Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Και πού να βρεις άτομα για μπάσκετ ή 5 χ 5 στις ηλικίες που είμαστε;Αναγκαστικά ή γυμναστήριο ή τρέξιμο/περπάτημα μόνος σου θα πας αν θες να γυμναστείς
Σωστα.
Και πού να βρεις άτομα για μπάσκετ ή 5 χ 5 στις ηλικίες που είμαστε;Αναγκαστικά ή γυμναστήριο ή τρέξιμο/περπάτημα μόνος σου θα πας αν θες να γυμναστείς
Η μονη μου καταχρηση ειναι το καπνισμα, 15 τσιγαρα τη μερα
Αν καταφερω και το κοψω κι αυτο καλα θα ειναι
Και οι υπολοιποι συμμαθητες μου γιατι κατεβασαν 20 ο καθενας?
To γνωριζω.Αφού καπνίζεις σημαίνει πώς το θέλεις. Είναι επιλογή σου.
Όταν αποφασίσεις το σταματάς εύκολα.
Τα περί εθισμού τα έχει εξηγήσει η επιφστήμη.
48 έως 72 ώρες ειναι η απεξάρτηση από τις ουσίες του τσιγάρου
...ή πιο φλωρος απο τους υπολοιπουςΔεν έχουν όλοι οι άνθρωποι (το ίδιο) γούστο.
Άσε που μερικοί μπορεί να χαρήκανε με την μαγκιά "πίνω περισσότερο από τον συμμαθητή μου" και να μην επικεντρώθηκαν στο αν απολαμβάνουν
τη γεύση.
Εσυ από τα λεγόμενα σου φαίνεσαι πιο προσγειωμένο άτομο.
Εσυ βρηκες παλι το προβλημα στη λυσηΚαι πού να βρεις άτομα για μπάσκετ ή 5 χ 5 στις ηλικίες που είμαστε;Αναγκαστικά ή γυμναστήριο ή τρέξιμο/περπάτημα μόνος σου θα πας αν θες να γυμναστείς
Θα παμε αλλά θα πιω κοκα κολαότι πρέπει για παρέα είσαι να πάμε σε κάνα κουτούκι
Κατε ρε τύπε, τι σωστα?Σωστα.
Θα παμε αλλά θα πιω κοκα κολα
Γιατι πρεπει να πιω αλκοολ για να ειμαι καλη παρεα?
παιδια ετσι ειναι τα πραγματαΚαι πού να βρεις άτομα για μπάσκετ ή 5 χ 5 στις ηλικίες που είμαστε;Αναγκαστικά ή γυμναστήριο ή τρέξιμο/περπάτημα μόνος σου θα πας αν θες να γυμναστείς
Ου ναι, τι να σου πω.Τυπε χωρις γυμναστική δεν γινεται τιποτα,ειδικα απο μια ηλικια και μετα οσο διαιτα και να κανεις. Η γυμναστικη με βαρη και μηχανήματα πιστευω ειναι η καλυτερη λύση ειδικα αν εισαι λεπτος οπως λες...
παιδια ετσι ειναι τα πραγματα
οπως τα λεει ο σαδ_μαν
παιδια ετσι ειναι τα πραγματα
οπως τα λεει ο σαδ_μαν
Εσυ βρηκες παλι το προβλημα στη λυση
Ούτε φιλους δεν εχεις?
Ειπαμε, δεν εχεις γκομενα, οκ, φταιει η κακουργα η κοινωνια, κλπ.
Αλλά ούτε φιλους? γιατι?
Ου ναι, τι να σου πω.
Απο μια ηλικια και περα, να κανεις βαρη και μηχανηματα.
Να σκασει η καρδια σου δηλαδη
Μην το λεςΨάξτε το αυτό κύριοι.
Αν δεν έχεις ανθρώπους να κάνεις πράγματα με δικαιολογία τον τρόπο ζωής την οικογένεια κτλ τότε ο ψυχολόγος είναι μια λύση.
Και αλίμονο αν έχουμε τις ίδιες παρέες που είχαμε στα 20 25 μας.
Καλό είναι να υπαρχει εξέλιξη
παιδια ο σαδ_μαν δεν τα λεει αυτα επιπολαιαΔεν τον βλέπω όμως τον Σαδ Μαν να κάνει τιποτα για τον εαυτό του
Θα το ξαναπω:Τετοιες μαλακίες γραφει και καλά κάνει ο Μουνοκωλαράκης και τον ξεφτιλίζει.
Τι εννοεις "σωστα"?
Σωστο ειναι αυτο που ειπε, οτι ειναι 35 ετων ανθρωπος και ειναι λογικο σε αυτη την ηλικια να μην εχει 5 φιλους να πανε για μπασκετ?
Δεν ειπα οτι δεν θα εχεις οφελος ρε τύπεΌτι δηλαδή κάνοντας βαρη και όργανα,δεν θα εχεις κανένα όφελος.