TheStranger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
Φιλαρακι δεν βγάζεις νόημα.
Εχεις βγάλει 220 γυναικες χωρις λέφτα λες. Δηλαδη εισαι αντραςς που δεν χρειαζεται να προσπαθήσεις πολυ. Εγω αναρωτιέμαι τι κανεις εδω?
Εσυ πρέπει να είσαι πολυ γοητευτικός αντρας. Τι να κανεις την μασσατζου που είναι ξεπετα με τζελ και λαστιχα. Γενικα τι κανεις εδω τι στιγμη που δεν εχεις προβλήμα να βρεις γυναικα που να σε γουσταρει. Εδω μαλλον θα απογοητευτεις !
Δεν μπορω να καταλάβω τι ψαχνεις να βρεις εδω τι στιγμη που βρίσκεις γυναικα που να σε γουσταρει. Αυτο με κανει σκεπτικο σε αυτα που λεσ. Κατι δεν κολλαει
Νομιζω ειμουν ξεκαθαρος, γυναικες βρισκω, γυναικες που να θελουν και να μπορουν να κανουν μασαζ δεν βρισκω.
Πηγα 2 φορες για μασαζ και οι 2 κοπελες απλα με ξενερωσαν εμφανησιακα, δεν βλεπω το κακο να παω σε καποια ομορφη που μπορει να παιχτει και παιχνιδι.
Ξαναλεω, μεγαλωνουμε, δεν μικραινουμε, πρεπει ολα τα ενδεχομενα να τα εχουμε ανοιχτα.
Πάω στοιχημα οτι τα 220 τα πλήρωσε περισσότερο απ οτι αν πήγαινε με 220 πουτάνες.
Μπορει, οταν βγαινεις για ποτο η για φαγητο θα πληρωσεις, το θεμα ειναι πως η γυναικα τα ανοιγει επειδη σε γουσταρει και οχι επειδη της δινεις το 50αρι η το 100αρι, αυτο ειναι το ολο νοημα.
Και πως ξερεις οτι ηταν 220 τις μετρουσες ή κρατούσες ημερολόγιο; Ασε τα φίδια.
Βεβαίως και υπαρχουν ανθρωποι (γιατι ειδα πως πεταξες τη μπαλα στη κερκιδα) που εχουν παει με 200, 500 ή και χιλιάδες. Το θέμα είναι πως δεν το ξέρουν γιατί δεν κρατάνε λογαριασμο, δεν χρειαζεται αλλωστε.
Ξερω πως θα απαντησεις οτι δεν σε νοιαζει αν σε πιστευουμε και πως δεν εχεις να αποδειξεις κατι. Μαντεψε, δεν θα κοιμηθουμε το βραδυ
Επεσες κοντα, λευκωμα πολυ απλα που εχω απο τα 17 μου, το αρχισα σαν αστειο και εμεινε, δεν το θεωρω κακο να θυμομαστε τι εχουμε κανει και ας ειναι πανω σε μια κολα χαρτι.
Εντωμεταξύ ο τυπος έχει μηνύματα για Κωλόμπαρα, για πιάτσα στην παραλιακή και τώρα το γύρισε σε μασσάζ!!! Αν ήταν Κυριακή θα έσπαγε ρεκόρ λέμε!
Εχω μηνυματα εγω οτι εχω παει με καποια σε πιατσα η σε κωλομπαρα; Να εχω ποσταρει εδω σε τετοιο θεμα ναι, περνας με το αμαξι και βλεπεις τα κοριτσακια που ειναι, αλλο το να εχεις παει.
...ελα μαγκα μου, καλημερα! Το λοιπον απο μασατζιδικα δεν ξερω αλλα στο τελευταιο μου κατεβασμα Αθηνα μου προτειναν (με τα καλυτερα λογια) μια εκ'Ουκρανιας ορμωμενη , 26-27 ετων, κοντουλα 1,56 με ωραιο σωμα αλλα μενει στο handjob. Tο προγραμμμα της ειναι μασαζ και Nuru.
Ριξε μια ματια εαν δν βρεις κατι καλυτερο (εγω μιλησα μαζι της αλλα δν βρεθηκαμε γτ την ημερα που ηθελα εφευγε για ταξιδι).
Μπα, ειδικα του ανατολικου μπλοκ δεν, ειχα Ρωσσιδα και Ουκρανεζα, ωραιες γυναικες αλλα δεν τις λες θερμες γυναικες με την καμια. Πρωτη φορα θεωρω πως καλυτερα να ειναι Ελληνιδα.