Νέα

Υπόθεση μπυροκοίλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα acapoeira
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 726
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ολες οι βρωμοελληνιδες Ισπανια Πορτογαλλια Λατινικη Αμερικη θελουν να πανε για να φανε μαυριδερη λατινικη ψωλη. Μετα γυρνανε και μας δειχνουν φωτογραφιες απο τα αξιοθεατα. Δεν ξερουμε βρωμες. Μαθαινουν και Ισπανικα επι πληρωμη.
Αυτο να της το πεις οταν ειναι παρουσα, να σε παραδεχθω, οχι τωρα που εχει φυγει εδω και κατι ωρες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Να με συγχωρεις ρε παλικαρι μου, αλλά οπως δεν εχω δυσκολια με τις γυναικες, ετσι δεν εχω δυσκολια και με φιλους.

Και το 95% των παλιων φιλων εχω κρατησει, και νεους ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ φιλους εχω κάνει. Και ναι, μου εχουν σταθει σε πολλά και τους εχω σταθει σε πολλά.

Καμια φορα διαβαζω αυτα που γραφουν καποιοι οτι δυσκολευονται στα παντα και πραγματικα απορω, πώς ειναι δυνατον.

Εχεις τη δικη σου αποψη πανω στο θεμα, σεβαστη. Εχω διαφορετικη αποψη πανω στο θεμα. Παμε παρακατω.

Σχετικα με το θεμα γυμναστικη, ειναι καλυτερα το γρηγορο βαδην για μια ωρα συνεχομενα και μετα ασκησεις στυλ καμψεις, καθισματα, ασκησεις με λαστιχα. Εξω σε κανα παρκο, οπου του αρεσει του καθενα.

Μπαλες, 5χ5 κτλπ τα βλεπω επικινδυνα για τραυματισμους, ολο και καποια μαλακια θα γινει, στανταρ. Γυμναστηρια, εχουν γεμισει με μαλακες και ψυχωτικιες που ψαχνουν για προσοχη.

Εξω, φυση.

Το παν για το τελικο αποτελεσμα ειναι η διατροφη. Η προπονηση ενα ερεθισμα ειναι, δεν κανει θαυματα αν δεν το ραψεις και δεν σταματησεις να πινεις μπυρες και να τρως οτι μαλακια υπαρχει οτι ωρα να ναι.

Διατροφη, το παν. Γυμναστικη. Ξεκουραση, τροπος ζωης.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αυτό μετά από κάποια ηλικία είναι πολύ δύσκολο.Και δεν συζητάω καν να βρεις φίλους,αλλά απλά γνωστούς για καφέ.
καλα εννοειται
στο δημοτικο βλεπαμε ενα μαλακισμενο στο διαλειμμα και το ρωταγαμε: αγορακι θες να γινουμε φιλοι; κι αυτος σου ελεγε ναι και μετα παταγαμε ενα κουτι σεβεναπ και το καναμε μπαλακι και παιζαμε στα διαλειμματα

τωρα πας να μιλησεις σε καποιον και ειναι ολοι στραβομουτσουνιασμενοι και αμιλητοι. ασε που μπορει να σε περασουν και για ανωμαλο αμα πας να μιλησεις σε αγνωστο.

χιλιες φορες ολομοναχος τυπε

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
καλα εννοειται
στο δημοτικο βλεπαμε ενα μαλακισμενο στο διαλειμμα και το ρωταγαμε: αγορακι θες να γινουμε φιλοι; κι αυτος σου ελεγε ναι και μετα παταγαμε ενα κουτι σεβεναπ και το καναμε μπαλακι και παιζαμε στα διαλειμματα

τωρα πας να μιλησεις σε καποιον και ειναι ολοι στραβομουτσουνιασμενοι και αμιλητοι. ασε που μπορει να σε περασουν και για ανωμαλο αμα πας να μιλησεις σε αγνωστο.

Άρα του λες να μείνει στην τωρινή του κατασταση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Όχι,δεν λέω να είσαι ολομόναχος.

Αλλά το πιο πάνω,ισχύει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206

Αλλά το πιο πάνω,ισχύει.

Tώρα για να μιλήσουμε και σοβαρά:
Ξέρεις τι λεει μια παροιμία?
Αν δεν βρεξεις κώλο,ψάρι δεν τρως.
Θες κι άλλη με το ίδιο νόημα κιόλας?Τα αγαθά κόποις κτώνται.
Εσύ ξέρεις τι θες?Μια έτοιμη λύση χωρις κόπο.Ελα που δεν γίνεται έτσι όμως.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

Αλλά το πιο πάνω,ισχύει.
τυπε τι τα θες τι τα γυρευεις

εχουμε πεσει ολοι στη λουμπα των χαζοαμερικανικων σιτκομς στυλ φρεντς και μπικ μπακ θεορυ

η κουλ παρεα η η νερντ παρεα που εχει και γκομενακια μεσα και διασκεδαζει και χτιζει καθημερινα αναμνησεις και μπαινοβγαινει ο ενας στο σπιτι του αλλου και ζησανε αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα

υπαρχει και ο αλλος δρομος

μπορεις να εισαι ενας ευτυχισμενος μαγκουφης χωρις γκομενα, να εισαι τη μιση μερα στο ιντερνετ και την αλλη μιση στην τηλεοραση τρωγοντας γαριδακια, το βραδυ να βαρας μια μαλακια και να κοιμασαι σαν πουλακι

το μονο κακο ειναι οτι θα σου γινει το πουλι πορτοκαλι γιατι θα την παιζεις μετα τα γαριδακια

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Ου ναι, τι να σου πω.
Απο μια ηλικια και περα, να κανεις βαρη και μηχανηματα.

Να σκασει η καρδια σου δηλαδη
Δεν εννοω ρε τυπε να παει ο αλλος 60 χρονων αλλα στα 40 και αν κανει ελεγχόμενα απο γυμναστή τι θεμα θα εχει? Ειναι πολυ πιο επικίνδυνο να παει καποιος αγυμναστος να παιξει μπασκετ ή ποδοσφαιρο σε αυτη την ηλικία

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τι να πω ρε παιδια, εκπλησσομαι.

Μια φορα ηπια στη ζωη μου μπυρα, στην πενταημερη πριν 30 χρονια.

Μου φανηκε σαν να πινω κατουρο αλογου και κοντεψα να ξερασω.

Εκτοτε δεν ηπια ποτέ ξανα.
Στα περί γεύσεως δεν υπάρχει κανόνας Alex. Εγώ αηδιάζω με τη γεύση που έχει το ουίσκι. Δεν το κατεβάζω ούτε με πιστόλι στο κεφάλι. Μια καλή μπύρα την απολαμβάνω. Ειδικά με χαβαλεδιάρικη παρέα. Αν θέλω κάτι εκτός ζύθου μια Kremlin είναι ότι πρέπει. Άλλοι προτιμούν άλλα ποτά.
Το θέμα είναι πως δε σε παχαινει η μπύρα καθαυτή. Αυτά που τρως μαζί της είναι η καταστροφή. Εγώ πίνω μπόλικες και είμαι φέτες.

Επισκέπτης
η πρεζακι που μπηκε να ψυρισει κανα μπουφαν η κινητο
ειδικα αν ειναι μονος του

Το ιδιο σε μπαρ, καφετεριες

Αντε τωρα να βρεις παρεες ή να κανεις καμακι οταν ολοι σε υποψιαζονται.

Ο μοναχικος αντρας θα ειναι παντα μοναχικος και ο ακαποειρα θα ειναι παντα βλακας με μπυροκοιλι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στα περί γεύσεως δεν υπάρχει κανόνας Alex. Εγώ αηδιάζω με τη γεύση που έχει το ουίσκι. Δεν το κατεβάζω ούτε με πιστόλι στο κεφάλι. Μια καλή μπύρα την απολαμβάνω. Ειδικά με χαβαλεδιάρικη παρέα. Αν θέλω κάτι εκτός ζύθου μια Kremlin είναι ότι πρέπει. Άλλοι προτιμούν άλλα ποτά.
Το θέμα είναι πως δε σε παχαινει η μπύρα καθαυτή. Αυτά που τρως μαζί της είναι η καταστροφή. Εγώ πίνω μπόλικες και είμαι φέτες.

Εγώ το ίδιο παθαίνω με το ούζο.Και μόνο που το μυρίζω μου'ρχεται να ξεράσω.Η μπύρα είναι ωραία το καλοκαίρι,αλλά αν πιεις πάνω από 2-3 πας για κατούρημα ανα 5 λεπτά.Τα πατατάκια είναι πάντως όλη η ζημιά,η μπύρα έτσι κι αλλιώς είναι 93% νερό

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειλικρινα ρε ακαποεηρα δεν σε καταλαβαινω.
σαν να ξεκιναει διαιτα ο μαρινακης για να ριξει γκομενες!!! λες και δεν αρκει που ειναι ο μαρινακης.
να ηταν θεμα υγειας να κανεις περα την μικρη μπυροκοιλια. σχεδον οποια παει μαζι σου παει γιατι εισαι πιλοτος οποτε γιατι να την πειραζει να εχεις 1 κιλο στην κοιλια.
εγω να χασω απο την κοιλια μπορει να βγαλω 5 γκομενες παραπανω ή να βγαλω πιο ομορφες. εσυ παλι τις ιδιες θα εχεις

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Τα αλκοολούχα σε γενικές γραμμές παχαίνουν. Πίνε κάνα κρασί μια δυο φορές τη βδομάδα. Νουτέλα τρώγε, αλλά όχι μεγάλες ποσότητες και κυρίως όχι βράδυ. Το βραδυνό φαγητό κόψ'το κι αντικατάστησε το με μια ώρα περπάτημα. Τα πρώτα βράδια μπορεί να μην κοιμηθείς απ' την πείνα, αλλά μετά ο οργανισμός σου θα συνηθίσει.
Δυστυχώς αν δεν κόψεις τις μπύρες προκοπή στο στομάχι σου σε θα δεις.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Ενα ενδιαφερον βίντεο , οχι για το μπυροκοιλι αλλά γενικά για χάσιμο κιλών είναι το παρακάτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom