You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για τον άντρα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 325
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μάγκες έκλεισα τα 40 πολύ πρόσφατα, βγήκα λίγο πριν και από μια σοβαρή σχέση και ομολογώ με έχει πάρει λιγάκι από κάτω...
Αν με ρωτούσε κάποιος μερικούς μήνες πριν, όσο είχα ακόμα τη σχέση μου, είχα καλή ψυχολογία κλπ (με αυτόματη συνεπαγωγή ότι είχα και 3-4 περιπτώσεις σε εξτρά χωρίς να τα έχω κυνηγήσει ιδιαίτερα) θα έλεγα 37-45 ως καλύτερη περίοδος στην ζωή του άντρα.. οι λόγοι αναπτύχθηκαν παραπάνω από συναγωνιστές (εμπειρία, σχετική οικονομική άνεση, προσεγμένη εμφάνιση κλπ).. Τώρα που έχω φάει την κατραπακιά και βρέθηκα στην απέξω τα βλέπω λιγάκι μαύρα αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα ανακάμψω …
Με άλλα λόγια εκτός από ηλικία, χρήμα, εμπειρία, εμφάνιση κλπ τεράστια σημασία παίζει και η ψυχολογία .. και η φάση την οποία περνάει ο καθένας μας ...
Και βεβαια θα ανακαμψεις, γιατι σε αυτη τη ηλικια, ξερεις πια πως πανε τα πραγματα, και δεν αφηνεις να σε παρει απο κατω!
Αυτο θα πει και ωριμοτητα εξαλλου, και να κερδιζεις απο τις εμπειριες που εχεις περασει, εμπειριες που οι νεοτεροι δεν εχουν!
wasabi
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
γιατί;
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Ξέρουν πια τι θέλουν κ τι όχι.Απο εμπειρία είναι καλύτεροι στο σεξγιατί;
wasabi
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Ξέρουν πια τι θέλουν κ τι όχι.Απο εμπειρία είναι καλύτεροι στο σεξ
ειδικά αν έχεις πλέον μια καλή δουλειά και προσέχεις την εμφάνισή σου, η καλύτερη ηλικία είναι 35-45
συμφωνω γυρω στα 35 με 40
wasabi
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
ως γνωστόν όσοι ξοδεύουν λεφτά σε πουτάνες είναι κατεξοχήν άτομα που τα χουν καλά με τον εαυτό τουςη καλυτερη ηλικια ειναι αυτη ποθ τα εχεις καλα με τον εαυτο σου.και λεφτα να τα τρως σε πουτανες
christos_021187
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.276
- Πόντοι
- 486
Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.180
Ο άντρας γίνεται άντρας νοητικά και σεξουαλικά μετά τα 40 ... Τέλος
Πρέπει να έχεις περάσει ορισμένα πράγματα .. τα οποία κατά την ταπεινή μου άποψη και σε τυχαία σειρά είναι :
1) να έχεις ζήσει τουλάχιστον μια σχέση με ένα νορμαλ άτομο
2) να έχεις περάσει από τουλάχιστον 20 κρεβάτια
3) να έχεις αισθανθεί ατομική επιτυχία στη δουλειά σου οποία κι αν είναι αυτή
4) να έχεις αναγκαστεί να ερθεις στα ίσα ενώπιον ευθυνών για μαλακιες που έχεις κάνει
Βάσει των παραπάνω .. αν το σπρώξεις και αφήσεις την ποδιά της μάνας σου νωρίς , τα 30 είναι πιθανά σαν στόχος
1) να έχεις ζήσει τουλάχιστον μια σχέση με ένα νορμαλ άτομο
2) να έχεις περάσει από τουλάχιστον 20 κρεβάτια
3) να έχεις αισθανθεί ατομική επιτυχία στη δουλειά σου οποία κι αν είναι αυτή
4) να έχεις αναγκαστεί να ερθεις στα ίσα ενώπιον ευθυνών για μαλακιες που έχεις κάνει
Βάσει των παραπάνω .. αν το σπρώξεις και αφήσεις την ποδιά της μάνας σου νωρίς , τα 30 είναι πιθανά σαν στόχος
athinaios3
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Η έρευνα τα λέει όλα!
Men grow up at 43 - 11 years later than women.
Men finally grow up at the age of 43 - a full 11 years after women 'mature', according to a new survey.
Men grow up at 43 - 11 years later than women.
Men finally grow up at the age of 43 - a full 11 years after women 'mature', according to a new survey.
Toni_M_A_P
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 361
- Πόντοι
- 281
Η καλύτερη ηλικία είναι 12-16. Παιχνίδι, ξεγνοιασιά, φλερτ, νέες εμπειρίες, ούτε άγχος ούτε σκοτούρες ούτε τίποτα. Και καβλες 24/7. Νιώθεις άτρωτος.
Όλα αυτά περί 30,35,40,45,50,55,60 είναι κουραφέξαλα.
wasabi
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
σαν το νηπιαγωγείο δεν έχει τύπεΗ καλύτερη ηλικία είναι 12-16. Παιχνίδι, ξεγνοιασιά, φλερτ, νέες εμπειρίες, ούτε άγχος ούτε σκοτούρες ούτε τίποτα. Και καβλες 24/7. Νιώθεις άτρωτος.
η καλυτερη ηλικια ειναι αυτη ποθ τα εχεις καλα με τον εαυτο σου.και λεφτα να τα τρως σε πουτανες
σιγουρα αν τα χεις καλα με τον εαυτο σου εισαι καλα σε ολες τις ηλικιες
Η καλύτερη ηλικία είναι 12-16. Παιχνίδι, ξεγνοιασιά, φλερτ, νέες εμπειρίες, ούτε άγχος ούτε σκοτούρες ούτε τίποτα. Και καβλες 24/7. Νιώθεις άτρωτος.
Καλο το παιχνιδι αλλα στα 12-14 δεν μπορεις να πας ουτε στο σουβλατζιδικο της γειτονιας :S
Πρεπει να παιρνεις αδεια απ'τους γονεις για τα παντα.
Toni_M_A_P
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 361
- Πόντοι
- 281
σαν το νηπιαγωγείο δεν έχει τύπε
Εσυ μάλλον είχες άσχημη παιδική ηλικία. Έχει φίλε μου καλύτερη ηλικία από την εφηβική; Μπάλα όλη μέρα στο σχολείο, γκομενίζεις χωρίς καν να προσπαθείς, άγχος μηδέν, δουλειά μηδέν, κουβεντούλα όλη μέρα, μπουγάτσα με μιλκο και αθλητική εφημερίδα όταν αργούσαμε την πρώτη ώρα, καλοκαίρι κατασκήνωση τσάμπα με όνομα άλλου, το πρώτο τσιγάρο στις τουαλέτες, τι με λες τώρα... ας εμενα για πάντα εκεί. Ο άλλος πατάει τα 45 και νομίζει ότι τώρα αρχίζουν τα καλά. Στα 60 δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.
wasabi
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
νταξει δεν έχεις άδικοΕσυ μάλλον είχες άσχημη παιδική ηλικία. Έχει φίλε μου καλύτερη ηλικία από την εφηβική; Μπάλα όλη μέρα στο σχολείο, γκομενίζεις χωρίς καν να προσπαθείς, άγχος μηδέν, δουλειά μηδέν, κουβεντούλα όλη μέρα, μπουγάτσα με μιλκο και αθλητική εφημερίδα όταν αργούσαμε την πρώτη ώρα, καλοκαίρι κατασκήνωση τσάμπα με όνομα άλλου, το πρώτο τσιγάρο στις τουαλέτες, τι με λες τώρα... ας εμενα για πάντα εκεί. Ο άλλος πατάει τα 45 και νομίζει ότι τώρα αρχίζουν τα καλά. Στα 60 δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.
Άλλωστε όλοι αυτά τα χρόνια αναπολουμε και μνημονευουμε
Θα άλλαζα το διάστημα στα 15-22 όμως
Βέβαια είναι και θέμα εποχής, αλλιώς ήταν 94-2001...αν ήμουν 15 το 2012 δεν ξέρω πόσο θα μ'αρεσε :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις