Νέα

Υπόθεση μπυροκοίλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα acapoeira
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 726
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
παιδια ο σαδ_μαν δεν τα λεει αυτα επιπολαια
ειναι βγαλμενα μεσα απο το στιβο της ζωης
και οι δυσκολιες με τις γκομενες και η ανυπαρξια φιλων για αθληση ειναι μαστιγες της εποχης

Αυτός για καθε λύση βρίσκει ενα πρόβλημα

και ο μουνοκωλαρακης τον έχει ξεφτιλισει τον σαδ_μαν

edit

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Μην το λες

Εγω εχω εναν πυρηνα 5-6 πολυ καλων φιλων που τους εχω κρατησει (και με εχουν κρατησει) απο τα 18

Βεβαίως.
Και οι δικοί μου φίλοι από τότε είναι.
Δεν παίζω πιγκ πονγκ όμως με αυτούς ούτε βλέπω ποδόσφαιρο.
Έχω δημιουργήσει και νέες παρέες

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
παιδια ο σαδ_μαν δεν τα λεει αυτα επιπολαια
ειναι βγαλμενα μεσα απο το στιβο της ζωης
και οι δυσκολιες με τις γκομενες και η ανυπαρξια φιλων για αθληση ειναι μαστιγες της εποχης
και ο μουνοκωλαρακης 2 μαντρες του εχει κλασει του σαδ_μαν
ο σαδ_μαν ξερει τι λεει

Πουλί εισαι φαν του Σαδ Μαν?

Γκόμενα σου είναι ο μουνοκωλαράκης και τον αναφέρεις συνέχεια;

Παραδέχομαι το ξεφτιλίκι που σου έχει ρίξει. :)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Εσυ βρηκες παλι το προβλημα στη λυση

Ούτε φιλους δεν εχεις?

Ειπαμε, δεν εχεις γκομενα, οκ, φταιει η κακουργα η κοινωνια, κλπ.
Αλλά ούτε φιλους? γιατι?

Σε αυτο που γραφεις, θα παρω το μερος του σαντ. Σε ολα τα αλλα τον εχω κραξει, σε αυτο ομως σε καλω στο να σκεφτεις τι εστι φιλος, σαν εννοια και ποσο πιθανο ειναι να αποκτησεις στην εποχη μας εναν.

Σπανια, πολυ σπανια να αξιωθει ενας ανθρωπος να βρει εναν φιλο και να αναπτυξουν μια γνησια φιλια.

Γκομενες, λεφτα, υπαρχουν ολα αν παιξεις καλα. Φιλοι δεν υπαρχουν Αλεξ, σπανια. Τοσο σπανια που ειναι σαν να μην υπαρχουν.

Οι δυσκολιες της ζωης, δειχνουν συντομα ποιοι τελικα ειναι οι φιλοι μας οπως επισης και το χρημα. Τους ξεσκεπαζει ολους. Αμεσως. Το συμφερον.

Εχουμε μαθει ετσι ευκολα, αβιαστα να λεμε φιλε. Δεν ειναι ετσι ομως.

Σε καλω, ψαξε, κανε την ερευνα σου τι εστι φιλος. Σαν λεξη, σαν εννοια. Μετα σκεψου, εν ετη 2019 ποσο πιθανο ειναι να βρεις εναν τετοιο ανθρωπο;

Αλλωστε, ακομα και να βρεθει αυτος ο ανθρωπος, εμεις ειμαστε αξιοι στο να σταθουμε στο υψος των περιστασεων;

Επισκέπτης
Αυριο συμπληρωνω 7 μερες duty και θα εχω υποχρεωτικο και απαρεγκλιτο 36ωρο ρεπο

Ηδη ονειρευομαι παγωμενες μπυρες με κρεατικα και κανα ουισκι μετα
ο πικερ ζει μια λιτη ασκητικη ζωη γι αυτο δεν εχει κοιλιες

Εσυ εισαι αδυναμοσ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
Δεν ειπα οτι δεν θα εχεις οφελος ρε τύπε

Αλλά ξερω οτι αυτου του ειδους η γυμναστικη επιβαρυνει την καρδια

Επιπλεον το βρισκω λιγο καταθλιπτικο να κοπανιεμαι μονος μου

Γι αυτο προτεινα ως καλη λυση μια ομαδικη αθληση με φιλους

Ε αμα συνέχεια γυμνάζεσαι υπερβολικά,λογικό να τρεχεις στο μελλον με διαφορα θεματα.

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Σε αυτο που γραφεις, θα παρω το μερος του σαντ. Σε ολα τα αλλα τον εχω κραξει, σε αυτο ομως σε καλω στο να σκεφτεις τι εστι φιλος, σαν εννοια και ποσο πιθανο ειναι να αποκτησεις στην εποχη μας εναν.

Σπανια, πολυ σπανια να αξιωθει ενας ανθρωπος να βρει εναν φιλο και να αναπτυξουν μια γνησια φιλια.

Γκομενες, λεφτα, υπαρχουν ολα αν παιξεις καλα. Φιλοι δεν υπαρχουν Αλεξ, σπανια. Τοσο σπανια που ειναι σαν να μην υπαρχουν.

Οι δυσκολιες της ζωης, δειχνουν συντομα ποιοι τελικα ειναι οι φιλοι μας οπως επισης και το χρημα. Τους ξεσκεπαζει ολους. Αμεσως. Το συμφερον.

Σε καλω, ψαξε, κανε την ερευνα σου τι εστι φιλος. Σαν λεξη, σαν εννοια. Μετα σκεψου, εν ετη 2019 ποσο πιθανο ειναι να βρεις εναν τετοιο ανθρωπο;

Αλλωστε, ακομα και να βρεθει αυτος ο ανθρωπος, εμεις ειμαστε αξιοι στο να σταθουμε στο υψος των περιστασεων;

Για μπάσκετ θα πάτε ρε παιδιά.
Δεν θα κόψετε και τις φλέβες σας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ε τί να κάνουμε ρε φίλε,δεν τους έχουμε πλέον.Εγώ για μπάσκετ ή ποδόσφαιρο με φίλους έχω να πάω σχεδόν 10ετια
ετσι ειναι σαδ_μαν οπως τα λες
μην τους ακους τι λενε αυτοι
ειναι δυνατον τωρα 35 χρονων ανθρωπος να πας μαζι με ενα ματσο μπεχλιβανηδες με μια σπυριαρα μπαλα στο γηπεδακι της γειτονιας με τις στραβες μπασκετες χωρις διχτακι να παιξεις μονο;

καταρχην θα σε παρει στο ψιλο η μαριδα που θα θελει να παιξει κι αυτη στο γηπεδακι
κατα δευτερον ολο και καποιος θα στραμπουληξει ποδι σε μια σταυρωτη, ολο και καποιος θα στραμπουληξει δαχτυλο σε κανα ριμπαουντ, ολο και καποιος θα γινει μωβ και θα παιρνουμε το 166

για να μην πω για τη μπαλα σε 5x5 με τον συνθετικο χλοοταπητα που ειναι η χαρα του καθε ορθοπαιδικου. οι μισοι 35+ εχουν χιαστους και μηνισκους απο τα 5x5

η καλυτερη λυση ειναι αυτη που λες. playlist στο κινητο, ασυρματα ακουστικα, τζοκινγκ η γρηγορο περπατημα αμα εισαι κουραδας καμια ωρα την ημερα και ασκησεις για ολο το σωμα σε εξωτερικο χωρο

η ταση πλεον ειναι το outdoor training

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

Να με συγχωρεις ρε παλικαρι μου, αλλά οπως δεν εχω δυσκολια με τις γυναικες, ετσι δεν εχω δυσκολια και με φιλους.

Και το 95% των παλιων φιλων εχω κρατησει, και νεους ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ φιλους εχω κάνει. Και ναι, μου εχουν σταθει σε πολλά και τους εχω σταθει σε πολλά.

Καμια φορα διαβαζω αυτα που γραφουν καποιοι οτι δυσκολευονται στα παντα και πραγματικα απορω, πώς ειναι δυνατον.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
ειναι δυνατον τωρα 35 χρονων ανθρωπος να πας μαζι με ενα ματσο μπεχλιβανηδες με μια σπυριαρα μπαλα στο γηπεδακι της γειτονιας με τις στραβες μπασκετες χωρις διχτακι να παιξεις μονο;

καταρχην θα σε παρει στο ψιλο η μαριδα που θα θελει να παιξει κι αυτη στο γηπεδακι
κατα δευτερον ολο και καποιος θα στραμπουληξει ποδι σε μια σταυρωτη, ολο και καποιος θα στραμπουληξει δαχτυλο σε κανα ριμπαουντ, ολο και καποιος θα γινει μωβ και θα παιρνουμε το 166

για να μην πω για τη μπαλα σε 5x5 με τον συνθετικο χλοοταπητα που ειναι η χαρα του καθε ορθοπαιδικου. οι μισοι 35+ εχουν χιαστους και μηνισκους απο τα 5x5

η καλυτερη λυση ειναι αυτη που λες. playlist στο κινητο, ασυρματα ακουστικα, τζοκινγκ η γρηγορο περπατημα αμα εισαι κουραδας καμια ωρα την ημερα και ασκησεις για ολο το σωμα σε εξωτερικο χωρο

Ελα μωρε κι εσύ,τον βλέπεις ότι έχει θέμα ο κακομοίρης και τον παίρνεις στο ψιλό(αν βεβαια δεν είναι τρολ ο λυπημένος ανηρ).Για καθε λυση που του έχουμε πει βρίσκει κι ενα πρόβλημα.

Επισκέπτης
εγω αυτο το διάστημα θέλω να πάω ισπανια αλλα χωρις να κουνηθω απο την πολυθρονα και χωρις εξοδα.
ολες οι βρωμοελληνιδες Ισπανια Πορτογαλλια Λατινικη Αμερικη θελουν να πανε για να φανε μαυριδερη λατινικη ψωλη. Μετα γυρνανε και μας δειχνουν φωτογραφιες απο τα αξιοθεατα. Δεν ξερουμε βρωμες. Μαθαινουν και Ισπανικα επι πληρωμη.

Επισκέπτης

πολυ σωστος. Εγω ανω των 25 σε γηπεδο σκεφτομαι παιδεραστης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εγω στα 48 γιατι παω ρε τύπε
Με στενοχωρει βεβαια λιγο οτι πια δεν μπορω να φτασω πηδωντας τη στεφανη οπως οταν ημουν μικρος, αλλά τι να γινει

Και δεν ειναι καθολου στραβες οι μπασκετες σε πληροφορω, και εχουν και διχτακι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ελα μωρε κι εσύ,τον βλέπεις ότι έχει θέμα ο κακομοίρης και τον παίρνεις στο ψιλό(αν βεβαια δεν είναι τρολ ο λυπημένος ανηρ).Για καθε λυση που του έχουμε πει βρίσκει κι ενα πρόβλημα.
o σαδ_μαν ειναι φιλος μου  :grouphug: και δεν τον παιρνω καθολου στο ψιλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom