Νέα

Υπόθεση μπυροκοίλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα acapoeira
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 726
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Αν δουλευεις μονονυχτα κ σχολας παντα το πρωι, πως να μην φας το βραδυ? Πεινας γιατι κουραζεσαι, δεν εισαι στο κρεβατι. Τι κανεις τοτε?

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.367
Πόντοι
1.056
Κρασί να πίνεις. Κάνει και καλό στην καρδιά.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Αν δουλευεις μονονυχτα κ σχολας παντα το πρωι, πως να μην φας το βραδυ? Πεινας γιατι κουραζεσαι, δεν εισαι στο κρεβατι. Τι κανεις τοτε?
Βασικα το βραδινο είναι μυθος οτι παχαινει , δεν παχαινει απο μόνο του , απλά αν με το βραδινο ξεπεράσεις τις θερμίδες που θα επρεπε να φας στο 24ωρο θα παρεις κιλά , αν με το βραδινό δεν τις φτάσεις θα χάσεις κιλά , πιο αναλυτικά τα εξηγει και ο τυπος στο βίντεο που έβαλα πιο πάνω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Βασικα το βραδινο είναι μυθος οτι παχαινει , δεν παχαινει απο μόνο του , απλά αν με το βραδινο ξεπεράσεις τις θερμίδες που θα επρεπε να φας στο 24ωρο θα παρεις κιλά , αν με το βραδινό δεν τις φτάσεις θα χάσεις κιλά , πιο αναλυτικά τα εξηγει και ο τυπος στο βίντεο που έβαλα πιο πάνω.
στο βραδυνο επειδη λειτουργουν περισσοτερο τα συναισθηματικα παρα τα λογικα κεντρα του εγκεφαλου ειναι πιο ευκολο να ξεφυγεις σε πολλες θερμιδες, το πρωι και το μεσημερι συνηθως εχεις καθαρο μυαλο και μπορεις να επιβληθεις στα θελω σου. το βραδυ πρεπει να εισαι με αδειο ψυγειο γιατι αλλιως θα φας σε ποσοτητα οτι σου αρεσει.

OP
OP
acapoeira

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Aυτό που λες δεν στέκει.

Επίσης,όταν εννοείς μπυροκοίλι,εννοείς μια τεραστια μπακα ή λίγο κοιλιά στο κάτω μερος?

Λιγο κοιλια εχω η οποια δεν ειναι η κλασικη μπακα αλλα ειναι σε δυσαρμονια με το υπολοιπο στεγνο σωμα

Καποιοι ειπαν για διαιτα
Κιλα γενικα δεν με παιρνει να χασω. Οταν ειχα παθει κολικο νεφρου και ετρωγα με δυσκολια για ενα διαστημα ειχα γινει σαν junkie στα τελευταια του

Ρωταω αν καποιος εχει δοκιμασει συνδιασμο τροφων/γυμναστικης που τον εκαναν να χασει μονο την κοιλια του
Η ακομα αν εχει κανει καποιος λιποαναρροφηση για το ιδιο θεμα

Το να κοψω αλκοολ/γλυκα ειναι το ιδιο ευκολο με το να κοψω το καπνισμα

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Θα πω ένα μυστικό που η ποιό πολλή δεν το γνωρίζουν κόψτε τον Άμυλο μαχαίρι από της 2 το μεσημέρι και μετά , κόψτε το αλεύρι-ζυμες! Η καύσης στο σώμα μας το πρωί είναι υπερδιπλάσιες ,όσο περνά η ώρα ο μεταβολισμός κάνει λιγότερες καύσης!

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.066
Πόντοι
456
Λιγο κοιλια εχω η οποια δεν ειναι η κλασικη μπακα αλλα ειναι σε δυσαρμονια με το υπολοιπο στεγνο σωμα

Καποιοι ειπαν για διαιτα
Κιλα γενικα δεν με παιρνει να χασω. Οταν ειχα παθει κολικο νεφρου και ετρωγα με δυσκολια για ενα διαστημα ειχα γινει σαν junkie στα τελευταια του

Ρωταω αν καποιος εχει δοκιμασει συνδιασμο τροφων/γυμναστικης που τον εκαναν να χασει μονο την κοιλια του
Η ακομα αν εχει κανει καποιος λιποαναρροφηση για το ιδιο θεμα

Το να κοψω αλκοολ/γλυκα ειναι το ιδιο ευκολο με το να κοψω το καπνισμα

Τότε που ήσουν σαν junkie το μπυροκοίλι επέμενε ή είχε φύγει?

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείς. Φιλικό μου πρόσωπο είχε επισκεφτεί γιατρό για το ίδιο θέμα ο οποίος του είχε συστήσει μια ειδική δίαιτα/διατροφή, εβδομαδιαίου κύκλου (όχι εβδομαδιαίας διάρκειας), την οποία και είχα καταχωνιάσει κάπου (μου την είχε πασάρει ο φίλος ως σπάνιο εύρημα...). Αν τη βρω θα την ανεβάσω. Αν όχι, ψάξ'το.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Να διευκρινίσω ότι η λέξη δίαιτα δεν σημαίνει αποκλειστικά απώλεια βάρους αλλά και ρύθμιση της καθημερινής μας διατροφής.

OP
OP
acapoeira

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείς. Φιλικό μου πρόσωπο είχε επισκεφτεί γιατρό για το ίδιο θέμα ο οποίος του είχε συστήσει μια ειδική δίαιτα/διατροφή, εβδομαδιαίου κύκλου (όχι εβδομαδιαίας διάρκειας), την οποία και είχα καταχωνιάσει κάπου (μου την είχε πασάρει ο φίλος ως σπάνιο εύρημα...). Αν τη βρω θα την ανεβάσω. Αν όχι, ψάξ'το.

Αν μπορεσεις θα ειναι σουπερ

Ελπιζω τα τροφιμα να ειναι ευκολο να βρεθουν ετοιμα γιατι περναω τον περισσοτερο καιρο σε χοτελια

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
σχεδον οποια παει μαζι σου παει γιατι εισαι πιλοτος οποτε γιατι να την πειραζει να εχεις 1 κιλο στην κοιλια.
Αυτό είναι ακριβώς το σημείο που το χάνει ο ΑΚΑ! Γι αυτό παίζει και μεγάλη μπαλίτσα στον διαγωνισμό!
Και βέβαια δίνει πατήματα σε πολιτικούς αντιπάλους να παίξουν ύπουλο πόλεμο!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Το πρόβλημα είναι ότι και να την βρεις αυτήν την δίαιτα , δεν αρέσουν όλα σε όλους , το θέμα είναι να προσαρμόσει ο καθένας την δίαιτα του στις δικές του γευστικές προτιμήσεις , και στις δικές του θερμίδες , και να μπορέσει αυτό να το ακολουθήσει για καιρό. Μπορεί παράδειγμα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσεις να είναι το ρύζι κοτόπουλο μπρόκολο , αλλά άμα μπορέσεις να το τηρήσεις για μια βδομάδα η δύο βδομάδες μόνο δεν θα δεις αποτέλεσμα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Aυτό δε θα μπορεί να τον βοηθήσει, γιατί θα πρέπει να είναι παμφάγος, πρακτικά δύσκολο και θα πρέπει να αναπληρώσει τις τροφές που δεν του αρέσουν με άλλους συνδυασμούς. Να το κάνει μόνος του δεν έχει νόημα αφού δε γνωρίζει το τι και το πως. Και δε λειτουργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί ο φίλος σου να είναι ενδομορφικός μπορεί ο Acapo να είναι εκτομορφικός. Δίαιτα χωρίς επίβλεψη δε θα άγγιζα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Εν το μεταξύ λένε ότι και τα vacums η πως τα λένε παίζει να βοηθάνε , αλλά δεν ξέρω αν όντως κάνουν δουλειά , αυτό που ρουφας μέσα την κοιλιά. Λογικά θα έχει βίντεο στο youtube που εξηγούν πως το κάνεις , πόση ώρα κτλ.

OP
OP
acapoeira

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εν το μεταξύ λένε ότι και τα vacums η πως τα λένε παίζει να βοηθάνε , αλλά δεν ξέρω αν όντως κάνουν δουλειά , αυτό που ρουφας μέσα την κοιλιά. Λογικά θα έχει βίντεο στο youtube που εξηγούν πως το κάνεις , πόση ώρα κτλ.

Αν ολα αυτα λειτουργουσαν αποτελεσματικα δεν θα γινοταν πλεον λιποαναρροφησεις

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
376
Πόντοι
26
Εύκολα το αποκτάς δύσκολα το διωχνεις.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
Για να "πέσει" το μπυροκοίλι, πρέπει να γίνουν οι παρακάτω κινήσεις:

1. κόβεις ζάχαρη και αλάτι όσο γίνεται. Αυτό σημαίνει μείωση σε γλυκά, ζάχαρη στον καφε κλπ., μείωση αλκοόλ, και μείωση σε μη-σπιτικό φαγητό. Είναι βασικό διότι η κρυφή ζάχαρη και αλάτι είναι ουσιαστικά αυτό που παχαίνει.

2. 60-80 (ανά 20) κοιλιακούς καθημερινά, που κάθε 1-2 εβδομάδες θα προστίθενται άλλοι 20.

Π

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν ολα αυτα λειτουργουσαν αποτελεσματικα δεν θα γινοταν πλεον λιποαναρροφησεις
αν ηταν καλες οι λιποαναρροφησεις θα ειχαν εξαφανισει τις αλλες μη αποτελεσματικες μεθοδους.

οι λιποαναροφησεις ειναι εγχειρησεις συνηθως ολικης ναρκωσης με ολους τους κινδυνους που αυτο συνεπαγεται, οπως και οι επεμβασεις κοψιμου στομαχιου κλπ οπου ανοιγεται τρυπα μπορουν να μπουν μικροβια και αντιο ζωη.
την πρηγουμενη βδομαδα εμαθα για μια που πεθανε απο τετοια επεμβαση.

τοπικα για κοιλια ειναι κοψιμο ζαχαρης-αλκοολ και αεροβια γυμναστικη, θαυματα μην περιμενεις χωρις κοπο τεμπελη, χοντρουλη, πατσοκοιλια χαχαχαχα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
ειλικρινα ρε ακαποεηρα δεν σε καταλαβαινω.
σαν να ξεκιναει διαιτα ο μαρινακης για να ριξει γκομενες!!! λες και δεν αρκει που ειναι ο μαρινακης.
να ηταν θεμα υγειας να κανεις περα την μικρη μπυροκοιλια. σχεδον οποια παει μαζι σου παει γιατι εισαι πιλοτος οποτε γιατι να την πειραζει να εχεις 1 κιλο στην κοιλια.
εγω να χασω απο την κοιλια μπορει να βγαλω 5 γκομενες παραπανω ή να βγαλω πιο ομορφες. εσυ παλι τις ιδιες θα εχεις

Οποτε μάλλον έχει δίκιο το πουλί όταν λέει για τις γκόμενές που βγάζεις εσύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom