Να με συγχωρεις ρε παλικαρι μου, αλλά οπως δεν εχω δυσκολια με τις γυναικες, ετσι δεν εχω δυσκολια και με φιλους.
Και το 95% των παλιων φιλων εχω κρατησει, και νεους ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ φιλους εχω κάνει. Και ναι, μου εχουν σταθει σε πολλά και τους εχω σταθει σε πολλά.
Καμια φορα διαβαζω αυτα που γραφουν καποιοι οτι δυσκολευονται στα παντα και πραγματικα απορω, πώς ειναι δυνατον.
Εχεις τη δικη σου αποψη πανω στο θεμα, σεβαστη. Εχω διαφορετικη αποψη πανω στο θεμα. Παμε παρακατω.
Σχετικα με το θεμα γυμναστικη, ειναι καλυτερα το γρηγορο βαδην για μια ωρα συνεχομενα και μετα ασκησεις στυλ καμψεις, καθισματα, ασκησεις με λαστιχα. Εξω σε κανα παρκο, οπου του αρεσει του καθενα.
Μπαλες, 5χ5 κτλπ τα βλεπω επικινδυνα για τραυματισμους, ολο και καποια μαλακια θα γινει, στανταρ. Γυμναστηρια, εχουν γεμισει με μαλακες και ψυχωτικιες που ψαχνουν για προσοχη.
Εξω, φυση.
Το παν για το τελικο αποτελεσμα ειναι η διατροφη. Η προπονηση ενα ερεθισμα ειναι, δεν κανει θαυματα αν δεν το ραψεις και δεν σταματησεις να πινεις μπυρες και να τρως οτι μαλακια υπαρχει οτι ωρα να ναι.
Διατροφη, το παν. Γυμναστικη. Ξεκουραση, τροπος ζωης.