Νέα

βοηθημα για πιρφορους και αγαμητους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πως βρισκετε τα βιβλια?

• ακολουθω πιστα τις οδηγιες και ελπιζω να βρω γκομενα.

Ψήφοι: 6 11,3%
  • τα γνωριζω ηδη αυτα,αλλα δεν εχω βγαλει γκομενα ποτε.

Ψήφοι: 13 24,5%
  • με βοηθησαν πολυ και εβγαλα γκομενα για 1η φορα στην ζωη μου.

Ψήφοι: 3 5,7%
  • δεν ασχουλουμε με γκομενες.

Ψήφοι: 23 43,4%
  • τα γραφω στα αρχιδια μου.ειμαι gay

Ψήφοι: 8 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σου θιξε το ευαισθητο σημειο ε? εφοσον δεν καθονται σε σενα αρα δεν ειναι μουναρες  :2funny: :2funny:
Οχι,απλα επειδη δεν χορευω στα μπαρ δεν μου καθονται οι ατιμες,μολις παω να τις μιλησω μου λενε δεν σε ειδαμε να χορεψεις για να σε ποθησουμε και με κλανουν για αυτο το λογο.

Για μουναρες αμα θες να μαθεις,ξερει ο μαστερ 21 τις γαμαει ολες αυτος,τις παει στο πηλιο και τις ξεσκιζει χωρις καποτα :helpplea:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι,απλα επειδη δεν χορευω στα μπαρ δεν μου καθονται οι ατιμες,μολις παω να τις μιλησω μου λενε δεν σε ειδαμε να χορεψεις για να σε ποθησουμε και με κλανουν για αυτο το λογο.

Για μουναρες αμα θες να μαθεις,ξερει ο μαστερ 21 τις γαμαει ολες αυτος,τις παει στο πηλιο και τις ξεσκιζει χωρις καποτα :helpplea:

Εννοειται... οσο πιο ανοιχτος ειναι κάποιος και δεν εχει κομπλεξ και χορευει και κανει κεφι και ξερει να διασκεδαζει τοσο πιο πολυ θα γαμαει... και μουναρες , οι γυναικες δεν γουσταρουνε μιζερα τυπακια  :dancing: :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Αρκανς γεμισε 10 σελιδες ετοιματζιδικο υλικο και παλι αποψε θα παλαμογαμησει (οπως κανει καθε βραδυ)

τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα αρκει να σου κοβει κ να μην εισαι μαλάκας.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ακολουθω πιστα τις οδηγιες και ελπιζω να βρω γκομενα. Θα αρχίσω δοκιμές από αύριο!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εννοειται... οσο πιο ανοιχτος ειναι κάποιος και δεν εχει κομπλεξ και χορευει και κανει κεφι και ξερει να διασκεδαζει τοσο πιο πολυ θα γαμαει... και μουναρες , οι γυναικες δεν γουσταρουνε μιζερα τυπακια  :dancing: :dancing:
Αλλο να εισαι ανοιχτος και εξωστρεφης,και αλλο οπως το θετεις εσυ να ξερεις να χορευεις,μερα με τη νυχτα,αλλη φορα θα παω στο κλαμπ και θα αρχισω το μπρεηκ ντανς...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλο να εισαι ανοιχτος και εξωστρεφης,και αλλο οπως το θετεις εσυ να ξερεις να χορευεις,μερα με τη νυχτα,αλλη φορα θα παω στο κλαμπ και θα αρχισω το μπρεηκ ντανς...

Eγω εχω πει κοινωνικοποιηση και οταν πηγαινεις σε ενα μαγαζι να μην καθεσαι σαν το αγγουρι... να χορευεις και λιγο. Αλλιως τι πηγες σε κλαμπ να κανεις? ηλιθιος εισαι? τραβα σε κανα μπαρακι να αραξεις στη μπαρα να το παιξεις Γεωργουλης που βγηκε να τα πιει με τον εαυτο του πολλα βαρυς και ασηκωτος.  :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Eγω εχω πει κοινωνικοποιηση και οταν πηγαινεις σε ενα μαγαζι να μην καθεσαι σαν το αγγουρι... να χορευεις και λιγο. Αλλιως τι πηγες σε κλαμπ να κανεις? ηλιθιος εισαι? τραβα σε κανα μπαρακι να αραξεις στη μπαρα να το παιξεις Γεωργουλης που βγηκε να τα πιει με τον εαυτο του πολλα βαρυς και ασηκωτος.  :2funny:
Και οι μουναρες σαν τα αγγουρια καθονται αλλα οι πυρφοροι τρεχουν και τις κολλανε,ας κοινωνικοποιηθουν αυτες για να με βγαλουν γκομενο, πρεπει ντε και καλα να κοινωνικοποιηθω εγω για αυτες?

Επισκέπτης
Τυπε μου αν θελουμε να ειμαστε σωστοι .... πριν παμε καπου σκεφτομαστε τι θελουμε να κανουμε...
αν θες να χορεψεις και να κωλοκτυπηθεις με κανα γκομενακι πας κλαμπ... ή ρεμπεταδικο ή μπουζουκια ... αν θες να ακουσεις μουσικη αλλα πιο χαλαρα πας σε κανα μπαρακι... αν θες απλα να πιεις καφε πας καφετερια ενω αν θες να φας πας σε κανα φαγαδικο. Απλα τα πραγματα τωρα οποιος νομιζει οτι τα κλαμπακια εχουν γινει για τους φλωρους και ειναι χαλια με ελλεηνιδες και ελλεηνες πολυ απλα δεν παει.

Και να μην ξεχναμε... το ιδιο που λες εσυ για καποιον προσεξε μην λεει τα ιδια και για σενα... οκ τις προαλλες μου λεγανε καποιοι οτι τα κλαμπ στο Γκαζι ειναι γτπ και οτι αυτοι δεν καταδεχονται να πατησουν.... αμα σε δει γκομενα ή καποιος αλλος να τριγυριζεις σε κατουρημενες πιατσες τα ιδια και χειροτερα θα πει για σενα... α το βρωμιαρη θα πει τον κατάντια.

μπόλντη πάω να ρίξω έναν μπούτσο στη Φυλής
θα ρθεις για παρέα;

Επισκέπτης
Και οι μουναρες σαν τα αγγουρια καθονται αλλα οι πυρφοροι τρεχουν και τις κολλανε,ας κοινωνικοποιηθουν αυτες για να με βγαλουν γκομενο, πρεπει ντε και καλα να κοινωνικοποιηθω εγω για αυτες?

ρε μάγκες για να πιάσεις συζήτηση πρέπει κάτι να χεις να πεις

να χεις διαβάσει πολλά βιβλία, να χεις πάει πολλά ταξίδια, να έχεις δουλέψει σε πολλές διαφορετικές δουλειές, να χεις γνωρίσει κόσμο όλων των ειδών, να χεις ασχοληθεί με πράγματα έστω και λίγο όπως οι τέχνες, ζωγραφική, ποίηση, χορός, κλασική μουσική κ.α.

να χεις μια ενδιαφέρουσα ζωή με μέλλον που να μην ντρέπεσαι να τη δείξεις

από τους μαλάκες και τις μαλάκους που κυκλοφορούν έξω πόσοι είναι έτσι;
η πλειοψηφία το μόνο για το οποίο αισθάνονται περήφανοι είναι τα νέα παπούτσια, το αμάξι που τους πήρε ο μπαμπάς και το ότι τους αρέσει η Lady Gaga

τι να κάτσεις να πεις με δαύτους και με δαύτες;
αφού το ξέρουν κι οι ίδιοι και σηκώνουν τη μούρη 10 πήχες τάχα μου για να δείξουν μπλαζιάρηδες-σσες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μάγκες για να πιάσεις συζήτηση πρέπει κάτι να χεις να πεις

να χεις διαβάσει πολλά βιβλία, να χεις πάει πολλά ταξίδια, να έχεις δουλέψει σε πολλές διαφορετικές δουλειές, να χεις γνωρίσει κόσμο όλων των ειδών, να χεις ασχοληθεί με πράγματα έστω και λίγο όπως οι τέχνες, ζωγραφική, ποίηση, χορός, κλασική μουσική κ.α.

να χεις μια ενδιαφέρουσα ζωή με μέλλον που να μην ντρέπεσαι να τη δείξεις

από τους μαλάκες και τις μαλάκους που κυκλοφορούν έξω πόσοι είναι έτσι;
η πλειοψηφία το μόνο για το οποίο αισθάνονται περήφανοι είναι τα νέα παπούτσια, το αμάξι που τους πήρε ο μπαμπάς και το ότι τους αρέσει η Lady Gaga

τι να κάτσεις να πεις με δαύτους και με δαύτες;
αφού το ξέρουν κι οι ίδιοι και σηκώνουν τη μούρη 10 πήχες τάχα μου για να δείξουν μπλαζιάρηδες-σσες...

Τυπε με κολοτεροριτα η επιτυχια ειναι σιγουρη χωρις να χρειαζεται να πεις τιποτα

Επισκέπτης
Τυπε με κολοτεροριτα η επιτυχια ειναι σιγουρη χωρις να χρειαζεται να πεις τιποτα

να και κάτι που συμφωνούμε

η κολοτεροτιτα πρέπει να γίνει τρόπος ζωής

τουλάχιστον 30 λεπτά τη μέρα σε 3 δόσεις

όπου και να βρισκόμαστε

σχολείο, στρατό, στο τραμ, στο κλαμπ, στον μανάβη  :zombie:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να και κάτι που συμφωνούμε

η κολοτεροτιτα πρέπει να γίνει τρόπος ζωής

τουλάχιστον 30 λεπτά τη μέρα σε 3 δόσεις

όπου και να βρισκόμαστε

σχολείο, στρατό, στο τραμ, στο κλαμπ, στον μανάβη  :zombie:

Ρε τυπε αμα σε αγγιζουν οι χυλοπιτες και σου χαλανε την ψυχολογια δεν πηγαινεις να μιλησεις σε οποια να ναι... παρα μονο οπου βλεπεις οτι σε παιρνει. Εχω φιλο ο οποιος την έπεφτε σε οποια εβρισκε ετρωγε την χυλοπιτα με το κιλο αλλα γαμουσε κιολας δεν ειχε μεινει ποτε χωρις γκομενα.... αλλα δεν τον πειραζε η χυλοπιτα ρε φιλε δεν τον χαλουσε.... οποιος ειναι ετσι ας κανει καμακι οποιος χαλιεται και βαριεται ας μην το επιχειρησει. Απλο

Το τι χυλοπιτα εχει φαει μπροστα μας δεν λεγεται αλλα με το που εστριβε την ειχε ηδη ξεχασει και την επεφτε σε άλλη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με αυτα τα μυαλα στελιε παρθενος θα παραμεινεις.Κανε κανα ρεκτιφιε στην μουρη,βαλε λιγο μαλι,κατεβασε λιγο την μυτη και μπορει να σου κατσει καμια ορκα να χαρεις και εσυ λιγο. :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με αυτα τα μυαλα στελιε παρθενος θα παραμεινεις.Κανε κανα ρεκτιφιε στην μουρη,βαλε λιγο μαλι,κατεβασε λιγο την μυτη και μπορει να σου κατσει καμια ορκα να χαρεις και εσυ λιγο. :grin:
Toν σουπερμαν τον εβαλες αβαταρ,να θυμασαι τα νιατα σου που φορουσες την μπερτα και χορευες με τον μπολντεμορτ στα κλαμπ μεχρι που σε βαλανε στο ασυλο :2funny: :2funny:
Παλιες αναμνησεις,...το φαντασματακι σου παει πιο πολυ,τουλαχιστον οταν ντυνεσαι φαντασματακι τις  αποκριες μπορειςν να βγαλεις και καμια γκομενα χωρις να σε δει και να τρομαξει :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom