Νέα

Υπόθεση μπυροκοίλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα acapoeira
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 726
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άντρας

Κυρίαρχη ορμόνη τεστοστερόνη= λεπτή λεκάνη, επίπεδη σχεδόν άπαχη κοιλιά, φαρδιά πλάτη, πρόσωπο με γωνίες,
οι μυες των χεριών είναι εμφανείς, γυμνασμένα δυνατά κωλομάγουλα, επίπεδο στήθος, πέος τουλάχιστον 17cm ικανό να βγάλει πολύ σπέρμα
αγαπημένη στάση: doggy style
φυσιολογικό ύψος: 1.70 μέχρι 1.90,
ιδανικό ύψος: 1.80 μέχρι 1.90
φυσιολογικό βάρος: 70 μέχρι 100kg

Γυναίκα

Κυρίαρχη ορμόνη οιστρογόνη= φαρδιά λεκάνη, συσσωρευμένο baby fat στην κοιλιά, λεπτή πλάτη, στρογγυλό πρόσωπο με παχάκια στα μάγουλα,
οι μύες στα χέρια δεν είναι εμφανείς, τεράστια κωλομάγουλα που μοιάζουν με μπάλες του βόλει, πληθωρικό στήθος τουλάχιστον C-Cup γεμάτο γάλα
αγαπημένη στάση: doggy style
φυσιολογικό  ύψος: 1.50 μέχρι 1.70
ιδανικό ύψος: 1.60 μέχρι 1.70
φυσιολογικό βάρος: 50 μέχρι 80kg
Μακη δε βγαζω πολυ σπερμα πια. Υπαρχει καποιο συμπληρωμα που θα με βοηθησει;

Επισκέπτης
Εκει που γραφεις λεπτη επρεπε να γραψεις στενη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Μακη δε βγαζω πολυ σπερμα πια. Υπαρχει καποιο συμπληρωμα που θα με βοηθησει;

Nαι. Δοκιμασε αυτο και θα με θυμηθεις

c2588e5fbd363d32935629d38648c9f8.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
αυτες τις ηλιθιες υπερβολες στους πελατες σου και στα δικαστηρια τυπε.....στο μπου δεν περνανε.... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Η υπερβολη ειναι στο οτι αποκαλεσα τυχαια κοπελιτσα την συγκεκριμενη?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ειναι μυθος εχει δικιο ο σαββας
μου το εχει πει γιατρος ειδικος παθολογος ενδοκρινολογος με διδακτορικα στην αμερικη που παρακολουθουσε αθλητες ολυμπιονικες

εαν θελεις μπορεις να φας ολες τις θερμιδες της ημερας 1 λεπτο πριν κοιμηθεις το βραδυ και να αδυνατισεις το ιδιο με το να τις ετρωγες εως τις 6 το απογευμα

απλως δεν συνισταται αυτος ο τροπος α) επειδη πρεπει να κρατας το ζαχαρο σου σε ομαλα επιπεδα μεσα στη μερα με συχνα γευματα και β) γιατι τα μεγαλα γευματα πριν τον υπνο μπορει να δημιουργησουν η να χειροτερεψουν τη διαφραγματοκηλη
+1.
To ίδιο ακριβώς υποστηρίζει και ο δικός μας με μακρά εμπειρία σε επαγγελματίες αθλητές.
Και πλέον γίνεται και μεγάλη συζήτηση για την απορρόφηση της πρωτεϊνης, αναλόγως του αν καταναλώνεται τυχαία ή με συγκεκριμένο πρότυπο και τη γυμναστική με βάρη ή αντιστάσεις μετά τα 35 που κρίνεται επιβεβλημένη. Ειδικά μετά τα 40 κρίνεται απαραίτητη για την αποφυγή σαρκοπενίας.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
ειναι μυθος εχει δικιο ο σαββας
μου το εχει πει γιατρος ειδικος παθολογος ενδοκρινολογος με διδακτορικα στην αμερικη που παρακολουθουσε αθλητες ολυμπιονικες

εαν θελεις μπορεις να φας ολες τις θερμιδες της ημερας 1 λεπτο πριν κοιμηθεις το βραδυ και να αδυνατισεις το ιδιο με το να τις ετρωγες εως τις 6 το απογευμα

απλως δεν συνισταται αυτος ο τροπος α) επειδη πρεπει να κρατας το ζαχαρο σου σε ομαλα επιπεδα μεσα στη μερα με συχνα γευματα και β) γιατι τα μεγαλα γευματα πριν τον υπνο μπορει να δημιουργησουν η να χειροτερεψουν τη διαφραγματοκηλη

Εγω πιστευω οτι η διαιτολογια ειναι μαρκαν η 'επιστημη' που ακομη δεν ξερει τι της γινετε
Φασκουν και αντιφασκουν διαρκως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εγω πιστευω οτι η διαιτολογια ειναι μαρκαν η 'επιστημη' που ακομη δεν ξερει τι της γινετε
Φασκουν και αντιφασκουν διαρκως
Α μπραβο

Καποια στιγμη θα γινει μια ερευνα που θα αποδεικνυει το αντιθετο και θα αρχιζουν ολοι να αναθεωρουν

Εγω ξερω οτι λειτουργει. Τωρα τι λενε οι "επιστημονες" μού ειναι αδιαφορο

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.762
Πόντοι
5.506
και αν χυνει μισο λιτρο την φορα τι αλλαζει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
τυπε να το παρω αλλα ετσι και βγαλω καμια γυναικομαστια σε γαμησα μετα να ξερεις  :2funny:
Παρε ενα δισκιο τη μερα και ελα να μου πεις σε μια εβδομαδα αν ειδες διαφορα στην ποσοτητα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.762
Πόντοι
5.506
στην ποσοτητα του μαστου?

Stories

Νέο!

Stories