Νέα

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για τον άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γνωστή μου μου είπε ότι η καλύτερη ηλικία για τον άντρα είναι από τα 40 και μετά γιατί της είπα έχω φτάσει 30 και νιώθω κάπως και μου είπε μικρός είσαι ακόμα κτλ

ρε κερατά
πες μας αν έσπρωξες στα Κουφονησια σε εκείνο το event που μας έλεγες
5 φορές σε  ρώτησα και όλο υπεφεύγεις

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
:happy:Ολοι οι παντρεμένοι πάντως θεωρούν  καλύτερη ηλικία μια χρόνια πριν το γάμο τους

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
ρε κερατά
πες μας αν έσπρωξες στα Κουφονησια σε εκείνο το event που μας έλεγες
5 φορές σε  ρώτησα και όλο υπεφεύγεις
έλα φίλε μπα πήρα τα αρχιδια μου γιατί οι καριόλες οι περισσότερες ήταν personal trainers κτλ και ξέρεις ψωνισμενες και ήταν κάτι τύποι τούμπανα ο ένας μάλιστα ήταν και της under armour general manager κτλ και πήρα τα αρχιδια μου αλλά δε πειράζει τώρα 31 του μήνα έχω ένα γάμο και θα υπάρχουν διάφορες ξεμπαρκες οπότε ότι κάτσει. Στα παπαρια μου εξάλλου εγώ δε παρακαλάω καμία τύπισσα λεφτά άμα έχω και ψυχολογία περνάω καλα

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Σαν τα νιάτα δεν έχει τύπε.Ποια 40 και 50
η άποψη αυτή είναι γυναίκας που είναι γνωστή εδώ μέσα στο σαιτ με μεγάλη εμπειρία στους άνδρες σεξ σχέσεις κτλ και απλά σας τη μεταφέρω γιατί είχαμε πιει μια μπυριτσα τον προηγούμενο μηνα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
η άποψη αυτή είναι γυναίκας που είναι γνωστή εδώ μέσα στο σαιτ με μεγάλη εμπειρία στους άνδρες σεξ σχέσεις κτλ και απλά σας τη μεταφέρω γιατί είχαμε πιει μια μπυριτσα τον προηγούμενο μηνα

Πόσο χρονών είναι;Γιατί αν είναι 40-50,βλέπουμε πώς καρφώνονται έξω αν δουν κανα πιτσιρικά γυμνασμένο

Επισκέπτης
έλα φίλε μπα πήρα τα αρχιδια μου γιατί οι καριόλες οι περισσότερες ήταν personal trainers κτλ και ξέρεις ψωνισμενες και ήταν κάτι τύποι τούμπανα ο ένας μάλιστα ήταν και της under armour general manager κτλ και πήρα τα αρχιδια μου αλλά δε πειράζει τώρα 31 του μήνα έχω ένα γάμο και θα υπάρχουν διάφορες ξεμπαρκες οπότε ότι κάτσει. Στα παπαρια μου εξάλλου εγώ δε παρακαλάω καμία τύπισσα λεφτά άμα έχω και ψυχολογία περνάω καλα

αν σε παρηγορεί εγώ δε πήγα καθόλου διακοπές φέτος και πιθανόν να μη πάω καθόλου,αποφάσισα να κάνω οικονομία σε μέρες και χρήματα και να πάω το φθινόπορο  διακοπές στας Ευρώπας

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
αν σε παρηγορεί εγώ δε πήγα καθόλου διακοπές φέτος και πιθανόν να μη πάω καθόλου,αποφάσισα να κάνω οικονομία σε μέρες και χρήματα και να πάω το φθινόπορο  διακοπές στας Ευρώπας
γαμαει το εξωτερικό. Καλά πέρυσι ούτε εγώ πήγα διακοπές καλοκαίρι και φέτος αυγουστο Αθήνα δουλειά. Σε ποια χώρα θα πας? Βαλκάνια?

Επισκέπτης
γαμαει το εξωτερικό. Καλά πέρυσι ούτε εγώ πήγα διακοπές καλοκαίρι και φέτος αυγουστο Αθήνα δουλειά. Σε ποια χώρα θα πας? Βαλκάνια?

Δεν έχω σχεδιάσει κάτι αλλά σίγουρα όχι Βαλκάνια
θέλω να πώ εκτός από Βελιγράδι και Σόφια δεν έχει κάτι αξιόλογο

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Να σου σηκώνεται και να έχεις λεφτά στη τσέπη...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.529
Πόντοι
216
Γνωστή μου μου είπε ότι η καλύτερη ηλικία για τον άντρα είναι από τα 40 και μετά γιατί της είπα έχω φτάσει 30 και νιώθω κάπως και μου είπε μικρός είσαι ακόμα κτλ

Ξυπνια η γνωστη σου. Καλα τα λεει.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.529
Πόντοι
216

Τελικα οι γαμοι αλλα και τα καλοκαιρινα πανηγυρια,
ειναι απο τις καλυτερες πηγες για να βρει κανεις γυναικειο υλικο....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Η καλύτερη ηλικία είναι 12-16. Παιχνίδι, ξεγνοιασιά, φλερτ, νέες εμπειρίες, ούτε άγχος ούτε σκοτούρες ούτε τίποτα. Και καβλες 24/7. Νιώθεις άτρωτος.

Όλα αυτά περί 30,35,40,45,50,55,60 είναι κουραφέξαλα.

Εσυ μάλλον είχες άσχημη παιδική ηλικία. Έχει φίλε μου καλύτερη ηλικία από την εφηβική; Μπάλα όλη μέρα στο σχολείο, γκομενίζεις χωρίς καν να προσπαθείς, άγχος μηδέν, δουλειά μηδέν, κουβεντούλα όλη μέρα, μπουγάτσα με μιλκο και αθλητική εφημερίδα όταν αργούσαμε την πρώτη ώρα, καλοκαίρι κατασκήνωση τσάμπα με όνομα άλλου, το πρώτο τσιγάρο στις τουαλέτες, τι με λες τώρα... ας εμενα για πάντα εκεί. Ο άλλος πατάει τα 45 και νομίζει ότι τώρα αρχίζουν τα καλά. Στα 60 δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.

:hi: :hi: :kneel: :kneel: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :headbaning2: :headbaning2:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
593
Πόντοι
96
Τελικα οι γαμοι αλλα και τα καλοκαιρινα πανηγυρια,
ειναι απο τις καλυτερες πηγες για να βρει κανεις γυναικειο υλικο....

Ε ναι, αν εισαι και καλος στο χορο, εχει απειρο παιχνιδι

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Στα 37 μου πιστεύω πως οι συγκυρίες κάνουν τις καλές περιόδους και όχι η ηλικία! Όταν μιλάμε για Αντρα τότε αποκλείεται η περίοδος που κάποιος είναι υπό κηδεμονία και στο σπίτι των γονιών του! Άρα κάτω απο 17-18 δεν μιλάμε!
Κάποιοι είχαν τέλεια φοιτητικά χρόνια που μπορούν να πουν πως είναι τα καλύτερα τους ενώ μετά ζουν μια νορμάλ ζωή στην αφάνεια και ανάμεσα σε στενούς κύκλους!
Άλλοι σε αυτή την ηλικία δούλευαν σκληρά και κάπου στα 25-30 έστησαν δικές τους δουλειές που έπιασαν την καλή και άλλαξαν επίπεδο!
Άλλοι μπορεί κάπου στα 30 να έφτιαξαν σώμα και να αύξησαν κατακόρυφα της κατακτήσεις τους ή τότε να αποκαταστάθηκαν επαγγελματικά!  
Μπορεί κι εγώ σε 10 χρόνια να κάνω κάτι τόσο μεγάλο που ότι ζω μέχρι τώρα να είναι τρίχες..!!!

Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι συγκυρίες, οι αποφάσεις ή ο συνδυασμός και των δύο καταστούν μια περίοδο καλύτερη για έναν άνδρα και όχι η Ηλικία!!!    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom