Νέα

βοηθημα για πιρφορους και αγαμητους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως βρισκετε τα βιβλια?

• ακολουθω πιστα τις οδηγιες και ελπιζω να βρω γκομενα.

Ψήφοι: 6 11,3%
  • τα γνωριζω ηδη αυτα,αλλα δεν εχω βγαλει γκομενα ποτε.

Ψήφοι: 13 24,5%
  • με βοηθησαν πολυ και εβγαλα γκομενα για 1η φορα στην ζωη μου.

Ψήφοι: 3 5,7%
  • δεν ασχουλουμε με γκομενες.

Ψήφοι: 23 43,4%
  • τα γραφω στα αρχιδια μου.ειμαι gay

Ψήφοι: 8 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Νταξει ρε φιλε, δειξε λιγο ανωτεροτητα. Εσυ ξερεις καλα πως δεν εισαι αλβανος και το επιβεβαιωνω αντ οκ.
Εχει μια ευαισθησια το παιδι με την καταγωγη του δε χρειαζεται να του το χτυπατε. Βριστον πες τον αλλα πραγματα αλλα οχι αυτο
Εμενα που με λεει ρε μαλακα αναπηρο κουφο μογγολο και τωρα πουστη δεν εχω ευαισθησια ρε γαμω το σανο σου ξεφτιλισμενε ?

Αντε και γαμησου μουνοπανο γαμω το σπιτι σου αρχιδι ε αρχιδι

Εισαι και μοντ του κωλου τρομαρα σου

Κανε με και μπαν τωρα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:S ρε γαμιολη ψευτη. θα σε δωσω στεγνα και στον δημητρακη να μαθεις να εισαι αντρικος.

Στην αρχη τον ειχα περασει για αλβανο , αλλα μετα σιγουρευτηκα οτι δεν ειναι. Βεβαια δε συναντηθηκαμε απο κοντα οπως μαζι, μονο απο σκαιπε μιλησαμε ( οχι καμερα). Κατα 90 % παντως δεν ειναι Αλβανος...

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ο σεβαλιε ηταν ο πρωτος πρωτος που μου ειπε οτι εχετε μιλησει και εισαι αλβανος ηλιθιε. και μετα και αλλοι. βρισια ειναι η καταγωγη σου ρε κριαρι και προσβαλεσαι?
ειδες την παλιοπουστα εισαι ρε βλακα απο το καζακσταν?
πας να δωσειις τον σεβαλιε τωρα,επειδη σε τσουζει η ξεφτυλα που εφυγες.
αυτα για τις καταγωγες να τα πεις στο εαυτο σου γκουρι απο το καζακσταν.

υ,γ.
σεβαλιε αν κανεις παρεα με τον ρωσσοποντιο να τον προσεχεις απο εδω και περα.ειναι πουσταρος μεγαλος,και θα σου την κανει την πουστια,για το σημερινο ξεβρακωμα που του εκανες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εμενα που με λεει ρε μαλακα αναπηρο κουφο μογγολο και τωρα πουστη δεν εχω ευαισθησια ρε γαμω το σανο σου ξεφτιλισμενε ?

Κανε με και μπαν τωρα

αλλος απο δω. ρε κατεστραμενοι ειναι βρισια να λες τον αλλον αυτο που ειναι? τι ειν τουτοι ρε. ρε βρωμιαρη δεν τελειωσες σχολειο ΠΙΚΠΑ? δεν εισαι κουφος? δεν εισαι πουστης?
ρε κατι βρωμοσκυλα ρε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Κανε με και μπαν τωρα

Φιλε ηρεμησε δεν εχει νοημα να κανουμε τετοιες αντιπαραθεσεις. Προσπαθω να κανω τη δουλεια μου ως mod οσο καλυτερα και αντικειμενικα μπορω τηρωντας αμεροληπτα τους κανονες.
Ωστοσο σε προσωπικες αντιπαραθεσεις προτιμω να μην εμπλεκομαι και η αληθεια ειναι δε κοιταω ολα τα μπινελικια εκατερωθεν.

Ηρεμησε δε προκειται να σε κανω μπαν επειδη ειπες μια κουβεντα παραπανω.. αλιμονο

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Νταξει ρε φιλε, δειξε λιγο ανωτεροτητα. Εσυ ξερεις καλα πως δεν εισαι αλβανος και το επιβεβαιωνω αντ οκ.
Εχει μια ευαισθησια το παιδι με την καταγωγη του δε χρειαζεται να του το χτυπατε. Βριστον πες τον αλλα πραγματα αλλα οχι αυτο
ευαισθησια δεν εχει,
κομπλεξ εχει ακι το δειχνει ολη μερα καθε μερα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στην αρχη τον ειχα περασει για αλβανο , αλλα μετα σιγουρευτηκα οτι δεν ειναι. Βεβαια δε συναντηθηκαμε απο κοντα οπως μαζι, μονο απο σκαιπε μιλησαμε ( οχι καμερα). Κατα 90 % παντως δεν ειναι Αλβανος...

ασε τα πουστικα θα βγαλω πμ και θα σε κατουρησω και με την πρωτη ευκαιρια. κουφαλα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ειδες την παλιοπουστα εισαι ρε βλακα απο το καζακσταν?
πας να δωσειις τον σεβαλιε τωρα,επειδη σε τσουζει η ξεφτυλα που εφυγες.
αυτα για τις καταγωγες να τα πεις στο εαυτο σου γκουρι απο το καζακσταν.

υ,γ.
σεβαλιε αν κανεις παρεα με τον ρωσσοποντιο να τον προσεχεις απο εδω και περα.ειναι πουσταρος μεγαλος,και θα σου την κανει την πουστια,για το σημερινο ξεβρακωμα που του εκανες.

Ρε δε τον εδοσα ο ιδιος μου το πε πως δεν εχει προβλημα και στα @@ του αν πω ονομα χαβαλε λεει κανει και σιγα το ονομα ειναι κατι το δημοσιο. Δεν ειπα και κατι το τρομερο αλλωστε. Οτι ειναι ρωσοποντιος επισης δε τον πειραζει ο ιδιος το λεει καμια φορα για χαβαλε αλλα το θεμα ειναι πως το λες...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ασε τα πουστικα θα βγαλω πμ και θα σε κατουρησω και με την πρωτη ευκαιρια. κουφαλα.

Μαλεα κοψε με τα πμ γιατι δε το χω και πολυ να σε μπαναρω :grin: Και λεγε ποτε θα παμε για προπονα μποξ μαζι :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε ηρεμησε δεν εχει νοημα να κανουμε τετοιες αντιπαραθεσεις. Προσπαθω να κανω τη δουλεια μου ως mod οσο καλυτερα και αντικειμενικα μπορω τηρωντας αμεροληπτα τους κανονες.
Ωστοσο σε προσωπικες αντιπαραθεσεις προτιμω να μην εμπλεκομαι και η αληθεια ειναι δε κοιταω ολα τα μπινελικια εκατερωθεν.

Ηρεμησε δε προκειται να σε κανω μπαν επειδη ειπες μια κουβεντα παραπανω.. αλιμονο
Σοβαρα ΜΙΛΑΣ ?

Κι ειχα μια σκασιλα να δεις για το μπαν και μιουτ και το πρασινισμα που μου κοτσαρατε

Ισα ισα που δειχνει τι σκατα εισαστε οχι πως δεν σας εχει παρει χαμπαρι ο κοσμος που διαβαζει.....

Ακου εχει ευαισθησιες με την καταγωγη η μπασταρδεμενη λουγκρα ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Ρε δε τον εδοσα ο ιδιος μου το πε πως δεν εχει προβλημα και στα @@ του αν πω ονομα χαβαλε λεει κανει και σιγα το ονομα ειναι κατι το δημοσιο. Δεν ειπα και κατι το τρομερο αλλωστε. Οτι ειναι ρωσοποντιος επισης δε τον πειραζει ο ιδιος το λεει καμια φορα για χαβαλε αλλα το θεμα ειναι πως το λες...
τι δεν εχει προβλημα ρε μαλακα?
αυτος θα παει σε λιγο σε νοσοκομειο να του αλλαξουν αρ.πλαισιου στο σασι του.
απο λαντα θελει να γινει μερσεντες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γκιουρι οτι και να κανεις,μια ζωη ιμιτασιον θα εισαι ρε πουστρακι.

made καζακσταν εισαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:s&m_3:ελα να αρχιζει το παρτυ σιγα σιγα.
ποιο τζουντο ρε ?

ο ρωσσοποντιος απο το καζακσταν με ελληνικες ριζες θα περναει απεξω και θα νομιζει οτι εγινε τζουντοκας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποιο τζουντο ρε ?

ο ρωσσοποντιος απο το καζακσταν με ελληνικες ριζες θα περναει απεξω και θα νομιζει οτι εγινε τζουντοκας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χεζεσαι πανω σου ομως να πας στα σημεια συναντησης υποκριτόσκυλο.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ποιο τζουντο ρε ?

ο ρωσσοποντιος απο το καζακσταν με ελληνικες ριζες θα περναει απεξω και θα νομιζει οτι εγινε τζουντοκας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι μονο που ριζες ειναι σε γλαστρα.
γκιουρι το αγγουρι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:,οταν τα λεω εγω οτι ειναι σαβουρογαμης κατι ξερω φαντασου τι αλβανοφατσα για να τον περασες για αλβανο θα εχει,λεω και γω για να βλεπει παντου μουναρες στην ελλαδα :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom