Τι να σου πω, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Έχω μια τάση να σκέφτομαι αναλυτικά και να λειτουργώ πάντα έχοντας ένα πλάνο. Δεν είμαι καλός δηλαδή στο να πάω κάπου στα κουτουρού που δεν ξέρω αν οι πιθανότητες είναι υπέρ μου και να αυτοσχεδιάζω επιτόπου αυθόρμητα. Τι καλό μπορεί να βγει από το να γνωρίσω απλά άκυρο κόσμο; Δεν λέω, μπορεί και να το βλέπω τελείως λάθος και όντως να με ωφελήσει σαν άνθρωπο και να με εξελίξει. Απλά δεν είμαι τόσο κοινωνικός και σίγουρα δεν έχω κάνει τα δικά σου ταξίδια, ώστε να έχω να λέω ιστορίες για να κοινωνικοποιηθώ. Οπότε το μόνο θετικό που θα μπορούσε να βγει από τη συμμετοχή μου στα Events θα ήταν η γνωριμία με καμιά ξένη με σκοπό το σεξ και τη σχέση. Ξαναλέω ότι μπορεί όντως να προκύψει και τίποτα άλλο θετικό που δεν το βλέπω τώρα.
Αρχισα το couch μια μερα καλοκαιρι του 2010 οταν καμακωνα δυο Ισπανιδες Αθηνα με ενα φιλο και απλα ρωτησαμε πως ηρθατε εδω?Και μας ειπανε μια ιστορια που εφτανε απο Ισπανιδα Ινδια και παλι πισω μεσω Ελλαδας με το να μενουν σε αγνωστους..Την ακριβως επομενη μερα ειχα κανει λογαριασμο και αρχισα να ειμαι ενεργος..
Δεν το σκεφτηκα και πολυ
Ειμασταν λιγα ατομα και πολλες ξενες οποτε αρχισα να φιλοξενω και να βγαινω σαν τρελος
Εχει περασει πολυς μα πολυς κοσμος απ το σπιτι μου
Αλλα ποτε δεν το ειδα τοσο πολυ υπολογιστικα για αυτο στο λεω
Παντα ελεγα να ερθει η αλλη να βγουμε να περασουμε καλα να μοιραστουμε ιστοριες να κανουμε κανα σκηνικο να εχουμε να θυμομαστε και στο τελος αμα γαμησω ακομα καλυτερα
Αμα ομως εχεις την αντιστροφη σειρα δηλαδη να γαμησω και υστερα τα υπολοιπα δεν προκειται couch να δουλεψει γιατι αυτη ειναι η λογικη tinder
Στο couch θες μπλα μπλα γιατι δεν ειναι σαν tinder που πετας δυο ατακες και αν εχεις και καλες φωτο ειναι σχεδον σιγουρο γαμας
Απο couch μπορεις να κανεις κουβεντα πολυ πιο σφαιρικη και σε πολυ μεγαλυτερο βαθος απ οτι tinder
Δηλαδη ο πιο πολυς κοσμος λεει tinder γιατι αυτο εχει μαθει..Απλο και to the point
To couchsurfing εχει αλλη νοοτροπια και πολλοι που πανε με λογικη tinder στην καλυτερη τρωνε κραξιμο και στην χειροτερη ban λογαριασμου
Εχω γνωστο που εφαγε ban γιατι εκανε σαν τρελος οταν ειχε γκομενες στο σπιτι
Η πλακα ειναι οτι αν φεροταν διαφορετικα ανετα θα τις γαμουσε αλλα αυτος αρχισε να πιανει μπουτια και να κοιταει λιγουρικα συνεχεια
Εσυ ξερεις τι ανθρωπος εισαι αμα θεωρεις οτι αντεχεις να βγεις με γυναικα και να κανεις κουβεντα ωραια χωρις ομως να θεωρειται σιγουρο οτι θα γαμησεις βγαινεις..
Αν θες οπωσδηποτε να γαμησεις βγαινεις μεσω tinder μεσω match
Παντως το στυλ couchsurfing εχει και ενα αλλο μεγαλο θετικο..Με το να μην θεωρησεις δεδομενο οτι θα γαμησεις στο τελος γαμας γιατι οι γυναικες γουσταρουν που δεν σε νοιαζει αμα θα γαμησεις και βλεπουν οτι τις βλεπεις ισαξια και οχι σαν κρεας
Αυτο εμενα μου εκανε πολυ καλο..Πλεον τι μου βαλεις διπλα μου ενα 5αρη η 9αρη στα @@ μου τα ιδια λεω και κοιταω να γνωρισω την αλλη
Πριν το couchsurfing εβλεπα 9αρη και σκεφτομουν τι θα πω πως θα το πω κτλπ...Γιατι νομιζα οτι μια πολυ ομορφη γυναικα θελει αλλη συμπεριφορα..Παπαρια το αντιθετο θελει να δει οτι δηλαδη δεν κανεις σαν λιγουρης επειδη ετυχε να ειναι πιο ομορφη αντιθετα εκτιμας το μυαλο της
Απο το 2010 εως τωρα η βελτιωση μου στο πως συμπεριφερομαι στις γυναικες εχει αλλαξει κατα 95% μεσω couch