Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Διαφωνώ γιατί παίζω 4δες πολλών συνεχόμενων κληρώσεων. Όταν ρίξω π.χ. δύο δελτία (δηλαδή 30-50Ε σύνολο) αν βάλω πολλαπλασιαστή πάμε γύρω στο 100ρικο. Κι ακόμα δεν έχω φθάσει σε ένα επίπεδο ευστοχίας, ώστε η 4δα που τζογάρω να δίνει περισσότερα από 2 πενηντάρικα. Αλλά και πάλι, θα προτιμούσα να ρίξω τα διπλάσια δελτία (με διαφορετικούς συνδυασμούς) ώστε να έχω τις όποιες απειροελάχιστες πιθανότητες παραπάνω.
Ο πολλαπλασιαστής συμφέρει σε τζόγους δυάδων θα έλεγα. Ο αδελφός μου στην Κύπρο ενίοτε ρίχνει δυάδες με 5 είτε 10 πολλαπλασιαστή (παρακολουθεί κι αυτός τον Ανένδοτο, έχει δική του μεθοδολογία, μαντική τέσπα διαφωνούμε σε αρκετά σημεία).
Κυψέλη?  :grin:
Πριν καμμιά δεκαπενταριά μέρες, στο Προπατζίδικο της Αγίου Μελετίου (λίγο πριν την Πατησίων) ένας τύπος γύρω στα 50 έπιασε 7δα με κέρδος 6040Ε (έως εκείνη τη στιγμή). Από ότι έλεγε έπαιζε τα ίδια νούμερα για καιρό. Εντάξει αυτό είναι θέμα κωλοφαρδίας. Ο ξάδελφός μου είδε πάκη να πιάνει 10 στα 11. Επίσης κωλοφαρδία. Προχθές που κυνηγούσα 6 στα 6 γιατί ήθελα το 800ρι (μείον ο φόρος πάει στα 730), έχασα 21Ε συνολικά. Γιαυτό έχω επικεντρωθεί στις 4δες. Το 50ρι είναι καλό, διότι καβαλάς μια κορασίδα στη Φυλής, τρως όξω, παίρνεις ένα πούρο να ξεκαυλώσεις και σου μένουν και 20 για προσωπικά σου έξοδα. Κι αν τύχει να πιάσεις 100ρικο (δύο 4δες μαζί) τότε πας για νταμπλ φακ, είτε σε ένα στούντιο του 50ρικου.
Εκτός από τα διάφορα που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, αυτό που έχω να προσθέσω είναι να κατεβάσεις τα στατιστικά μιας ημερομηνίας. Τα έχει κι ο ΟΠΑΠ, αλλά κι ο Mg Analysis (εδώ είναι ευκολότερα να τα πάρεις). Δοκίμασε εσύ να δεις ότι έπαιζες ρε παιδί μου κάποια νούμερα και τι σου έδωσε μετά από κάποιες κληρώσεις (ο Ανένδοτος έχει επιλογή όπου δίνεις τους αριθμούς, αρχική & τελική κλήρωση και βγάζει αποτέλεσμα). Το να σου δώσω τη συνάρτηση του Mathematica, αυτό ξέχασέ το.
Περίπου ένα μήνα κι όχι κάθε ημέρα. Μαζεύω δεδομένα για να τα βάλω στο Mathematica κι είναι χρονοβόρα διαδικασία.
σωστο κ το δικο σου σκεπτικο κ μιας κ εισαι νεος σου ταιριαζει
τον ανενδοτο μη τον πολυπιστευεις . εγω προσωπικα μονο για να δω στοιχεια πχ ποσοι καθυστερουν κτλ .... μπαινω που κ που
καλη συνεχεια

Επισκέπτης
Από τον Ανένδοτο, αντλώ στοιχεία καθυστερήσεων κι εμφανίσεων, και μετά δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο, τα νεώτερα δεδομένα τα αναλαμβάνει το Mathematica.
Πάντως, επειδή πολύς κόσμος παρακολουθεί τον Ανένδοτο, καλό είναι να μην ποντάρεις τις προτάσεις του. Γιατί το γαμημένο το ΚΙΝΟ είναι ένας υπολογιστής στην ουσία και φακελώνει και την κωλοτρυπίδα μας. Δε λέω ότι δεν έχουν πέσει και 7δες από τις προτάσεις του Ανένδοτου, όμως ας εμπιστευόμαστε και την κρίση μας.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
αν ηξερα δεν θα ρωτουσα... αυτο που ξερω ομως ειναι πως οι δικηγοροι ειναι μεγαλα λαμογια
Ξερεις αν πας του δωσεις το δελτιο και του πεις παω σπιτι να ψησω αρνια και μολις ξεμπερδεψεις φερε μου τα λεφτα...ε δεν θα φταει το λαμογιο μετα... :rolleyes:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Από τον Ανένδοτο, αντλώ στοιχεία καθυστερήσεων κι εμφανίσεων, και μετά δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο, τα νεώτερα δεδομένα τα αναλαμβάνει το Mathematica.
Πάντως, επειδή πολύς κόσμος παρακολουθεί τον Ανένδοτο, καλό είναι να μην ποντάρεις τις προτάσεις του. Γιατί το γαμημένο το ΚΙΝΟ είναι ένας υπολογιστής στην ουσία και φακελώνει και την κωλοτρυπίδα μας. Δε λέω ότι δεν έχουν πέσει και 7δες από τις προτάσεις του Ανένδοτου, όμως ας εμπιστευόμαστε και την κρίση μας.
κ γω εννοουσα τις καθυστερησεις εμφανισεις . ο ανενδοτος κανει κ δικες του προτασεις κ οταν νικαει πανηγυριζει αλλα αν το ψαξεις λιγο θα καταλαβεις οτι ειναι βλακειες  :jerking: κ μια φορα τουλαχιστο αλλαξε την προβλεψη του αφου εγινε η κληρωση  :tickedoff:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω τι γινεται με τους δικηγορους κ αν συμφερει να παρεις . αν καποιος ειναι προσεκτικος στα βασικα δε θα τον χρειαστει
οταν  νικησεις πας με το δελτιο σε οποιο πρακτορειο θες .πανε καπου που δε σε εχουν ξαναδει κ ολα οκ

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Τα λεμε παιδες!!!!! χαρηκα που σας γνωρησα!!!!!!εδω μεσααααααααα ολεεεεεεεεεεεεεεεεε

Συνημμένα

• 1920629_10203944377904475_7228689551566456319_n.jpg
    1920629_10203944377904475_7228689551566456319_n.jpg
    76,1 KB · Εμφανίσεις: 32

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αρκει να δει κανεις τους δικηγορους του σαϊτ τυπε  ;)
και μεσα και εξω απτο σαιτ να δεις τα ιδια βλεπεις
οταν γινει η επανασταση αυτοι θα πανε απτους πρωτους οπως ελεγε ο λακης :grin:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ερώτηση:
Έστω πως έχω στα χέρια μου ένα "Απόδειξη Συμμετοχής". Π.χ. αυτό που έβαλε ο Fenomeno-Billos εδώ νωρίτερα.
Το βγάζω μια καλή φωτοτυπία.
Πάω σε ένα ΚΕΠ, ή αστυνομικό τμήμα και λέω:
"Παρακαλώ θεωρήστε μου το γνήσιο του αντιγράφου".

Το κάνουν?

Συνημμένα

• joker.jpg
    joker.jpg
    76,1 KB · Εμφανίσεις: 36

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Aν θες να σου σπασουν τα αρχιδια συγγενεις γνωστοι γειτονες συναδελφοι πρωην γκομενες,ανθρωποι που εχεις να δεις χρονια,και να κυνδινευεις ανα πασα στιγμη απο μαφιοζους εγκληματιες  κτλ μπορεις να πας στο πρακτορειο να το μαθει ολος ο ντουνιας και να απολαυσεις ολα τα προηγουμενα.Αν παλι δεν θες, πας σε ενα δικηγορο και αναλαμβανει αυτος τα διαδικαστικα και κοιμασαι ησυχος

Ρε μαν τι λες απο ενα ποσο και πανω πας αναγκαστικα στα κεντρικα του ΟΠΑΠ στον Κηφισο. Δεν εχει σχεση το πρακτορειο. Αυτο που γραφουν πολλα "εδω εχεμυθεια" ειναι οτι δεν θα σε μαρτυρησουν αν καταλαβουν απ το πονταρισμα ποιος εισαι.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Ρε μαν τι λες απο ενα ποσο και πανω πας αναγκαστικα στα κεντρικα του ΟΠΑΠ στον Κηφισο. Δεν εχει σχεση το πρακτορειο. Αυτο που γραφουν πολλα "εδω εχεμυθεια" ειναι οτι δεν θα σε μαρτυρησουν αν καταλαβουν απ το πονταρισμα ποιος εισαι.
Ναι ρε τυπε οταν λεω πρακτορειο μιλαω γενικα,βαζω και αυτο μεσα,και εκει τοσος κοσμος δουλευει αν πας και ρωτας που πρεπει να απευθυνθω για μεγαλα κερδη κτλ ,θα καρφωθεις.Για αυτο θα στειλεις δικηγορο,να κανονισει τα οποια διαδικαστικα,και εσυ να εμφανιστεις μονο ενωπιω καποιου συγκεκριμενου (υψηλοβαθμου υποθετω) στελεχους οπου θα επιδειξεις το δελτιο θα γινει ταυτοποιηση των στοιχειων σου,η μεταβιβαση του ποσου σε λογαριασμο σου κτλ.Ετσι ωστε να φανεις οσο γινεται λιγοτερο και σε λιγοτερους και να διατηρηθει η ανωνυμια σου.Καλα δεν εχω κερδισει και ποτε εκατομυρια για να ξερω απο πρωτο χερι την διαδικασια,αλλα υποθετω καπως ετσι θα ενεργουσα σε  τετοια περιπτωση για να εχω το κεφαλι μου ησυχο

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
πολυ απλα ο τζογος ειναι για τα κοροιδα και τους μαλακες..δεν κερδιζει κανενας

Διάβασα τον κανονισμό του ΟΠΑΠ για το τζόκερ, έκανα και κάτι υπολογισμούς.
Συμπέρασμα:
Αυτή η ιστορία με τα τζακποτ είναι εξ ίσου απάτη (σε πιθανότητες - όχι σε μεθοδολογία) όσο και το παιχνίδι γενικώς.
Στόχο έχει τη μεγιστοποίηση των κερδών του ΟΠΑΠ, με εργαλείο την αύξηση των συμμετοχών. Όπως και έγινε άλλωστε, προχτές.
Αυτοί που τρέχουνε και συνωστίζονται να παίξουν "για τα εκατομμύρια" είναι ακριβώς στην ίδια μοίρα με αυτούς της επόμενης βδομάδας - τους χωρίς το τζακποτ.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Όσο για τη μέθοδο είσπραξης που γράφτηκαν διάφορα (προακτορείο, τράπεζα, ΟΠΑΠ/Κηφισός κλπ), για ΜΕΓΑΛΑ ποσά (>1.000.000), και εγώ συμφωνώ για δικηγόρο.
Μόνο που θα είναι δικηγόρος Ζυρίχης.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
5% πολλά δεν είναι;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
5% πολλά δεν είναι;

Δεν πάνε με ποσοστό αυτές οι δουλειές. Δεν υπάρχει ρίσκο (για το δικηγόρο), δεν υπάρχει αβεβαιότης. Υπάρχουν μόνο έξοδα, κόπος και χρόνος.
Αν πούμε δηλαδή πως ο (Ελβετός) δικηγόρος θα έχει έξοδα 8.000 να έρθει μια βδομάδα εδώ, να βρει Έλληνα συνεργάτη δικηγόρο, να πάρει το κέρδος, να το πάει στην τράπεζα και να το στείλει έξω, ε, δίκαια θα ζητήσει ένα πενηντάρι.
Στο εκατομμύριο το πενηντάρι είναι 5%. Στα 9 εκ. το 50ρι είναι 0,6%.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Ερώτηση:
Έστω πως έχω στα χέρια μου ένα "Απόδειξη Συμμετοχής". Π.χ. αυτό που έβαλε ο Fenomeno-Billos εδώ νωρίτερα.
Το βγάζω μια καλή φωτοτυπία.
Πάω σε ένα ΚΕΠ, ή αστυνομικό τμήμα και λέω:
"Παρακαλώ θεωρήστε μου το γνήσιο του αντιγράφου".

Το κάνουν?
:2funny: :2funny: :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
Nick καλησπέρα,

Η δική μου μικρή πρόταση για το τζόγο είναι: Ο τζόγος είτε λέγεται ΟΠΑΠ, είτε όπως θες είναι μια αρρώστια. Καλό θα είναι κανείς να μη πέσει στη λούμπα. Το ίδιο και τα λαχεία φυσικά. Χαμένος βγαίνεις μακροπρόθεσμα μόνο.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Nick καλησπέρα,

Η δική μου μικρή πρόταση για το τζόγο είναι: Ο τζόγος είτε λέγεται ΟΠΑΠ, είτε όπως θες είναι μια αρρώστια. Καλό θα είναι κανείς να μη πέσει στη λούμπα. Το ίδιο και τα λαχεία φυσικά. Χαμένος βγαίνεις μακροπρόθεσμα μόνο.
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom