Νέα

βοηθημα για πιρφορους και αγαμητους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως βρισκετε τα βιβλια?

• ακολουθω πιστα τις οδηγιες και ελπιζω να βρω γκομενα.

Ψήφοι: 6 11,3%
  • τα γνωριζω ηδη αυτα,αλλα δεν εχω βγαλει γκομενα ποτε.

Ψήφοι: 13 24,5%
  • με βοηθησαν πολυ και εβγαλα γκομενα για 1η φορα στην ζωη μου.

Ψήφοι: 3 5,7%
  • δεν ασχουλουμε με γκομενες.

Ψήφοι: 23 43,4%
  • τα γραφω στα αρχιδια μου.ειμαι gay

Ψήφοι: 8 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αντε παλι ο δημητρακης... Εχει βρει ενα μογγολακι εκει και νομιζει οτι γαμησε ολη την ρωσια  :2funny:

εσυ εχεις ζησει εξω ,εχεις εμπειρια απο γυναικες εξω, δεν μιλαω για πουτανες και εχεις μια θετικη αποψη για αυτες?
ο δημητρακης ειναι το καμαρι μας τυπε  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καλα ειναι να βγειτε λιγο απο τη μιζερια σας και να πατε σε καμια αλλη χωρα να δειτε πως ειναι οι γυναικες εκει και να σταματησετε να λετε συνεχως μαλακιες.
Καλα κανει και σας κοροιδευει ο δημητρακης οταν σας λεει σαβουρογαμηδες

Που είδες την μαλακία σε αυτό που είπα?
Και απ' αυτά που έγραψα, ακόμα και αν διαφωνείς, που έβγαλες το συμπέρασμα οτι είμαι σαβουρογάμης?
Και ποιος είναι αυτός ο δημητράκης?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αντε παλι ο δημητρακης... Εχει βρει ενα μογγολακι εκει και νομιζει οτι γαμησε ολη την ρωσια  :2funny:

εσυ εχεις ζησει εξω ,εχεις εμπειρια απο γυναικες εξω, δεν μιλαω για πουτανες και εχεις μια θετικη αποψη για αυτες?
Τι να σου πω η σαβουρογαμια σας χτυπησε στο κεφαλι εδω μεσα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλα ειναι να βγειτε λιγο απο τη μιζερια σας και να πατε σε καμια αλλη χωρα να δειτε πως ειναι οι γυναικες εκει και να σταματησετε να λετε συνεχως μαλακιες.
Καλα κανει και σας κοροιδευει ο δημητρακης οταν σας λεει σαβουρογαμηδες
Ο δημητρακης που γαμαει πεπονια και γατες,εσυ τον εχεις θεο,και λεει εμας σαβουρογαμηδες. :2funny: :2funny: :2funny:
Και να προσπαθησω να μιλησω σοβαρα μαζι σου,αν και δυσκολο,κανεις δεν λεει οτι δεν υπαρχουν ομορφοτερες γυναικες απο τις ελληνιδες,
αλλα οχι και οτι ολες ειναι μπαζα.Υπαρχουν μουναρες,υπαρχουν καλες,υπαρχουν μετριες,υπαρχουν σαβουρες που αναλογουν σε τυπους σαν εσενα,
οπως υπαρχουν το ιδιο σε ολες τις χωρες.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο δημητρακης που γαμαει πεπονια και γατες,εσυ τον εχεις θεο,και λεει εμας σαβουρογαμηδες. :2funny: :2funny: :2funny:
Και να προσπαθησω να μιλησω σοβαρα μαζι σου,αν και δυσκολο,κανεις δεν λεει οτι δεν υπαρχουν ομορφοτερες γυναικες απο τις ελληνιδες,
αλλα οχι και οτι ολες ειναι μπαζα.Υπαρχουν μουναρες,υπαρχουν καλες,υπαρχουν μετριες,υπαρχουν σαβουρες που αναλογουν σε τυπους σαν εσενα,

Εεεεεεεετσι ακριβώς....απλά πράγματα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Που είδες την μαλακία σε αυτό που είπα?
Και απ' αυτά που έγραψα, ακόμα και αν διαφωνείς, που έβγαλες το συμπέρασμα οτι είμαι σαβουρογάμης?
Και ποιος είναι αυτός ο δημητράκης?
x_3ef43fa5.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ναι αλλα οχι στην ιδια αναλογια σε ολες τις χωρες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λογικο ειναι ρε τυπε,αλλα μεγεθη η Ρωσια,αλλα η Τσεχια,αλλα η Ουκρανια,αλλα η αγαπημενη μου Σλοβακια,αλλα η Πολωνια,αλλα η Ελλαδα.
Το ιδιο ακριβως ομως ισχυει και για εμας τους Ελληνες,που νομιζουμε οτι ειμαστε οι γαμαω της Ευρωπης,
και οτι θα μας ανοιγουν τα ποδια οι γκομενες μολις ακουν οτι ειμαστε Ελληνες.Και βγαινουμε εξω και τρωμε τα μουτρα μας.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι οπως τα λες ειναι ,το οτι σε μια χωρα του ανατολικου μπλοκ θα δω 10 θεομουνα και 2 μπαζα σε κλαμπ,ειναι το ιδιο με την ελλαδα που θα δω 10 μπαζα και 2 καλες. :idiot:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι οπως τα λες ειναι ,το οτι σε μια χωρα του ανατολικου μπλοκ θα δω 10 θεομουνα και 2 μπαζα σε κλαμπ,ειναι το ιδιο με την ελλαδα που θα δω 10 μπαζα και 2 καλες. :idiot:
Να σου πω χωρις παρεξηγηση τωρα,μπας και πας σε κλαμπ της Αγιας Βαρβαρας ρε δικε μου;Η αναλογια δεν ειναι ετσι.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Αυτό συμβαίνει επειδή σου αρέσουν οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ...εμένα που οι αγαπημένες μου είναι οι λατινοαμερικάνες, θεωρώ μπάζα τις Ρωσίδες κτλ σε σχέσει με τις Κολομβιανές....τα γούστα είναι υποκειμενικά!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ασε σεβαλιε,δεν ξερεις που εμπλεξες,σε αντρο πορφυροσαβουρογαμιαδων,που αν ερθει εδω ουκρανος θα κανει εμετο απο τις πατσαβουρες,που τον παρακαλαν οι μουναρες να τις γαμησει,και εχεις τους καυμενους εδω να ζουν στο κοσμο τους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Λογικο ειναι ρε τυπε,αλλα μεγεθη η Ρωσια,αλλα η Τσεχια,αλλα η Ουκρανια,αλλα η αγαπημενη μου Σλοβακια,αλλα η Πολωνια,αλλα η Ελλαδα.
Το ιδιο ακριβως ομως ισχυει και για εμας τους Ελληνες,που νομιζουμε οτι ειμαστε οι γαμαω της Ευρωπης,
και οτι θα μας ανοιγουν τα ποδια οι γκομενες μολις ακουν οτι ειμαστε Ελληνες.Και βγαινουμε εξω και τρωμε τα μουτρα μας.

Nαι ρε αλλα μπερδευεις τις συζητησεις. Ειναι αλλο ζητημα η αντικειμενικη πραγματικοτητα οτι εκει και ωραιες γυναικες υπαρχουν ( δε το λενε τιποτα " πυρφοροι" ελληναρες αυτο οι ιδιες οι ελληνιδες πχ το ομολογουν οτι ειναι ωραιες οι γυναικες) αλλα και αλλες παραμετροι οπως νεος πληθυσμος κλπ η οτι οι αντρες εκει δεν ασχολουνται με το θεμα γαμησι τοσο πολυ .

Και αλλο το υποκειμενικο στοιχειο αν καποιος ειναι χαλιας το ενα το αλλο και τι κανει αυτος προσωπικα σε οποιαδηποτε χωρα με οποιεσδηποτε γυναικες. 

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό συμβαίνει επειδή σου αρέσουν οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ...εμένα που οι αγαπημένες μου είναι οι λατινοαμερικάνες, θεωρώ μπάζα τις Ρωσίδες κτλ σε σχέσει με τις Κολομβιανές....τα γούστα είναι υποκειμενικά!
Εσυ να πας σε καμια αλλη χωρα να ξεστραβωθεις λιγο μπας και παψεις να ζεις στην καρακοσμαρα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom