nikos32p
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα μάγκες.Εγω θέλω να ανεφερθώ στην Σόφη την περίοδο 1992-97.Δούλευε στην Λιοσίων στο ..Βέλος..Την θυμάται κανεις? Ηταν γυρω στο 1.63 με σγουρά μαυρια μαλλια( μετρια στο πρόσωπο) αλλα έκανε φοβερο γαμήσι. Δεν θα ξεχάσω ποτε πως απο την πίπα εμπαινες στο μουνι της...ησουν ανασκελα και σου επερνε πιπα σε σταση 69 για να βλεπεις την κωλαρα της αλλα με τα ποδια λιγο ορθια..και πανω στο γλυψιμο αφου έβαζες δαχτυλο στις τρύπες τις πεταχοταν σαν ΒΑΤΡΑΧΟΣ και καρφωνοταν στην πουτσα σου..Απιστευτο σκηνικο!!Τετοιο γαμήσι καμια πουτανα δεν μου χει κανει.Για καποια περιοδο ο κοσμος την είχε καταλαβει και γιντουσαν ουρες μεσα στο μπουρδελο. Ενα βραδυ κατα τις 1 που ειχα παει με ενα φιλο μου,μπαινουμε μεσα και βλεπουμε και 10 ατομα να περιμενουν..Σκεφτομαι,θα βγει,θα την δουν εμφανησιακα(δεν ηταν και ωραια) και θα φυγουν.Ελα ομως που δεν εφυγε κανενας..Πεταγεται ο φιλος μου(Μέγας μπουρδελιαρης) και λεει σε ολους ..Πω πω τι μπαζο ειναι αυτο.Μηπως παρακινεισει μερικους να φυγουν.Οποτε ενας χοντρος που καθοταν λεει...ρε φιλαρακο σου πληρωνω εγω το γαμησι.και οταν βγεις αν το χεις ευχαριστηθει μου τα επιστρεφεις...
Γι αυτη,τη Σοφη την πουτανα .αναφερομαι κυριοι...
Ελπίζω καποιοι απο εσας να την ειχατε παρει.
Αν οποιος γνωριζει κατι για τα ιχνη της ας δωσει καμια πληροφορια.
Ευχαριστω..
Γι αυτη,τη Σοφη την πουτανα .αναφερομαι κυριοι...
Ελπίζω καποιοι απο εσας να την ειχατε παρει.
Αν οποιος γνωριζει κατι για τα ιχνη της ας δωσει καμια πληροφορια.
Ευχαριστω..