Νέα

Αναζήτηση Ελληνίδας μασέζ, κοντούλας, μέχρι 30-35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheStranger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
Φιλαρακι δεν βγάζεις νόημα.

Εχεις βγάλει 220 γυναικες χωρις λέφτα λες. Δηλαδη εισαι αντραςς που δεν χρειαζεται να προσπαθήσεις πολυ. Εγω αναρωτιέμαι τι κανεις εδω?

Εσυ πρέπει να είσαι πολυ γοητευτικός αντρας. Τι να κανεις την μασσατζου που είναι ξεπετα με τζελ και λαστιχα. Γενικα τι κανεις εδω τι στιγμη που δεν εχεις προβλήμα να βρεις γυναικα που να σε γουσταρει. Εδω μαλλον θα απογοητευτεις !

Δεν μπορω να καταλάβω τι ψαχνεις να βρεις εδω τι στιγμη που βρίσκεις γυναικα που να σε γουσταρει. Αυτο με κανει σκεπτικο σε αυτα που λεσ. Κατι δεν κολλαει

Νομιζω ειμουν ξεκαθαρος, γυναικες βρισκω, γυναικες που να θελουν και να μπορουν να κανουν μασαζ δεν βρισκω.

Πηγα 2 φορες για μασαζ και οι 2 κοπελες απλα με ξενερωσαν εμφανησιακα, δεν βλεπω το κακο να παω σε καποια ομορφη που μπορει να παιχτει και παιχνιδι.

Ξαναλεω, μεγαλωνουμε, δεν μικραινουμε, πρεπει ολα τα ενδεχομενα να τα εχουμε ανοιχτα.
Πάω στοιχημα οτι τα 220 τα πλήρωσε περισσότερο απ οτι αν πήγαινε με 220 πουτάνες.

Μπορει, οταν βγαινεις για ποτο η για φαγητο θα πληρωσεις, το θεμα ειναι πως η γυναικα τα ανοιγει επειδη σε γουσταρει και οχι επειδη της δινεις το 50αρι η το 100αρι, αυτο ειναι το ολο νοημα.

Και πως ξερεις οτι ηταν 220 τις μετρουσες ή κρατούσες ημερολόγιο; Ασε τα φίδια.
Βεβαίως και υπαρχουν ανθρωποι (γιατι ειδα πως πεταξες τη μπαλα στη κερκιδα) που εχουν παει με 200, 500 ή και χιλιάδες. Το θέμα είναι πως δεν το ξέρουν γιατί δεν κρατάνε λογαριασμο, δεν χρειαζεται αλλωστε.
Ξερω πως θα απαντησεις οτι δεν σε νοιαζει αν σε πιστευουμε και πως δεν εχεις να αποδειξεις κατι. Μαντεψε, δεν θα κοιμηθουμε το βραδυ

Επεσες κοντα, λευκωμα πολυ απλα που εχω απο τα 17 μου, το αρχισα σαν αστειο και εμεινε, δεν το θεωρω κακο να θυμομαστε τι εχουμε κανει και ας ειναι πανω σε μια κολα χαρτι.

Εντωμεταξύ ο τυπος έχει μηνύματα για Κωλόμπαρα, για πιάτσα στην παραλιακή και τώρα το γύρισε σε μασσάζ!!! Αν ήταν Κυριακή θα έσπαγε ρεκόρ λέμε!

Εχω μηνυματα εγω οτι εχω παει με καποια σε πιατσα η σε κωλομπαρα; Να εχω ποσταρει εδω σε τετοιο θεμα ναι, περνας με το αμαξι και βλεπεις τα κοριτσακια που ειναι, αλλο το να εχεις παει.

...ελα μαγκα μου, καλημερα! Το λοιπον απο μασατζιδικα δεν ξερω αλλα στο τελευταιο μου κατεβασμα Αθηνα μου προτειναν (με τα καλυτερα λογια) μια εκ'Ουκρανιας ορμωμενη , 26-27 ετων, κοντουλα 1,56 με ωραιο σωμα αλλα μενει στο handjob. Tο προγραμμμα της ειναι μασαζ και Nuru.
Ριξε μια ματια εαν δν βρεις κατι καλυτερο (εγω μιλησα μαζι της αλλα δν βρεθηκαμε γτ την ημερα που ηθελα εφευγε για ταξιδι).

Μπα, ειδικα του ανατολικου μπλοκ δεν, ειχα Ρωσσιδα και Ουκρανεζα, ωραιες γυναικες αλλα δεν τις λες θερμες γυναικες με την καμια. Πρωτη φορα θεωρω πως καλυτερα να ειναι Ελληνιδα.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
66
Like
18.471
Πόντοι
17.785
Νομιζω ειμουν ξεκαθαρος, γυναικες βρισκω, γυναικες που να θελουν και να μπορουν να κανουν μασαζ δεν βρισκω.

Πηγα 2 φορες για μασαζ και οι 2 κοπελες απλα με ξενερωσαν εμφανησιακα, δεν βλεπω το κακο να παω σε καποια ομορφη που μπορει να παιχτει και παιχνιδι.

Ξαναλεω, μεγαλωνουμε, δεν μικραινουμε, πρεπει ολα τα ενδεχομενα να τα εχουμε ανοιχτα.

Μπορει, οταν βγαινεις για ποτο η για φαγητο θα πληρωσεις, το θεμα ειναι πως η γυναικα τα ανοιγει επειδη σε γουσταρει και οχι επειδη της δινεις το 50αρι η το 100αρι, αυτο ειναι το ολο νοημα.

Επεσες κοντα, λευκωμα πολυ απλα που εχω απο τα 17 μου, το αρχισα σαν αστειο και εμεινε, δεν το θεωρω κακο να θυμομαστε τι εχουμε κανει και ας ειναι πανω σε μια κολα χαρτι.

Εχω μηνυματα εγω οτι εχω παει με καποια σε πιατσα η σε κωλομπαρα; Να εχω ποσταρει εδω σε τετοιο θεμα ναι, περνας με το αμαξι και βλεπεις τα κοριτσακια που ειναι, αλλο το να εχεις παει.

Μπα, ειδικα του ανατολικου μπλοκ δεν, ειχα Ρωσσιδα και Ουκρανεζα, ωραιες γυναικες αλλα δεν τις λες θερμες γυναικες με την καμια. Πρωτη φορα θεωρω πως καλυτερα να ειναι Ελληνιδα.
Ρε μεγαλε εσυ δεν ψαχνεις μασαζ! Εσυ ψαχνεις να γαμησεις!

Μασαζ επαγγελματικο βρίσκεις ευκολα με 15 ευρω. Μια χαρα!

Το να γαμησεις σε μασαζ την στιγμη που μπορεις να βγάλεις γκόμενα ευκολα και να γαμησιες σαν ανθρωπος θα ειναι απογοητευτικο.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το γαμισι με γυναικα που σε κανει κεφι και ερχεται μαζι σου επειδη γουσταρει. Με μια που θα την πληρλώσεις ενα μικρο ποσο δεν προκειται να κανει τίποτα σπουδαιο και σιγουρα θα κλαισ τα λεφτα σου.

Οποτε πηγαινε να σου κανουν καπου μασαζ και γαμησε αλλου αφου αλλωστε σου ειναι ευκολο , 220 γυναικες ειναι αυτες, καθε εβδομαδα και αλλη.

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.642
Πόντοι
1.196
...ελα μαγκα μου, καλημερα! Το λοιπον απο μασατζιδικα δεν ξερω αλλα στο τελευταιο μου κατεβασμα Αθηνα μου προτειναν (με τα καλυτερα λογια) μια εκ'Ουκρανιας ορμωμενη , 26-27 ετων, κοντουλα 1,56 με ωραιο σωμα αλλα μενει στο handjob. Tο προγραμμμα της ειναι μασαζ και Nuru.
Ριξε μια ματια εαν δν βρεις κατι καλυτερο (εγω μιλησα μαζι της αλλα δν βρεθηκαμε γτ την ημερα που ηθελα εφευγε για ταξιδι).
Καλή η προσπάθεια σου να βοηθήσεις, αλλά ο TheStranger ψάχνει για αρνάκι ελληνικό κ όχι εισαγωγής, το γράφει άλλωστε κ με κεφαλαία γράμματα.:hi:

• Like
Αντιδράσεις: Odin_
OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
Ρε μεγαλε εσυ δεν ψαχνεις μασαζ! Εσυ ψαχνεις να γαμησεις!

Μασαζ επαγγελματικο βρίσκεις ευκολα με 15 ευρω. Μια χαρα!

Το να γαμησεις σε μασαζ την στιγμη που μπορεις να βγάλεις γκόμενα ευκολα και να γαμησιες σαν ανθρωπος θα ειναι απογοητευτικο.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το γαμισι με γυναικα που σε κανει κεφι και ερχεται μαζι σου επειδη γουσταρει. Με μια που θα την πληρλώσεις ενα μικρο ποσο δεν προκειται να κανει τίποτα σπουδαιο και σιγουρα θα κλαισ τα λεφτα σου.

Οποτε πηγαινε να σου κανουν καπου μασαζ και γαμησε αλλου αφου αλλωστε σου ειναι ευκολο , 220 γυναικες ειναι αυτες, καθε εβδομαδα και αλλη.

Τοσο χαλια δηλαδη; Τι στο καλο, σε ταινιες τις βλεπεις ενεργες, ασε που εδω μεσα καποιοι λενε τα καλυτερα. Δεν περιμενα να ειναι τοσο χαλια η κατασταση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλή η προσπάθεια σου να βοηθήσεις, αλλά ο TheStranger ψάχνει για αρνάκι ελληνικό κ όχι εισαγωγής, το γράφει άλλωστε κ με κεφαλαία γράμματα.:hi:

Ε για πρωτη φορα θεωρησα πως θα ειναι καλυτερο να ειναι Ελληνιδα, παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο που λενε. Βεβαια τον τιτλο θεματος καποιος τον αλλαξε :)

Τελευταία τροποποίηση:

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
895
Πόντοι
86
εγω προσωπικα παω πασο, μπορει να λες αληθεια. Ενας φιδεμπορας δεν θα απαντουσε αυτο

Το λεω γιατι εχω κολλητο που εχει πηδηξει τριψηφιο αριθμο. Ξερω πως μιλανε οι συγκεκριμενοι

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
εγω προσωπικα παω πασο, μπορει να λες αληθεια. Ενας φιδεμπορας δεν θα απαντουσε αυτο

Το λεω γιατι εχω κολλητο που εχει πηδηξει τριψηφιο αριθμο. Ξερω πως μιλανε οι συγκεκριμενοι

Το μονο κακο οταν εχεις βαλθει να πας με οσες περισσοτερες γινεται ειναι πως καποια στιγμη κοιτας πισω σου και βλεπεις πως εχεις προσπερασει αρκετα αξιολογες γυναικες. Αλλα ο χρονος πισω δεν γυρνα δυστυχως.

• Like
Αντιδράσεις: leon23

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.059
Πόντοι
7.195
Δεν εχω παει ποτε σε οικο ανοχης, δεν ειχα ποτε την αναγκη, κοντα 220 γυναικες στην ζωη μου μεχρι σημερα, χωρια που θεωρουσα παντα καπως το να τα σκασω απλα για αυτο το λογο (βεβαια εδω μεσα εχουν πολυ γελιο καποια θεματα, γιαυτο και παλιο μελος).

Ωστοσο καθε χρονος που περναει οσο και λιγοτερες ξερουν να κανουν μασαζ (η απλα βαριουνται) και πλεον εχω φτασει να εχει περασει μια 5ετια που να μου κανει ΚΑΛΟ μασαζ γυναικα (και δεν εννοω για 10 λεπτα πχ).

Οποτε η ερωτηση μου ειναι η εξης, μασατζιδικο με ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΚΟΝΤΟΥΛΑ, αντε μεχρι 30-35 ηλικια αλλα με περκυ φυσικο σωματακι (καταλαβαινετε θεωρω) ΥΠΑΡΧΕΙ καμια στην Αθηνα;

Διαβασα τις προαλες για μια Ρουλα αλλα αποτι λενε καποιοι δεν την λες και ωραια. Αλλες δεν, ολες ξενες; Θεωρω πως αφου δεν εχω παει ξανα σε κατι αναλογο πως αν ειναι και ψυχρη ξενη μαλλον θα φυγω ξενερωμενος.

Εννοειται αν παω να το τελικιασω οποτε φουλ πακετο.

Ευχαριστω για οσους απαντησουν και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :)
τύπε από μένα ρισπέκτ.
220 δεν τά χω φανταστεί ούτε στο κοντέρ της Πόρσε.

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
τύπε από μένα ρισπέκτ.
220 δεν τά χω φανταστεί ούτε στο κοντέρ της Πόρσε.

Ειμαι σιγουρος πως μερικοι εδω μεσα εχουν παει με περισσοτερες της δουλειας απο 220, οχι ακριβως το ιδιο βεβαια αλλα οκ το νινι ειναι νινι.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
66
Like
18.471
Πόντοι
17.785
Το μονο κακο οταν εχεις βαλθει να πας με οσες περισσοτερες γινεται ειναι πως καποια στιγμη κοιτας πισω σου και βλεπεις πως εχεις προσπερασει αρκετα αξιολογες γυναικες. Αλλα ο χρονος πισω δεν γυρνα δυστυχως.
Mην σκας !

Αυτο συμβαινει και με τις πουτανες!

Μεινε στις τζαμπε καλύτερα ! Θα σου ερθει και πολυ πιο φθηνα θα περασεις και καλυτερα

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
Mην σκας !

Αυτο συμβαινει και με τις πουτανες!

Μεινε στις τζαμπε καλύτερα ! Θα σου ερθει και πολυ πιο φθηνα θα περασεις και καλυτερα

Αρχισα και κουραζομαι φιλος, δεν ειμαι 20, 44αριασα πλεον, δεν εχω το κουραγιο να βγαινω εξω για καμακι οπως τοτε.

Παλιοτερα ψαρωνα γκομενες και απο στασεις λεοφωρειων η τον δρομο και καταληγαμε καβουρι η σε καποιο σπιτι (δικο τους συνηθως), τωρα εχουν αλλαξει οι εποχες.

Οποτε ναι σκεφτομουν να τσεκαρω και αυτο τον χωρο ειδικα αφου ενα μαμημενο μασαζ σωστο δεν κανει καμια πλεον.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
66
Like
18.471
Πόντοι
17.785
Αρχισα και κουραζομαι φιλος, δεν ειμαι 20, 44αριασα πλεον, δεν εχω το κουραγιο να βγαινω εξω για καμακι οπως τοτε.

Παλιοτερα ψαρωνα γκομενες και απο στασεις λεοφωρειων η τον δρομο και καταληγαμε καβουρι η σε καποιο σπιτι (δικο τους συνηθως), τωρα εχουν αλλαξει οι εποχες.

Οποτε ναι σκεφτομουν να τσεκαρω και αυτο τον χωρο ειδικα αφου ενα μαμημενο μασαζ σωστο δεν κανει καμια πλεον.
Το οτι εχεις κουραστει να γκομενίζεις το καταλαβαινω.

Εγω για αυτο το λόγο παντρευτηκα και εκανα οικογενεια.

Τωρα στα 49 και μετα απο 29 χρόνια εμπειρια με βίζιτες σου λεω στα ίσια οτι να βρεις αυτο που μια απλη γκόμενα σου προσφερει θα σου στοιχησει πολλα.

Αν εχεις συνηθησει στο γκομενικό αυθόρμητο, εέυθερο σεξ δίχως ζελεδες και λαστιχα ετοιμασου για πολιτισμικο σοκ.

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
Το οτι εχεις κουραστει να γκομενίζεις το καταλαβαινω.

Εγω για αυτο το λόγο παντρευτηκα και εκανα οικογενεια.

Τωρα στα 49 και μετα απο 29 χρόνια εμπειρια με βίζιτες σου λεω στα ίσια οτι να βρεις αυτο που μια απλη γκόμενα σου προσφερει θα σου στοιχησει πολλα.

Αν εχεις συνηθησει στο γκομενικό αυθόρμητο, εέυθερο σεξ δίχως ζελεδες και λαστιχα ετοιμασου για πολιτισμικο σοκ.

1 φορα αγαπησα και ειμουν ετοιμος για γαμο αλλα επεσα σε μαμακω που δεν μπορουσε να ξεκολησει απο γονεις οποτε δεν.

Γενικα δεν ξερω, δεν μου αρεσει πολυ η ιδεα να ειμαι με την ιδια γυναικα για παντα, θελω τον χωρο μου, θελω την ανεση μου, ισως τα θελω ολα δικα μου στο τελος δεν ξερω.

Αλλα ναι, εχω συνηθισει ολα ελευθερα και αυθορμητα, οπως λενε μερικοι φιλοι που το ξερουν αυτο πρεπει να ειμαι πολυ τυχερος που δεν εχω κολησει τιποτα μετα απο τοσες :grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: srek7

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
66
Like
18.471
Πόντοι
17.785
1 φορα αγαπησα και ειμουν ετοιμος για γαμο αλλα επεσα σε μαμακω που δεν μπορουσε να ξεκολησει απο γονεις οποτε δεν.

Γενικα δεν ξερω, δεν μου αρεσει πολυ η ιδεα να ειμαι με την ιδια γυναικα για παντα, θελω τον χωρο μου, θελω την ανεση μου, ισως τα θελω ολα δικα μου στο τελος δεν ξερω.

Αλλα ναι, εχω συνηθισει ολα ελευθερα και αυθορμητα, οπως λενε μερικοι φιλοι που το ξερουν αυτο πρεπει να ειμαι πολυ τυχερος που δεν εχω κολησει τιποτα μετα απο τοσες :grin:
Εδω για να τα βρεις αυτα θα χρειαστεις πολυ χρήμα και εμπειρία στό χώρο.

Αλλιώς ετοιμάσου για πολυ ζελε!

Μιλάω εκ πείρας

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
Εδω για να τα βρεις αυτα θα χρειαστεις πολυ χρήμα και εμπειρία στό χώρο.

Αλλιώς ετοιμάσου για πολυ ζελε!

Μιλάω εκ πείρας

Εδω απλα με ενδιαφερει καλο μασαζ και γιατι οχι και παιχνιδι για να δω και εγω τι παιζει με αυτα. Απο οτι βλεπω ομως γενικα μασερ ομορφη που να κανει παιχνιδι και Ελληνιδα μαλλον δυσκολο.

• Like

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
66
Like
18.471
Πόντοι
17.785
Εδω απλα με ενδιαφερει καλο μασαζ και γιατι οχι και παιχνιδι για να δω και εγω τι παιζει με αυτα. Απο οτι βλεπω ομως γενικα μασερ ομορφη που να κανει παιχνιδι και Ελληνιδα μαλλον δυσκολο.
Αντικειμενικα όμορφη γναικα κατω απο 150 την ωρα δεν παιζει.

Πολύ σπανια και μαλλον σε περασμενες εποχες.

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
Αντικειμενικα όμορφη γναικα κατω απο 150 την ωρα δεν παιζει.

Πολύ σπανια και μαλλον σε περασμενες εποχες.
Αν ξερει μασαζ και 200 θα εδινα, αλλα να τα αξιζε. Εξαλλου μαλλον 1 φορα θα το εκανα για να μου φυγει η περιεργεια.

• Like

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
66
Like
18.471
Πόντοι
17.785
Αν ξερει μασαζ και 200 θα εδινα, αλλα να τα αξιζε. Εξαλλου μαλλον 1 φορα θα το εκανα για να μου φυγει η περιεργεια.
Με τοσα χρηματα βρίσκεις ελληνίδα ευκολα για γαμησι. Αν θα κανει και καλο μασαζ όμως δεν ξέρω.

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
Με τοσα χρηματα βρίσκεις ελληνίδα ευκολα για γαμησι. Αν θα κανει και καλο μασαζ όμως δεν ξέρω.

Εμ γιαυτο ηρθα εδω στους ειδικους αλλα ο καθενας αρχισε το κοντο και το μακρυ του. Λες και φταιω εγω που καποιοι πανε σε οικους ανοχης απο το γυμνασιο πχ. Α ρε Ελλαδαρα, το να ψοφησει η κατσικα του γειτονα το εχουμε παει σε αλλο επιπεδο.

• Χαχα

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
66
Like
18.471
Πόντοι
17.785
Εμ γιαυτο ηρθα εδω στους ειδικους αλλα ο καθενας αρχισε το κοντο και το μακρυ του. Λες και φταιω εγω που καποιοι πανε σε οικους ανοχης απο το γυμνασιο πχ. Α ρε Ελλαδαρα, το να ψοφησει η κατσικα του γειτονα το εχουμε παει σε αλλο επιπεδο.
Θελει ψαξιμο .

Υπηρχαν παλαιοτερα καποιες αλλα δεν ειναι το χουι μου το μασαζ και ετσι δεν μπορω να σου πω καποια που να κανει και τα δυο αντικειμενα καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom