brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.304
- Πόντοι
- 2.606
Εξηγησε του ότι έχει χαπάκια μέσα στο κουτιά γιατί αυτός απο συνήθεια θα τα χώσει στο κώλο του,μαζί με το χάρτινο κουτί.
Εξηγησε του ότι έχει χαπάκια μέσα στο κουτιά γιατί αυτός απο συνήθεια θα τα χώσει στο κώλο του,μαζί με το χάρτινο κουτί.
Δυστυχώς δεν παίρνει να κάνεις κάτι,είναι κατά βάση το θέμα με την διατροφής σου,αν δεν προσπαθήσεις λίγο στο κομμάτι αυτό οτι και να κάνεις μετά ημίμετρα χαμένος κόπος και πεταμένα λεφτά(πχ συνδρομές γυμναστηρίων λιποδιαλύτες και οτι άλλο υπάρχει)και άπλα να ξέρεις οτι το σημείο που θες να χάσεις είναι το ποιο δύσκολοΤο να κοψω γλυκα/αλκοολ ειναι σαν να μου λες να κοψω το καπνισμα
Γυμναζομαι αλλα οχι συστηματικα
Αλλη λυση
τυπε ο τυπος πιστευει οτι εαν πατησεις ενα κουμπι λυνεται αυτοματως το προβλημα της λαθρομεταναστευσηςΔυστυχώς δεν παίρνει να κάνεις κάτι,είναι κατά βάση το θέμα με την διατροφής σου,αν δεν προσπαθήσεις λίγο στο κομμάτι αυτό οτι και να κάνεις μετά ημίμετρα χαμένος κόπος και πετάμε λεφτά(πχ συνδρομές γυμναστηρίων λιποδιαλύτες και οτι άλλο υπάρχει)και άπλα να ξέρεις οτι το σημείο που θες να χάσεις είναι το ποιο δύσκολο
Φιλικά πάντα αυτά απο μένα
Ευχαριστω φιλεΔυστυχώς δεν παίρνει να κάνεις κάτι,είναι κατά βάση το θέμα με την διατροφής σου,αν δεν προσπαθήσεις λίγο στο κομμάτι αυτό οτι και να κάνεις μετά ημίμετρα χαμένος κόπος και πεταμένα λεφτά(πχ συνδρομές γυμναστηρίων λιποδιαλύτες και οτι άλλο υπάρχει)και άπλα να ξέρεις οτι το σημείο που θες να χάσεις είναι το ποιο δύσκολο
Φιλικά πάντα αυτά απο μένα
ναι ενημερωσε μας γιατι ξυπναμε και κοιμομαστε με την αγωνια για το μπυροκοιλι του μαλακαΕυχαριστω φιλε
Με ολα αυτα που διαβασα μαλλον η λιποαναρροφηση ειναι ιδανικη για την περιπτωση μου αφου ειναι τοπικο το προβλημα και οι αλλες λυσεις απαιτουν προγραμμα που δεν μπορω να εχω, η τουλαχιστον ειναι δυσκολο να αποκτησω
Θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα
ναι ενημερωσε μας γιατι ξυπναμε και κοιμομαστε με την αγωνια για το μπυροκοιλι του μαλακα
Δεν κάνει τίποτα!Πιστεύω ούτε λιποαναρροφηση χρειάζεσαι χωρίς να είμαι ειδικός.Ευχαριστω φιλε
Με ολα αυτα που διαβασα μαλλον η λιποαναρροφηση ειναι ιδανικη για την περιπτωση μου αφου ειναι τοπικο το προβλημα και οι αλλες λυσεις απαιτουν προγραμμα που δεν μπορω να εχω, η τουλαχιστον ειναι δυσκολο να αποκτησω
θελει να κανει οπωσδηποτε τη λιποαναρροφηση γιατι με μπυροκοιλι δεν εκανε καμια καριερα στη συγγρουΔεν κάνει τίποτα!Πιστεύω ούτε λιποαναρροφηση χρειάζεσαι χωρίς να είμαι ειδικός.
Τίποτα δεν είναι απαγορευτικό άν το αποφασίσεις να κάνεις περιορισμό μόνο στο αλκοόλ και τα γλυκά και το παλέψεις με λίγη άσκηση άπλα χρειάζεται υπομονή και επίμονη,γιατί όπως είπες είναι τοπικό το πρόβλημα και ενώ μπορεί να δεις βελτιώσει σε όλο σου το σώμα εκεί θα είναι το τελευταίο σημείο που θα δεις το αποτέλεσμα
Πολλα θεματα στο forum για ασκησεις διατροφες κλπ
Εχει βρεθει κατι για την αντιμετωπιση της μπυροκοιλιας?
Εννοουμε να ειναι καποιος σχετικα λεπτος ψιλογυμνασμενος αλλα η καταχρηση μπυρας και νουτελας να ειναι εμφανης μονο στην κοιλια
το μονο υποβαθρο που εχει ειναι στις πουτσεςΜε νουτέλα και μπύρα δεν κάνεις τίποτα.
Καθαρισε για τη διατροφή σου και πίνε πολύ νερό.
Βάλε άσκηση στη ζωή σου τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα και πιστεύω θα κόψεις εφόσον έχεις ένα υπόβαθρο πίσω όπως λες...
Σχετικό βίντεο , και σημερινό μάλιστα , με καποιους τρόπους να χασεις κιλά χωρις το βαρετό μέτρημα θερμίδων.Με νουτέλα και μπύρα δεν κάνεις τίποτα.
Καθαρισε για τη διατροφή σου και πίνε πολύ νερό.
Βάλε άσκηση στη ζωή σου τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα και πιστεύω θα κόψεις εφόσον έχεις ένα υπόβαθρο πίσω όπως λες...
θεωρω οτι φερνει περισσοτερο στον Μενιο Φουρθιωτη....το μονο υποβαθρο που εχει ειναι στις πουτσες
εχει κανει εξασκηση απο μικρος
τωρα οσον αφορα στη γυμναστικη μην ακους
εχει ανεβασει φωτο του και ειναι σαν τον σταθη ψαλτη με υψος κωστα χατζηχρηστου
μην ασχολεισαι
και να τα παρει σε μυς αν ειναι δυνατο.
Τι μέλι Χελμού ρε τυπε, δεν βλέπεις ότι το βίντεο ειναι fake?Με μέλι Χελμού,Μάκα και θαλασσινά συχνά στην διατροφή σου μπορεί και να παίξει τέτοια κατάσταση...
Τυπε μήπως είσαι υπερβολικά λεπτός και κάνει αντίθεση η κοιλιά? Ίσως αν βάλεις λίγους μύες να φαίνεται μικρότερη η κοιλιά...Ευχαριστω φιλε
Τι μέλι Χελμού ρε τυπε, δεν βλέπεις ότι το βίντεο ειναι fake?
και που ξερεις τοτε οτι δεν αδυνάτισες επειδη εκοψες θερμιδες και οχι επειδη εκοψες το βραδινό ?Δεν τις τρωω καθολου
Προφανως και δεν το ξερωκαι που ξερεις τοτε οτι δεν αδυνάτισες επειδη εκοψες θερμιδες και οχι επειδη εκοψες το βραδινό ?
1. ΤεστοστερόνηΜακη δε βγαζω πολυ σπερμα πια. Υπαρχει καποιο συμπληρωμα που θα με βοηθησει;