Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

Επισκέπτης
Χθες που δοκιμασα μια μεθοδο (χρησιμοποιω στατιστικα Ανενδοτου και τα επεξεργαζομαι σε ενα μοντελο που εχω φτιαξει απο το σπιτι), μου εδωσε 46Ε καθαρο κερδος. Αλλα εχω μακρυ και δυσβατο δρομο μεχρι να βελτιωθει η συναρτηση.
Το βραδυ επενδυσα ενα ακα συν μασα σε γυραδικο κατευχαριστημενος!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
:sunglasses: :dancing:

10502019_376231685876927_6432630332521572186_n.jpg

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Γαλατάδες Πέλλας και Κορινθο τα 2 δελτια.

Ο νικητης του 1ου καλα θα κανει να την κοπανησει απο το χωριο γιατι με 2500 κατοικους συνολο δυσκολο να κρυψει 9.500.000

Επισκέπτης
Πριν μπω στο κυρίως θέμα (ΚΙΝΟ παίζω) θα πω ορισμένα βασικά σημεία:

1) Δεν πάμε πάντα στο ίδιο Προπατζίδικο. Διαλέγουμε και διαφορετικό. Εγώ τυγχάνει να έχω δύο κοντά μου σε λιγότερη απόσταση από 500 μέτρα (το ένα άντε 200 να είναι).
2) Εάν ο Προπατζής δε σας δίνει WiFi code, τράβα και πηδήξου του λέτε σιωπηρά. Απλά όταν κερδίζετε πάτε στο ρημάδι του και εισπράττετε το καςςς. Έτσι για να στραβώνει ο καριόλης (το έχω κάνει ήδη σε μερικούς)....
Άσχετα με το ΚΙΝΟ, υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που επιδέχονται προτάσεις μέσω Διαδικτύου.
3) Όπως ελέχθη στις πρώτες σελίδες, ο τζόγος θέλει υπομονή και να μην παρασυρόμαστε. Αποφασίζεις εκ των προτέρων με πόσα φράγκα θα πας και τέλος. Αν δε σε πάει, σταματάς, όχι δάνεια, βερεσέδες, ναργιλέδες και κορσέδες που έλεγε κι ο μακαρίτης αρχοντορεμπέτης Μιχαλόπουλος.

Παρατηρήσεις για το ΚΙΝΟ από άλλους παίκτες
1) Aριθμοί που καθυστερούν πάνω από 20 φορές, παίζουν δυνατά.
2) Για δυάδες ο αριθμός πάει στο 140.
3) Για 3δες ανεβαίνουμε στις 1140 καθυστερήσεις.
4) Οι πρώτοι 12 αριθμοί δίνουν αρκετές φορές 4δα σε καθημερινή βάση.
5) Οι πρώτοι 16 αριθμοί δίνουν κάποιες πεντάδες καθημερινά.
6) Συνδυασμοί που είναι σε κόκκινο (βλέπε Ανένδοτος σάητ) και δεν έρχονται σε 20-30 κληρώσεις, μην τους τζογάρετε.
7) Αποφεύγουμε το παίξιμο με πολλαπλασιαστή, είναι ρίσκο.
8) Ορισμένοι διαλέγουν μια περιοχή τιμών π.χ. πάνω δεξιά γωνία (7,8,9,10,17,18,19,20,26,27,28,29,30,36,37,38,39,40) και σημειώνουν για μερικές κληρώσεις από τη στιγμή που πάνε στο πρακτορείο ποιοι αριθμοί εμφανίζονται και με τι συνδυασμούς. Το ίδιο κάνουν σε στήλες (διαλέγουν αριθμούς π.χ. που λήγουν σε 6).

Τι κάνω εγώ
1) Παρακολουθώ τις κληρώσεις από το σπίτι.
2) Διαλέγω κάποιους καλούς συνδυασμούς που έχουν εμφανιστεί κάμποσες φορές εκείνη τη στιγμή.
3) Εισάγονται στο Mathematica και δίνει μια εκτίμηση για το που θα φθάσει. Στην ουσία τρέχει μια συνάρτηση 18 διαφορετικών μεταβλητών και βγάζει μια τιμή. Η συνάρτηση αυτή δημιουργήθηκε μετά από μάζεμα κι επεξεργασία διαφόρων δεδομένων, κι ολοένα ενημερώνεται.
4) Ανάλογα με το ρίσκο και τα φράγκα στην τσέπη, τζογάρω από 5Ε (10 κληρώσεις) έως και 30Ε (60 συνεχόμενες κληρώσεις) και μιλάω για τις 4δες όπου εκεί έχω επικεντρωθεί.
5) Δυάδες και τριάδες παίζω αραιά και που και φυσικά λίγες κληρώσεις (έως 5-6 μάξιμουμ). Ομοίως για 5δες κι άνω ρίχνω μόνο αν έχω περίσσευμα άντε ως ένα δίφραγκο (όταν γυρνάω για τσάρκες για μπρέηκ) και φυσικά μπαίνω Internet στον Ανένδοτο είτε στο Mg Analysis διαβάζοντας τροχάδην κάποια στοιχεία. Καταδρομική ρίψη δελτίου κι αν χάσουμε στη ντούντα μας, ένας καφές μείον.

Οι επαγγελματίες τζογαδόροι, έχουν αποκτήσει παρτίδες με διάφορους Προπατζήδες κι ενίοτε τζογάρουν τηλεφωνικώς.
Αυτά, καλά κέρδη.

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
ρε μαγκες παντα το ειχα απορια, σε περιπτωση που κερδισει καποιος ενα μεγαλο ποσο τι κανει, παει με το δελτιο στο προποτζιδικο παει σε δικηγορο  :huh: :rolleyes:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
ρε μαγκες παντα το ειχα απορια, σε περιπτωση που κερδισει καποιος ενα μεγαλο ποσο τι κανει, παει με το δελτιο στο προποτζιδικο παει σε δικηγορο  :huh: :rolleyes:
Aν θες να σου σπασουν τα αρχιδια συγγενεις γνωστοι γειτονες συναδελφοι πρωην γκομενες,ανθρωποι που εχεις να δεις χρονια,και να κυνδινευεις ανα πασα στιγμη απο μαφιοζους εγκληματιες  κτλ μπορεις να πας στο πρακτορειο να το μαθει ολος ο ντουνιας και να απολαυσεις ολα τα προηγουμενα.Αν παλι δεν θες, πας σε ενα δικηγορο και αναλαμβανει αυτος τα διαδικαστικα και κοιμασαι ησυχος

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Aν θες να σου σπασουν τα αρχιδια συγγενεις γνωστοι γειτονες συναδελφοι πρωην γκομενες,ανθρωποι που εχεις να δεις χρονια,και να κυνδινευεις ανα πασα στιγμη απο μαφιοζους εγκληματιες  κτλ μπορεις να πας στο πρακτορειο να το μαθει ολος ο ντουνιας και να απολαυσεις ολα τα προηγουμενα.Αν παλι δεν θες, πας σε ενα δικηγορο και αναλαμβανει αυτος τα διαδικαστικα και κοιμασαι ησυχος
και αυτό πάλι παίζεται τύπε με τόσα μεγάλα ποσά όπως εγώ από χθες, για ρώτα και μένα! :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
και αυτό πάλι παίζεται τύπε με τόσα μεγάλα ποσά όπως εγώ από χθες, για ρώτα και μένα! :grin:
Αν οντως ειναι αληθινη η φωτο και δεν παιζει καποιο κολπο(που μαλλον κατι τετοιο ειναι) μολις εκανες τεραστια μαλακια

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Ειμαι 35 παιζω στοίχημα και πιο παλια προ-πο από τα 14. Καταρχήν τους μπουκ δεν μπορεις να τους κερδισεις. ΟΜΩΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΜΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ... Εάν καπιος παιζει εξυπνα και λιγα λεφτα, τοτε μπορει να βγαλει ένα χαρτζιλικακι το μηνα. Αλλα για μεγαλα ποσα ξεχαστε το. εγω παιζω προσεκτικα κυριως μεγαλες ομαδες και σκορ , Η' Ελληνικο και κυπριακο πρωταθλημα. Πως να χασω... Αλλα παντα προσεκτικα... Π.χ. το Σαββατοκυριακο θα διαλέξω συνολο δεκα ματς σε διαφορετικες ωρες με φαβορι. και θα τα παιξω ένα 10αρακι για να παρω τα λεφτα μου πισω αν ερθει αντερ, και το καλυπτω 2-1, 3-0. Δυσκολο να ξεφυγει,ειδκα στην Μπετφεαρ που σου δινει καςαουτ σε κάθε γκολ  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αν οντως ειναι αληθινη η φωτο και δεν παιζει καποιο κολπο(που μαλλον κατι τετοιο ειναι) μολις εκανες τεραστια μαλακια
γιατι τυπε? και εναν νωντοτυπο ειχαμε βαλει παλιοτερα και με βιντεο και απλα ολοι ηθελαν να γινουν σαν και αυτον  ;) :rockon:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
γιατι τυπε? και εναν νωντοτυπο ειχαμε βαλει παλιοτερα και με βιντεο και απλα ολοι ηθελαν να γινουν σαν και αυτον  ;) :rockon:

:2funny: Αυτος τυπε τα 18 εκ τα θελει για το ΠΣΚ του μονο  :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Και να μην ηταν, λες να ειναι τοσο μαλακας να το ποσταρει φορα παρτιδα? Ή καλυτερα, αν ειχες σε ενα βραδυ 9.5 μυρια θα εγραφες στο bou?  :2funny:
Ε για αυτο λεω κατα 99,9%, αφηνω παντα και ενα μικρο παραθυρακι στην ανθρωπινη βλακεια την οποια δεν πρεπει να την υποτιμας ποτε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ερχεται σε μενα για να το εισπράξω με πληρεξουσιο, δεν εμφανίζεται πουθενα, μου δινει το 5% και όλα ενταξει  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom