Νέα

βοηθημα για πιρφορους και αγαμητους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως βρισκετε τα βιβλια?

• ακολουθω πιστα τις οδηγιες και ελπιζω να βρω γκομενα.

Ψήφοι: 6 11,3%
  • τα γνωριζω ηδη αυτα,αλλα δεν εχω βγαλει γκομενα ποτε.

Ψήφοι: 13 24,5%
  • με βοηθησαν πολυ και εβγαλα γκομενα για 1η φορα στην ζωη μου.

Ψήφοι: 3 5,7%
  • δεν ασχουλουμε με γκομενες.

Ψήφοι: 23 43,4%
  • τα γραφω στα αρχιδια μου.ειμαι gay

Ψήφοι: 8 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
συνορευει το καζακσταν με την κινα? :think: :think: :think: :think: :think:

ο γκιουρι συνεχεια τον κινεζο κανει,δεν απανταει σε εμας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλλον εχει και ριζες στην κινα.πλατανι σκετο ο γκιουρι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρομπα ρωσσοποντιε.
δειξε ποσο κολοτρυπιδας εισαι.
6 ραντεβου και δεν εμφανιστηκε σε κανενα τυπε !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μονο σε κοριτσακια το παιζει γαμαουα και απο (μεγαλη) αποσταση στον οποιονδηποτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι το ΕΜΠΡΙΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ δεν μας λεει αν ειναι αναγνωρισμενο με γκαραντι να ξερουμε και την πληρη εθνικοτητα του  :sunglasses:

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Αλλα εγω εδοσα καποιες πληροφοριες προσωπικες που ο ιδιος δεν ειχε προβλημα να δοθουν, αμφιβαλλω αν κανεις απο εσας εχει τα @@ ( ουτε και εγω ) να δοσει το ονομα του στη φορα.
Και το οτι εχει ποντιακη καταγωγη δεν ειναι κατι κακο , ξεκολλατε
ο ιδιος εχει μεγαλο κομπλεξ με την καταγωγη του να ξερεις.
αν δεν τον ξεβρακωνες ακομα θα το επαιζε οτι ειναι απο την γλυφαδα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να ξερεις οτι μεχρι και το γκιουρι,το ονομα του δεν το γουσταρει,αλλα ξερει οτι αν αλλαξει ονομα θα πεσουν σφαλιαρες απο τα σογια.
μεγαλυτερος πουστης και θρασυδειλος δεν υπαρχει απο τον γκιουρι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μόνο ως φεράρις που έκανε τον πέφτουλα :2funny: φεράρις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ηταν πραγματικο προσωπο... ειχε πατερα βιομηχανο με μυθικα πλουτη
και κυνηγουσε τον αχαχουχα να της κατσει.... τον γοη

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πάντως σε κάποια φάση μιλούσα με τον αχαχούχα με πμ και ήταν πολύ ενατίον των πούστηδων...
οπότε δεν είναι λουμπίνα.
Εναντιον των γκαιη δεν ειμαι οσο δεν με ενοχλουν καθως δεν με αφορα τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του και πως βολευεται

Μην βαζεις λογια κι εσυ γιατι δεν ειναι σωστο

Σεβομαι οσο με σεβονται !!!!!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
νταξι...μαθατε πως θα βγαλετε γκομενα?  :P

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εναντιον των γκαιη δεν ειμαι οσο δεν με ενοχλουν καθως δεν με αφορα τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του και πως βολευεται

Μην βαζεις λογια κι εσυ γιατι δεν ειναι σωστο

Σεβομαι οσο με σεβονται !!!!!!!!!

εγώ ένα καλό πήγα να κάνω και την ακούω κιόλας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σε ποιους απαντας τωρα και εσυ μωρε? στους 2 πιο καθυστερημενους τυπους του ιντερνετ ολων των εποχων?

Νταξει φιλαρακι εγω ως mod πρεπει να στεκομαι πανω απο προσωπικες αντιπαραθεσεις και να κρατιεμαι καπως πιο αποστασιοποιημενα και ουδετερα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ο ιδιος εχει μεγαλο κομπλεξ με την καταγωγη του να ξερεις.
αν δεν τον ξεβρακωνες ακομα θα το επαιζε οτι ειναι απο την γλυφαδα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να ξερεις οτι μεχρι και το γκιουρι,το ονομα του δεν το γουσταρει,αλλα ξερει οτι αν αλλαξει ονομα θα πεσουν σφαλιαρες απο τα σογια.
μεγαλυτερος πουστης και θρασυδειλος δεν υπαρχει απο τον γκιουρι.
Σου βρηκα ονομασια για περιγραφη εν συντομια τυπε.....

Θα τον λεμε ΕΜΠΡΙΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ μιας και εχει οπως λεγεται 4 εθνικοτητες που ενδεχεται να αυξηθουν κιαλλο στην πορεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Φιλε εμεις ξερεις εχουμε μιλησει και απο σκαιπε δε λεω μαλακιες, κανενα πμ δε με εστιλε το παιδι, εγω απλως σπαστηκα γιατι να πιανεστε απο πληροφοριεσ που εδοσα εγω για τον λοπεζ και να κοροιδευετε , σα να πιανετε μαλακα εμενα
αν ο γκιουρι δεν κοροιδευε ολο τον κοσμο εδω μεσα,και σταματουσε να κανει τον εξυπνο δεν θα ασχολουτανε κανεις μαζι του.
εσυ εμενα με ξερεις και εχουμε μιλησει,πες μου για πιο λογο εχει αρχισει και λεει οτι ειμαι αλβανος?
εγω εμαθα οτι ειναι ρωσσοποντικας απο την αρχη που εμφανιστηκε στο σαιτ,αλλα δεν το βρωμισα πουθενα.αυτο το πουσταριο ομως επειδη εχει κομπλεξ με την καταγωγη του,αρχισε να λεει οτι ειμαι αλβανος και παπαριες.
οσο για τις πληροφοριες που εδωσες και τετοια δεν ειναι τιποτα,εχει αλλους που ξερουν περισσοτερα απο εσενα.
οσο για μπραβιλικια και παπαριες που λεει,ουτε για σκουπιδιαρης σε γυραδικο κανει.
αντε γιατι εχω βαρεθει να διαβαζω μαλακιες εδω μεσα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αν ο γκιουρι δεν κοροιδευε ολο τον κοσμο εδω μεσα,και σταματουσε να κανει τον εξυπνο δεν θα ασχολουτανε κανεις μαζι του.
εσυ εμενα με ξερεις και εχουμε μιλησει,πες μου για πιο λογο εχει αρχισει και λεει οτι ειμαι αλβανος?
εγω εμαθα οτι ειναι ρωσσοποντικας απο την αρχη που εμφανιστηκε στο σαιτ,αλλα δεν το βρωμισα πουθενα.αυτο το πουσταριο ομως επειδη εχει κομπλεξ με την καταγωγη του,αρχισε να λεει οτι ειμαι αλβανος και παπαριες.
οσο για τις πληροφοριες που εδωσες και τετοια δεν ειναι τιποτα,εχει αλλους που ξερουν περισσοτερα απο εσενα.
οσο για μπραβιλικια και παπαριες που λεει,ουτε για σκουπιδιαρης σε γυραδικο κανει.

Νταξει ρε φιλε, δειξε λιγο ανωτεροτητα. Εσυ ξερεις καλα πως δεν εισαι αλβανος και το επιβεβαιωνω αντ οκ.
Εχει μια ευαισθησια το παιδι με την καταγωγη του δε χρειαζεται να του το χτυπατε. Βριστον πες τον αλλα πραγματα αλλα οχι αυτο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Νταξει φιλαρακι εγω ως mod πρεπει να στεκομαι πανω απο προσωπικες αντιπαραθεσεις και να κρατιεμαι καπως πιο αποστασιοποιημενα και ουδετερα
Τους κανονισμους ρε μαλακα τι τους εχετε ποσταρει φατσα καρτα και δεν τους τηρειτε ?

Τι λεει ο 6ος κανονισμος λειτουργιας του φορουμ ?
Για τα μελη και τους κλωνους ?

Αλλα τετοιοι πουστηδες εισαστε κι εσεις για λιγη αναγνωσιμοτητα απο καθε μαλακα του νετ και το παιζετε και υπερανω μην χεσω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ο σεβαλιε ηταν ο πρωτος πρωτος που μου ειπε οτι εχετε μιλησει και εισαι αλβανος ηλιθιε. και μετα και αλλοι. βρισια ειναι η καταγωγη σου ρε κριαρι και προσβαλεσαι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Νταξει ρε φιλε, δειξε λιγο ανωτεροτητα. Εσυ ξερεις καλα πως δεν εισαι αλβανος και το επιβεβαιωνω αντ οκ.

:S ρε γαμιολη ψευτη. θα σε δωσω στεγνα και στον δημητρακη να μαθεις να εισαι αντρικος.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τους κανονισμους ρε μαλακα τι τους εχετε ποσταρει φατσα καρτα και δεν τους τηρειτε ?

Τι λεει ο 6ος κανονισμος λειτουργιας του φορουμ ?
Για τα μελη και τους κλωνους ?

Αλλα τετοιοι πουστηδες εισαστε κι εσεις για λιγη αναγνωσιμοτητα απο καθε μαλακα του νετ και το παιζετε και υπερανω μην χεσω

τι λέει ρε  Μήτσο ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
with great power comes great responsibility :rockon: