Νέα

Υπόθεση μπυροκοίλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα acapoeira
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 726
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Καθολου μυθος δεν ειναι

Εγω όποτε το εφαρμοσα στα πλαισια "διαλειμματικης νηστειας" φευγανε τα κιλα σωρηδον

Δεν γνωριζω κανεναν που να εκοψε το βραδινο και να μην εχασε κιλα

Αντι να διαβαζεις θεωριες, εφαρμοσε το και θα δεις
Εννοεις οτι τις θερμιδες του βραδινου τις ετρωγες πιο νωρις μεσ τη μερα ή οτι δεν τις ετρωγες καθολου?

Xeryus Rouge

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
0
Γυμναζομαι που και που αλλα την μπυρα δεν μπορω να την κοψω. Γενικα οταν μπορω  να πιω πινω αρκετα

Ξερω που οφειλεται οποτε αν μπορουσα να τα κοψω θα το ειχα κανει

Αλλη λυση

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά υπάρχουν χάπια για την εξάρτηση απ' το αλκοόλ.

Λέγονται Selincro, στα γράφει ψυχίατρος σε απλή συνταγή (δε φαίνεται στο βιβλιάριο), πάει 30 ευρώ το κουτί και θες ένα κουτί τη βδομάδα για ένα χρόνο. Και το καλύτερο; Μπορείς να πίνεις όσο γουστάρεις ενώ τα παίρνεις. Απλά δε θα σου κάνει αίσθηση να πιεις πάνω από 1-2 ποτά. Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες καμιά ζαλάδα τον πρώτο καιρό της θεραπείας.

Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω κατά πόσο δουλεύει το χάπι, αλλά αυτά τα έχει πει ψυχίατρος σε συγγενικό μου πρόσωπο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Nαι. Δοκιμασε αυτο και θα με θυμηθεις

c2588e5fbd363d32935629d38648c9f8.jpg
Εξηγησε του ότι έχει χαπάκια μέσα στο κουτιά γιατί αυτός απο συνήθεια θα τα χώσει στο κώλο του,μαζί με το χάρτινο κουτί.

OP
OP
acapoeira

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά υπάρχουν χάπια για την εξάρτηση απ' το αλκοόλ.

Λέγονται Selincro, στα γράφει ψυχίατρος σε απλή συνταγή (δε φαίνεται στο βιβλιάριο), πάει 30 ευρώ το κουτί και θες ένα κουτί τη βδομάδα για ένα χρόνο. Και το καλύτερο; Μπορείς να πίνεις όσο γουστάρεις ενώ τα παίρνεις. Απλά δε θα σου κάνει αίσθηση να πιεις πάνω από 1-2 ποτά. Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες καμιά ζαλάδα τον πρώτο καιρό της θεραπείας.

Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω κατά πόσο δουλεύει το χάπι, αλλά αυτά τα έχει πει ψυχίατρος σε συγγενικό μου πρόσωπο.

τυπε δεν εχω εξαρτηση απο το αλκοολ
τις μερες που δουλευω δεν πινω καθολου

αλλα οσο γουσταρω την νουτελα αλλο τοσο γουσταρω και τα μπυρονια

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536
Πολλα θεματα στο forum για ασκησεις διατροφες κλπ

Εχει βρεθει κατι για την αντιμετωπιση της μπυροκοιλιας?

Εννοουμε να ειναι καποιος σχετικα λεπτος ψιλογυμνασμενος αλλα η καταχρηση μπυρας και νουτελας να ειναι εμφανης μονο στην κοιλια

Έχει να κάνει πιθανώς με την σωματική κατατομή η συσσώρευση σπλαχνικού λίπους(μήπως είσαι και καπνιστής?).
Κάποια σώματα συγκεντρώνουν κατευθείαν το λίπος στην κοιλιά.
Αν γυμναζεσαι περιστασιακά(από ότι κατάλαβα)είναι σχετικα εύκολο να την εξαφανίσεις με συγκεκριμένες ασκήσεις και το "περιστασιακά"να το κάνεις πιο συχνά ει δυνατόν.
Βάλε οπωσδήποτε και καμψεις στο μενού σου.
Υπολόγισε και τα συνοδευτικά(ε,τι ξεροσφύρι δεν πάει κάτω) της μπύρας ότι ευθύνονται και αυτά...

Η πιο απλή τροφή(σνακ) που θα σου κόψει τις λιγούρες και θα σε ενισχύσει πολλαπλώς είναι τα αμύγδαλα.

3-4 φορές την μέρα από μια χούφτα και είσαι τουμπανέιρος. :erection:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536
Τι να πω ρε παιδια, εκπλησσομαι.

Μια φορα ηπια στη ζωη μου μπυρα, στην πενταημερη πριν 30 χρονια.

Μου φανηκε σαν να πινω κατουρο αλογου και κοντεψα να ξερασω.

Εκτοτε δεν ηπια ποτέ ξανα.

Και εγώ τύπε ήπια 14 Μίλερ στην πενταήμερη.Απο τότε δεν τις έκοψα ποτέ... :2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536
Α μπραβο

Καποια στιγμη θα γινει μια ερευνα που θα αποδεικνυει το αντιθετο και θα αρχιζουν ολοι να αναθεωρουν

Εγω ξερω οτι λειτουργει. Τωρα τι λενε οι "επιστημονες" μού ειναι αδιαφορο

Πιθανώς ότι λένε είναι σωστό,καθώς σαφώς θα έχουν προηγηθεί μελέτες,έρευνες,πειράματα κτλ.

Όμως κάθε σώμα είναι διαφορετικό και ζει υπό διαφορετικές συνθήκες,εχει διαφορετικό dna,διαφορετικές διατροφικές συνήθειες κτλ οπότε η όποια έρευνα δεν είναι και απαραίτητα η λύση...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
τυπε δεν εχω εξαρτηση απο το αλκοολ
τις μερες που δουλευω δεν πινω καθολου

αλλα οσο γουσταρω την νουτελα αλλο τοσο γουσταρω και τα μπυρονια

Eσύ με λίγα λόγια,αν κατάλαβα καλά,θες να χασεις το μπυροκοίλι,χωρίς όμως να κόψεις την νουτέλα και τα μπυρόνια,σωστά?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.164
Πόντοι
606

Stories

Νέο!