Νέα

βοηθημα για πιρφορους και αγαμητους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως βρισκετε τα βιβλια?

• ακολουθω πιστα τις οδηγιες και ελπιζω να βρω γκομενα.

Ψήφοι: 6 11,3%
  • τα γνωριζω ηδη αυτα,αλλα δεν εχω βγαλει γκομενα ποτε.

Ψήφοι: 13 24,5%
  • με βοηθησαν πολυ και εβγαλα γκομενα για 1η φορα στην ζωη μου.

Ψήφοι: 3 5,7%
  • δεν ασχουλουμε με γκομενες.

Ψήφοι: 23 43,4%
  • τα γραφω στα αρχιδια μου.ειμαι gay

Ψήφοι: 8 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Toν σουπερμαν τον εβαλες αβαταρ,να θυμασαι τα νιατα σου που φορουσες την μπερτα και χορευες με τον μπολντεμορτ στα κλαμπ μεχρι που σε βαλανε στο ασυλο :2funny: :2funny:
Παλιες αναμνησεις,...το φαντασματακι σου παει πιο πολυ,τουλαχιστον οταν ντυνεσαι φαντασματακι τις  αποκριες μπορειςν να βγαλεις και καμια γκομενα χωρις να σε δει και να τρομαξει :grin:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Toν σουπερμαν τον εβαλες αβαταρ,να θυμασαι τα νιατα σου που φορουσες την μπερτα και χορευες με τον μπολντεμορτ στα κλαμπ μεχρι που σε βαλανε στο ασυλο :2funny: :2funny:
Παλιες αναμνησεις,...το φαντασματακι σου παει πιο πολυ,τουλαχιστον οταν ντυνεσαι φαντασματακι τις  αποκριες μπορειςν να βγαλεις και καμια γκομενα χωρις να σε δει και να τρομαξει :grin:
Στελιε γιατι στην μολδαβια γελαγανε μαζι σου ρε τι εκανες;Δεν μου λενε τα τσογλανια.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στελιε γιατι στην μολδαβια γελαγανε μαζι σου ρε τι εκανες;Δεν μου λενε τα τσογλανια.
Μας επρηξες τον πουτσο με την μολδαβια ρε κακομοιρη,τιποτα αλλο εχεις να πεις :jerking:
Γελανε επειδη ειμαι πιρφορουλης και ελεγα τι ωραια περναω οταν πηγαινω κατι πατσαβουρες χοντρες στο πηλιο,τα πληρωνω ολα εγω και το λεω με καμαρι μετα στο μπου :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μας επρηξες τον πουτσο με την μολδαβια ρε κακομοιρη,τιποτα αλλο εχεις να πεις :jerking:
Γελανε επειδη ειμαι πιρφορουλης και ελεγα τι ωραια περναω οταν πηγαινω κατι πατσαβουρες χοντρες στο πηλιο,τα πληρωνω ολα εγω και το λεω με καμαρι μετα στο μπου :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δηλαδη δικε μου ολες οι ελληνιδες ειναι χοντρες  :S 
Εννοειται πως πληρωνω τα παντα στελιε,με 150 ευρουδακια εχεις 3ημερο με 3 διανυκτερευσεις,πληρες διατροφη για 2 ατομα,και εχεις και ενα πιπινι που το γαμας οσο θες,οποτε θες,και σου λεει και ευχαριστω.Απο το να σκασω 1000 ευρω να παω μολδαβια και να μην γαμησω,πιστευω πως ειναι καλυτερα. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε ο δημητρακης δεν εχει που να τα πεταξει και τα πεταει στην Μολδαβια  :uglystupid: :uglystupid:

να χανε ματια τα λεφτα να βλεπανε που πανε

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη δικε μου ολες οι ελληνιδες ειναι χοντρες  :S 
Εννοειται πως πληρωνω τα παντα στελιε,με 150 ευρουδακια εχεις 3ημερο με 3 διανυκτερευσεις,πληρες διατροφη για 2 ατομα,και εχεις και ενα πιπινι που το γαμας οσο θες,οποτε θες,και σου λεει και ευχαριστω.Απο το να σκασω 1000 ευρω να παω μολδαβια και να μην γαμησω,πιστευω πως ειναι καλυτερα. :grin:
Το μονο που εχεις ειναι μια χοντρη πατσαβουρα γιατι καλυτερη δεν θα δεχτει να ρθει μαζι σου :2funny: :2funny:,την οποια θα πρεπει να της πληρωσεις την διαμονη για να ρθει αλλιως θα βρει αλλο πυρφορο :S.
Τι ομορφη ζωη,να κανεις τον χορηγο σε πατσαβουρες για να γαμησεις, βαλε μας καμια φοτο απο τα θεομουνα :jerking: που γαμας να γκαβλωσουμε :2funny: :2funny:  

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε παιδιά από που και ως που είναι όλες οι Ελληνίδες χοντρές?
Τι διάολο, στα bodyline δίπλα ζείτε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το μονο που εχεις ειναι μια χοντρη πατσαβουρα γιατι καλυτερη δεν θα δεχτει να ρθει μαζι σου :2funny: :2funny:,την οποια θα πρεπει να της πληρωσεις την διαμονη για να ρθει αλλιως θα βρει αλλο πυρφορο :S.
Τι ομορφη ζωη,να κανεις τον χορηγο σε πατσαβουρες για να γαμησεις, βαλε μας καμια φοτο απο τα θεομουνα :jerking: που γαμας να γκαβλωσουμε :2funny: :2funny:  
Ρε συ μην κλαις αλλο φτανει πια. :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε παιδιά από που και ως που είναι όλες οι Ελληνίδες χοντρές?
Τι διάολο, στα bodyline δίπλα ζείτε?
κομπλεξακια τυπε... ας πανε στα W και στην παραλιακη να δουν, η εστω γκαζι..

καλα στα μεγαλα κλαμπ εχει γκομενες με ψηλα τον αμανε,αλλα δεν ειναι χοντρες..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
κομπλεξακια τυπε... ας πανε στα W και στην παραλιακη να δουν, η εστω γκαζι..

καλα στα μεγαλα κλαμπ εχει γκομενες με ψηλα τον αμανε,αλλα δεν ειναι χοντρες..

Ναι ρε φίλε...ύφος έχουν, αλαζονικές είναι, νομίζουν οτι το μουνί τους αξίζει το βάρος τους σε χρυσάφι και οι περισσότερες δεν έχουν γνώθις εαυτόν, αλλά το χοντρές που το βλέπουν?Υπάρχουν λεπτές, υπάρχουν χοντρές, από κει και πέρα ορμάς σε όποια σου αρέσει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αρχίσαμε  :2funny:  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ναι ρε φίλε...ύφος έχουν, αλαζονικές είναι, νομίζουν οτι το μουνί τους αξίζει το βάρος τους σε χρυσάφι και οι περισσότερες δεν έχουν γνώθις εαυτόν, αλλά το χοντρές που το βλέπουν?Υπάρχουν λεπτές, υπάρχουν χοντρές, από κει και πέρα ορμάς σε όποια σου αρέσει...

ναι ρε γιατι χοντρες στο μεταξουργειο, και στα στουντιο δεν υπαρχουν ε?  :2funny: :2funny:

αλλα βεβαια.. το φωτοσοπ και την γεωργια βασιλειαδου την κανει μουναρα  :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ναι ρε γιατι χοντρες στο μεταξουργειο, και στα στουντιο δεν υπαρχουν ε?  :2funny: :2funny:

αλλα βεβαια.. το φωτοσοπ και την γεωργια βασιλειαδου την κανει μουναρα  :2funny:

Κοίτα σε αυτά τα μέρη που μου είπες και τώρα και στο προηγούμενο σχόλιο δεν έχω πάει, αλλά σε πιστεύω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν ορμαμε σε χοντρες ομως ποτε,τις αφηνουμε για τους σαβουρογαμηδες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

τυπε η βασιλειαδου ειναι μουναρα,καποιος εχει ανοιξει και τοπικ στο ελληνιδες διασημες

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλα ειναι να βγειτε λιγο απο τη μιζερια σας και να πατε σε καμια αλλη χωρα να δειτε πως ειναι οι γυναικες εκει και να σταματησετε να λετε συνεχως μαλακιες.
Καλα κανει και σας κοροιδευει ο δημητρακης οταν σας λεει σαβουρογαμηδες

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τυπε η βασιλειαδου ειναι μουναρα,καποιος εχει ανοιξει και τοπικ στο ελληνιδες διασημες
τυπε για τον απολυτο η βασιλειαδου ειναι η μονροε της εποχης εκεινη στην ελλαδα... εχει και αφησες στο δωματιο του με δαυτην  :2funny: :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν ορμαμε σε χοντρες ομως ποτε,τις αφηνουμε για τους σαβουρογαμηδες.

Ε αν έχεις αξιοπρέπεια και σέβεσαι τον εαυτό σου, διαλέγεις την πέφτεις σε κάποια που σου ταιριάζει...και ότι γίνει....αν κάποιος την πέφτει σε μπαζόλες, μην αναρωτιέται γιατί όλες πουλάνε μούρη!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλα ειναι να βγειτε λιγο απο τη μιζερια σας και να πατε σε καμια αλλη χωρα να δειτε πως ειναι οι γυναικες εκει και να σταματησετε να λετε συνεχως μαλακιες.
Καλα κανει και σας κοροιδευει ο δημητρακης οταν σας λεει σαβουρογαμηδες

αντε παλι ο δημητρακης... Εχει βρει ενα μογγολακι εκει και νομιζει οτι γαμησε ολη την ρωσια  :2funny:

εσυ εχεις ζησει εξω ,εχεις εμπειρια απο γυναικες εξω, δεν μιλαω για πουτανες και εχεις μια θετικη αποψη για αυτες?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε για τον απολυτο η βασιλειαδου ειναι η μονροε της εποχης εκεινη στην ελλαδα... εχει και αφησες στο δωματιο του με δαυτην  :2funny: :2funny:
τυπε ξεροχυνω με βασιλειαδου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom