Συνηθως οσες κανουν καλο μασαζ κανουν ερασιτεχνικο γαμησι και οσες γαμιουνται καλα είναι ερασιτεχνες στο μασαζ.Ναι ωρε, γενικα μιλαω, καποιοι θα ξερουν αλλα κολανε σε αλλα πραγματα αντι να κοιτανε την ερωτηση.
Αυτο ειναι το προβλημα
Συνηθως οσες κανουν καλο μασαζ κανουν ερασιτεχνικο γαμησι και οσες γαμιουνται καλα είναι ερασιτεχνες στο μασαζ.Ναι ωρε, γενικα μιλαω, καποιοι θα ξερουν αλλα κολανε σε αλλα πραγματα αντι να κοιτανε την ερωτηση.
Δεν εχω θεμα στο ερασιτεχνικο μαμισι, εξαλλου εμεις κανουμε τα περισσοτερα παντα, στο μασαζ κολαωΣυνηθως οσες κανουν καλο μασαζ κανουν ερασιτεχνικο γαμησι και οσες γαμιουνται καλα είναι ερασιτεχνες στο μασαζ.
Αυτο ειναι το προβλημα
Μασάζ με μπριζόλα ψάχνεις μαν ?Εδω απλα με ενδιαφερει καλο μασαζ και γιατι οχι και παιχνιδι για να δω και εγω τι παιζει με αυτα. Απο οτι βλεπω ομως γενικα μασερ ομορφη που να κανει παιχνιδι και Ελληνιδα μαλλον δυσκολο.
Μασάζ με μπριζόλα ψάχνεις μαν ?![]()
βουβαλισια ωστε απο το γαλα να φτιαξει και καζαν ντιπιΜασάζ με μπριζόλα ψάχνεις μαν ?![]()
Οταν λεω ερασιτεχνικο εννοω οτι δεν θα σε αφησει να κανεις και πολλα.Δεν εχω θεμα στο ερασιτεχνικο μαμισι, εξαλλου εμεις κανουμε τα περισσοτερα παντα, στο μασαζ κολαω![]()
Ααα οκ, ελεγα μηπως οτι απλα ειναι ξενερωτες πχ.Οταν λεω ερασιτεχνικο εννοω οτι δεν θα σε αφησει να κανεις και πολλα.
Μη βρίζεις μανΜασάζ με μπριζόλα ψάχνεις μαν ?![]()
Μπορει και αυτό ή ξινες.Ααα οκ, ελεγα μηπως οτι απλα ειναι ξενερωτες πχ.
Το 2 στην αργκό των μασαζόβιωνΜπριζολα ειναι η ιεροδουλη η το σεξ; Αν ενα απο τα δυο ναι.
Το 2 στην αργκό των μασαζόβιων![]()
Τύπε μου αν δεν "κάψεις" χρήμα και κυρίως χρόνο ...Το φανταστηκα, το γιατι καποιοι το θεωρουν παραξενο δεν ξερω. Τοσα εχω ακουσει ακομα και σε κανονικα σπα ξενοδοχειων πως παιζουν τετοιες αλλα κανεις δεν ξερει καμια καλη σε ολα;
στειλε πμ να μου πεις ΚΑΠΟΙΑ πραγματαΤύπε μου αν δεν "κάψεις" χρήμα και κυρίως χρόνο ...
Μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο .
ΠΟΛΛΈΣ υπάρχουν .
Αν έχει κάποιος μια όπως λες καλή σε όλα δύσκολα να το μοιραστεί με αγνώστους στο ίντερνετ![]()
Τύπε μου αν δεν "κάψεις" χρήμα και κυρίως χρόνο ...
ΠΟΛΛΈΣ υπάρχουν .
Αν έχει κάποιος μια όπως λες καλή σε όλα δύσκολα να το μοιραστεί με αγνώστους στο ίντερνετ![]()
Υπάρχουν ξένες μασέρ με τις οποίες θα περάσεις πολύ καλύτερα από ό,τι θα περνούσες με μία Ελλ(ε)ηνίδα. Και σίγουρα κάνουν καλύτερο μασάζ. Εντάξει, πολλή επικοινωνία μην περιμένεις, αλλά δεν πηγαίνουμε γι' αυτό εξάλλου.
Μια κοντη βιζιτου θα κανει και τα μασαζ
Τύπε μου αν δεν "κάψεις" χρήμα και κυρίως χρόνο ...
ΠΟΛΛΈΣ υπάρχουν .
κοντα 220 γυναικες στην ζωη μου μεχρι σημερα
Αποτι καταλαβα εδω μεσα πολλοι παντρευτηκατε την πρωτη σας και δεν μπορειτε να πιστεψετε πως καποιοι χτυπανε και 100 και 200 και 500 γυναικες στην ζωη τους, κριμα.
μην τους ακους τυπε ζηλευουνΑλλος ενας που αποδεικνυει οτι ειπα......Τι στο καλο ωρε παιδες, πως παντρευεστε την πρωτη σας, εμενα αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση και οχι αν πει καποιος πως εχει παει με 100-200 γυναικες.