acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Η υπερβολη ειναι στο οτι αποκαλεσα τυχαια κοπελιτσα την συγκεκριμενη?
Κοπελιτσα επαψε να ειναι οταν καταντησε χυσοκουβας τριτοκοσμικων
Η υπερβολη ειναι στο οτι αποκαλεσα τυχαια κοπελιτσα την συγκεκριμενη?
Εννοεις οτι τις θερμιδες του βραδινου τις ετρωγες πιο νωρις μεσ τη μερα ή οτι δεν τις ετρωγες καθολου?Καθολου μυθος δεν ειναι
Εγω όποτε το εφαρμοσα στα πλαισια "διαλειμματικης νηστειας" φευγανε τα κιλα σωρηδον
Δεν γνωριζω κανεναν που να εκοψε το βραδινο και να μην εχασε κιλα
Αντι να διαβαζεις θεωριες, εφαρμοσε το και θα δεις
Γυμναζομαι που και που αλλα την μπυρα δεν μπορω να την κοψω. Γενικα οταν μπορω να πιω πινω αρκετα
Ξερω που οφειλεται οποτε αν μπορουσα να τα κοψω θα το ειχα κανει
Αλλη λυση
Εξηγησε του ότι έχει χαπάκια μέσα στο κουτιά γιατί αυτός απο συνήθεια θα τα χώσει στο κώλο του,μαζί με το χάρτινο κουτί.Nαι. Δοκιμασε αυτο και θα με θυμηθεις
Αναβραζοντα δισκία ειναι μωρεΕξηγησε του ότι έχει χαπάκια μέσα στο κουτιά γιατί αυτός απο συνήθεια θα τα χώσει στο κώλο του,μαζί με το χάρτινο κουτί.
Δεν τις τρωω καθολουΕννοεις οτι τις θερμιδες του βραδινου τις ετρωγες πιο νωρις μεσ τη μερα ή οτι δεν τις ετρωγες καθολου?
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά υπάρχουν χάπια για την εξάρτηση απ' το αλκοόλ.
Λέγονται Selincro, στα γράφει ψυχίατρος σε απλή συνταγή (δε φαίνεται στο βιβλιάριο), πάει 30 ευρώ το κουτί και θες ένα κουτί τη βδομάδα για ένα χρόνο. Και το καλύτερο; Μπορείς να πίνεις όσο γουστάρεις ενώ τα παίρνεις. Απλά δε θα σου κάνει αίσθηση να πιεις πάνω από 1-2 ποτά. Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες καμιά ζαλάδα τον πρώτο καιρό της θεραπείας.
Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω κατά πόσο δουλεύει το χάπι, αλλά αυτά τα έχει πει ψυχίατρος σε συγγενικό μου πρόσωπο.
Εξηγησε του ότι έχει χαπάκια μέσα στο κουτιά γιατί αυτός απο συνήθεια θα τα χώσει στο κώλο του,μαζί με το χάρτινο κουτί.
Πολλα θεματα στο forum για ασκησεις διατροφες κλπ
Εχει βρεθει κατι για την αντιμετωπιση της μπυροκοιλιας?
Εννοουμε να ειναι καποιος σχετικα λεπτος ψιλογυμνασμενος αλλα η καταχρηση μπυρας και νουτελας να ειναι εμφανης μονο στην κοιλια
Το να κοψεις την μπυρα και τη νουτελα μαλλον δεν το εχεις σκεφθει
Δλδ μπορει να τρωω κοψιδια να πινω μπυρες,
αλλα να περπατησω δυο ωρες?
Αναπληρωνω?
Σιγα μην κανουμε και ορειβασια ρε τύπε για να καψουμε ενα κοντοσουβλιΑν το περπάτημα δύο ώρες είναι στο βουνό τότε ναι τυπε,σαπάκιαζε ότι θες.
Τι να πω ρε παιδια, εκπλησσομαι.
Μια φορα ηπια στη ζωη μου μπυρα, στην πενταημερη πριν 30 χρονια.
Μου φανηκε σαν να πινω κατουρο αλογου και κοντεψα να ξερασω.
Εκτοτε δεν ηπια ποτέ ξανα.
Τι ειναι Μιλερ?Και εγώ τύπε ήπια 14 Μίλερ στην πενταήμερη.Απο τότε δεν τις έκοψα ποτέ...
Σιγα μην κανουμε και ορειβασια ρε τύπε για να καψουμε ενα κοντοσουβλι
Τι ειναι Μιλερ?
Α μπραβο
Καποια στιγμη θα γινει μια ερευνα που θα αποδεικνυει το αντιθετο και θα αρχιζουν ολοι να αναθεωρουν
Εγω ξερω οτι λειτουργει. Τωρα τι λενε οι "επιστημονες" μού ειναι αδιαφορο
τυπε θα χυνω ετσι?
τυπε δεν εχω εξαρτηση απο το αλκοολ
τις μερες που δουλευω δεν πινω καθολου
αλλα οσο γουσταρω την νουτελα αλλο τοσο γουσταρω και τα μπυρονια
και να τα παρει σε μυς αν ειναι δυνατο.Eσύ με λίγα λόγια,αν κατάλαβα καλά,θες να χασεις το μπυροκοίλι,χωρίς όμως να κόψεις την νουτέλα και τα μπυρόνια,σωστά?