Νέα

βοηθημα για πιρφορους και αγαμητους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως βρισκετε τα βιβλια?

• ακολουθω πιστα τις οδηγιες και ελπιζω να βρω γκομενα.

Ψήφοι: 6 11,3%
  • τα γνωριζω ηδη αυτα,αλλα δεν εχω βγαλει γκομενα ποτε.

Ψήφοι: 13 24,5%
  • με βοηθησαν πολυ και εβγαλα γκομενα για 1η φορα στην ζωη μου.

Ψήφοι: 3 5,7%
  • δεν ασχουλουμε με γκομενες.

Ψήφοι: 23 43,4%
  • τα γραφω στα αρχιδια μου.ειμαι gay

Ψήφοι: 8 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτοι οι υπολογισμοι ειναι εντελως ασκοποι,βρισκεις ανετα,αρκει να εχεις λεγειν και πανω απο ολα αυτοπεποιθηση.Οταν ξερεις να μιλας,και να πατας,θα την ριξεις την γκομενα.
Τωρα για χορο που λεει ο μπολντεμορτ,δεν ξερω. :grin:
εΣΥ ΑΝ ΠΑς ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΠΥΡΦΟΡΙΔΗς ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟς ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ.
Ασε που απο τα σαλια θα σε καταλαβουν πριν να μιλησεις καν,αμα τους αρχισεις και για τα ταξιδια στο πηλιο με τις χοντρες μας ξεφτυλισες :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Οι καριόλες του Badoo

Καταρχήν να διευκρινίσω κάτι πριν ακούσω καμιά μαλακία να γράφεται από αναγνώστρια σε comment του τύπου "Α δεν είμαστε έτσι". Πρώτα απ' όλα, δεν είμαι κανένας καμένος ο οποίος να λιώνει σε ένα γαμοsocial network σαν το συγκεκριμένο και να περιμένω σοβαρά να βγάλω γκόμενα. Έχω περάσει 4 χρόνια στο Badoo όπου μπαίνω ανά διαστήματα (μία φορά το μήνα για να ανακυκλώνεται ο κόσμος) και μάλιστα κάποτε στις αρχές είχα και "Μαγικές Δυνάμεις" (κλάιν). Και ειδικά τότε που δεν χρειαζόταν να τις έχεις (όπως σήμερα) για να μιλήσεις σε κάποια που έχει "πολλά μηνύματα" ή που "έκανε εγγραφή μόλις τώρα".

Όποιος ξέρει έστω τα βασικά του Internet, ξέρει επίσης ότι το μόνο εργαλείο που χρησιμοποιείται για εγγυημένα κονέ είναι το Facebook, όπου πας μέσω κοινωνικού κύκλου. Τα άλλα έχουν το γνωστό πρόβλημα περί προσφοράς και ζήτησης. Κάθε χοντρομπαλάς ή μεσήλικας που θυμήθηκε ότι πρέπει να γαμήσει, θα αρχίσει να spamάρει όποια μπαίνει μέσα και θα περιμένει αυτή να του κάτσει με τα χάλια που έχει. Το αποτέλεσμα είναι να γεμίζει το παράθυρο του chat των γυναικών με καμένους κι αυτές να χασκογελάνε και να μας βλέπουνε σαν θέαμα.

Αυτή η ανισότητα προσφοράς-ζήτησης είναι βούτυρο στο ψωμί τους. Πλέον στον εγκέφαλό τους έχει εδραιωθεί το καρκίνωμα του "Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι και μπαίνουν καθαρά για την πλάκα τους". Οπότε κι αυτές δεν πιστεύουν ότι θα βρουν κάποιον απ' το Badoo, εκτός πια κι αν είναι ο Ρουβάς ή ο Σπαλιάρας ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις τις ίδιες μούρες για πολύ καιρό και να αναρωτιέσαι: "Αυτές γιατί το κολοβαράνε ακόμα εκεί μέσα;"

Και πάμε τώρα στο ψητό. Ακολουθούν οι κατηγορίες των καριόλων όπως τις μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια. Για να πάρετε μάτι και photos, υπάρχει το γνωστό blog για καριόλες FB με πόζες στυλ ροφού, πάπιας και τα σχετικά. Όλα τα ζώα μαζεμένα δηλαδή.

Ας μπούμε στο ψητό. Ακολουθούν οι κατηγορίες:

Το τραβεστί
Βάζει συχνά την φάτσα της στον "Προβολέα", ενίοτε μαζί με το κινητό της. Ψάχνει κατευθείαν για πελάτες, δηλαδή...μαλάκες που θα κάτσουν να πηδήξουν τρανσέξουαλ. Τα τραβέλια σήμερα έχουν κατακλύσει το Badoo, με το ποσοστό στις γυναίκες (τρόπος του λέγειν για να τους βάζουμε στην κατηγορία αυτή) να φτάνει το 5-10%. Τώρα εκτός απ' τη Μύκονο θα πρέπει να απελευθερώσουμε και το Badoo. Ε ρε κατάντια.

Η fake
Το πιο συνηθισμένο όρνιο του Badoo. Δεν έχει πραγματικές φωτογραφίες στο προφίλ της, είτε γιατί φοβάται μην την δει κανένας γνωστός, είτε γιατί έχει γκόμενο και δεν θέλει να την δει ή ακόμα χειρότερα γιατί είναι πιο άσχημη κι από την Ελένη Λουκά. Προτιμάει photos διάσημων, λες και εμείς ήμασταν μέχρι χθες στην κατάψυξη και δεν έχουμε δει ταινίες του Hollywood και σειρές για να μπορούμε να αναγνωρίσουμε την Jolie ή την Anniston. Αυτές που βάζουν πιο άγνωστα μοντέλα, προτιμούν μία photo, το πολύ δύο, οπότε και σε αυτή την περίπτωση πάλι καρφώνονται.

Ορισμένα από αυτά τα προφίλ έχουν ονοματεπώνυμο. Οπότε έχει τύχει να πάω και να στείλω κατευθείαν μήνυμα σε μία στο Facebook και προς έκπληξή μου να μου πει ότι "Δεν είναι αυτή" και να αρχίσει να με ρωτάει πληροφορίες για το τι είναι το Badoo κτλ. Είναι φανερό λοιπόν ότι κάποιοι φτιάχνουν προφίλ από φίλες και κάνουν login για να "κόψουν κίνηση".

Το επιστέγασμα της μαλακίας όμως είναι ότι πολλοί τους στέλνουν μήνυμα και τους πιάνουν κουβέντα, λες και ξέρουν ποια είναι από πίσω. Η ακόμα χειρότερα αφήνουν comments στις photos του στυλ "Είσαι πολύ όμορφη, σαν οπτασία" ή "Καλησπέρα, αν θέλεις να με γνωρίσεις στείλε μου" ("γιατί εμένα μου τελείωσαν τα turns με τόσες που μίλαγα"). Καλά ρε μπετόβλαχοι, στο χωριό σας δεν έχετε τηλεόραση να δείτε μερικές διάσημες; Η ακόμα και να μην έχετε, δεν βλέπετε ότι τα προφίλ είναι καραστημένα του κερατά; Άμα αυτή η καριόλα είναι fake, πόσα κιλά ειλικρίνειας παίζει να έχει στην πραγματική της ζωή; Μάλλον όσα κιλά μαλακίας έχεις κι εσύ στον εγκέφαλο και ασχολείσαι μαζί της.

ΟΥΣΤ! Παλιομούφες.

Η πουτάνα
Το προφίλ της έχει συνήθως και ένα άλμπουμ με κρυφές photos, όπου ζητάς πρόσβαση και βλέπεις μαγιό, στήθος να καλύπτεται απ' το χεράκι και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Η πουτάνα θα σου ζητήσει να ξύσεις μια καρτούλα paysafe πριν προχωρήσετε και συγκεκριμένα 20 ευρώ για το μουνάκι της, 50 για sex και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο (τυχαία είπα τις τιμές, δεν είναι στάνταρ, καθεμία με τη μαλακία της). Μερικές την έχουν δει και πόρνες πολυτελείας καθώς ζητάνε πάνω από 150-200 ευρώ. Φυσικά κάποιοι ξεληγωμένοι τα δίνουνε γιατί νομίζουν ότι λόγω υψηλής τιμής θα είναι εκλεκτές και δεν θα τις έχει πάρει όλη η υφήλιος. *ΝΑ* μαλάκες! Συγχαρητήρια που διαιωνίζετε το αρχαιότερο επάγγελμα.

Η ημι-πουτάνα
Όλα τα επαγγέλματα έχουν μια υβριδική κατάσταση. Πως είναι ας πούμε οι βουλευτές ημι-κλέφτες; (δηλαδή κλέβουν διακριτικά). Ε έτσι υπάρχουν και οι ημι-πουτάνες. Αυτό που τις διαχωρίζει από τις direct πουτάνες είναι ότι οι συγκεκριμένες δεν πληρώνονται για να γαμηθούν, αλλά γαμιούνται για να πληρώνονται. Γράφουν στο προφίλ τους ατάκες του στυλ "35-70 με υψηλό εισόδημα παρακαλώ" και στόχος τους είναι να γίνεις ο χορηγός τους. Φυσικά δεν πρόκειται να γαμήσεις, τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα. Θα σε ξεζουμίσουν όσο μπορούν, θα πληρώσεις βενζίνες και ποτά (χωρίς να κάνουν ούτε κίνηση) κι αυτές θα βολτάρουν τζάμπα με το εκάστοτε κορόιδο. Γιατί αν σου ανοίξουν τα πόδια τότε μετά ξέρουν ότι θα σε χάσουν.

Έχω βγει με μια τέτοια κι η πλάκα είναι ότι (καθότι Ρωσίδα, είδος με το οποίο είχα κακές εμπειρίες) δεν ήθελα να κάνω κάτι μαζί της, απλά την είχα τελείως στο φιλικό να λέμε καμιά κουβέντα. Ε δεν έκανε κίνηση να πληρώσει μία, δεν έκανε δύο, δεν έκανε τρεις, άντε και γαμήσου να ακολουθήσει ο επόμενος.

Η "θέλω λεφτά"
Είναι ένα καινούργιο είδος καριόλας που έχει ως στόχο να σου πάρει κανένα φράγκο, με φράσεις του στυλ "Είμαι φοιτήτρια και δεν έχω λεφτά για κάρτα, θα μου στείλεις μία What's up των 10 ευρώ"; Α θες και των 10 κιόλας. *ΝΑ ΠΑΡΕ 10* (και με τα δύο χέρια τα φάσκελα). Πραγματικά απορώ πως αυτές οι γκόμενες βρίσκουν θύματα και τα κάνουν. Είναι η κλασική έννοια της πουτανιάς και της cock-teaserιάς στην online εκδοχή της.

H τυχαία
Δεν πιστεύει ότι μπορείς πραγματικά να γνωρίσεις κάποιο normal άτομο από εκεί και τους θεωρεί όλους γλίτσες. Κάνει chat για την πλάκα της, έτσι για να περνάει η ώρα. Σύμφωνα με την λογική της, όλοι έχουν τα χάλια τους γιατί μπήκαν εκεί επειδή καίγονται να βρουν γκόμενα Αλήθεια, για να το πιστεύεις αυτό, δεν θεωρείς ότι έχεις τα χάλια σου που ξημεροβραδιάζεσαι εκεί μέσα; Γιατί αν δεν το πιστεύεις τότε θα σε απογοητεύσω αλλά όλοι ίσοι είμαστε και στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

Το cock-teaser
Κλείνουμε με την αγαπημένη κατηγορία όλων. Το cock-teaser. Ανεβάζει αποκαλυπτικές photos στο Badoo, κάνει chat απλά για να "παίξει" και τίποτα παραπάνω. Ότι κι αν σου λέει είναι μούφα πολυτελείας οπότε μην ζητάς τηλέφωνα και πραγματικά προφίλ στο Facebook. Άδικος κόπος. Μπήκε στο Badoo απλά για να εισπράξει την επιβεβαίωση με το μπουρί της σόμπας και να φύγει. Και δεν κόβει και απόδειξη κιόλας.

Μαζική αποχώρηση
Η λύση για όλα αυτά είναι μία. Embargo στο Badoo και το γράφουμε στα παπάκια μας. Εγγυημένα σας το λέει κάποιος που το δοκιμάζει εδώ και χρόνια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Καλα να μπει στο φατσα.γρ σα γκομενα να δει 50 ψωλλους να  στελνουν μυνημα να μας πει για τις φοιτητριες.
40 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟς ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ,ΡΕ ΟΥΣΤ
Καλα ρε ποσο χρονων εισαι 12;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κλαμπ-χορός-κοινωνικότητα
Το τρίπτυχο της επιτυχίας!
και καλαμπουρι-χιουμορ  ;)

εξυπνες ατακες και να την κανεις την αλλη να γελαει γενικα να διασκεδαζει και οχι μαλακιες..

στον χωρο η περισσοτεροι κομπλαρουν, εαν πιεις κανα 2-3 ποτηρακια θα σου πω πως θα κομπλαρεις μετα  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Κλαμπ-χορός-κοινωνικότητα
Το τρίπτυχο της επιτυχίας!

Ρε παιδια οσο και να το προσπαθειται στην Ελλαδα ειναι δυσκολο να γαμησει κανεις και καθε χρονο δυσκολευει κατακορυφα. Θες οι ελλεηνιδες θες οι πυρφοροι θες το ενα το αλλο ειναι δυσκολο. Ανεξαρτητα για ποιον μιλαμε.
Αν πχ ο χαλιας πριν γαμαγε 1 στο τοσο τωρα γαμαει 0 αν ο μετριος 3-4 τωρα μια με το ζορι αν ο καλος 10 τωρα 2-3.
Δεν το λεω με στυλ "κλαψας" αλλα μιας κοινωνιολογικης ας το πουμε ετσι παρατηρησης. Μπειτε σε ενα σιτε απο αυτα που γνωριζονται και καντε προφιλ αντρικο καντε και ενα γυνακειο και δειτε.
Πατε Σαββατο η Παρασκευη βραδυ σε μπουρδελοστουντια να δειτε κατα τις 4-5 ορδες απο επιδοξους γαμπρους να παιρνουν σβαρνα τα μπουρδελα. Ετσι ελεγαν και αυτοι οτι θα εβγαιναν στο κλαμπακι να γνωριζαν γκομενακια.
Απλα δηλαδη απορια εκφραζω τωρα ατομικα καποιοι μπορει να γαματε και τις γατες τι να πω δε μιλαμε ατομικα ωστοσο αλλα γενικα και κατα μεσο ορο  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κοιτα αλλο οι υποκειμενικοι παραγοντες μετα και τι κανει κανεις ατομικα.
Αλλα αυτοι οι αριθμοι υπαρχουν και παιζουν το ρολο τους. Αλλο να πας σε ενα μερος νασαι μονος με 100 000 γυναικαρες ας πουμε και αλλο να πας καπου ναναι μια μονη και νασαι μαζι με χιλιαδες μαντραχαλαιους.
Αλλο ζητημα τωρα αυτα που λες εσυ (ο χορος ναι οντως δε ξερω :grin: )
Εγω παντα προτιμουσα τα δυσκολα τυπε,προτιμω να ειμαι με χιλιαδες μαντραχαλαιους και να κερδιζω εγω,παρα να παιζω μονος μου με 100 γυναικες,ετσι δεν εχει αξια κανενα παιχνιδι.
ειναι να σαν να κανεις cheat στο playstation. :grin:

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36

Την επιασα στα πράσα!

Ναι ειναι αληθεια. Τσακωσα τη δικια μου να κανει περιεργα chat στο Facebook με αλλους.

Ενω ολα πηγαινουν πολυ καλα μεχρι τωρα κι ειμαστε αγκαλιτσες, αγαπες, τρελιτσες κτλ. οταν εκανε το λαθος να μπει στο προφιλ της απο το σπιτι μου, της αρχιζω τα "Κανε κλικ εδω" και σιγα σιγα ξετύλιξα το κουβάρι και είδα ότι οι κουβεντούλες που ανοίγει...δεν είναι και τόσο αθώες!

Δυο μερες πριν την ειχα ρωτησει γενικα με ποιους μιλαει στο facebook και μου ειχε πει μερικα ονοματα. Ξεχασε ομως να αναφερει ενα απο τα ονοματα αυτα. Οι περισσοτερες συνομιλιες στο chat λοιπον ηταν εντελως αθωες και με γνωστους της χωρις να λεει κατι σπουδαιο. Παρολα αυτα το ονομα το οποιο δεν μου ανεφερε + ενα ακομη ανακαλυψα οτι ειχε μιλησει μαζι του 5 και 2 ωρες αντιστοιχα!

Τι ελεγε λοιπον με αυτα τα δυο ατομα τα οποια (παρενθεση) τα ξερω προσωπικα και την ειχα προειδοποιησει οτι μπορει να της την πεσουνε; Πολυ απλα...κωλοτριβοτανε. Cock-teaser ενα πραμα! Συγκεκριμενα με αυτον που μιλησε συνολικα 2 ωρες στο chat δεν ελεγε κατι σπουδαιο. Ομως, με αυτον που μιλουσε 5 ωρες (συνολικα και σε μια εβδομαδα) της ελεγε πραγματα του στυλ "Θελω να τα πουμε" και να του απανταει "Ναι οκ, να κανονισουμε" (αργοτερα μου το αιτιολογησε οτι εννοουσε με παρεα) ή να τις λεει "Ελπιζω να μην ενοχλω" και να του λεει "Οχι, αν ηταν θα στο ελεγα". Η πιο κατω "Εγω παντως θελω οταν σου μιλαω να σε κοιταω καταματα" και να του λεει "Πραγματι οι λεξεις εχουν μεγαλυτερη σημασια αν τις λες απο κοντα".

Βεβαια οποτε της προτεινε για καφε αυτος αυτη εκανε την κινεζα. Ελεγε "Αν γινει κατι τετοιο θα εχω θεμα με το αγορι μου" ή "Δεν γινεται". Κανονικα αν ητανε κυρια επρεπε να του το ξεκοψει μια κι εξω. Του ελεγε φυσικα "Ειμαι με καποιον και τον αγαπαω". Αυτος ομως συνεχιζε το βιολι του κι αυτη συνεχιζε να του απανταει. Πολυ μπερδεμα το πραμα.

Εδω εχουμε και το αλλο περιεργο ομως. Και με τους δυο ειχε ανταλλαξει τηλεφωνα. Οκ με τον ενα που της μιλησε δυο ωρες και τον ξερω καλα δεν ειχα θεμα. Ημουνα μπροστα και της ειπε το κινητο του λεγοντας "Κανε μου αναπαντητη" οποτε η δικια μου αναγκαστηκε να του κανει. Με τον αλλον ομως; Απο που κι ως που;

Μου ειπε ταχα μου ως δικαιολογια οτι δουλευει σε καλη εταιρεια κι οτι την ενδιεφερε να δουλεψει εκει γι αυτο και ηθελε να κρατησει επαφη. Εδω ομως εχουμε κατι ακομα. Κοιταξα κρυφα το κινητο της για να βρω τα εξης.

Με τον πρωτο που ειχε μιλησει 2 ωρες στο chat βρηκα μια εισερχομενη κληση στο κινητο στην οποια ειχαν μιλησει 10 λεπτα. Δυο μερες μετα της εστειλε μηνυμα "Εισαι να παμε για ενα καφε να τα πουμε καλυτερα?" Δεν του απαντησε.

Με τον δευτερο που ειχε μιλησει 5 ωρες βρηκα δύο εισερχομενες κλησεος στο κινητο, 10 και 5 λεπτα η καθεμια. Μηνυματα δεν θυμαμαι, νομιζω ενα δικο του που την ελεγε "Κουκλα" η κατι τετοιο.

Αφου λοιπον εκανα ολο αυτο τον ελεγχο μετα της τα εψαλα ενα χερακι και την στριμωξα καλα. Η επίσημη δικαιολογια ηταν οτι αγαπαει μονο εμενα κι οτι αυτοι οι δυο ειναι κακασχημοι και ποτε δεν θα ενδιαφεροτανε να κανει κατι μαζι τους. Οντως ειδικα αυτος που μιλαγε πολλες ωρες δεν βλεπεται, ο αλλος ψιλομετριος. Δεν ξερω αν θα πρεπει να την πιστεψω μιας και ειμαστε συνεχεια μαζι και δεν εχει βγει ποτε με αλλον. Αλλα πεσανε χοντρα μπινελικια μεχρι να υποσχεθει οτι δεν θα ξανακανει την παραμικρη μαλακια. Γιατι καταλαβαινετε οτι αν το μικρο ξετσοτσουνιζει απο τωρα φανταστειτε στο μελλον.

Γιατι το εκανε λοιπον αυτο; Γιατι πολυ απλα "δεν της εδινα σημασια στο chat". Ηθελε επιβεβαιωση. Ε και...την πηρε απο αυτους. Βασικά δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρομαι για αυτήν. Την αγαπάω κι εγώ κι έχω δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα. Απλά η αλήθεια είναι ότι δεν προλάβαινα να της δώσω σημασία με τόσα κέρατα που εχω να κανω. Αλλα τουλάχιστον φρόντιζα να την βλέπω μέρα παρά μέρα. Δεν της αρκεί. Όσο κι αν της λες οτι ειναι τελεια, οτι γαμαει και δερνει, οτι ειναι τα παντα για μενα (και να σου λεει κι αυτη το ιδιο)...εκεινη να επιμενει...θελει να σου βγαζει την Παναγια.

Κατα τα αλλα εμεις απαγορευεται να μιλαμε με αλλες και πεφτει ελεγχος στο προφιλ. Και φυσικα οποτε εχει πεσει ελεγχος δεν εχει βρει τιποτα γιατι πολυ απλα δεν τρεχει και τιποτα.

Από σήμερα ξέρω πολύ καλά για ποιο λόγο μια γυναίκα ειναι Cock-Teaser. Κατα τα αλλα δεν θελω να ακουσω ξανα καμία μαλακία του στυλ "Εισαι ζηλιαρης για ποιο λογο ψαχνεις το κινητο/facebook μου" και κατι τετοια. Δεν ειπα οτι θελω να εχω τον κωδικο σου, αλλα θα στο ψαξω θες δεν θες. Κι οταν θα βρω δαχτυλικα αποτυπωματα...

Μία συμβουλή σε όλες σας: Το κωλοτρίψιμο είναι πουτανιά. Ευχομαι αν το κανετε ο γκομενος σας να σας χωρισει. Ωριμάστε πριν την ωρα σας γιατι η προηγουμενη γενια ειχε αρχές. Καριόλες.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Πουτάνες ζητούν χορηγό

Πληρώστε ρε μουνόδουλοι!

Μπορεί το θέμα της πουτανιάς, κοινώς της γκόμενας που θέλει να της "τα σκάνε" να έχει χιλιοειπωθεί στα σχόλιά σας αλλά αξίζει ιδιαίτερη αναφορά σε ειδικό άρθρο. Άλλωστε η γαμημένη κρίση μας έχει ριμάξει όλους λίγο πολύ και τώρα ακόμα και οι χαζογκόμενες έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους.

Η θεωρία έχει ως εξής:
Το σύνολο της πουτανιάς μιας γυναίκας είναι ίσο με την ομορφιά της, συν την ανατροφή της μείον το σύνολο των ετών της ενηλικίωσής της.

Κοινώς, όσο όμορφη είναι μια γκόμενα και όσο πιο νέα, τόσο πιο πολλά λεφτά θέλει να σας πάρει. Με την πάροδο των χρόνων όμως και όσο η ομορφιά "φεύγει" κι αρχίζουν οι ρυτίδες, τόσο πρέπει να αφαιρούνται πόντοι πουτανιάς. Αντίθετα, αν μια γκόμενα είναι άσχημη τότε όσο πιο άσχημη είναι τόσο λιγότερο ενδιαφέρεται για το πορτοφόλι σας.

Πως μετριέται
Το παρακατω συστημα χρησιμευει σαν προχειρος "μετρητης πουτανιας" με σκοπο να βρειτε την οσο το δυνατον λιγοτερο απαιτητικη γυναικα. Με αυτη τη μεθοδο μπορειτε να βγαλετε συμπερασματα με οσο το δυνατον μικροτερο αποκλιση απο την πραγματικοτητα.
Η πουτανιά μετριέται στην κλίμακα του 30.
10 πόντοι χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση.
10 πόντοι για την ανατροφή από την μαμά.
Και 10 πόντοι για την ηλικία μείον τα χρόνια της ενηλικίωσης

Παράδειγμα 1ο:
Τα φτιάχνετε με γκόμενα HB10 ετών 18.
10 πόντοι για την εμφάνιση +10 πόντοι επειδή η μαμά την έμαθε να βρει χορηγό + 10 πόντοι επειδή είναι ακριβώς 18. Όλα τα αγοράκια στο σχολείο είχαν καυλώσει με την πάρτη της.
Σύνολο πουτανιάς 30/30.
Η γκόμενα ζει σε ΑΛΛΟ κόσμο.

Παράδειγμα 2ο:
Τα φτιάχνετε με γκόμενα HB9 ετών 20.
9 πόντοι για την εμφάνιση +5 πόντοι γιατι η μαμα της την εμαθε να βρει καλο παιδι αλλα να εχει ομως και καμια δουλεια της προκοπής +10-2 πόντοι (ειναι 20 ετων, αρα 2 χρόνια από τα 18 κι έπειτα)
Σύνολο πουτανιάς: 22/30.
Καλος αλλα απαιτητικος στοχος.

Παράδειγμα 3ο:
Τα φτιάχνετε με πολύ μέτρια γκόμενα. HB5, ετών 25.
5 πόντοι για την εμφάνιση, 0 πόντοι γιατι ειχε την καλυτερη μαμα στον κοσμο +10 -7 πόντοι (ειναι 25, αρα απέχει 7 έτη από τα 18).
Σύνολο πουτανιάς 8/30.
Εφόσον δηλαδή είναι 25 τότε μέχρι τα 33 της χρονια θα έχει φτάσει στο 0 αρα θα ειναι ανοιχτοι σε οποιοδηποτε πορτοφολι.

Παρθενιά
Έχει επίσης διαπιστωθεί ότι ο παράγοντας παρθενιά δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην πουτανιά. Οι Δημοπρασίες παρθενιάς από την Βραζιλία είναι εξαίρεση. Συνήθως, μια γκόμενα που είναι παρθένα νιώθει ανασφάλειες γιατί δεν πιστεύει ότι θα βρεθεί ο κατάλληλος από εμάς για να την σκίσει, αυτός που θα την "καλύψει" ρε παιδί μου συναισθηματικά. Είναι στην κοσμάρα της, έχει απογοητευτεί, είναι αλλού γενικώς.

Αστάθμητοι παράγοντες
Ο κύριος παράγοντας που καλλιεργεί την πουτανιά είναι η ανατροφή της μαμάς. Άμα η μαμάκα έχει μάθει την κόρη της να τα παίρνει χοντρά και της έχει μεταφέρει την λογική "Αν ο άντρας θέλει γκόμενα ας τα σκάσει" τότε την γάμησες. Μετά υπάρχουν δύο επιλογές για το νέτο. Η τα φτιάχνει με λεφτάδες και το νιμού της κονομάει ή τρώει 5-6 σφαλιάρες από σχέσεις και "ισιώνει". Ώσπου μεγαλώνοντας σε ηλικία αποκτά εμπειρίες, καταλαβαίνει ότι ρόλος μας δεν είναι νας τους τα σκάμε και αποφασίζει επιτέλους να σοβαρευτεί.

Τι πρέπει να κάνουμε
Οκ, μάγκες θα το πω απλά και θέλω να με ακούσετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.
Όλοι όσοι με διαβάζετε αυτή τη στιγμή είστε προσωρινοί. Κι εγώ μαζί σας. Σε μερικές δεκαετίες από τώρα θα έχουμε όλοι μας πεθάνει (έλα μην λέτε χτύπα ξύλο και μαλακίες, αφού δεν την γλιτώνουμε ρε :-P ).

Εάν θέλετε να κάνετε κάτι ουσιαστικό σε αυτό τον πλανήτη και να μην πεθάνετε άπραγοι τότε κάντε ένα πράγμα: ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Επί χιλιετίες μπορεί να τις είχαμε στο περιθώριο και να ήταν λάθος αλλά από τη στιγμή που στον προηγούμενο αιώνια τις κάναμε ισάξιες κι αντί να το εκτιμήσουν τα τελευταία 10-15 χρόνια φέρονται σαν πουτάνες μία είναι η λύση. ΑΠΟΧΗ!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Είναι πολύ απλό. Στ' αρχίδια μας, στα παπάκια μας, στο πούτσο μας λουλούδια. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα μείνουμε μόνοι σε αυτή τη ζωή, αν δεν θα κάνουμε οικογένεια ποτέ, αν δεν θα αφήσουμε απογόνους. Μας ενδιαφέρει ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Σωστή γυναίκα είναι αυτή που:
- Σας αγαπάει για αυτό που είστε.
- Σας καταλαβαίνει.
- Είναι διαθετιμένη να κάνει οικογένεια.
- Εκτιμάει όσα της προσφέρετε.

Πρέπει να καταλάβετε κάτι κοπελιές. Αφού είμαστε ισότιμοι στην κοινωνία θα στρώσετε το μουνί σας και θα δουλέψετε όλες. Μπορεί να μην βγάζετε όσα εμείς αλλά θα φροντίσετε όσα δίνουμε εμείς στο σπίτι να δίνετε κι εσείς. Τα υπόλοιπα του καθενός πάνε στην τσέπη του και κανονίζει τα δικά του έξοδα. Απλά. "Χορηγοί" δεν υπάρχουν κι όποια ψάχνει χορηγό και περιμένει ότι θα της έχει υπηρέτη στο σπίτι και θα της αγοράζει αμάξια να πάει να γαμηθεί. Κι άμα με διαβάζει κανένας επιχειρηματίας τώρα κι έχει τέτοια γκόμενα να της πει εκ μέρους μου να πάει να γαμηθεί από σήμερα κιόλας, όσο είναι νωρίς. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ και να σας εξουσιάζει το κάτω κεφάλι σας! Δεν θέλει καμία; Δεν τα φτιάχνουμε με καμία, πως το λένε.

Αν δεν ισχύουν και τα τέσσερα κριτήρια που έγραψα παραπάνω τότε...άσε μας κουκλίτσα μου. Τράβα στη μαμάκα σου. Δεν θα πάρουμε. Καλύτερα να πεθάνουμε μόνοι και να πεθάνετε κι εσείς μόνες παρά να σας τα σκάμε. Όταν θα μείνετε γεροντοκόρες τότε θα καταλάβετε να ξεχωρίζετε την αγάπη από την πουτανιά.

Όποτε θέλουμε θα σας κερνάμε και θα μας λέτε κι ευχαριστώ.
Τα δώρα μας θα είναι οτιδήποτε θέλουμε και θα μας λέτε επισης ευχαριστώ.
Πείτε ΟΧΙ στις πουτάνες και ΝΑΙ σε αυτές που αξίζουν και που εκτιμούν.

Ξαναθυμίζω ότι είμαστε όλοι προσωρινοί σε αυτό τον κόσμο. Κάποιοι θα θυσιάσουμε την ευτυχία μας αλλά όταν ψοφίσουμε μια μέρα θα ξέρουμε ότι σώσαμε τις επόμενες γενιές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγω παντα προτιμουσα τα δυσκολα τυπε,προτιμω να ειμαι με χιλιαδες μαντραχαλαιους και να κερδιζω εγω,παρα να παιζω μονος μου με 100 γυναικες,ετσι δεν εχει αξια κανενα παιχνιδι.

Αυτο ομως εχει να κανει με αλλα πραγματα και οχι με τη βιολογικη λειτουργια γαμησι. Εσενα μπορει να σου αρεσει το παιχνιδι κλπ κλπ κλπ και να τη βρισκεις ετσι. Δεν ειναι ολοι ετσι ωστοσο.
Το γαμησι ειναι μια βιολογικη λειτουργια που πρεπει να γινει οπως το φαγητο, ο υπνος , το χεσιμο κλπ. Αρα δε βλεπω το λογο γιατι να δυσκολευω τη ζωη μου προκειμενου να το κανω.
Μια και ειναι κατι το αναγκαιο θα κοιταξω να το κανω με τον πιο ευκολο και προσφορο τροπο για εμενα. Ωστε στη συνεχεια τις δυναμεις μου και την ενεργεια μου να τις διοχετευσω καπου αλλου ωφελιμοτερα παρα για το σκοπο να πεισω ενα θυληκο να κανουμε κατι που ετσι και αλλιως μπορω να κανω με ευκολοτερο και απλουστερο τροπο.
Δε ξερω ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον καλυτερα οτι επιτασει η φυση να το κανουμε αμεσα και αδιαμεσολαβητα, χωρις τις διαμεσολαβησεις και τις περιττες ενεργειες που επιβαλλει η ιδρυμενη κοινωνια και ο συγχρονος αστικος τροπος ζωης.
Δε λεω βεβαια να ζωωποιηθουμε η να γινουμε κτηνη αλλα να βγαζουμε περιττα εμποδια για την πραγματοποιηση ενος ουσιαστικα απλου πραγματος.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Γυναίκες 3 ταχυτήτων!

Εσείς με ποια είστε;

Οκ, ξέρουμε ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι ξενέρωτες. Το λένε τα άρθρα, τα σχόλιά σας, το γκάλοπ.

Όμως έστω ότι αποφασίζουν να σταματήσουν να είναι ανέραστες και να σοβαρευτούν. Πως είναι στις σχέσεις τους;

Με την μέχρι σήμερα εμπειρία μου έχω καταγράψει τρεις κατηγορίες γυναικών. Ας τις εξετάσουμε προσεκτικά. Στο τέλος του άρθρου θέλω να μου πείτε με ποιες από τις παρακάτω γκόμενες ήσασταν πιο συχνά όπως και ποιες θα θέλατε να είχατε πιο συχνά. Γιατί όπως ξέρετε...δεν έχουμε πάντοτε αυτό που θέλουμε.

1)Οι αδιάφορες
Είναι το κλασικό ξεκολλάκι που συχνάζει στα clubs και φασώνεται με όποιον βρει. Είναι τελείως ΟΦΑ και το βλέπεις από τον τρόπο που μιλάει κι από το βλέμμα της που κοιτάζει όπου στον πούτσο να 'ναι ΕΚΤΟΣ από σένα. Νομίζει ότι είναι τέλεια κι ότι της αξίζει να γαμιέται με τον πιο τέλειο γκόμενο. Τον celebrity, τον φραγκάτο, τον, τον, τον. Οτιδήποτε κάτω από αυτό την αφήνει παγερά αδιάφορη.

Η αδιάφορη γκόμενα είναι ότι πρέπει για αυτόν που θέλει να περάσει ευχάριστα την ώρα του αλλά το τελείως αντίθετο για εκείνον που θέλει να κάνει κάτι το σοβαρό. Εξουσιάζει με το νιμού της 5-10 μουνόδουλους για πλάκα, ειδικά αν μετράει σαν εμφάνιση. Αν είσαι ρομαντικός τότε τη γάμησες, γιατί θα στο παίξει στην αρχική ρομαντική για να σε ρίξει και μετά από 3-4 μαμήσια (και άμα, γιατί συνήθως ένα ή κανένα ρίχνεις) θα εξαφανιστεί. Έτσι, στην ψύχρα γιατί "δεν είναι για πολλά", γιατί "περνάει φάση", γιατί... στ'@@ μας γιατί τέλος πάντων.

Που θα τις βρεις: Σε clubs, σε bars/beach bars με δυνατή μουσική και κυρίως σε Βόρεια και Νότια Προάστια και στη Μύκονο.

2)Οι απρόβλεπτες
Η μέση γυναίκα ακολουθεί την νοοτροπία του μέσου άντρα. Είναι πότε κρύο, πότε ζέστη. Τη μία θα νομίζεις ότι περνάτε καλά, την άλλη θα τσακώνεστε. Ζηλεύει αλλά με μέτρο. Της αρέσει να διασκεδάζει με καλή παρέα, θέλει να προσέχεις τον εαυτό σου όπως τον προσέχει κι αυτή κι έχει από σένα απαιτήσεις όπως έχεις κι εσύ. Κοιτάει ακόμα και την εμφάνιση και δεν συμβιβάζεται με κάτι που είναι κατά πολύ κατώτερό της. Άλλωστε...το ίδιο κάνεις κι εσύ.

Οι απρόβλεπτες γκόμενες είναι το ίδιο απρόβλεπτες όσο ένας άντρας. Μπορεί μια μέρα να ξυπνήσουν και να σε έχουν βαρεθεί. Μπορεί να της φερθείς χάλια μια μέρα και να μην σου το συγχωρέσουν ποτέ. Όπως μπορεί κι εσύ να τις βαρεθείς ή να τις κερατώσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν για να είσαι μαζί τους είναι να κρατάς το ενδιαφέρον τους αμείωτο και να μπορείς να τις καλύψεις σε όλα. Φρόντισε μόνο στο μέλλον να μην σου βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Που θα τις βρεις: Στις καφετέριες, στη σχολή, στη δουλειά και στα bars με χαλαρή μουσική.

3)Οι ζηλιάρες
Είναι αυτές που θέλουν όλη την προσοχή στραμμένη πάνω τους. Θέλουν να τους τονώνεις το ηθικό καθημερινά και να προσέχεις μόνο αυτές και καμία άλλη. Οποιοδήποτε "στραβοκοίταγμα" είναι με τη μία κέρατο και στο καπάκι σου "λερώνει το ποινικό μητρώο"! Θα έδιναν τα πάντα για μια σχεση όπου ο γκόμενος θα τις θεωρούσε Νο.1 σε όλα, ξεχνώντας το ίδιο λεπτό όλες του τις πρώην.

Οι ζηλιάρες όταν ζηλεύουν είναι χειρότερες κι από...αγριόγατα, καθώς μπορούν να σε γδάρουν και να σου κάνουν το σπίτι άνω κάτω! Θέλουν όλη μέρα γλυκόλογα, σου απαγορεύουν να έχεις φίλες (ή έστω να είναι πιο άσχημες από αυτές και πολύ έμπιστες) και δεν θα διστάσουν να σου ψάξουν το κινητό απ' τη ζήλια τους. Απ' την άλλη...έχουν το καλό ότι είναι πολύ πιστές. Εσύ αντέχεις;

Που θα τις βρεις: Στο cinema, σε χαλαρή καφετέρια ή σπίτι τους να σερφάρουν στο FB και να βλέπουν κανα DVD.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αυτο ομως εχει να κανει με αλλα πραγματα και οχι με τη βιολογικη λειτουργια γαμησι. Εσενα μπορει να σου αρεσει το παιχνιδι κλπ κλπ κλπ και να τη βρισκεις ετσι. Δεν ειναι ολοι ετσι ωστοσο.
Το γαμησι ειναι μια βιολογικη λειτουργια που πρεπει να γινει οπως το φαγητο, ο υπνος , το χεσιμο κλπ. Αρα δε βλεπω το λογο γιατι να δυσκολευω τη ζωη μου προκειμενου να το κανω.
Μια και ειναι κατι το αναγκαιο θα κοιταξω να το κανω με τον πιο ευκολο και προσφορο τροπο για εμενα. Ωστε στη συνεχεια τις δυναμεις μου και την ενεργεια μου να τις διοχετευσω καπου αλλου ωφελιμοτερα παρα για το σκοπο να πεισω ενα θυληκο να κανουμε κατι που ετσι και αλλιως μπορω να κανω με ευκολοτερο και απλουστερο τροπο.
Δε ξερω ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον καλυτερα οτι επιτασει η φυση να το κανουμε αμεσα και αδιαμεσολαβητα, χωρις τις διαμεσολαβησεις και τις περιττες ενεργειες που επιβαλλει η ιδρυμενη κοινωνια και ο συγχρονος αστικος τροπος ζωης.
Δε λεω βεβαια να ζωωποιηθουμε η να γινουμε κτηνη αλλα να βγαζουμε περιττα εμποδια για την πραγματοποιηση ενος ουσιαστικα απλου πραγματος.
Για αυτο υπαρχουν οι πουτανες τυπε μου,να ναι καλα.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Πως να ρίξεις μία φοιτήτρια σχολής αστυφυλάκων

ΣΗΜΕΡΟΝ: Η ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Πρόκειται για μέλλουσα αστυνομικό. Άρα, η πρώτη προσέγγιση πρέπει να κυμαίνεται στα πλαίσια του τομέα της. Την πλησιάζεις κρατώντας στα χέρια ένα CB, κάθεσαι δίπλα της και πατάς να παίξει το ηχογραφημένο μήνυμα: “Κέντρο προς 302, κέντρο προς 302. Ο εκτυφλωτικά εκτυφλωτικός γκόμενος δίπλα σου σε γουστάρει. Over.”
Έπειτα, συστήσου: “Ταξίαρχος Θεοχάρης”.
Κέντρισέ της περαιτέρω το ενδιαφέρον με τις απύθμενες γνώσεις σου. Πες της κάτι που την ενδιαφέρει: από πού προήλθε ο όρος “χειροπέδες”. “Κάποτε σ’ ένα σεισμογενές χωριό”, ξεκίνα, “έγινε σεισμός 8,9 ρίχτερ, παγιδεύοντας 460 παιδάκια στα ερείπια. Όλοι απελπίστηκαν, αλλά κάποιος έτρεξε στα χαλάσματα και τα έβγαλε όλα έξω ένα- ένα. Τότε, ο τρελός του χωριού δείχνοντας το σωτήρα των παιδιών άρχισε να κραυγάζει «Ήρωας! Hero! Hero, παίδες! Heroπαίδες!”.
Ξέφυγε από τα στενά «αστυνομικά» όρια, αλλά συνέχισε να βαδίζεις στο μονοπάτι του εντυπωσιασμού. Ξεστόμισε κάτι ακατάληπτο- κάτι σαν “αβρόχοις ποσίν”- ακόμα κι αν δε γνωρίζεις τη σημασία του. Πες, φερ’ ειπείν, “Πω, κοίτα καιρό! Και γαμώ τα αβρόχοις ποσίν σήμερα….”. Θα σε πάρει για διανοούμενο.
Ναι, ήρθε η ώρα του πηγαίου σου χιούμορ: πάνε πάνω από ένα καλοριφέρ και «πέρνα» του τη ζώνη που έχεις ξηλώσει από κάποιο αυτοκίνητο. Όταν σε ρωτήσει “τι κάνεις;” απάντησέ της “φτιάνω σώματα ασφαλείας”.
Συνέχισε μ’ ένα ανέκδοτο. Ρώτα την αν ξέρει πως πέθανε η τελευταία πόντια αστυνομικός. Μόλις πει “πως;”, φώναξε “στέγνωσε τα μαλλιά της με το υπηρεσιακό της πιστολάκι”.
Αρκετά με τ’ αστεία- πρέπει να της δείξεις τη συναισθηματική σου πλευρά. Μη φοβάσαι αν θα εκτεθείς, γίνε ακόμη και μελό. Ζήτησέ της να σου ρίξει δακρυγόνο. Έπειτα, κοιτώντας την στα μάτια, κλάψε. Πες “Ε ναι μπατσίνα μου, κι οι άντρες κλαίνε”.
Ζήτησέ της να βγείτε ραντεβού. Μόλις δεχτεί, πήγαινέ την σε πορεία συνταξιούχων.
Ρώτησέ την αν θα ήθελε να γίνει μέλος της ομάδας ΔΙΑΣ. Ανεξαρτήτως του τι θα απαντήσει, πες της “εγώ, πάντως, θα το ήθελα πολύ”. Θα ρωτήσει “γιατί;”. Θα πεις “για να έχει, επιτέλους, νόημα η φράση «Γαμώ το Δία μου»”.
Πήγαινέ την σπίτι σου με την πρόφαση να της δείξεις το πρώτο γκλομπ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πλάστης. Μόλις μπείτε μέσα στρέψε το βλέμμα της στο σύνθημα που έχεις γράψει από πριν στον τοίχο: “Μπάτσοι, ζουζούνια, υλοτόμοι”. Μετά, ξαφνικά, αγκάλιασέ την και πες της “πάντα ήθελα να πάρω το νόμο στα χέρια μου”.
Οδήγησέ την στο κρεβάτι και ανάλαβε Άμεση Δράση.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Πως να ρίξεις μία φοιτήτρια σχολής θεάτρου

1)      Είναι καλλιτεχνική φύση, άρα η πρώτη εντύπωση οφείλει να είναι ξεχωριστή: πλησίασέ την, πέσε στα γόνατα και φώναξε δραματικά “Είμαι χαμένος πια, χαμένος! Είναι γραφτό μου να πεθάνω; Όσο παλεύω, τόσο αγαπώ- και όσο αγαπώ, απελπίζομαι”. Κοίτα την στα μάτια και πες “Είναι από το «Κρίμα που είναι Πόρνη». Εσύ είσαι πόρνη;”. Μόλις απαντήσει αρνητικά, πες της “Κρίμα”.

2)      Έπειτα, συστήσου: “Γεια, είμαι ο Ρωμαίος”.

3)      Εσχάτως οι έξυπνοι και οι διαβασμένοι θεωρούνται- γι’ αδιευκρίνιστους λόγους- σέξι. Φρόντισε να φανείς τέτοιος, στα πλαίσια, πάντα, του τομέα της. “Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι «τραγωδία εστί μίμηση πράξεως»”, ξεκίνα, “και ξέρεις φυσικά σε ποια πράξη αναφέρεται, ε;”. Μόλις ρωτήσει “σε ποια;” πες “στη διαίρεση”.

4)      Ήρθε η ώρα για ν’ απελευθερώσεις το πηγαίο σου χιούμορ, «εμπλουτισμένο» με μια νότα προστυχιάς. Γράψε σε μια κόλλα Α4 “Πάω στοίχημα ότι είσαι Σέξπυρ”. Όταν επισημάνει πως ο Σαίξπηρ γράφεται αλλιώς, πες της λάγνα “όχι μωρό μου, εννοώ πως είσαι φωτιά στο κρεβάτι…”

5)      Ξάφνιασέ την, τώρα που είναι υγρή, με μια εύστοχη παρατήρηση για ένα από τα γνωστότερα θεατρικά έργα όλων των εποχών: “Ξέρεις γιατί ο Ίψεν ονόμασε ένα θεατρικό του «Βρικόλακες»; Γιατί οι πρωταγωνιστές του περπατούν νυχθημερόν στην έρημο κι έχουν βρικολακιάσει από τη δίψα”.

6)      Ενόσω σε χειροκροτεί, βγάλε από την τσάντα σου δύο κασετίνες που έχουν σκιές για τα μάτια των γυναικών- απ’ αυτές που χρησιμοποιούν όταν βάφονται. Στήσε ένα μικρό μονόπρακτο (η μία κασετίνα μπορεί να λέει στην άλλη “γεια σου χρυσή μου”, κ.τ.λ.). Μόλις σε ρωτήσει “τι κάνεις;”, απάντησέ της ότι παίζεις θέατρο σκιών.

7)      Ήρθε η ώρα για την αρωγή των κολλητών, προκειμένου ν’ αποδείξεις ότι αν ο όρος “Funny” προσωποποιούνταν, θα έπαιρνε τη δική σου μορφή: κάνε νόημα στα 3 φιλαράκια σου, που φοράνε φούστες, κόκκινο κραγιόν και τοπάκια, να περάσουν από μπροστά σας. Ενώ περπατάνε, δείξε τους και πες στην κοπέλα “Οι τρεις αδερφές του Τσέχωφ”.

8)      Βεβαιώσου ότι έχει επιλέξει την υποκριτική έναντι της ενδυματολογίας και της δραματολογίας στη σχολή της. Ύστερα ρώτα την αν έχει δει ποτέ ομορφότερο άντρα από σένα. Αν απαντήσει “φυσικά”, μειδίασε και πες “Υποκρίτρια…”

9)      Αίφνης, γίνε πρόστυχος. Άρπαξε το χέρι της, βάλτο στο γενετήσιο μόριό σου και παράφρασε τη διάσημη ρήση της Ιουλιέτας “Μαχαίρι τυχερό, εδώ είναι το θηκάρι σου!”: “Κορίτσι τυχερό, εδώ είναι το ψωλάρι σου!”

10)  Πήγαινέ την σπίτι σου με την πρόφαση να της δείξεις τα άπαντα του Στρίντμπεργκ. Όταν μπείτε μέσα, απαίτησε να γδυθεί διότι, ισχυρίσου, θέλεις να της θέσεις ένα ερώτημα που «συνάδει» με τη γύμνια. “Γνωρίζεις”, ξεκίνα, “ποιο είναι το μικρότερο θέατρο του κόσμου;”. Όταν νεύσει αρνητικά, πες “Το αιδοίο, γιατί παίρνει έναν θεατή κι αυτόν όρθιο”

Ανέβα στο σανίδι και δώσε την καλύτερη παράσταση.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Πως να ρίξεις μία πρωτοετή φοιτήτρια

Λόγω του γενικού θέματος- αφορά σε όλες τις πρωτοετείς- προσέγγισέ την λέγοντας μια γενική αλήθεια. Πες της, λοιπόν, μόλις τη δεις “ο ταυρότραγος derbianus ζυγίζει 1000 κιλά”.
Μετά την ιδεατή αρχή, συστήσου: “Με λένε Παράσχο, αν κι αυτό δεν είναι το πραγματικό μου όνομα, αλλά παρατσούκλι”. Όταν ρωτήσει γιατί σε φωνάζουν έτσι, πες της “γιατί όποτε με χρειάστηκε ένας πρωτοετής, δε δίστασα να του παράσχω βοήθεια”.
Τώρα που γνωριστήκατε, μίλα της για τα παιδικά σου όνειρα- με τρόπο, όμως, που να την ενδιαφέρει: “Ανέκαθεν ήθελα να γίνω οδηγός.”, ξεκίνα, “Και τα κατάφερα. Έγινα ένας ζωντανός Οδηγός Σπουδών.”
Εκμεταλλεύσου την (προσωρινή) φοιτητική της άγνοια, προκειμένου να τη θαμπώσεις. Γι’ αυτό σχημάτισε μια πρόταση με όρους που δεν είναι εξοικειωμένη: “Αυτή η Παπαδοπούλου βάζει προόδους κι εγώ δεν είμαι καλός, παρόλο που όταν ήμουν μικρός όλοι μου εύχονταν «καλή πρόοδο». Μάλλον θα ζητήσω απαλλακτική ή, έστω, συμπληρωματική. Ξέρεις τώρα.”
Βάλε φίμωτρο στις ηθικές τύψεις και τρομοκράτησέ την, ούτως ώστε να φανείς καλός. Πες “Πω, έχεις να κάνεις εγγραφή, ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων, να βγάλεις πάσο… Γολγοθάς. Είσαι τυχερή που το χόμπι μου είναι να κουβαλάω σταυρούς…”
Συνέχισε την τακτική εκφοβισμού, για να εξάρεις τον εαυτό σου: “Εντάξει, η σχολή μας είναι πανδύσκολη. Μόλις 1 στους 400 παίρνει πτυχίο. (Παύση). Α, δε σου πα- η ορκωμοσία μου είναι το Νοέμβριο. Θα έρθεις;”
«Ζέστανέ» την μ’ ένα κομπλιμέντο: “Όση ώρα μονολογώ”, ψιθύρισέ της γλυκά, “δε μιλάς καθόλου. Και, ως γνωστόν, η σιωπή είναι χρυσός. Είσαι χρυσό παιδί…”
Κάνε νόημα στο φίλο σου- με τον οποίον έχεις συνεννοηθεί- να σας πλησιάσει και να σου φωνάξει “Γεια σου Ρίτη!”. Όταν η κοπέλα σε ρωτήσει αν “Ρίτης” είναι το πραγματικό σου όνομα, μειδίασε: “Όχι. Κι αυτό παρατσούκλι είναι”. Μόλις θελήσει να μάθει από πού βγαίνει, αποκάλυψε την αλήθεια: “Απ’ το «καλός Σαμαρείτης»”
Πρότεινε να την πας στη βιβλιοθήκη για να μαθαίνει σιγά- σιγά τα κατατόπια. Μόλις δεχτεί, οδήγησέ την σπίτι σου. Αν «γκρινιάξει» πως αυτή δεν είναι η βιβλιοθήκη, υπενθύμισέ της πως δε διευκρίνισες ποια βιβλιοθήκη εννοούσες και πως μιλούσες για το έπιπλο στο σαλόνι σου κι όχι την αίθουσα.
Παράτα το προσποιητό ενδιαφέρον για τα βιβλία και κοίτα την στα μάτια με λάγνο ύφος. Πες “ξέρεις, πρωτοετή μου, δε με φωνάζουν μόνο «Παράσχο» και «Ρίτη». Με λένε και «Μηχανή»”. Αν αντικρίσεις μια απορία στο βλέμμα της, συνέχισε: “Όχι ταμειακή, ούτε του κιμά. Του σεξ…”.
Λαδώσου, λοιπόν, και βάλε μπρος.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Πως να ρίξεις μία φοιτήτρια... Μουσικολογίας

Γνωστό: η πρώτη εντύπωση μετράει. Την πλησιάζεις, λοιπόν, και συλλογίζεσαι την «ιδιότητά» της- μουσικός. Άρα ποια είναι η ιδεατή ατάκα γνωριμίας; Μία επιθετική προσέγγιση στα πλαίσια, πάντα, του τομέα της: “Καλησπέρα. Με το που σε είδα, την άκουσα”.
Βάλε το πηγαίο χιούμορ σου σε μουσικά καλούπια για να κερδίσεις πόντους. Πες “Κάποτε ένας φίλος μου μπασίστας έσφαζε κάτι πρόβατα. Τους πετσόκοβε τα χέρια, τα πόδια, το κεφάλι. Οι πάντες απόρησαν, αλλά εγώ ήξερα περί τίνος επρόκειτο. Έκανε πρόβα τα κομμάτια…”
Θυμήσου πως η μουσικολογία είναι άρρηκτα δεμένη με την κλασική μουσική. Έτσι, όταν σε ρωτήσει για τις μουσικές σου προτιμήσεις άσε στην άκρη ιερά τέρατα του σήμερα, όπως η Πάολα ή ο Παντελίδης, και παίξε στα σίγουρα: Βέρντι, Σούμπερτ, Μπραμς, Μάλερ κτλ.
Φρόντισε μ’ ένα εύστοχο σχόλιό σου να καταδείξεις τις απύθμενες μουσικές σου γνώσεις. Αν, για παράδειγμα, σου πει “7:30 πήγε”, απάντησε έκπληκτος “7:30; Καλά κουφάθηκα τώρα. Σαν τον Μπετόβεν ένα πράμα”.
Προφανώς είναι μορφωμένη, σωστά; Θάμπωσέ την με μια μίνι λεκτική επίδειξη, για την οποία θα χρειαστεί τρίτομο λεξικό, φωνάζοντας στο άσχετο “ο Χάυντν; Αυτός ο σύνοφρυς, πεφυσιωμένος μουσικοσυνθέτης; Με τις «εγκαιροφλεγείς» καλλιτεχνικές του εξάρσεις, δε λέω, που σπανίως κηδόταν των εθνικών συμφερόντων; Άσε μας κουκλίτσα μου…”
Καθότι μουσικός, θα είναι ευαίσθητη. Άρα, γίνε μελό. Ρώτα την τι ομάδα είναι. Αφότου απαντήσει θα πει “εσύ;”. “Α Ρέζους θετικό”, ενημέρωσέ την. Αν αναρωτηθεί για ποιο λόγο της λες την ομάδα αίματός σου, βάλε φωτιά στα φιλόμουσα στήθη της: “γιατί αν δε βγούμε ραντεβού, θα κόψω τις φλέβες μου και ίσως χρειαστεί να μου κάνεις μετάγγιση…”
Φοβούμενη μην αυτοκτονήσεις, βγαίνετε ραντεβού. Πάτε, φυσικά, σε μια μουσική σκηνή. Εκεί ελευθερώνεις και πάλι το αστείρευτο χιούμορ σου: πλησιάζεις τον ντράμερ και αφού βεβαιωθείς ότι σε ακούει η κοπέλα, του λες «μπα που κακό χρόνο να ’χεις»”.
Ώρα για μια επίθεση ωμού ανδρισμού: σήκω, δώσε ένα 5ευρω- κρίση έχουμε- στους μουσικούς και ζήτα να παίξουν το “γέλα πουλί μου γέλα”. Μειδίασε μετά το πρώτο ρεφρέν και κοιτώντας την στα μάτια ρώτα “άραγε θα γελάσει απόψε;”. Μόλις ρωτήσει “ποιο;”, πες “το πουλί μου”.
Μην ξεφεύγεις από τα ερωτικά σύνορα. “Έγραψα ένα ποίημα για σένα”, ψιθύρισέ της στ’ αυτί, “Θες να τ’ ακούσεις;”. Μόλις νεύσει καταφατικά, οδήγησε τις ορμόνες της σε πρωτοφανή ύψη: “Σε φαντάζομαι στα 4 να φωνάζεις αχ και βαχ, την ώρα που θ’ ακούμε Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ”.
Προσκάλεσέ την σπίτι σου για ένα πριβέ κονσέρτο. Όταν έρθει, κάθισέ την μπροστά στο πιάνο που δανείστηκες και κάνε 1000 χρόνια μουσική σύνθεσης να λιώσουν σε μια μόνο στιγμή πάθους: πες της “λατρεύω να παίζεις πιάνο κι εγώ ανάμεσα στα πόδια να σε πιάνω”.

Το ’πιασες;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πως να ρίξεις μία φοιτήτρια... Μουσικολογίας

Γνωστό: η πρώτη εντύπωση μετράει. Την πλησιάζεις, λοιπόν, και συλλογίζεσαι την «ιδιότητά» της- μουσικός. Άρα ποια είναι η ιδεατή ατάκα γνωριμίας; Μία επιθετική προσέγγιση στα πλαίσια, πάντα, του τομέα της: “Καλησπέρα. Με το που σε είδα, την άκουσα”.
Βάλε το πηγαίο χιούμορ σου σε μουσικά καλούπια για να κερδίσεις πόντους. Πες “Κάποτε ένας φίλος μου μπασίστας έσφαζε κάτι πρόβατα. Τους πετσόκοβε τα χέρια, τα πόδια, το κεφάλι. Οι πάντες απόρησαν, αλλά εγώ ήξερα περί τίνος επρόκειτο. Έκανε πρόβα τα κομμάτια…”
Θυμήσου πως η μουσικολογία είναι άρρηκτα δεμένη με την κλασική μουσική. Έτσι, όταν σε ρωτήσει για τις μουσικές σου προτιμήσεις άσε στην άκρη ιερά τέρατα του σήμερα, όπως η Πάολα ή ο Παντελίδης, και παίξε στα σίγουρα: Βέρντι, Σούμπερτ, Μπραμς, Μάλερ κτλ.
Φρόντισε μ’ ένα εύστοχο σχόλιό σου να καταδείξεις τις απύθμενες μουσικές σου γνώσεις. Αν, για παράδειγμα, σου πει “7:30 πήγε”, απάντησε έκπληκτος “7:30; Καλά κουφάθηκα τώρα. Σαν τον Μπετόβεν ένα πράμα”.
Προφανώς είναι μορφωμένη, σωστά; Θάμπωσέ την με μια μίνι λεκτική επίδειξη, για την οποία θα χρειαστεί τρίτομο λεξικό, φωνάζοντας στο άσχετο “ο Χάυντν; Αυτός ο σύνοφρυς, πεφυσιωμένος μουσικοσυνθέτης; Με τις «εγκαιροφλεγείς» καλλιτεχνικές του εξάρσεις, δε λέω, που σπανίως κηδόταν των εθνικών συμφερόντων; Άσε μας κουκλίτσα μου…”
Καθότι μουσικός, θα είναι ευαίσθητη. Άρα, γίνε μελό. Ρώτα την τι ομάδα είναι. Αφότου απαντήσει θα πει “εσύ;”. “Α Ρέζους θετικό”, ενημέρωσέ την. Αν αναρωτηθεί για ποιο λόγο της λες την ομάδα αίματός σου, βάλε φωτιά στα φιλόμουσα στήθη της: “γιατί αν δε βγούμε ραντεβού, θα κόψω τις φλέβες μου και ίσως χρειαστεί να μου κάνεις μετάγγιση…”
Φοβούμενη μην αυτοκτονήσεις, βγαίνετε ραντεβού. Πάτε, φυσικά, σε μια μουσική σκηνή. Εκεί ελευθερώνεις και πάλι το αστείρευτο χιούμορ σου: πλησιάζεις τον ντράμερ και αφού βεβαιωθείς ότι σε ακούει η κοπέλα, του λες «μπα που κακό χρόνο να ’χεις»”.
Ώρα για μια επίθεση ωμού ανδρισμού: σήκω, δώσε ένα 5ευρω- κρίση έχουμε- στους μουσικούς και ζήτα να παίξουν το “γέλα πουλί μου γέλα”. Μειδίασε μετά το πρώτο ρεφρέν και κοιτώντας την στα μάτια ρώτα “άραγε θα γελάσει απόψε;”. Μόλις ρωτήσει “ποιο;”, πες “το πουλί μου”.
Μην ξεφεύγεις από τα ερωτικά σύνορα. “Έγραψα ένα ποίημα για σένα”, ψιθύρισέ της στ’ αυτί, “Θες να τ’ ακούσεις;”. Μόλις νεύσει καταφατικά, οδήγησε τις ορμόνες της σε πρωτοφανή ύψη: “Σε φαντάζομαι στα 4 να φωνάζεις αχ και βαχ, την ώρα που θ’ ακούμε Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ”.
Προσκάλεσέ την σπίτι σου για ένα πριβέ κονσέρτο. Όταν έρθει, κάθισέ την μπροστά στο πιάνο που δανείστηκες και κάνε 1000 χρόνια μουσική σύνθεσης να λιώσουν σε μια μόνο στιγμή πάθους: πες της “λατρεύω να παίζεις πιάνο κι εγώ ανάμεσα στα πόδια να σε πιάνω”.

Το ’πιασες;

Χαχαχαχαχαχαχ καλό!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Nαι αλλα πως καταληγεις τελικα να φευγεις με την χοντρη δεν μας ειπες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Nαι αλλα πως καταληγεις τελικα να φευγεις με την χοντρη δεν μας ειπες...
Και πως ξερεις με τι φευγω ρε τυπε;Εχεις δει;Για σενα υπαρχουν αποδειξεις οτι εισαι αγαμητος απο μελη του σαιτ που σε γνωρισαν.
Απο περυσι ψαχνοσουν να πας σε μια υποαναπτυκτη χωρα μπας και γαμησεις γιατι εδω ειχες χορτασει χυλοπιτα.Βουλγαρια ρωταγες,ρουμανια,μολδαβια πηγες και εφαγες και εκει τα μουτρα σου.Ταυλανδη να πας εκει θα γαμησεις σιγουρα. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom