στο εαυτο σου να το πεις αυτο γκιουρι.ελληνας γεννιεσαι δε γινεσαι ποτε πουτανα αλβανε.
ελληνας με το ονομα γκιουρι δεν υπαρχει ρε ρωσσοποντιε.
ποτε γιορταζεις ρε? ποτε ειναι του αγιου γκιουρι?
στο εαυτο σου να το πεις αυτο γκιουρι.ελληνας γεννιεσαι δε γινεσαι ποτε πουτανα αλβανε.
ειπε ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΟΚΑΖΑΚΣΤΑΝΟΠΟΝΤΙΟΣ .............ελληνας γεννιεσαι δε γινεσαι ποτε πουτανα αλβανε.
κατσε τυπε γιατι τωρα το σοβαρευεις το θεμα :S
αυτα που τα εμαθες?
μηπως ειναι φιδια?
χαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααααααααΕμενα δεν με παρατανε ποτε οι γκομενες...
εγω παλι εμαθα οτι ο αχαχουχας δεν πατησε... τι παραπληροφορηση ειναι αυτη?Ρε μουνια εμενα γιατι δεν με πηρατε για 5χ5;Εμαθα οτι ο αχαχουχας ζωγραφισε.
Δηλαδη αυτα που ελεγε ο παιχτουρας οτι του την επεφτε και ζηλευε που εγραφε σε πουτανες στο φεις ειναι αληθεια τυπε;πεσιμο χυδαιο τυπε. θα χλωμιαζε και ο ψινακης μπροστα του. ειναι για πολυ κατουρημα ο τυπος λεμε.
τι ευγενικος ρε. χουφτωνε ο μογγολοπουστας και χαζογελαγε.
Δηλαδη αυτα που ελεγε ο παιχτουρας οτι του την επεφτε και ζηλευε που εγραφε σε πουτανες στο φεις ειναι αληθεια τυπε;
εγω παλι εμαθα οτι ο αχαχουχας δεν πατησε... τι παραπληροφορηση ειναι αυτη?
Λεγε οτι θες Ποντιε !!!!!πεσιμο χυδαιο τυπε. θα χλωμιαζε και ο ψινακης μπροστα του. ειναι για πολυ κατουρημα ο τυπος λεμε.
κυκλοφορουν και ρουφιανοι τυπεπού τα μαθαίνετε αυτά ρε
κυκλοφορουν και ρουφιανοι τυπε
αι στο διαολο ρε μαλακιστηρι.Ρε αλβανέ σε εβρισα εγω? απλα ρωταω αμα εδωσες διαλειμα γιατι εχω φερει
μεσα σε σακουλακι κολατσιο απο το σπιτι.
Αχαχουχα ο Ξενιας που ειναι ρε? εκει τον εχεις ?
Λεγε οτι θες Ποντιε !!!!!
Τα μελομακαρονα να ξερεις Γιουρι Αγγουρι δεν γινονται με μακαρονια και μελι
πραγματικα αυτην την περιοδο εχουμε αφηνιασμενα φαβορι.ασε που η παπια εχει επικεντρωθει τωρα στην δημιουργια αρχηγικου προφιλ του αλεξη.ενα σωρο non paper απο κουμουνδουρου εχει να δημοσιευσει...μαλακες επρεπε να ταν τωρα το μιστερ μαλακας... τι παπιας μου λες τωρα
αι στο διαολο ρε μαλακιστηρι.Εμενα δεν με παρατανε ποτε οι γκομενες... τι ειμαι εγω? αχαχουχας?
μεχρι και ο κλωνος σου εριξε χυλοπιτα η αγγελικουλα αχαχαχα ξεφτιλα
καπου το διαβασα στο ιεροδουλες παλια επι εποχης συμφηλιωσης με τον αχαχουχαπού τα μαθαίνετε αυτά ρε