Νέα

Υπόθεση μπυροκοίλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα acapoeira
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 726
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Τυπε την ριγα την εχω γυρισει απο ακρη σε ακρη και εχω καθισει σχεδον σε ολα τα μαγαζια του κεντρου

Ενα που γαμαει ειναι το στοιχιωμενο υπογειο

Συνηθως μενουμε στο radisson blue Elizabeth που ειναι κεντρο αλλα καμια φοτα και στο radisson που ειναι στην γεφυρα και γουσταρω περπατημα

Στοιχιωμενο υπογειο????

OP
OP
acapoeira

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Στοιχιωμενο υπογειο????

Ναι τυπε γαμαει

Δεν θυμαμαι το ονομα του αλλα απο εξω μοιαζει με ζαχαροπλαστειο

Μπαινοντας μεσα κατεβαινεις υπογειο που εχει διαρρυθμιση μεσαοωνικη με αναλογα ντυμενες σερβιτορες και εφε με βιβλια και πολυελαιους που κουνιουνται κλπ

Κινητα δεν πιανουν wifi δεν εχει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ναι τυπε γαμαει

Μπαινοντας μεσα κατεβαινεις υπογειο που εχει διαρρυθμιση μεσαοωνικη με αναλογα ντυμενες σερβιτορες και εφε με βιβλια και πολυελαιους που κουνιουνται κλπ

μπλακ ματζικ μπαρ λεγεται κονιορδε

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ναι τυπε γαμαει

Ωραιο πρεπει να ναι!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.500
Πόντοι
2.596

ακριβώς και κάνε μισές τις μερίδες που τρως. Αν γίνεται και τις μπύρες.
Κόψε τελείως το ψωμί και το βραδυνό. Δύσκολο στην αρχή αλλά μετά από 1-2 βδομάδες συνηθίζεις και αρχίζει να μικραίνει η όρεξη του στομαχιού. Αν είσαι άνω των 30, γράψου σε γυμναστήριο!

OP
OP
acapoeira

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ακριβώς και κάνε μισές τις μερίδες που τρως. Αν γίνεται και τις μπύρες.
Κόψε τελείως το ψωμί και το βραδυνό. Δύσκολο στην αρχή αλλά μετά από 1-2 βδομάδες συνηθίζεις και αρχίζει να μικραίνει η όρεξη του στομαχιού. Αν είσαι άνω των 30, γράψου σε γυμναστήριο!

Τυπε δεν ειμαι χοντρος και ειμαι γραμμενος σε γυμναστηριο αλλα παω αραια

Το μπυροκοιλι ειναι το θεμα, αν και μικρο ειναι δυσαναλογο με το υπολοιπο σωμα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τυπε δεν ειμαι χοντρος και ειμαι γραμμενος σε γυμναστηριο αλλα παω αραια

Το μπυροκοιλι ειναι το θεμα, αν και μικρο ειναι δυσαναλογο με το υπολοιπο σωμα
το υπολοιπο σωμα ειναι σαν 12 χρονων παιδι
γι αυτο

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Κανε μπουρδελοτσαρκα καθε απογευμα Φυλης Μεταξι και να δεις πως φευγει,συνδυαζεις το τερπνον μετα του ωφελιμου! :heavymetalbig:

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.500
Πόντοι
2.596
Κανε μπουρδελοτσαρκα καθε απογευμα Φυλης Μεταξι και να δεις πως φευγει,συνδυαζεις το τερπνον μετα του ωφελιμου! :heavymetalbig:

ή άρχισε να κουμπώνεσαι με εμ-ντι-εμ-εη και πήγαινε σε ρέηβ πάρτι. Απλά πρόσεχε μην κάψεις το κεντρικό σύστημα. μια φορά τη βδομάδα, δύο μηνάκια είσαι κομπλέ και θα σου φύγει η ορεξη για μπύρες :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Mιας και το θίξατε, μιλούσα με έναν πλαστικό για χηλοειδή και ta2 και όπως γίνεται πάντα πιάσαμε κι άλλα θέματα. Για τη λιποαναρρόφηση μου έλεγε ότι το σώμα έχει την τάση να διατηρεί σταθερό τον αριθμό των λιποκυττάρων, οπότε τα αφαιρείς από την κοιλιακή περιοχή αλλά μπορεί να εμφανιστούν αλλού. Παράξενο μου φάνηκε αλλά δεν είμαι και ειδικός ούτε είχα καημό οπότε δεν το έψαξα περισσότερο. Αν δεν αστειευόταν έχει μια πιθανή ανεπιθύμητη παρενέργεια.  
Τώρα για το μπυροκοίλι, επειδή κι εγώ πίνω αρκετές μπύρες παρεϊστικα, χωρίς έντονη καθημερινή γυμναστική και δραστήρια ζωή δεν εξαφανίζεται. Κι αν τρως και τα χαζά που συνοδεύουν τη μπύρα, δυό φορές χειρότερα.
Το να κόψεις τις μπύρες δε λέει. Είναι χαρά της ζωής. Αν μπορείς έλεγξε όσο είναι δυνατόν με τι τις συνοδεύεις. Εκεί μπορεί να κερδίσεις μερικά εκατοστά.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom