σωστο κ το δικο σου σκεπτικο κ μιας κ εισαι νεος σου ταιριαζειΔιαφωνώ γιατί παίζω 4δες πολλών συνεχόμενων κληρώσεων. Όταν ρίξω π.χ. δύο δελτία (δηλαδή 30-50Ε σύνολο) αν βάλω πολλαπλασιαστή πάμε γύρω στο 100ρικο. Κι ακόμα δεν έχω φθάσει σε ένα επίπεδο ευστοχίας, ώστε η 4δα που τζογάρω να δίνει περισσότερα από 2 πενηντάρικα. Αλλά και πάλι, θα προτιμούσα να ρίξω τα διπλάσια δελτία (με διαφορετικούς συνδυασμούς) ώστε να έχω τις όποιες απειροελάχιστες πιθανότητες παραπάνω.
Ο πολλαπλασιαστής συμφέρει σε τζόγους δυάδων θα έλεγα. Ο αδελφός μου στην Κύπρο ενίοτε ρίχνει δυάδες με 5 είτε 10 πολλαπλασιαστή (παρακολουθεί κι αυτός τον Ανένδοτο, έχει δική του μεθοδολογία, μαντική τέσπα διαφωνούμε σε αρκετά σημεία).
Κυψέλη?
Πριν καμμιά δεκαπενταριά μέρες, στο Προπατζίδικο της Αγίου Μελετίου (λίγο πριν την Πατησίων) ένας τύπος γύρω στα 50 έπιασε 7δα με κέρδος 6040Ε (έως εκείνη τη στιγμή). Από ότι έλεγε έπαιζε τα ίδια νούμερα για καιρό. Εντάξει αυτό είναι θέμα κωλοφαρδίας. Ο ξάδελφός μου είδε πάκη να πιάνει 10 στα 11. Επίσης κωλοφαρδία. Προχθές που κυνηγούσα 6 στα 6 γιατί ήθελα το 800ρι (μείον ο φόρος πάει στα 730), έχασα 21Ε συνολικά. Γιαυτό έχω επικεντρωθεί στις 4δες. Το 50ρι είναι καλό, διότι καβαλάς μια κορασίδα στη Φυλής, τρως όξω, παίρνεις ένα πούρο να ξεκαυλώσεις και σου μένουν και 20 για προσωπικά σου έξοδα. Κι αν τύχει να πιάσεις 100ρικο (δύο 4δες μαζί) τότε πας για νταμπλ φακ, είτε σε ένα στούντιο του 50ρικου.
Εκτός από τα διάφορα που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, αυτό που έχω να προσθέσω είναι να κατεβάσεις τα στατιστικά μιας ημερομηνίας. Τα έχει κι ο ΟΠΑΠ, αλλά κι ο Mg Analysis (εδώ είναι ευκολότερα να τα πάρεις). Δοκίμασε εσύ να δεις ότι έπαιζες ρε παιδί μου κάποια νούμερα και τι σου έδωσε μετά από κάποιες κληρώσεις (ο Ανένδοτος έχει επιλογή όπου δίνεις τους αριθμούς, αρχική & τελική κλήρωση και βγάζει αποτέλεσμα). Το να σου δώσω τη συνάρτηση του Mathematica, αυτό ξέχασέ το.
Περίπου ένα μήνα κι όχι κάθε ημέρα. Μαζεύω δεδομένα για να τα βάλω στο Mathematica κι είναι χρονοβόρα διαδικασία.
τον ανενδοτο μη τον πολυπιστευεις . εγω προσωπικα μονο για να δω στοιχεια πχ ποσοι καθυστερουν κτλ .... μπαινω που κ που
καλη συνεχεια