Νέα

Αναζήτηση Ελληνίδας μασέζ, κοντούλας, μέχρι 30-35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheStranger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
κοντα 220 γυναικες στην ζωη μου μεχρι σημερα
Αποτι καταλαβα εδω μεσα πολλοι παντρευτηκατε την πρωτη σας και δεν μπορειτε να πιστεψετε πως καποιοι χτυπανε και 100 και 200 και 500 γυναικες στην ζωη τους, κριμα.
Αλλος ενας που αποδεικνυει οτι ειπα......Τι στο καλο ωρε παιδες, πως παντρευεστε την πρωτη σας, εμενα αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση και οχι αν πει καποιος πως εχει παει με 100-200 γυναικες.
μην τους ακους τυπε ζηλευουν
εγω εχω παει με 221 και ξερω :coffee:

makao

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαΐ 2014
Κριτικές
16
Like
1.538
Πόντοι
1.071
Δεν εχω παει ποτε σε οικο ανοχης, δεν ειχα ποτε την αναγκη, κοντα 220 γυναικες στην ζωη μου μεχρι σημερα, χωρια που θεωρουσα παντα καπως το να τα σκασω απλα για αυτο το λογο (βεβαια εδω μεσα εχουν πολυ γελιο καποια θεματα, γιαυτο και παλιο μελος).

Ωστοσο καθε χρονος που περναει οσο και λιγοτερες ξερουν να κανουν μασαζ (η απλα βαριουνται) και πλεον εχω φτασει να εχει περασει μια 5ετια που να μου κανει ΚΑΛΟ μασαζ γυναικα (και δεν εννοω για 10 λεπτα πχ).

Οποτε η ερωτηση μου ειναι η εξης, μασατζιδικο με ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΚΟΝΤΟΥΛΑ, αντε μεχρι 30-35 ηλικια αλλα με περκυ φυσικο σωματακι (καταλαβαινετε θεωρω) ΥΠΑΡΧΕΙ καμια στην Αθηνα;

Διαβασα τις προαλες για μια Ρουλα αλλα αποτι λενε καποιοι δεν την λες και ωραια. Αλλες δεν, ολες ξενες; Θεωρω πως αφου δεν εχω παει ξανα σε κατι αναλογο πως αν ειναι και ψυχρη ξενη μαλλον θα φυγω ξενερωμενος.

Εννοειται αν παω να το τελικιασω οποτε φουλ πακετο.

Ευχαριστω για οσους απαντησουν και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :)
Και σου είναι δύσκολο να γνωρίσεις μια κοπελίτσα που σπουδάζει η εχει κανει σεμινάρια στη κατηγορία μασάζ?

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.608
Πόντοι
456
καλή εμφάνιση, νεαρή ηλικία , καλό μασάζ, και έξτρα,

είναι κάτι που δεν συνάντησα ποτέ, ή δεν το θυμάμαι πια.

(είναι πολλά τα χρόνια, αλλά πιστεύω θα μού είχε εντυπωθεί
στη μνήμη, γιατί είναι κάτι πολύ σπάνιο)
Νομιζω η Κατερινα η ανεξαρτητη ειναι πρωην λαδοκορη

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
Και σου είναι δύσκολο να γνωρίσεις μια κοπελίτσα που σπουδάζει η εχει κανει σεμινάρια στη κατηγορία μασάζ?

Δηλαδη προτεινεις τι ακριβως, να παω να κατσω εξω απο σχολη φυσιοθεραπευτων η μασερ και να κανω καμακι σε οποια βγαινει; Χωρια οτι μιλαμε για 19 χρονα η 20 χρονα εκει και ειμαι 44, δεν το λες οτι καλυτερο. Τωρα αν ξερεις που συχναζουν 25-30+ πεστο μου να γινει δουλιτσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νομιζω η Κατερινα η ανεξαρτητη ειναι πρωην λαδοκορη

Βλεπεται;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.296
Πόντοι
1.686
Για ΚΟΝΤΟΥΛΑ

σου προτείνω τη Λαϊκή σήμερα στην Παρνόρμου, που πηγαίνει ο The Saint

να πάρεις αχλάδια κοντούλες, να το φχαριστθείς, σε καλή τιμή
και υγιεινά και νόστιμα !

4eeb2aadacafb.jpg

ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ( Pyrus sp )​

ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ ΦΥΤΩΡΙΑ

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Κοντούλα σε μασατζίδικο, υπάρχει αλλά δεν ξέρω αν κάνει καλό μασάζ

οι κοντούλες γυναίκες είναι νευρικές σαν τα πεκινουά τα σκυλάκια !

angry-dog.gif

:2funny:

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
Για ΚΟΝΤΟΥΛΑ

σου προτείνω τη Λαϊκή σήμερα στην Παρνόρμου, που πηγαίνει ο The Saint

να πάρεις αχλάδια κοντούλες, να το φχαριστθείς, σε καλή τιμή
και υγιεινά και νόστιμα !

4eeb2aadacafb.jpg

ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ( Pyrus sp )​

ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ ΦΥΤΩΡΙΑ

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Κοντούλα σε μασατζίδικο, υπάρχει αλλά δεν ξέρω αν κάνει καλό μασάζ

οι κοντούλες γυναίκες είναι νευρικές σαν τα πεκινουά τα σκυλάκια !

angry-dog.gif

Απειρως πιο βολικες στο κρεβατι ομως, η ακομα και καπου εξω στην φυση.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.608
Πόντοι
456
Δηλαδη προτεινεις τι ακριβως, να παω να κατσω εξω απο σχολη φυσιοθεραπευτων η μασερ και να κανω καμακι σε οποια βγαινει; Χωρια οτι μιλαμε για 19 χρονα η 20 χρονα εκει και ειμαι 44, δεν το λες οτι καλυτερο. Τωρα αν ξερεις που συχναζουν 25-30+ πεστο μου να γινει δουλιτσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βλεπεται;
Προσωπο η σωμα;
Απο προσωπο δε ξερω
Απο σωμα ειναι μπαμπατσικο με βυζαρες συμφωνα με τις φωτογραφιες της εδω

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
136
Πόντοι
1
Ζέτα από deluxe
Kοντουλα body to body και πάει όσο θες.
Πολύ καλό service .εμπειρη

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.462
Πόντοι
1.336
Δεν εχω ιδεα τι σημαινει αυτο, δεν μιλω την αργκο πολλων εδω μεσα σορρυ για αυτο. Για οσους δεν πιστευουν το 220 δεν υπαρχει κανενα θεμα, απαντηση στην ερωτηση ειναι το σημαντικο.
Εγώ πάντως ,εαν είχα εως τώρα 220 γυναίκες ( εκτός εαν εννοείς και τις πληρωμένες ,το οποίο δεν το διευκρινίζεις και έχεις +100 plus video ) στην ζωή μου ,δεν θα ψαχνόμουν εδώ για μασαζ κλπ .

• Like
Αντιδράσεις: makao
OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
Εγώ πάντως ,εαν είχα εως τώρα 220 γυναίκες ( εκτός εαν εννοείς και τις πληρωμένες ,το οποίο δεν το διευκρινίζεις και έχεις +100 plus video ) στην ζωή μου ,δεν θα ψαχνόμουν εδώ για μασαζ κλπ .

Διευκρινιζω ξεκαθαρα πως δεν εχω παει ποτε με καποια επι πληρωμη.....Επισης το να γνωριζεις γυναικες για να βγαζεις τα ματια σου δεν σημαινει πως αυτες οι γυναικες θα εχουν ορεξη για μασαζ......Δυστυχως πολλες απλα βαριουνται και ειδικα μετα το σεξ θελουν ειτε αγκαλιτσες ειτε γουτσου γουτσου αντι για μασαζ κατι που εγω δεν.....Και ενταξει οσο και αν εχω αποφυγει το να μου κανουν ασχετες (2 φορες εχω παει μονο σε μασερ) δεν γινεται να περνανε τα χρονια και μασαζ καπουτ οποτε ναι, ειπα να δοκιμασω και απο εδω, δεν το θεωρω κακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom