει βουλγαρια;;θα γαμησω αν παω;

Βουλγαρια εχω 4-5χρονια να παω
Αν πας πηγαινε Σοφια και παιξε couch αλλα δυσκολα προβλεπω να γαμας στο τσαμπα εγω εφαγα απο γνωστο Ελληνα που σποδαζε εκει κατι Βουλγαρες και Σκοπιανες αλλα γενικα μου ειχανε φανει ψιλο-κλειστες βεβαια και πιο μικρος δεν ειχα καλο game οπως τωρα
Αν λες για πληρωμενο ειναι πολυ καλυτερα απο Σερβια πχ η Ρουμανια...
Τοτε αξιζει

OP
OP
P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Είναι καμιά ιστορία σου αληθινή ή πουλάς παπά;

Καμια ιστορια δεν ειναι τελειως αληθινη γιατι καταντας βαρετος.
Πχ γυμνισμο κανω αλλα το γεγονος με τους παπαδες αυτο το προσθεσα ο ιδιος ωστε να δεσει η ιστορια καλυτερα
Βασιζονται ομως αυτα που λεω σε καποιο ποσοστο σε πραγματα που κανω

Πχ Μαλτα που ειμουνα στο ξενοδοχειο που εμενα ο ιδιοκτητης ηταν μελος σε cuckold  site το ηξερε ολη η Μαλτα!Ξερεις ειναι αυτοι που γουσταρουν να τους γαμανε την γυναικα αλλοι
Οποτε εχω φτιαξει ιστορια βασιζομενος σε αυτο το αληθινο γεγονος οπου ειχα φερει μια Βραζιλιανα που ειχα γνωρισει σε ενα latin club  και την ειχα στο δωματιο ολη νυχτα,οταν εφυγε το πρωι επεσα ξερος για υπνο..Και αυτη φωναζε πολυ οποτε πρεπει να με ακουσε η γυναικα του ξενοδοχου..
Γιατι την επομενη μερα οπως κοιμομουντα ακουσα φασαρια και ξυπνωντας βλεπω μεσα στο δωματιο τι γυναικα του ξενοδοχου(που εχω αναφερει οτι ειναι ιδιαιτερως εμφανισημη) να εχει σκασει με πολυ κοντη φουστα και κοκκινο στρινγκ γιατι εσκυβε μπροστα μου
Ολες εκει μου λενε jesus...ooo what did u do??
Και μετα λεω οτι ηρθε κοντα μου και αρχισαμε χωρις καν να μιλαμε να φασωνομαστε αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι γιατι ειχα σκαλωσει και αρχισα να σκεφτομαι μηπως ο αντρας της ειναι τρελος και τι θα μου κανει
Και ηταν περιεργο γιατι απ την μια ηταν πανεμορφη milf(που αναφερω επιτηδες οτι μου αρεσουν οι μεγαλυτερες αρκετα σε αυτο το σημειο ωστε να σκαλωσω αυτην που εχω διπλα μου) και απ την αλλη σκεφτομουνα μηπως ξυπνησω κανα πρωι χωρις τα @@ μου..(Λιωνουν ολες στα γελια εδω)

Οποτε ξξαφνικα λεω i cant do that,φρικαρω την διωχνω μαζευω τα πραγματα μου και εξαφανιζομαι απο το ξενοδοχειο ενω εχω πληρωμενες συν δυο μερες..Παω στην αλλη πλευρα της πολης και νοικιαζω εκει περα..

Και τελειωνω λεγοντας ακομα σκεφτομαι το γεγονος και γελαω

Παρα πολλες που ακουνε την ιστορια μου λενε why u didnt fuck her dude???Οσες λενε παρομοια παει να πει οτι ειναι τρελιαρες και χωνομαι αναλογα

Αυτα ειναι μικρα δειγματα story-telling

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Βουλγαρια εχω 4-5χρονια να παω
Αν πας πηγαινε Σοφια και παιξε couch αλλα δυσκολα προβλεπω να γαμας στο τσαμπα εγω εφαγα απο γνωστο Ελληνα που σποδαζε εκει κατι Βουλγαρες και Σκοπιανες αλλα γενικα μου ειχανε φανει ψιλο-κλειστες βεβαια και πιο μικρος δεν ειχα καλο game οπως τωρα
Αν λες για πληρωμενο ειναι πολυ καλυτερα απο Σερβια πχ η Ρουμανια...
Τοτε αξιζει
οχι σε μπουρδελα ρε φιλε..τσαμπα θελω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom