Νέα

βοηθημα για πιρφορους και αγαμητους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως βρισκετε τα βιβλια?

• ακολουθω πιστα τις οδηγιες και ελπιζω να βρω γκομενα.

Ψήφοι: 6 11,3%
  • τα γνωριζω ηδη αυτα,αλλα δεν εχω βγαλει γκομενα ποτε.

Ψήφοι: 13 24,5%
  • με βοηθησαν πολυ και εβγαλα γκομενα για 1η φορα στην ζωη μου.

Ψήφοι: 3 5,7%
  • δεν ασχουλουμε με γκομενες.

Ψήφοι: 23 43,4%
  • τα γραφω στα αρχιδια μου.ειμαι gay

Ψήφοι: 8 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και πως ξερεις με τι φευγω ρε τυπε;Εχεις δει;Για σενα υπαρχουν αποδειξεις οτι εισαι αγαμητος απο μελη του σαιτ που σε γνωρισαν.
Απο περυσι ψαχνοσουν να πας σε μια υποαναπτυκτη χωρα μπας και γαμησεις γιατι εδω ειχες χορτασει χυλοπιτα.Βουλγαρια ρωταγες,ρουμανια,μολδαβια πηγες και εφαγες και εκει τα μουτρα σου.Ταυλανδη να πας εκει θα γαμησεις σιγουρα. :2funny: :2funny: :2funny:
Τι να δω ρε τυπε το μισο σαιτ που σε ξερει γνωριζει οτι εισαι αγαμητος,τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.
Δεν ξερω πιρφορουλι,αλλος λεει οτι πληρωνει τα παντα μπας και γαμησει,αυτα γαμιαδες δεν τα λενε,κατι πιρφοροζητιανοι που παρακαλαν να γαμησουν :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι να δω ρε τυπε το μισο σαιτ που σε ξερει γνωριζει οτι εισαι αγαμητος,τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.
Δεν ξερω πιρφορουλι,αλλος λεει οτι πληρωνει τα παντα μπας και γαμησει,αυτα γαμιαδες δεν τα λενε,κατι πιρφοροζητιανοι που παρακαλαν να γαμησουν :2funny: :2funny:

Κοιτα τον εχεις συναντησει τον μαστερ? εγω προσωπικα οχι οποτε δεν μπορω να εχω γνωμη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στελιο σε δουλευει και σε επεξεργαζεται ολο το σαιτ,και δεν το εχεις καταλαβει μαλλον.Εμενα δεν με ξερει κανεις.
Εσενα πολλοι,και γελανε μαζι σου ακομη.Θρυλος εχεις γινει. :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοιτα τον εχεις συναντησει τον μαστερ? εγω προσωπικα οχι οποτε δεν μπορω να εχω γνωμη
Τυπε εσυ εχεις γνωρισει τον γκρανμαστερ δημητρακη,δεν χρειαζεται να γνωρισεις αλλους,εχεις ολοκληρωθει σαν ανθρωπος πλεον. :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Toν γνωριζουν αλλοι γι αυτο το βουλωνει και δεν το παιζει γαμαουα για να μην τον παρουν με τις πετρες.
Γιατι ,χρειαζεται να τον ξερεις,την ψυχολογια του πιρφορου δεν την γνωριζεις τοσα χρονια εδω μεσα,πιρφορος=ΜΑΣΤΕΡ,
,μεχρι να τον αναλαβει ο δημητρακης ειναι και να εξαγφανιστει και αυτος απο το φορουμ :S

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Υπάρχουν δύο τρόποι για να σε θέλει μια γυναίκα..οι οποίοι είναι πολύ αντίθετοι μεταξύ τους. Ο ένας τρόπος είναι να της δείχνεις ότι την θέλεις και ο άλλος είναι να την "φτύνεις" και αυτός είναι συνήθως και ο πιο αποτελεσματικός.

Στην περίπτωση που της δείχνεις ότι την θέλεις:
Της τηλεφωνείς συχνά, της στέλνεις μηνύματα για να δεις τι κάνει.
Δείχνεις ενδιαφέρον για αυτά που έχει να σου πει και την ακούς προσεχτικά.
Πρέπει να είσαι ρομαντικός, όπως βλέπουμε στις ταινίες.. στέλνεις λουλουδάκια, γράφεις ραβασάκια, κάνεις δώρα, θυμάσαι επετείους, κλπ.
Της συμπαραστέκεσαι και ενδιαφέρεσαι για ότι της συμβαίνει και την βοηθάς.
Την φροντίζεις και την περιποιείσαι όταν είστε μαζί, την χαϊδεύεις, την φιλάς και γενικότερα την αγγίζεις και την κάνεις να αισθάνεται ασφαλής μέσα στην αγκαλιά σου.
Της λες συχνά ότι την αγαπάς, ότι την θέλεις κλπ.
Φροντίζεις να περνάς ώρες μαζί της και να την κάνεις να περνά καλά.
Να είστε περιποιημένοι και μοσχομυριστοί, ένα άρωμα μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ακούγονται πολύ περίεργα όλα αυτά, αλλά ακόμα υπάρχουν γυναίκες που περιμένουν αυτοί την συμπεριφορά από τους άλλους. Έναν ιππότη να μας σώσει..

Στην περίπτωση που επιλέγεις τον τρόπο το "φτύσιμο":
Ρίχνεις τα δίχτυα σου και περιμένεις το ψάρι να τσιμπήσει, δηλαδή δείχνεις αρκετό ενδιαφέρον, κάνεις παιχνίδια με τα μάτια, τηλέφωνα, μηνύματα και μετά απομακρύνεσαι.
Όταν σου στείλει το επόμενο μήνυμα να ρωτήσει που είσαι εσύ, ή σε παίρνει τηλέφωνο μην απαντήσεις την ίδια στιγμή αλλά κάποιες ώρες αργότερα ή και την επόμενη μέρα.
Αν συχνάζετε στα ίδια μέρη, προσπάθησε διακριτικά να την αποφεύγεις, δηλαδή μην της μιλήσεις κατευθείαν αλλά μετά από κάποια ώρα να χαιρετήσεις είτε από μακρυά είτε από κοντά, σε πολύ χαλαρό ύφος.
Αν όντως την θες και προσπαθείς να την καψουρέψεις, ε μην εμφανιστείς μπροστά της με άλλη γκόμενα, θα την ξενερώσει πολύ.. είπαμε... έχει ένα μαζοχισμό αλλά όχι κι έτσι.
Όταν είστε μαζί μην είσαι όλο αγκαλιές, φιλιά, μωρό μου, αγάπη μου και την πνίγεις, να παίρνεις πρωτοβουλίες στο θέμα του σεξ.
Αν σας ζητήσει αυτή να βγείτε έξω μαζί, πείτε ως δικαιολογία ότι θα έχετε ήδη κανονίσει να βγείτε με τους φίλου σας. Της λέτε, κανονίζουμε μια άλλη φορά μωρέ, σαν να μην τρέχει τίποτα.
Αν βρεθείτε σε κοινή παρέα, με αγόρια και κορίτσια, δείξτε ενδιαφέρον σε μια άλλη κοπέλα από την παρέα, ώστε η δικής σας να αρχίσει να αναρωτιέται αν συμβαίνει κάτι μεταξύ σας. Αργότερα, πηγαίνετε να της μιλήσετε και είστε γλυκός.
Η τακτική μια κρύο-μια ζέστη, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το πρόσωπο που σας αρέσει να σας θέλει σαν τρελή!

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
10 σημάδια ότι σε θέλει με τρέλα

1. Απαντά στα μηνύματά σου σε χρόνο ντε τε: δεν προλαβαίνεις να του στείλεις sms ρωτώντας: ''αγαπούλα μου που είσαι'', και παίρνεις απάντηση στα δύο δευτερόλεπτα με πλήρη στοιχεία της ακριβούς διεύθυνσης όπου βρίσκεται, με ποιους κάνει παρέα, τι ποτό πίνει, πότε θα επιστρέψει, κλείνοντας φυσικά με το πόσο του έχεις λείψει. Εσύ αναρωτιέσαι πότε πρόλαβε και έγραψε όλο αυτό το κατεβατό και βλέποντας το δέντρο, χάνεις το δάσος. Αν αυτό δεν είναι τρέλα με την πάρτη σου, ποιό είναι; Ο άνθρωπος βγάζει φωτιές στα δάχτυλα για να σου απαντήσει σε μηδέν χρόνο και κάτι μου λέει ότι περιμένει πάνω από το κινητό για να του στείλεις ένα μήνυμα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα τηλεφωνήματα. Τιπ: η καλή επικοινωνία είναι βασικό χαρακτηριστικό μιας υγιούς σχέσης.
2. Κάνει τα πράγματα με το δικό σου τρόπο: πολλές φορές μπορεί να μην συμφωνεί με τις μεθόδους και τις αγγαρείες που του φορτώνεις αλλά γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να κάνει τα πράγματα με το δικό σου τρόπο. Για παράδειγμα, του είχες τονίσει πόσο σημαντικό είναι για εσένα να επιστρέφεις σπίτι και να βρίσκεις το κρεβάτι στρωμένο κι από τον καιρό που του έκανες την παρατήρηση, το κρεβάτι σας σε περιμένει πάντα λες και είναι έτοιμο για φωτογράφιση στο "Ιδανικό Σπίτι". Τιπ: οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι το κλειδί για να προχωρήσει η σχέση στο επόμενο επίπεδο.
3. Σου φέρεται σαν κυρία: οι άντρες σήμερα και ειδικά τα αγόρια νεαρής ηλικίας, δεν έχουν μάθει να φέρονται με τον τρόπο που αρμόζει σε μια κυρία σαν εσένα. Ευτυχώς, ο αγαπημένος σου ρώτησε, έμαθε και ξέρει πώς να σου φερθεί. Προχωρά πάντα πίσω σου ή στο πλευρό σου, ανοίγει την πόρτα (του σπιτιού ή του αυτοκινήτου) για να περάσεις πρώτη και δεν σε αφήνει ποτέ να κουβαλήσεις τίποτα περισσότερο από την τσάντα σου. Τιπ: αν εκείνος σου φέρεται σαν κυρία, εξυπακούεται ότι κι εσύ πρέπει να τον περιποιείσαι σαν άντρα.
4. Λατρεύει την φυσική σου ομορφιά: μπορεί να τρίζουν τα πατώματα κάθε φορά που ντύνεσαι, βάφεσαι και βγαίνεις μαζί του, αλλά εκείνος σε προτιμά με τις πυτζάμες και το γεμάτο φακίδες πρόσωπό σου, χωρίς μέικαπ και ψεύτικες βλεφαρίδες. Τιπ: το ότι δεν θέλει να σε αλλάξει, αλλά ίσα ίσα σε θέλει φυσική και όμορφη, είναι υπέρ σου. Φρόντισε κι εσύ να τον θέλεις γι' αυτό που είναι και όχι γι' αυτό που θα ήθελες να είναι.
5. Θέλει να φεύγεις από το κρεβάτι με τους περισσότερους δυνατούς οργασμούς: πολλοί άντρες αδιαφορούν για την ικανοποίηση της συντρόφου τους στο κρεβάτι ή ενδιαφέρονται απλά για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους. Ο αγαπημένος σου δεν λέει να τελειώσει, πριν εξασφαλίσει τη δική σου απόλαυση. Τουτέστιν και μετά από δύο μέρες, μήνες, χρόνια σχέσης, εσύ συνεχίζεις να βλέπεις πυροτεχνήματα. Τιπ: η καλή σεξουαλική ζωή είναι ένας από τους πιο δυνατούς κρίκους που ενώνουν ένα ζευγάρι! Όσο καλύτερο το σεξ, τόσο πιο δυνατός ο κρίκος.
6.Όταν μιλάει για εσένα, φουσκώνει από υπερηφάνεια: αν φουσκώνει σαν παγόνι, κάθε φορά που μιλάει για τα επαγγελματικά σου κατορθώματα στους φίλους του, αν σε θαυμάζει για τις σπουδές και τα πτυχία σου, αν δεν έχει πρόβλημα που βγάζεις περισσότερα χρήματα από εκείνον, όχι απλά είναι τρελός για εσένα αλλά πλησιάζει στα όρια της παραφροσύνης. Τιπ: ζητήματα ανωτερότητας και δύναμης ανάμεσα στο ζευγάρι, μπορούν να κλονίσουν μια σχέση.
7. Σε κακομαθαίνει: μόλις ξυπνήσει και με την τσίμπλα στο μάτι σου ετοιμάζει πρωινό με καφέ και κρουασάν (ή έστω πηγαίνει μέχρι το κοντινότερο μπιστρό να τα αγοράσει). Αν σου έρθει λιγούρα για γλυκό, τρέχει να το βρει στην άλλη άκρη της πόλης (και χωρίς να είσαι έγκυος μάλιστα), ενώ σου αγόρασε κι εκείνη την τσάντα που ονειρευόσουν να κρατήσεις από μικρή. Αυτό δεν είναι τρέλα και αγάπη για εσένα αλλά και κάτι παραπάνω.
8. Στηρίζει και πιστεύει στα όνειρά σου: μπορεί να ονειρεύεσαι να γίνεις η επόμενη Όπρα Γουίνφρεϊ, το πιο διάσημο μοντέλο του κόσμου ή η πιο ξακουστή τραγουδίστρια. Εκείνος δεν γελά ποτέ με τα όνειρα που κάνεις αλλά βρίσκεται στο πλευρό σου και στηρίζει τις αποφάσεις σου. Ταυτόχρονα, έχει έτοιμα τα χαρτομάντηλα σε περίπτωση αποτυχίας και δεν καυχιέται ότι στα 'λεγε και δεν τον άκουγες. Τιπ: στήριξε κι εσύ με πάθος το πιο τρελό του όνειρο, ακόμα κι αν είναι να γίνει εκατομμυριούχος παίκτης του Πόκερ.
9. Μπορεί να κάνει τον Καραγκιόζη για τα μάτια σου και μόνο: εσένα σου αρέσει το πιλάτες και ο χορός οριεντάλ, κι εκείνος έρχεται μαζί για να σου κάνει παρέα. Εσύ βάζεις τα κλάματα μετά από μια δύσκολη ημέρα κι εκείνος χορεύει λάτιν (με περίσσια χάρη) μπροστά σου για να σε διασκεδάσει. Γενικά, μπορεί να κάνει τα πάντα για να σε βλέπει χαρούμενη ακόμα κι όταν δεν παραδέχεται ότι τα κάνει για εσένα. Τιπ: όταν έχεις μια δύσκολη ημέρα, μην ξεσπάς πάνω του κι εκείνος θα βρει τον τρόπο να σου φτιάξει τη διάθεση.
10. Ακούει τις συμβουλές σου και τις τηρεί με ευβλάβεια: ποτέ δεν θα σου πει ότι έχεις δίκιο σε ότι λες, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζονται λόγια. Το ότι τηρεί και κάνει πράξη τα λεγόμενά σου στη ζωή του, είναι αρκετό για να καταλάβεις πόσο εκτιμά την άποψή σου και τι βάρος της δίνει. Τιπ: άνοιξε τα αυτιά σου και άκου κι εσύ όσα σου προτείνει.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF
OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Πώς να ρίξεις μια γυναίκα;

Ουδέν απλούστερον τούτου. Φτάνει η γυναίκα να σε γουστάρει, ή τουλάχιστον να της έχεις κεντρίσει λίγο την περιέργεια. Αν δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό, μην προσπαθήσεις καν. Γιατί, ρώτησες;
Γιατί όταν πάει ο κυνηγός στο δάσος να πιάσει τον λαγό, ο λαγός όλο του ξεφεύγει; Γιατί ο λαγός δεν θέλει να πιαστεί. Αλλιώς θα καθότανε απ’ την αρχή να συζητήσει με τον κυνηγό πόσα κρεμμύδια θα βάλει στο στιφάδο, αντί να τον τρέχει σε λόγγους, βουνά, ραχούλες. Δηλαδή: ότι μας βάζει στην διαδικασία να το κυνηγήσουμε, δεν θέλει να το πιάσουμε. Άρα, άσ’ την αυτή που σε φτύνει και πήγαινε σε μια άλλη, πιο καταδεκτική.
Η γυναίκα, αν της αρέσεις, θέλει και να της τα ρίξεις και να την πιάσεις, είναι στο γονίδιό της κι οφείλεται στα μακρινά χρόνια που η πριγκίπισσα καθόταν στον πύργο και της είχαν σπάσει τα νεύρα στο κέντημα κι ήξερε, ότι μόνο αν έρθει ο ιππότης κάτω απ’ το παράθυρό της, να την βάλει στα αίματα, θα γλιτώσει απ’ το κέντημα και όσα αυτό συνεπάγεται.
Άρα, οφείλεις να τα ρίχνεις στις γυναίκες. Παντού!  Όχι μόνο στα μπαρ, είναι παλιομοδίτικο πλέον κι άσε που η κατάσταση εκεί είναι κουκιά μετρημένα, γιατί παίζουν δυο κατηγορίες γυναικών. Αυτές που έχουν βγει για να ψαχτούν κι αυτές που έχουν βγει να πιουν ένα ποτό να χαλαρώσουν. Η πρώτη κατηγορία είναι υποψιασμένη, άρα έτοιμη στο πιάτο και δεν θα χρειαστεί να κάνεις πολλά, η δεύτερη είναι πιο δύσκολη. Θες τα δύσκολα, ε; My kind of guy!
Το μυστικό είναι να την πιάσεις στον ύπνο, να μην το περιμένει. Η όλη προσέγγισή σου να βασίζεται στο «δεν στην πέφτω, μιλάμε». Γιατί, άμα γυαλίσει η λιγουριά στο μάτι, πάει, το χάσαμε το κορμί, πατριώτη.
Αν την καρφώνεις από μακριά σαν χάνος και την βλέπεις να γυρνάει ενοχλημένη απ’ την άλλη, δεν σημαίνει, επαναλαμβάνω, δεν σημαίνει: «το γκομενάκι γουστάρει, το ‘χω, το ‘χω κι ορμάω». Όχι. Σημαίνει: «Τι κοιτάει τώρα έτσι αυτός; Δεν βλέπει που δεν γουστάρω; Ωχ, έρχεται εδώ, είναι κι ηλίθιος από πάνω, τώρα να τα ακούσει να ‘ρθει στα ίσια του».
Μην το παίρνετε προσωπικά, καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να σας ανταποδώσει το ενδιαφέρον. Για αυτό πριν πέσετε στην πισίνα, κοιτάξτε αν έχει νερό μέσα, αλλιώς δεν φταίει κανείς που θα φάτε τα μούτρα σας.
Αν λοιπόν, μόλις κοιταχτείτε, δεν πάρει το βλέμμα, αλλά σε τσεκάρει για λίγο, έχεις το ελεύθερο να πας και θα πας!  Άμα καταφέρεις και μιλήσετε και γελάσετε (το χιούμορ είναι το Α για να ρίξεις μια γυναίκα και το Ω για να την κρατήσεις, OK, και μερικά άλλα που δεν είναι της παρούσης) για κανά τέταρτο είσαι καλά, άρχοντας και ζητάς τηλέφωνο («και facebook έχουμε, πάρε πάρε κυρία») ή βεβαιώνεσαι ότι θα την ξαναδείς σύντομα, αν θες να το πας λάου λάου.
Αφού γίνει το πλησίασμα, έχεις πάρει ζωούλα και πας στην επόμενη πίστα. Μην ακούς όσους σου λένε «παίξ’ το ψυχρός κι αδιάφορος και φτύσ’ την για να κολλήσει». Όχι, βρε χαζό, αυτό θα το κάνεις μετά, αφού την ρίξεις.  Πρώτα θα την ηρεμήσεις, ότι δεν είσαι σαν τους άλλους, ότι την θες τρελά, ότι είσαι ότι καλύτερο της έχει συμβεί και μόλις τα πιστέψει, την φτύνεις και τότε αρχίζει αυτή να τρέχει, γιατί σε πίστεψε και τώρα θέλει όσα της έταξες.
Εδώ ερχόμαστε στα μεγάλα θέματα των γυναικών τα οποία είναι κατά σειρά εμφανίσεως: τα λόγια, οι φιλοφρονήσεις, οι επιθυμίες και τα στερεότυπα.
Οι γυναίκες θέλουν λόγια, πολλά λόγια. Το «parole parole parole» της Μίνα και το «πίτσι πίτσι πίτσι, θα το ρίξω το κορίτσι», δεν γράφτηκαν τυχαία.  Κι όταν λέω λόγια εννοώ (κυρίως) ψέματα. Πχ. το κορίτσι είναι διανοούμενο, το βλέπεις, το ακούς, το αισθάνεσαι, εκεί που μιλάτε πετάς ένα «το βιβλίο που διαβάζω αυτή την εποχή…» και προσθέτεις τον τίτλο ενός βιβλίου που κάπου έχει πάρει το μάτι σου, φτάνει να μην είναι «Η Πολυάννα μαμά» ή «Χίτλερ – Ο Αγών μου». Η φράση κλειδί είναι «αυτή την εποχή», εκεί είναι που θα τσιμπήσει ότι είσαι διαβαστερός κι επιτέλους βρήκε έναν άντρα, που να μπορεί να συζητήσει μαζί του γιατί ο Όργουελ δεν πήρε ποτέ το Νόμπελ Λογοτεχνίας.  Μην κολλάς στο ότι το τελευταίο βιβλίο που διάβασες ήταν τα Κλασσικά του Σούπερ Σεραφίνο στην πέμπτη Δημοτικού, δεν το ξέρει κι όταν το μάθει, θα είναι πλέον αργά.
Οι γυναίκες θέλουν φιλοφρονήσεις και δεν εννοώ (μόνο) τα κομπλιμέντα για την ομορφιά τους. Οι γυναίκες της εποχής μας, έχουν μια βασική αδυναμία.  Θέλουν οι άντρες να τις θεωρούν έξυπνες, ότι είναι όμορφες το ξέρουν κι έχουν τις φίλες τους να τους το λένε, η εξυπνάδα είναι το θέμα τους, για αυτό μην το παίζεις πιο έξυπνος απ’ αυτήν, δεν κάνεις διαγωνισμό IQ, γκόμενα πας να βγάλεις, πες εκεί πέρα: «Πωωωω, έχεις απίθανο μυαλό, πώς να το συναγωνιστώ; Είσαι τόσο έξυπνη» και θα με θυμηθείς.
Οι γυναίκες έχουν επιθυμίες και πρέπει να βρεις τον δρόμο για αυτές.  Μερικοί το έχουν έμφυτο, ρίχνουν μια ματιά στην άλλη και ξέρουν πώς να την χειριστούν, τι θέλει και πώς να της το προσφέρουν. Είναι οι απουσιολόγοι της τάξης και οι σημαιοφόροι στην παρέλαση. Όλοι οι άλλοι, στα πίσω θρανία, αφήστε την να σας δείξει τον δρόμο, ακούστε την και βρείτε την λεπτή ισορροπία ανάμεσα στο να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες της χωρίς όμως να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια, δηλαδή τον εαυτό σας. Είναι μια παράδοξη ισορροπία, γιατί βασικά πρέπει να γέρνει προς εσένα. (μην ξεχνάς τον σκοπό σου, που είναι: πώς να την ρίξεις).
Πχ. «Όταν παντρευτώ, θα ήθελα να έχω ένα σκύλο να παίζει με τα τρία παιδιά μου στον κήπο του σπιτιού.  Εσύ;  Σ’ αρέσουν τα σκυλιά/παιδιά/ ο γάμος;»  Πιστέψτε με, ακόμα κι αν σιχαίνεται τον γάμο, τα παιδιά, τα σκυλιά, τον κήπο κι εσένα τον ίδιο, δεν μπορεί να μην χαρεί.  Γιατί ονειρεύεται/επιθυμεί έναν άντρα που θα θέλει να μείνει μαζί της κι όχι να χαζοπιαστεί και να φύγει.  Οποιαδήποτε αναφορά σε κοινό μέλλον, δείχνει άντρα έτοιμο για όλα κι αυτό, όπως και να το κάνεις, είναι γοητευτικό.
Οι γυναίκες έχουν στερεότυπα.  Αν τις ρωτήσεις πως θέλουν τον άντρα, θα σου πουν διάφορα για την εξωτερική εμφάνιση (αν και το «ψηλός» είναι στανταράκι), αλλά όλες, μα όλες, θα σου πουν «με χιούμορ». Κι όταν λέμε χιούμορ, δεν εννοούμε τις καφρίλες που λέτε με τους φίλους σας.
Επίσης η γυναίκα θέλει το στερεότυπο του άντρα που θα της χαρίσει στον δρόμο λουλούδια, θα την τρελάνει στα τηλέφωνα, θα θέλει σχέση, θα την σκέφτεται συνέχεια κι άλλα τέτοια εξωγήινα. Θέλει όλα αυτά που βλέπει στις ρομαντικές κομεντί και για να την ρίξεις τα θέλει από σένα.
Πχ. Παίρνεις τηλέφωνο και λες: «Πήρα να σου πω ότι έχω πολύ δουλειά, δεν θα μπορέσω να σε δω απόψε αλλά σε σκέφτομαι συνέχεια. Τι έχω πάθει μαζί σου;»
Εσύ τίποτα ακόμα, για αυτό και λες τέτοιες αηδίες, αυτή θα πάθει.  Γιατί μ’ αυτή την ατάκα έδειξες ότι δεν θα βγεις με άλλη, αλλά είσαι ένας υπεύθυνος, εργατικός νέος, που δεν μπορείς να την δεις λόγω φόρτου εργασίας (στην πραγματικότητα, δεν έχεις σιγουρευτεί ακόμα αν σ’ αρέσει, έχει ποδόσφαιρο ή έχεις ραντεβού με άλλη που σου έκατσε εκεί που δεν το περίμενες). Το «τι έχω πάθει μαζί σου;» είναι που της κάνει την ζημιά, γιατί σου λέει «Ποια είμαι; Ντροπή μου, που το καψούρεψα το ξένο αγόρι κι ενώ λιώνει για πάρτη μου, εγώ το παίζω υπεράνω και του πετάω μόνο λίγα ψίχουλα αγάπης!  Αυτός αξίζει όλο το καρβέλι». Κι αρχίζει και ζυμώνει. Για να σε ταΐσει.
Άλλη ατάκα: «Δεν φοβάμαι τις σχέσεις. Ξέρω τα πράγματα είναι δύσκολα στην εποχή μας, πολλές άμυνες, πολλοί φόβοι, παλιές πληγές, αλλά εγώ δεν φοβάμαι, είμαι έτοιμος για σχέση και το θέλω πάρα πολύ». (και της πιάνεις το χέρι, χαϊδεύοντας αργά ένα ένα τα δαχτυλάκια, γιατί είσαι ευαίσθητος, πολύ ευαίσθητος και τι θέλεις πια σ’ αυτή την ζωή;  Μια γυναίκα να αγαπήσεις, άντε να πάρει κι ο Ολυμπιακός το κύπελλο)
Εκεί, η άλλη, σε έχει αφήσει όπως είσαι κι έχει τρέξει στον Πειραιά, έχει πάει Τήνο κι απ’ το λιμάνι στην Χάρη της με τα γόνατα, να εκπληρώσει το τάμα που ‘κανε, να βρεθεί μια μέρα στην ζωή της άντρας που δεν φοβάται την δέσμευση.  Άλλο που εσύ, μετά από δυο τρία κρεβάτια, μόλις την δεις να δένεται, την κάνεις με ελαφρά.  Για το πόσο κάφροι είστε θα μιλήσουμε άλλη φορά, θέμα μας σήμερα είναι να σας κάνουμε αρκετά κάφρους ώστε να ρίξετε το κορίτσι.
Extra tips:
-Τηλέφωνα, μηνύματα! Απαραιτήτως δύο με τρία ημερησίως, προ και μετά φαγητού, σαν αντιβίωση!
-Άνοιξε πόρτα! Παντού! Μπαρ, εστιατόριο, αυτοκίνητο, σπίτι, εσύ μπροστά και θα ανοίγεις την πόρτα. (μια κι αφού την ρίξεις, θα της την κλείσεις στα μούτρα, άνοιξέ την τώρα να φανείς και κύριος).
-Αν καπνίζει της ανάβεις όλα τα τσιγάρα. Κι είσαι πολύ ευγενικός, πολύ περιποιητικός, πολύ ομιλητικός, πολύ χαμογελαστός, πολύ υπομονετικός, κλπ., κλπ.
-Απομνημονεύεις λεπτομέρειες, αν πίνει το ποτό με πολύ πάγο ή σε κοντό ποτήρι και ζητάς αυτή την λεπτομέρεια απ’ τον σερβιτόρο πριν την ζητήσει αυτή, αν της αρέσει να κάθεται πίσω ή στο κέντρο στο σινεμά, αν θέλει ποπ κορν ή νάτσος κλπ κλπ.
-Αν οδηγάς αυτοκίνητο αλλάζεις τις ταχύτητες χωρίς να αφήσεις το χεράκι της, γιατί δεν θες να την αποχωριστείς ούτε λεπτό. Αν οδηγείς μηχανή της χαϊδεύεις το πόδι όλη την ώρα κι όχι μόνο στο φανάρι, στο ένα χέρι το τιμόνι, στο άλλο χέρι η γάμπα, δείχνει και μια επιδεξιότητα που σε κάνει πολύ wild but tender.
-Ζητάς να μάθεις τα πάντα για αυτήν και να γνωρίσεις τους φίλους της. (αν πεις και τους γονείς, είσαι πολύ αδίστακτος και σε παραδέχομαι).
-Την βγάζεις έξω συνέχεια, όπου θέλει.
-Και είσαι κιμπάρης. Το χρήμα δεν το λογαριάζεις τα δυο της μάτια όταν κοιτάζεις.
-Δίνεις σημασία σε τραγούδια και στίχους. Ακούς το «όλα σε σένα τα βρήκα» και γέρνεις χαριτωμένα το κεφάλι (τι εννοείς δεξιά ή αριστερά, όλα πρέπει να στα πω πια;) και χαμογελάς λίγο ντροπαλά, γιατί είσαι ευαίσθητος, πολύ ευαίσθητος, μην το ξεχνάμε αυτό.
-Την κοιτάς συνέχεια στα μάτια, της κρατάς το χέρι, είσαι τρυφερός και νοιάζεσαι, δεν θες μόνο να κοιμηθείς μαζί της, αυτό δεν σ’ ενδιαφέρει, αυτή όποτε νιώσει έτοιμη (συμβουλή bonus: όταν το πεις αυτό έχετε ξαπλώσει μαζί στο πεντάλεπτο), χαίρεσαι που ήρθε στην ζωή σου, γιατί δεν περίμενες ποτέ να συναντήσεις κάποια σαν αυτή και να σε θέλει κιόλας και θα την κάνεις πολύ ευτυχισμένη, μπλα, μπλα, μπλα…
Μην ξεχνάμε το τραγουδάκι: “Parole, parole, parole, parole parole soltanto parole, parole tra noi” . Δικό σας…

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Image4a.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν ασχουλουμαι με γκομενες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Toν γνωριζουν αλλοι γι αυτο το βουλωνει και δεν το παιζει γαμαουα για να μην τον παρουν με τις πετρες.
Γιατι ,χρειαζεται να τον ξερεις,την ψυχολογια του πιρφορου δεν την γνωριζεις τοσα χρονια εδω μεσα,πιρφορος=ΜΑΣΤΕΡ,
,μεχρι να τον αναλαβει ο δημητρακης ειναι και να εξαγφανιστει και αυτος απο το φορουμ :S
Μην κλαις αλλο ρε μαλακα θα γαμησεις και εσυ.Να σου βρηκα λυση,θα φορας αυτο,
1-21b1.jpg

θα νομιζουν τα μωρα οτι εισαι ο σπαιντερμαν και θα σου καθονται.Προς θεου μονο μην την βγαζεις την μασκα γιατι θα τρεχουν μετα και αντε να τις πιασεις.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Άνδρας και Σεξουαλικό Πρόβλημα
Στον άνδρα το σεξουαλικό πρόβλημα γίνεται αισθητό και βιώνεται κυρίως σωματικά, ενώ παράλληλα έχει άμεση σχέση με τις λειτουργίες των γεννητικών οργάνων, του πέους και των όρχεων. Τα προβλήματα αυτά συχνά δημιουργούν άγχος και φόβο αποτυχίας για το ρόλο του, αίσθημα μειονεξίας και μειωμένου ανδρισμού απέναντι στη γυναίκα η οποία προσδοκά και αναζητάει μαζί του τη σεξουαλική ικανοποίηση.

