Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μάγκες έκλεισα τα 40 πολύ πρόσφατα, βγήκα λίγο πριν και από μια σοβαρή σχέση και ομολογώ με έχει πάρει λιγάκι από κάτω...
Αν με ρωτούσε κάποιος μερικούς μήνες πριν, όσο είχα ακόμα τη σχέση μου, είχα καλή ψυχολογία κλπ (με αυτόματη συνεπαγωγή ότι είχα και 3-4 περιπτώσεις σε εξτρά χωρίς να τα έχω κυνηγήσει ιδιαίτερα) θα έλεγα 37-45 ως καλύτερη περίοδος στην ζωή του άντρα.. οι λόγοι αναπτύχθηκαν παραπάνω από συναγωνιστές (εμπειρία, σχετική οικονομική άνεση, προσεγμένη εμφάνιση κλπ).. Τώρα που έχω φάει την κατραπακιά και βρέθηκα στην απέξω τα βλέπω λιγάκι μαύρα αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα ανακάμψω …
Με άλλα λόγια εκτός από ηλικία, χρήμα, εμπειρία, εμφάνιση κλπ τεράστια σημασία παίζει και η ψυχολογία .. και η φάση την οποία περνάει ο καθένας μας ...
γιατί;
Ξέρουν πια τι θέλουν κ τι όχι.Απο εμπειρία είναι καλύτεροι στο σεξγιατί;
Ξέρουν πια τι θέλουν κ τι όχι.Απο εμπειρία είναι καλύτεροι στο σεξ
ειδικά αν έχεις πλέον μια καλή δουλειά και προσέχεις την εμφάνισή σου, η καλύτερη ηλικία είναι 35-45
ως γνωστόν όσοι ξοδεύουν λεφτά σε πουτάνες είναι κατεξοχήν άτομα που τα χουν καλά με τον εαυτό τουςη καλυτερη ηλικια ειναι αυτη ποθ τα εχεις καλα με τον εαυτο σου.και λεφτα να τα τρως σε πουτανες
σαν το νηπιαγωγείο δεν έχει τύπεΗ καλύτερη ηλικία είναι 12-16. Παιχνίδι, ξεγνοιασιά, φλερτ, νέες εμπειρίες, ούτε άγχος ούτε σκοτούρες ούτε τίποτα. Και καβλες 24/7. Νιώθεις άτρωτος.
Όλα αυτά περί 30,35,40,45,50,55,60 είναι κουραφέξαλα.
η καλυτερη ηλικια ειναι αυτη ποθ τα εχεις καλα με τον εαυτο σου.και λεφτα να τα τρως σε πουτανες
Η καλύτερη ηλικία είναι 12-16. Παιχνίδι, ξεγνοιασιά, φλερτ, νέες εμπειρίες, ούτε άγχος ούτε σκοτούρες ούτε τίποτα. Και καβλες 24/7. Νιώθεις άτρωτος.
Όλα αυτά περί 30,35,40,45,50,55,60 είναι κουραφέξαλα.
σαν το νηπιαγωγείο δεν έχει τύπε
νταξει δεν έχεις άδικοΕσυ μάλλον είχες άσχημη παιδική ηλικία. Έχει φίλε μου καλύτερη ηλικία από την εφηβική; Μπάλα όλη μέρα στο σχολείο, γκομενίζεις χωρίς καν να προσπαθείς, άγχος μηδέν, δουλειά μηδέν, κουβεντούλα όλη μέρα, μπουγάτσα με μιλκο και αθλητική εφημερίδα όταν αργούσαμε την πρώτη ώρα, καλοκαίρι κατασκήνωση τσάμπα με όνομα άλλου, το πρώτο τσιγάρο στις τουαλέτες, τι με λες τώρα... ας εμενα για πάντα εκεί. Ο άλλος πατάει τα 45 και νομίζει ότι τώρα αρχίζουν τα καλά. Στα 60 δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.