Νέα

Υπόθεση μπυροκοίλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα acapoeira
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 726
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
νου σου ρε με τα φαρμακια της αντρικης ματαιοδοξιας....
ειναι καργιολης ο χασοδικης μπορει να ναι τιποτα οιστρογονα αυτα τυπε ναι μεν θα χυνω πολυ αλλα θα αρχισω να σπαω και λιγο τον καρπο  :grin:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Αλκοόλ καθολου.
Ούτε μπύρα, ούτε κρασί, τίποτα.
Ειδικα στο κρασι πρεπει να εχω καποιου ειδους δυσανεξια γιατι μολις πιω με πιανει μούδιασμα στις παρωτίδες.

Αν πιω ενα δαχτυλο ουισκι με το ζορι μια φορα το εξαμηνο, και μαλλον πολυ λεω
μεστο κεφι  εισαι μεγαλε ...
ακομα και  ο κατακουζηνος έπινε  βερμουτ ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
μεστο κεφι  εισαι μεγαλε ...
ακομα και  ο κατακουζηνος επεινε  βερμουτ ...
Αλιμονο στους ανθρωπους που πρεπει να πιουν ενα λιτρο μαζούτ για να γελασει το χειλακι τους και να κανουν κεφι

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Αλιμονο στους ανθρωπους που πρεπει να πιουν ενα λιτρο μαζούτ για να γελασει το χειλακι τους και να κανουν κεφι
ειμαι σιγουρος  πως εαν αποφασιζες να πιεις , θα επινες καμια τετοια μαλακια σαν ξενερωτος φλωρος  που εισαι ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ειμαι σιγουρος  πως εαν αποφασιζες να πιεις , θα επινες καμια τετοια μαλακια σαν ξενερωτος φλωρος  που εισαι ..
Καλυτερα ξενερωτος φλωρος, παρα ναυαγιο οπως κατι αλλοι

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
που να δεις και  τα ξενερωτα ναυαγια που ψαχνουν γκομενα στο  bou... :cheesy:
Πάλι για τον εαυτό σου μιλάς λουγκρα ,γιατι ξενέρωτο ναυάγιο που ψάχνετε μόνο εσύ εισαι.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.868
Πόντοι
216
Αλκοόλ καθολου.
Ούτε μπύρα, ούτε κρασί, τίποτα.
Ειδικα στο κρασι πρεπει να εχω καποιου ειδους δυσανεξια γιατι μολις πιω με πιανει μούδιασμα στις παρωτίδες.

Αν πιω ενα δαχτυλο ουισκι με το ζορι μια φορα το εξαμηνο, και μαλλον πολυ λεω

Φιλε καλησπερα εχω ακριβος το ιδιο θεμα με την μπυρα ... αλλα με επιασε τα τελευταια χρονια !! Παλια δεν το ειχα ... τι σκατα ειναι ? Δεν με πιανει παντα αλλα μερικες φορες ... Ειμαι ατομο που εχω πιει πολυ μπυρα στην ζωη μου ...

Εχεις καποια εξηγηση ?

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ελα  πουστρακι κάτσε εδώ :birdman: που σου αρέσει και εισαι  συνηθισμένος  :2funny:
αλβανε μαριε... κανε  πιπες στον τσεκελωτο  να σε παρει στη κουμουνδουρου  να κανεις  πιπες .. και  θα σε βολεψει μετα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Φιλε καλησπερα εχω ακριβος το ιδιο θεμα με την μπυρα ... αλλα με επιασε τα τελευταια χρονια !! Παλια δεν το ειχα ... τι σκατα ειναι ? Δεν με πιανει παντα αλλα μερικες φορες ... Ειμαι ατομο που εχω πιει πολυ μπυρα στην ζωη μου ...

Εχεις καποια εξηγηση ?
Το οτι στο παρελθον δεν σε πειραζε, δεν ειναι και τοσο παραδοξο.
Πολλες φορες κατα τη διαρκεια της ζωης μας, αναπτυσσουμε καποια αλλεργια ή καποια δυσανεξια, που δεν ειχαμε παλιοτερα.

Ισως παλι ο οργανισμος σου, σου χτυπαει καμπανακι για καποιου ειδους "κορεσμο" περαν απο τον οποιο μπορει να εχεις προβλημα.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
αλβανε μαριε... κανε  πιπες στον τσεκελωτο  να σε παρει στη κουμουνδουρου  να κανεις  πιπες .. και  θα σε βολεψει μετα..
Σου αρέσει πάντως πουστάρα  ...πως κωλοτριβεσαι συνεχεία για να φας πούτσα ...δεν σου φτάνουν η πακιστανες ψωλές που τρως θέλεις και την ελληνική,δεν γαμάω όμως πουστρακια !  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom