apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο μονος πραγματικος τζογος ειναι τα αλογα και τα κοκκαλα τυποι
επαιζα ιπποδρομο πολυ, πριν λιγα χρονιαο μονος πραγματικος τζογος ειναι τα αλογα και τα κοκκαλα τυποι
ζαρια παιδια.γρηγορο ευκολο παιχνιδι και η αδρεναλινη βαραει κοκκινο
τυπε αλλη φαση να χεις τα γκανιαν στην βιβλιοθηκη αντι για την δομηο μονος πραγματικος τζογος ειναι τα αλογα και τα κοκκαλα τυποι
Ναι γιατι ειναι παιχνιδι που δεν παιζεις εναντια σε μαγαζι αλλα με αλλους παιχτες και οι πιθανοτητες ειναι ιδιες για ολους και οχι συντριπτικα υπερ του μαγαζιουΆρχισα από προ-πο,Λοττο,Τζοκερ,ποκα,συνεχισα με ζαρια, Αλογα, ρουλέτα και κατέληξα στο TEXAS HOLD'EM...
Μεχρι το 2010 στα πρωτα 7 τζογαδοπαιχνιδα ειχα 70.000 € χασουρα σε 25 χρονια.
Εκατσε ενα πενταρι στο Λοττο,απο συστημα που ειχα πιασει 6 το 1992 και πηρα 510.000 δρχ.Μετα από 2 χρονια το ιδιο συστημα ΞΑΝΑ πενταρι,400.000 δρχ και το 2007 ξερα 6 νουμερα στο ΛΟΤΤΟ κι επιασα τα 5 και πηρα 200 €!Το 6αρι εδινε τοτε 800.000€...
Ρουλεττα αλογα τιποτα σπουδαίο,ποκα,ζαρια μια πανω δυο κατω,μεχρι που ασχοληθηκα με το TEXAS κι εχω γυρω στα 10.000 € καθαρα κερδη μεχρι στιγμής..
εισαι εστω κι απο μακρια ψιλλιασμενοςΟταν λειτουργουσε η ΒΕΤFAIR μπορουσες να κερδίσεις και κατι απο το στοιχημα αφου επαιζες με αλλους παιχτες.
Τωρα -χωρις να είμαι και ειδήμων- είναι σχεδον απίθανο να κερδισεις πιο πολλά απο οσα θα χασεις συνολικα...
σ ενα καφενειο αν παιζουν θαναση με 10% γκανιοτα,σε 10-20-30 γυρες ,ολα θα πανε στον καφετζηκΝαι γιατι ειναι παιχνιδι που δεν παιζεις εναντια σε μαγαζι αλλα με αλλους παιχτες και οι πιθανοτητες ειναι ιδιες για ολους και οχι συντριπτικα υπερ του μαγαζιου
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΖ ΓΚΕΙΜς στο λονγκ ραν για τους μετεχοντες, ρε παιδες,,αλλιως δεν θα τα παιζανε οι λεσχες,,,Ωραιος ο Αλεκος για τη διορθωση, ξεχασαμε την ορθογραφια, τρεχων αρσενικο επιθετο, τρεχον το ουδετερο.
Ζαρια δεν εχω παιξει, ουτε και χαρτια σε λεσχες & καφενεια.
σ ενα καφενειο αν παιζουν θαναση με 10% γκανιοτα,σε 10-20-30 γυρες ,ολα θα πανε στον καφετζηκ
Κ μονο απο την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ κατι διφραγκα στον ΝΙΚΗΤΗ!!