brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.304
- Πόντοι
- 2.606
κατσε τυπε με βλεπω με κανα μασταρι να και να βγαζω και γαλαστην ποσοτητα του μαστου?
κατσε τυπε με βλεπω με κανα μασταρι να και να βγαζω και γαλαστην ποσοτητα του μαστου?
το Μακη ρωτησαNαι. Δοκιμασε αυτο και θα με θυμηθεις
[im width=500 height=500]]
νου σου ρε με τα φαρμακια της αντρικης ματαιοδοξιας....κατσε τυπε με βλεπω με κανα μασταρι να και να βγαζω και γαλα
ειναι καργιολης ο χασοδικης μπορει να ναι τιποτα οιστρογονα αυτα τυπε ναι μεν θα χυνω πολυ αλλα θα αρχισω να σπαω και λιγο τον καρπονου σου ρε με τα φαρμακια της αντρικης ματαιοδοξιας....
E περιμενε να σου πει ο Μακης τοτε, ωχουτο Μακη ρωτησα
μεστο κεφι εισαι μεγαλε ...Αλκοόλ καθολου.
Ούτε μπύρα, ούτε κρασί, τίποτα.
Ειδικα στο κρασι πρεπει να εχω καποιου ειδους δυσανεξια γιατι μολις πιω με πιανει μούδιασμα στις παρωτίδες.
Αν πιω ενα δαχτυλο ουισκι με το ζορι μια φορα το εξαμηνο, και μαλλον πολυ λεω
Αλιμονο στους ανθρωπους που πρεπει να πιουν ενα λιτρο μαζούτ για να γελασει το χειλακι τους και να κανουν κεφιμεστο κεφι εισαι μεγαλε ...
ακομα και ο κατακουζηνος επεινε βερμουτ ...
ειμαι σιγουρος πως εαν αποφασιζες να πιεις , θα επινες καμια τετοια μαλακια σαν ξενερωτος φλωρος που εισαι ..Αλιμονο στους ανθρωπους που πρεπει να πιουν ενα λιτρο μαζούτ για να γελασει το χειλακι τους και να κανουν κεφι
Καλυτερα ξενερωτος φλωρος, παρα ναυαγιο οπως κατι αλλοιειμαι σιγουρος πως εαν αποφασιζες να πιεις , θα επινες καμια τετοια μαλακια σαν ξενερωτος φλωρος που εισαι ..
που να δεις και τα ξενερωτα ναυαγια που ψαχνουν γκομενα στο bou...Καλυτερα ξενερωτος φλωρος, παρα ναυαγιο οπως κατι αλλοι
Ποιος ειναι αυτος? Εσυ?που να δεις και τα ξενερωτα ναυαγια που ψαχνουν γκομενα στο bou...
Πάλι για τον εαυτό σου μιλάς λουγκρα ,γιατι ξενέρωτο ναυάγιο που ψάχνετε μόνο εσύ εισαι.που να δεις και τα ξενερωτα ναυαγια που ψαχνουν γκομενα στο bou...
εσυ !Ποιος ειναι αυτος? Εσυ?
Πάλι για τον εαυτό σου μιλάς λουγκρα ,γιατι ξενέρωτο ναυάγιο που ψάχνετε μόνο εσύ εισαι.
Ελα πουστρακι κάτσε εδώ που σου αρέσει και εισαι συνηθισμένοςΚΑΛΩΣ ΤΟΝ αλβανο - συριζαιο ! κροσορουφιανο !
Αλκοόλ καθολου.
Ούτε μπύρα, ούτε κρασί, τίποτα.
Ειδικα στο κρασι πρεπει να εχω καποιου ειδους δυσανεξια γιατι μολις πιω με πιανει μούδιασμα στις παρωτίδες.
Αν πιω ενα δαχτυλο ουισκι με το ζορι μια φορα το εξαμηνο, και μαλλον πολυ λεω
αλβανε μαριε... κανε πιπες στον τσεκελωτο να σε παρει στη κουμουνδουρου να κανεις πιπες .. και θα σε βολεψει μετα..Ελα πουστρακι κάτσε εδώ που σου αρέσει και εισαι συνηθισμένος
Το οτι στο παρελθον δεν σε πειραζε, δεν ειναι και τοσο παραδοξο.Φιλε καλησπερα εχω ακριβος το ιδιο θεμα με την μπυρα ... αλλα με επιασε τα τελευταια χρονια !! Παλια δεν το ειχα ... τι σκατα ειναι ? Δεν με πιανει παντα αλλα μερικες φορες ... Ειμαι ατομο που εχω πιει πολυ μπυρα στην ζωη μου ...
Εχεις καποια εξηγηση ?
Σου αρέσει πάντως πουστάρα ...πως κωλοτριβεσαι συνεχεία για να φας πούτσα ...δεν σου φτάνουν η πακιστανες ψωλές που τρως θέλεις και την ελληνική,δεν γαμάω όμως πουστρακια !αλβανε μαριε... κανε πιπες στον τσεκελωτο να σε παρει στη κουμουνδουρου να κανεις πιπες .. και θα σε βολεψει μετα..
χονδρο :S :S :SΤυπε μου φαινεται εχει δικηο ο 5γιωτης που σε λεει νεροβραστο και ξενερωτο...... :S :S :S