Επισκέπτης
Το τρεχων αβαταρ μου τα λεει ολα!
Τι κανουν οι υπολοιποι κυριοι της παρεας?
Πιστευω αυτο ειναι το ιδανικο που κανεις... λιγα και καλα ;)Χρηματιστηριο, καζινο δεν εχω παιξει ποτε. Παλαιοτερα εριχνα κανενα ΠΡΟΠΟ, Στοίχημα τωρα βαριεμαι.
soukeras οταν περναω για τσαρκες στα ιδρυματα περναω κι απο τα αλλα μαγαζια και ριχνω κανενα ΚΙΝΟ. Δε μου εχουν κατσει τα χοντρα ποσα (πανω απο 100Ε), αλλα καποιες φορες βγαζω μερικα ευρωπουλα ωστε να τα φερνω περα με τα προσωπικα εξοδα.
σιγουρα καπου θα ψοφησε στην εξαερωση και μετα,αφου τα γαμησε ολα ειπε δεν ριχνω και κανα ρημαδι ..soukeras LMFAO περνωντας σημερα απο το Ο@@τζιδικο LOL σα να λεμε πατσατζιδικο, που βρισκεται στη γωνια Δερυγνι & φιλη μας, μπηκε ενας παππας γυρω στα 40-45 τον εκοψα.
Ειχε παιξει ΚΙΝΟ και εκανε ελεγχο. Δεν καθισα να δω τι επιασε, αλλα χαμογελωντας του λεω:
- Πατερα, αυτα τα παιχνιδια ειναι του διαβολου, δεν πιανουν!
- Τι εννοεις?
- Οτι δεν κερδιζεις!
- Οπως νομιζεις...
Διολου απιθανο να μαρκαλαει ο πατερ γκομενιος κανενα κωλ γκερλ...
Τον Παππα Κουπα πετυχες τυπε??soukeras LMFAO περνωντας σημερα απο το Ο@@τζιδικο LOL σα να λεμε πατσατζιδικο, που βρισκεται στη γωνια Δερυγνι & φιλη μας, μπηκε ενας παππας γυρω στα 40-45 τον εκοψα.
Ειχε παιξει ΚΙΝΟ και εκανε ελεγχο. Δεν καθισα να δω τι επιασε, αλλα χαμογελωντας του λεω:
- Πατερα, αυτα τα παιχνιδια ειναι του διαβολου, δεν πιανουν!
- Τι εννοεις?
- Οτι δεν κερδιζεις!
- Οπως νομιζεις...
Διολου απιθανο να μαρκαλαει ο πατερ γκομενιος κανενα κωλ γκερλ...
Λες?Τον Παππα Κουπα πετυχες τυπε??
Ο παιζων χανει κι ο πινων μεθυσκει. Εξαιρεσεις στο μυριο τυπου Τζων Ταραμας, δεν πρεπει να μας παρασυρουν.Ο Τζόγος είναι η φορολογία των ηλιθιών.
και προς Θεου, οχι βερεσεδια!να πηγαίνεις με συγκεκριμένα λεφτά στη τσέπη ώστε να έχεις ένα όριο.
ΤρεχΟν!!!Τοτρεχωναβαταρ μου τα λεει ολα!
ΤρεχΟν!!!
Και ΟΧΙ! Δεν ασχολουμαι με μαλακισμενα παιχνιδια για να χασω τα ωραια μου λεφτακια! Και ειμαι σιγουρος οτι τωρα θα πεταχτει καποιος ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ κ θα πει "ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ αγορι μου τι ειναι αυτα που λες? Αν ξερεις να παιζεις στοιχημα μπορεις να κερδιζεις αντι να χανεις!"
Με απεριοριστο σεβασμο κ εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