doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αρχιδια οπως το ειπεςΜάγκες έχετε πιάσει ποτέ τίποτα?
Ή αρχίδια μέντολες ?![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
αρχιδια οπως το ειπεςΜάγκες έχετε πιάσει ποτέ τίποτα?
Ή αρχίδια μέντολες ?![]()
εγω τα 3 μονα τους,ουτε 1 ευρω >Το μεγαλύτερο ποσο ηταν 50 ευρω....εχω πιάσει αρκετα 3αρια..
Παραπανω ομως ...ενα ball και ενα μυδι...![]()
Περιμένεις ενα τζακποτ απο 8 μύρια κι απάνω......AssFiler με κουραζουν τα πολλα πολλα / ξερει κανεις πως μπορουμε να κερδισουμε σιγουρα το ΤΖΟΚΕΡ???? / ολα τα αλλα ειμαι μαλατσιες ....
Kαι άμα βγουν 2 Νικητες?Περιμένεις ενα τζακποτ απο 8 μύρια κι απάνω......
Στην συνέχεια παίρνεις ένα δελτίο Τζόκερ και μαρκάρεις και τους 45 αριθμούς και τα 20 τζόκερ.
Γενικό σύνολο 24.435.180 στήλες επι 0,30 ευρώ η κάθε στήλη......έχεις ένα δελτίο που αποτιμάται στα 7.330.554 ευρά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Μόνο έτσι θα είσαι 100% σίγουρος.
Ρε συ, έχεις να δώσεις 7,3 εκατομμύρια να παίξεις ένα δελτίο στο Τζόκερ και σε ενδιαφέρει πόσοι θα βγούν νικητές?Kαι άμα βγουν 2 Νικητες?![]()
Είπες πως δεν προσέξαμε πως η Κειτ είναι νεκρη και το έδειχνε σε κάποιο επεισόδιο ενω η σκηνή είναι απο άλλη ταινιά!!!Ρε συ, έχεις να δώσεις 7,3 εκατομμύρια να παίξεις ένα δελτίο στο Τζόκερ και σε ενδιαφέρει πόσοι θα βγούν νικητές?![]()
![]()
![]()
Τσιφουουουουουουουουουουουουουουουουουούτη
Στο Lost τι εννοούσες γιατι δεν σε κατάλαβα??
Το αντίθετο σας είπα, οτι για άλλον ήταν η κηδεία.Είπες πως δεν προσέξαμε πως η Κειτ είναι νεκρη και το έδειχνε σε κάποιο επεισόδιο ενω η σκηνή είναι απο άλλη ταινιά!!!
...και μετα ξυπνησε?φιλος κερδισε 10 εκατομμυρια ευρα .
αν ειναι φιλευσπλαχνος,να τον γνωρισουμε(του κερναω και μπουρδελοτσαρκα!)φιλος κερδισε 10 εκατομμυρια ευρα .