Το πέος είναι το κυρίαρχο όργανο της ανδρικής σεξουαλικότητας και αντανακλά την ψυχική και σωματική υγεία του άνδρα. Μέσα από το μηχανισμό της ποιοτικής στύσης ο άνδρας προβάλλει την υπόστασή του. Είναι γεγονός ότι ο άνδρας δίνει μεγάλη έμφαση στην εύρυθμη σεξουαλική του λειτουργία. Πιστεύει ότι η σεξουαλική ζωή που βιώνει με τη σύντροφο έχει μεγάλη σημασία στη σχέση τους. Για το λόγο αυτό όταν εμφανίζεται ένα πρόβλημα με τη στύση, ο άνδρας ενοχλείται και θορυβείται μήπως απειληθεί η σχέση του με τη σύντροφό του. Παράλληλα, φορτίζεται και ο ίδιος με ψυχική ένταση και ενδέχεται να υπάρξει κίνδυνος απορύθμισης της ζωής του. Πράγματι υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης κατάθλιψης, φοβιών, αντικοινωνικής συμπεριφοράς και άλλων ψυχολογικών προβλημάτων.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, η στυτική λειτουργία αποτελεί τη βασική προϋπόθεση της σεξουαλικής πράξης, μέσα από την εισχώρηση όπου ο άνδρας «εφορμά» στη γυναίκα. Η σημασία και επιθυμία για ποιοτική στύση (στύση με σκληρότητα και διάρκεια) μπορεί να προκαλέσουν αρκετό άγχος στον άνδρα, που δεν μπορεί να «κρύψει» την οποιαδήποτε στυτική διαταραχή. Ως συνέπεια, επικρατεί η αίσθηση ότι «εκτίθεται» απέναντι στη γυναίκα που τον βλέπει, δημιουργώντας του άγχος αυτοπαρατήρησης του πέους και της στύσης του.

Εκτός από τη στυτική λειτουργία, η εκσπερμάτιση είναι μια επίσης σημαντική λειτουργία της σεξουαλικής συμπεριφοράς του άνδρα που συνδέεται άμεσα με την ψυχική και σωματική του υγεία. Με την εκβολή-εκτίναξη του σπέρματος από το στόμιο της ουρήθρας, επιτυγχάνεται η ολοκλήρωση της ηδονής και της κορύφωσης. Σημαντικό άγχος και φόβος κυριαρχούν τον άνδρα όταν εμφανίσει διαταραχές της εκσπερμάτισης οι οποίες προκαλούν δυσφορία, ένταση και θυμό στη γυναίκα.

Ο άνδρας, μέσα από το μηχανισμό της εκσπερμάτισης, προσφέρει στη γυναίκα ψυχική ικανοποίηση και σωματική ολοκλήρωση, ιδιαίτερα όταν η σεξουαλική επαφή ολοκληρώνεται με την ενδοκολπική εκσπερμάτιση. Η εκσπερμάτιση, αναγνωρίζει τη θηλυκή προσδοκία στο δικαίωμα της γυναικείας σεξουαλικότητας, να εκφράζεται με τη θηλυκότητα και την αίσθηση του πόθου που βιώνει η γυναίκα για το σώμα της από τον άνδρα-αρσενικό. Η λαγνεία της, εξαργυρώνεται με την πλούσια και δυναμική παρουσία της εκσπερμάτισης, προσφέροντας στην ίδια βαθιά ψυχική ανακούφιση, ότι κατάφερε να δώσει στο σύντροφο το ρόλο που του πρέπει, εκφορτίζοντας την πηγαία ηδονή του και τη ζωώδη βιολογική του ωρίμανση.

Ποιοι στρεσογόνοι παράγοντες απειλούν τη σεξουαλική ζωή του άνδρα;

Όλες οι σύγχρονες μελέτες, τείνουν να ενοχοποιούν διάφορους παράγοντες ζωής που εκλύουν στρες στη καθημερινή επιβίωση του άνδρα, ώστε η σεξουαλική του ζωή να δέχεται αρνητικές επιρροές, διαφοροποιώντας τη σεξουαλικότητά του. Οι παράγοντες αυτοί φαίνεται να συσχετίζονται με εσωτερικές ψυχικές συγκρούσεις, που καθορίζουν το βαθμό απαίτησης και στόχευσης της επιτυχίας του, αλλά και από συμπεριφορές του περιβάλλοντός του, κυρίως της κοινωνικοεπαγγελματικής του σφαίρας. Ο άνδρας δείχνει να είναι περισσότερο ευάλωτος από τη γυναίκα σε παράγοντες στρες που τον καθιστούν ασταθή και επιρρεπή στη σεξουαλική πτώση. Οι παράγοντες αυτοί έρχονται να ενισχυθούν και από τα κοινωνικά πρότυπα και μοντέλα που φέρνουν τη σχέση του με τη γυναίκα περισσότερο ανταγωνιστική και συγκρουσιακή, διαμορφώνοντας την αυξημένη προσδοκία να αποδείξει την ανδρική του υπόσταση, μπροστά σε μια γυναίκα που τον επιλέγει, τον εγκρίνει ή τον απορρίπτει.

Το επαγγελματικό άγχος θεωρείται κυρίαρχη αιτία εμφάνισης σεξουαλικού προβλήματος και πως;

Η κοινωνική καταξίωση του άνδρα σήμερα, έρχεται μέσα από την αυξημένη ανασφάλεια της επαγγελματικής του πορείας, ενώ από τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής του, η αγωνία του και η συνεχής συμπίεση που δέχεται από το περιβάλλον του, τον οδηγούν σε μια συνεχή μάχη επαγγελματικής καταξίωσης και κοινωνικής επιτυχίας. Το επαγγελματικό άγχος φαίνεται να κατέχει την πρώτη αιτία εμφάνισης σεξουαλικού προβλήματος του άνδρα ηλικίας 35-50 ετών. Τελευταίες όμως μελέτες, δείχνουν ότι συσσωρευμένο άγχος επαγγελματικής πορείας έχουν και άνδρες άνω των 50 ετών, δεδομένου ότι ο χρόνος συνταξιοδότησης θα ξεπεράσει τα 65 χρόνια ζωής τους, κάτι που τους αναγκάζει να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα επαγγελματικής ενεργοποίησης. Απέναντι στο επαγγελματικό άγχος, σεξουαλική διαταραχή φαίνεται να προκαλεί και το άγχος ανεργίας που πλήττει όχι τόσο τους νέους αλλά τους άνδρες άνω των 45 ετών. Το επαγγελματικό άγχος συσχετίζεται με το αυξημένο στρες το οποίο ενοχοποιείται όλο και περισσότερο για την εμφάνιση γενικευμένης αγχώδους διαταραχής , ψυχοσωματικών διαταραχών, καταθλιπτικής διαταραχής που όλα αυτά συμπλέκονται σημαντικά με την σεξουαλική ζωή του άνδρα προκαλώντας του σεξουαλικό πρόβλημα

Υπάρχει συσχέτιση οικονομικής συμπίεσης και σεξουαλικής ζωής στον άνδρα;

Το χρήμα, καθοριστικό πρόσωπο της οικονομίας, αποτελεί βασικό συντελεστή της σεξουαλικής ανδροπρέπειας και φαίνεται να συντελεί θετικά στην αυξημένη σεξουαλική επιθυμία του άνδρα, που η ευμάρεια και ο πλούτος, διαμορφώνουν τη ζωή του. Κοινωνιολογικές προσεγγίσεις τείνουν στην εκτίμηση της άμεσης συσχέτισης οικονομικής πορείας και σεξουαλικής ζωής, σκιαγραφώντας τη συναισθηματική και ψυχική καταπόνηση στον άνδρα που οικονομικά δυσπραγεί, πνίγοντας μέσα στη φτώχια τη σεξουαλική του εικόνα. Δεν φαίνεται όμως να αποτελεί μοιραία παράμετρο η οικονομική αναφορά ενός άνδρα που αισθάνεται πως το χρήμα τον κάνει "δύο φορές άνδρα", εφόσον η οικονομική του κατάσταση χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και ικανοποιητική βιωσιμότητα.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Στυτική δυσλειτουργία
Τι είναι η στυτική δυσλειτουργία;

Η επίμονη ή επανειλημμένη αδυναμία του άντρα να πετύχει ή να διατηρήσει επαρκή στύση του πέους, μέχρι να ολοκληρωθεί η σεξουαλική επαφή.

Που οφείλεται η στυτική δυσλειτουργία;

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να οφείλεται σε ψυχολογικά, οργανικά ή μεικτά αίτια (συνυπάρχουν ψυχολογικοί και οργανικοί παράγοντες).

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Αγγειακά
Νευρογενή
Ορμονικά
Ανατομικά
Οφειλόμενα σε ουσίες
ΑΓΓΕΙΑΚΑ ΑΙΤΙΑ:

Διαβήτης
Υπέρταση
Υπερλιπιδαιμία (αυξημένη χοληστερίνη ή/και τριγλυκερίδια)
Καρδιαγγειακή νόσος
ΝΕΥΡΟΓΕΝΗ ΑΙΤΙΑ:

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Παθήσεις νωτιαίου μυελού
Εγκεφαλικό επεισόδιο
Νόσος PARKINSON
Νεοπλασίες του κεντρικού νευρικού συστήματος
Ουραιμία (χρόνια νεφρική ανεπάρκεια)
Χειρουργική της πυέλου (π.χ. ριζική προστατεκτομή)
ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΑΙΤΙΑ:

Υπογοναδισμός (χαμηλή τεστοστερόνη)
Παθήσεις θυρεοειδούς
Υπερπρολακτιναιμία
ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΑΙΤΙΑ:

Φίμωση
Μικροφαλία
Νόσος του PEYRONIE (κάμψη του πέους)
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ:

Αντιϋπερτασικά
Καρδιοτονωτικά
Διουρητικά
Αντιφλεγμονώδη
Αντιεπιληπτικά
Νευροληπτικά-αντιψυχωσικά
Αντικαταθλιπτικά
Υπνωτικά
Οιστρογόνα
Αντιόξινα-ενζυματικά
Κατασταλτικά του Κ.Ν.Σ.
ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ:

Καπνός
Αλκοόλ
Κοκαϊνη
Ηρωίνη
Χασίς
Ecstacy

ΤΙ ΒΟΗΘΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΣΤΥΣΗΣ:

Διακοπή καπνίσματος
Μείωση αλκοόλ
Σωστή δίαιτα
Γυμναστική
Μείωση του stress
ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:

Α) ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

Σιλδεναφίλη(VIAGRA®)
Τανταλαφίλη (CIALIS®)
Βαρδεναφίλη (LEVITRA®)
Απομορφίνη (UPRIMA®)
B) ΣΥΣΚΕΥΗ VACUUM (δρα μέσω κενού αέρος προκαλώντας τεχνητή στύση)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:

Α) Ενδοπεϊκές ενέσεις (CAVERJECT®, διάφορα μείγματα)
Β) Ενδοουρηθρική τοποθέτηση ουσιών που προκαλούν στύση.

ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:

Α) Τοποθέτηση ενδοπεϊκών προθέσεων, οι οποίες αποτελούν μία αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση
Β) Επεμβάσεις επαναιμάτωσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ:

ΤΑ 5 ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ

Να τον ενθαρρύνει και να αναγνωρίζει την ανάγκη του για σεξουαλική επαφή και οργασμική ικανοποίηση
Να του δείχνει ότι η αρρώστια του δεν τον "ξόφλησε" σεξουαλικά και με το κάλεσμά της να ενισχύει τη σωστή ιατρική θεραπεία της νόσου, με την παράλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση της σεξουαλικής διαταραχής.
Να αισθάνεται τη παρουσία της ως επιθυμητή και θελκτική από τον σύντροφό της, κάτι που ο ίδιος το χρειάζεται και που τον κάνει να νιώθει επιθυμητός και σεξουαλικά ακμαίος.
Να μην του κόβει τα φτερά στην ερωτική διάθεση που εκείνος εκφράζει και να μην τον κάνει να αισθάνεται ότι η σεξουαλική του επιθυμία είναι μία "νοσηρή πολυτέλεια". Μάλιστα, η ίδια να παίρνει την πρωτοβουλία να ρωτάει τον γιατρό του για την ποιότητα της ερωτικής τους ζωής από εδώ και πέρα.
Να θυμάται ότι η ερωτική ζωή του συντρόφου της την αφορά και πως το δικό του κάλεσμα στον έρωτα και στο σεξ είναι εκείνη. Το σεξ εκφράζεται μοναδικά και συντηρεί τη συντροφικότητα και την επικοινωνία, που η ψυχική επαφή καθορίζει τη ζωή τους, μέσα από την ασθένεια.
Ποια είναι τα ψυχογενή αίτια στυτικής δυσλειτουργίας;

Τα ψυχολογικά αίτια που μπορεί να επηρεάσουν τη στυτική ικανότητα ενός άνδρα, φαίνεται να είναι πολλά και πολυπαραγοντικά ως προς την γενικότερη σεξουαλική ζωή του αλλά και του τρόπου ψυχικής έκφρασης και επικοινωνίας, τόσο με τον εαυτό του, όσο και με την σύντροφό του. Αν κανείς προσπαθήσει να τα αναφέρει όλα αυτά, τότε θα πρέπει να αναφερθεί σε πολλές εικόνες βιωματικού τρόπου ζωής που δέχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον, τον ηθικό του κώδικα, το πολιτισμικό του επίπεδο, τη νοοτροπία, την κουλτούρα αλλά και την παιδεία που συνδυάζεται με την προσωπικότητά του και τα ψυχικά κριτήρια που τον ωριμάζουν, ώστε να αποκτήσει την κοινωνική του ένταξη, την επαγγελματική του πορεία και την συναισθηματική του ολοκλήρωση, στο δικαίωμα μιας προσδοκίας που η σχέση που επιλέγει, καλείται να τον ολοκληρώσει ως οντότητα και ανθρώπινη ύπαρξη.

Ενδεικτικά κανείς μπορεί να αναφέρει το άγχος ως πρωτογενή αιτία απειλής, τη συναισθηματική του μεταβλητότητα, αλλά και σε περιπτώσεις με ψυχική απορύθμιση (ψυχοπαθολογία). Σημαντικός παράγοντας των ψυχικών αιτίων που εμπλέκονται με τη σεξουαλική του ζωή, είναι η κοινωνική αναφορά και οι εγγραφές σε σχέση με τον εαυτό του και τον σεξουαλικό του ρόλο, όπως ο ίδιος υποκειμενικά τον αντιλαμβάνεται στη σχέση που αναζητά και επιλέγει διεκδικώντας την ικανοποίηση και αναγνωρίζοντας την ανδρική του υπόσταση και τη συντροφικότητά του.

Αυτή η αναζήτηση της ικανοποίησης, φαίνεται να εμπλέκεται μέσα στο μυαλό του ως επιτυχία ή αποτυχία μπροστά σε μια γυναίκα που θα πρέπει να της δείξει ότι είναι ικανός. Παράγοντες που συσχετίζονται με την αυστηρή του ανατροφή, την ανεπαρκή πληροφόρηση σε θέματα σεξουαλικής υγείας, τις διαταραγμένες οικογενειακές σχέσεις, την πρώιμη τραυματική σεξουαλική εμπειρία, την ανασφάλεια στο σεξουαλικό του ρόλο και το συνεχές άγχος στο "αν τελικά θα τα καταφέρει", "αν θα είναι καλός εραστής", "αν θα ικανοποιήσει οργασμικά την σύντροφό του", καθώς και το αγωνιώδες ερώτημα "πότε πρέπει να μπω μέσα;". Όλα αυτά, δημιουργούν μια θεατρική παράσταση δράματος, με τον άνδρα πρωταγωνιστή σε ένα κοινό που τον καλεί να αποδείξει πόσο σωστός ηθοποιός είναι. Αυτός ο άνδρας, γυμνός μπροστά σε μια γυναίκα που του δείχνει με τον τρόπο της ότι τον επέλεξε ως εραστή της, του αυξάνει υπερβολικά την προσδοκία μιας επιτυχίας, που η ενδεχόμενη αποτυχία θα τον γκρεμίσει μπροστά της. Το άγχος του σεξουαλικού ρόλου οδηγεί τον άνδρα στη συνεχή αναζήτηση της σωστής προσπάθειας που μετά από μια αποτυχία, εκείνος αναρωτιέται αν θα τα καταφέρει την επόμενη φορά και κάθε φορά, η επόμενη ξεκινάει με την αποτυχία της προηγούμενης. Η στυτική διαταραχή μπορεί να εμφανίσει κυκλικότητα ή εκλεκτικότητα αντίστοιχα με την ψυχική εικόνα που βιώνει ο άνδρας για τη συγκεκριμένη γυναίκα στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής τους, π. χ. με μία γυναίκα δυσλειτουργεί και με μια άλλη λειτουργεί . Όπως σύνηθες φαινόμενο όταν δυσλειτουργεί , είναι η προσπάθεια να ελέγξει τη στυτική του ικανότητα, δοκιμάζοντας με μια άλλη γυναίκα προκειμένου να διαπιστώσει αν φταίει η συγκεκριμένη γυναίκα που του δημιουργεί το πρόβλημα ή αυτός που εισπράττει την στυτική δυσλειτουργία ως ανικανότητα του . Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών είναι η μεγαλύτερη δραματοποίηση , η σύγχυση του "τι του συμβαίνει " εκλύοντας υπερβολικό άγχος.

Ένας άλλος παράγοντας στη σεξουαλική ζωή του άνδρα που φαίνεται να επηρεάζει σημαντικά τη σεξουαλικότητά του, είναι η αυνανιστική συνήθεια, που ως έξη, αναπτύσσει ψυχοπαθολογικού τύπου συμπεριφορές και καθηλώνει τον άνδρα "σε σεξουαλικό αυτισμό" οδηγώντας τον σε σεξουαλική δειλία και ψυχρότητα. Η συμπεριφορά αυτή που είναι απόλυτα φυσιολογική στη περίοδο της εφηβείας, δίνοντας την ικανότητα στο νεαρό άνδρα να αφυπνιστεί σεξουαλικά και να βιώσει τη συνειδητή ηδονή, στην ενήλικη περίοδο θεωρείται ότι κλέβει την παράσταση στην σεξουαλική ζωή που οφείλει να ανοίξει ο άνδρας, διεκδικώντας αυτή την ηδονή με μία άλλη σύντροφο. Ο αυνανισμός ως σεξουαλική πράξη δεν δημιουργεί οργανικού τύπου διαταραχές, στην ψυχική εικόνα όμως, η παράτασή του και η συστηματική του παρουσία, απομακρύνει τον άνδρα από τη σεξουαλική αυτή διεκδίκηση, του αυξάνει "το βόλεμα" και τον φόβο ότι μπορεί να αποτύχει σε ενδεχόμενη σεξουαλική προσπάθεια, μειώνει την αυτοπεποίθηση του ατόμου και εκφράζει τάσεις παλινδρόμησης, καταθλιπτικής διάθεσης και παθητικής στάσης ζωής, γενικότερα στη πορεία της ζωής του. Ο αυνανισμός απαντάται και ως συμπεριφορά μέσα στις συγκρουσιακές σχέσεις των δύο συντρόφων, προκαλώντας τη σεξουαλική ψυχρότητα μεταξύ τους, με αραίωση των επαφών, έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος, φοβία διεκδίκησης, παιδισμό ως αναπλήρωση και απομάκρυνση ως διαχρονική κατάσταση.

Η χρήση του ανδρικού προφυλακτικού, κυρίως στο νεαρό άνδρα, φαίνεται να είναι ένας ακόμη παράγοντας, που μπορεί να συσχετιστεί με την απώλεια της στύσης, εκφράζοντας την αγωνία του στο ότι εάν χρησιμοποιήσει το προφυλακτικό, θα χαθεί η στύση του, λόγω μειωμένης αίσθησης της ηδονής κατά την προσπάθεια της ενδοκολπικής εισχώρησης. Αυτό τον οδηγεί στην αποφυγή του προφυλακτικού, το οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το " χάσιμο " της στύσης του, με αποτέλεσμα να εκτεθεί πιθανά σε κίνδυνο μόλυνσης σεξουαλικής μεταδιδόμενης ασθένειας. Αυτή η διαδικασία της απαιτούμενης χρήσης του προφυλακτικού, τον αγχώνει ενώ κυριαρχεί έντονα ως ιδεοληψία η σκέψη ότι κατά την προσπάθεια να το τοποθετήσει στο πέος του θα χάσει την στύση του. Εάν μάλιστα, έχει συμβεί κάτι τέτοιο, η επόμενη φορά θα του προκαλέσει φόβο και πανικό . Η αξία χρήσης του προφυλακτικού στον άνδρα είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο γι αυτόν, όσο και για τη σεξουαλική του σύντροφο γιατί η σωστή επιλογή του, η ποιότητα του εξασφαλίζουν την χωρίς κινδύνους σεξουαλική συνεύρεση των δύο συντρόφων. Η διαπίστωση ότι υπέστη ρήξη προκαλεί έντονο άγχος και φόβο πανικού με πιθανά επώδυνα ψυχικά και σωματικά επακόλουθα (από τη σεξουαλική μόλυνση ως την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη). Ο νεαρός άνδρας αλλά και οποιοσδήποτε άνδρας και γυναίκα, που κουβαλάει μαζί του το προφυλακτικό ως όπλο της ανοικτής σεξουαλικής διεκδίκησης, πρέπει να το προμηθεύεται από φαρμακεία ή αντίστοιχα super markets, να ελέγχει την καλή του συσκευασία, την ημερομηνία λήξης που οφείλεται να αναγράφεται επάνω , το είδος του προφυλακτικού που αγοράζει (να περιέχει ύγρανση ή όχι) και να μην το φυλάσσει σε μέρη που η θερμοκρασία μπορεί να το αλλοιώσει. Η σωστή και ποιοτική χρήση του προφυλακτικού, γίνεται πάντα με ικανοποιητικού βαθμού στυτική σκληρότητα και είναι καλό όταν ξεκινά η σεξουαλική επαφή να βρίσκεται στο χώρο , ώστε να γίνει αμέσως η χρήση του και όχι να βρίσκεται μακριά από το χώρο της σεξουαλικής επαφής των δύο συντρόφων, γιατί συνήθως ξεχνιέται, αφού οι δύο σύντροφοι παρασυρμένοι από την αυξημένη ηδονή του πόθου δεν βλέπουν την "λογική" της απαραίτητης παρουσίας του.

Μια στυτική δυσλειτουργία μπορεί να θεραπευτεί χωρίς θεραπεία;

Δε σημαίνει πάντα ότι η στυτική δυσλειτουργία χρειάζεται αντίστοιχη θεραπεία. Η στυτική απώλεια που δεν προκαλεί θόρυβο και δεν φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή ενός ζευγαριού, το επόμενο λεπτό έχει ξεχαστεί, αρκεί οι κινήσεις που θα ακολουθήσουν μετά τη στυτική αυτή απώλεια να μην δείχνουν αμηχανία, φόβο, απορία, ανάγκη δικαιολογίας και φυσικά χρέωση για το ποιος και τι την προκάλεσε. Πιο απλά και ήρεμα, αν δεν δοθεί σημασία στην αιφνίδια στυτική απώλεια και δεν γεμίσουν σκέψεις το μυαλό τους και λόγια της σχέσης τους, δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη συνέχεια...

Πόσο το στυτικό πρόβλημα επηρεάζει τη ζωή του άνδρα και πως;

Ο άνδρας δίνει μεγάλη έμφαση στην καλή σεξουαλική λειτουργία του. Πιστεύει ότι η σεξουαλική ζωή που βιώνει με την σύντροφό του έχει ουσιαστική αξία στη σχέση τους, γι αυτό και η εμφάνιση ενός σεξουαλικού στυτικού προβλήματος, τον θορυβεί αρκετά και τον κάνει να αισθάνεται ότι η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να απειλήσει τη ζωή με τη γυναίκα του.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Μέγεθος του Πέους
Πόσο είναι το μέγεθος ενός φυσιολογικού πέους και πως καθορίζεται;

Το μέγεθος του πέους χαρακτηρίζεται από το μήκος και από την διάμετρό του. Το μήκος ενός φυσιολογικού πέους στον ενήλικα (κλείσιμο της εφηβείας) κυμαίνεται κατά μέσον όρο 12-15 cm σε στύση. Η μέση διάμετρος σε χάλαση υπολογίζεται σε 2,8 cm. Το μέγεθος αυτό παραμένει σταθερό σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Πραγματικές μικροφαλλίες είναι σπάνιες και χαρακτηρίζονται όταν το μήκος είναι μικρότερο από 10 cm σε στύση. Το μέγεθος του πέους δεν εκτιμάται ποτέ όταν βρίσκεται σε χάλαση. Τα υπερμεγέθη πέη είναι δυνατόν να εμφανίσουν λόγω της γεωμετρίας τους στυτικά προβλήματα, εξαιτίας της αυξημένης αιμάτωσης που απαιτούν.

Η σεξουαλική απόλαυση συσχετίζεται με το μέγεθος του πέους;

Οι μύθοι και οι αντιλήψεις από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, μιλούν και δείχνουν τον μεγάλο φαλλό που εκφράζει τον "σούπερ" άνδρα, τροφοδοτώντας τις φαντασιωσικές φοβίες του ανδρικού πληθυσμού με το άγχος και την αγωνιώδη σύγκριση του πόσο μεγάλο και περήφανο είναι. Οι συσχετίσεις αυτές μιας κοινωνικής κουλτούρας που σηματοδοτεί τη λατρεία του ανδρικού οργάνου και την υποταγή της γυναίκας σε αυτό, σκιαγραφούν τη διαφυλική ανταγωνιστική επικράτηση όταν και η γυναίκα προσπαθώντας να αμφισβητήσει την ανδρική κυριαρχία στο κρεβάτι, του δείξει ότι υπολείπεται σε εκατοστά. Η εκδραμάτιση αυτής της λογικής απέχει πολύ από την πραγματικότητα που θέλει να εκφράζει με τις σωστές ιατρικές και επιστημονικές εκτιμήσεις, τη μη συσχέτιση μεγέθους πέους και σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας. Όσο και αν σήμερα, πολλά περιοδικά καλούν τους άνδρες να δουν το μέγεθος του πέους τους και να τους υποσχεθούν μέσα από αυτό, θαυμάσιους γυναικείους οργασμούς, η αλήθεια σταματάει στην πραγματική σωματική επαφή και την τεχνική της σεξουαλικής πράξης, που ο εραστής σεξουαλικός σύντροφος προσφέρει απόλαυση και ηδονή στην γυναίκα με όλη τη σεξουαλική του μαγεία.

Υπάρχουν τεχνικές που εγγυώνται την αύξηση του μεγέθους του πέους;

Η αύξηση του μεγέθους το πέους είναι εφικτή μόνο μετά από χειρουργική επέμβαση. Διάφοροι μύθοι οι οποίοι προβάλλουν ως δυνατότητα αύξησης του πέους φαρμακευτικά σκευάσματα είτε συσκευές είναι ανακριβείς. Οι χειρουργικές αυτές επεμβάσεις συνήθως γίνονται για αισθητικούς λόγους και για βελτίωση της αυτοεκτίμησης του άνδρα. Απαραίτητο είναι πριν από τη χειρουργική επέμβαση να προηγείται ψυχομετρική εκτίμηση και ενδεχόμενη ψυχιατρική προσέγγιση, δεδομένου ότι μεγάλο ποσοστό νεαρών κυρίως ανδρών ,ξεκινούν τη σεξουαλική τους ζωή με το άγχος του φόβου της μικροφαλλίας που τους καθηλώνει και τους δημιουργεί πολλαπλά ψυχολογικά προβλήματα, αγγίζοντας την καθημερινή τους έκφραση, οργανώνοντας ακόμη απελπιστικές σκέψεις αυτοκτονίας, αν μάλιστα ένα αγόρι βιώσει μια τραυματική εμπειρία σεξουαλικής επαφής, με γυναίκα που ανώριμα και ρηχά του αμφισβητεί το γεννητικό του μόριο.
Οι χειρουργικές επεμβάσεις διακρίνονται σε 2 είδη:

Χειρουργικές επεμβάσεις επιμήκυνσης με διατομή του κρεμαστήρα συνδέσμου του πέους και διαφόρων ειδών πλαστικές του δέρματος του εφηβαίου
Χειρουργικές επεμβάσεις πάχυνσης του πέους, είτε με τοποθέτηση αυτόλογου λίπους που λαμβάνεται με λιποαναρρόφηση από το κοιλιακό τοίχωμα, είτε με τοποθέτηση δερμολιπώδους μοσχεύματος, το οποίο λαμβάνεται είτε από τις βουβωνικές είτε από τις γλουτιαίες πτυχές αμφοτερόπλευρα.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Πόσα χρόνια σεξουαλικής ζωής έχει ο άνδρας;
Ο άνδρας διεκδικεί τη σεξουαλική του έκφραση και υγιή σεξουαλική λειτουργία από την εφηβεία μέχρι και τα πολύ βαθιά γεράματα. Οι βιολογικές αλλαγές που συνοδεύουν αναπόφευκτα το πέρασμα των χρόνων είναι αναμενόμενο να επηρεάσουν τη σεξουαλική ανταπόκριση και απαντητικότητά του. Συνεπώς, όπως το πέρασμα των χρόνων διαγράφεται στο πρόσωπό μας έτσι διαγράφεται και στη σεξουαλική μας λειτουργία. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι γίνεται χειρότερο, απλά σημαίνει ότι αλλάζει.

Ποιοι παράγοντες όμως επιδρούν αρνητικά στη σεξουαλική υγεία του άνδρα; Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής του άνδρα επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλική του λειτουργία. Με σειρά προτεραιότητας, οι παράγοντες που απειλούν τη υγιή σεξουαλική του ζωή παράλληλα με την ηλικία και την οργανικότητα, είναι το άγχος, το κάπνισμα, η έλλειψη φυσικής άσκησης και οι κακές διατροφικές συνήθειες. Γενικότερα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οποιαδήποτε συμπεριφορά συμβάλλει θετικά στην υγεία μας, επηρεάζει θετικά και το σεξ. Άλλωστε η σεξουαλική μας υγεία αποτελεί μέρος της γενικότερης υγείας μας. Ειδικά το στρες, αποτελεί ίσως τον πιο κοινό ψυχογενή, και όχι μόνο, αιτιοπαθογενετικό παράγοντα σεξουαλικής δυσλειτουργίας και φαίνεται να προτιμάει τον άνδρα, ο οποίος είναι περισσότερο ευάλωτος από ότι η γυναίκα στην εκδήλωση σεξουαλικών προβλημάτων εξαιτίας του. Ο άνδρας που μεγαλώνει και είχε μάθει να τρέφει την αυτοπεποίθησή του μέσα από τη σεξουαλική του έκφραση, αισθάνεται πολύ πιο εύθραυστος στις αλλαγές του χρόνου. Σε αυτό το σημείο αξίζει να επισημάνουμε ότι η γυναίκα έχει καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση του συντρόφου της, ο οποίος ζητάει την σεξουαλική της επιβεβαίωση για να τονώσει την αυτοεικόνα του. Μια γυναίκα λοιπόν, που περιποιείται τον εαυτό της, έχει πιο ενεργό ρόλο στη σεξουαλική διέγερση του συντρόφου της και φροντίζει την εικόνα που καθημερινά προσφέρει στον σύντροφό της, φροντίζει παράλληλα και τη διατήρηση της σεξουαλικής τους ζωής.

Αλήθεια, μπορεί ένας άνδρας να απολαύσει το σεξ με τη γυναίκα του στα 65 και στα 70 του χρόνια; Η απάντηση είναι πως βεβαίως και μπορεί. Η σεξουαλική ζωή του άνδρα, συνεχίζεται ως την ηλικία που εκείνος επιθυμεί αρκεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές που εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Πιθανόν η σκληρότητα της στύσης του να μην είναι η ίδια, η ταχύτητα επέλευσης της διέγερσής του να είναι πιο αργή, ή  να μη μπορεί να κάνει σεξ δύο φορές την ίδια μέρα, όπως σε νεότερες ηλικίες αλλά ο βαθμός ικανοποίησης παραμένει ο ίδιος. Άλλωστε, το σεξ ποτέ δεν ταυτιζόταν με τις ποσοτικές επιδόσεις αλλά πρωτίστως με την επικοινωνία και την αμοιβαιότητα. Η σεξουαλική ζωή στον άνδρα συνεχίζει να υπάρχει μέχρι τα βαθιά γεράματα και η σημασία της παραμένει η ίδια για την ποιότητα, την εγγύτητα και την συναισθηματική πληρότητα της σχέσης αλλά και την ψυχική του υγεία

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom