Πριν μπω στο κυρίως θέμα (ΚΙΝΟ παίζω) θα πω ορισμένα βασικά σημεία:
1) Δεν πάμε πάντα στο ίδιο Προπατζίδικο. Διαλέγουμε και διαφορετικό. Εγώ τυγχάνει να έχω δύο κοντά μου σε λιγότερη απόσταση από 500 μέτρα (το ένα άντε 200 να είναι).
2) Εάν ο Προπατζής δε σας δίνει WiFi code, τράβα και πηδήξου του λέτε σιωπηρά. Απλά όταν κερδίζετε πάτε στο ρημάδι του και εισπράττετε το καςςς. Έτσι για να στραβώνει ο καριόλης (το έχω κάνει ήδη σε μερικούς)....
Άσχετα με το ΚΙΝΟ, υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που επιδέχονται προτάσεις μέσω Διαδικτύου.
3) Όπως ελέχθη στις πρώτες σελίδες, ο τζόγος θέλει υπομονή και να μην παρασυρόμαστε. Αποφασίζεις εκ των προτέρων με πόσα φράγκα θα πας και τέλος. Αν δε σε πάει, σταματάς, όχι δάνεια, βερεσέδες, ναργιλέδες και κορσέδες που έλεγε κι ο μακαρίτης αρχοντορεμπέτης Μιχαλόπουλος.
Παρατηρήσεις για το ΚΙΝΟ από άλλους παίκτες
1) Aριθμοί που καθυστερούν πάνω από 20 φορές, παίζουν δυνατά.
2) Για δυάδες ο αριθμός πάει στο 140.
3) Για 3δες ανεβαίνουμε στις 1140 καθυστερήσεις.
4) Οι πρώτοι 12 αριθμοί δίνουν αρκετές φορές 4δα σε καθημερινή βάση.
5) Οι πρώτοι 16 αριθμοί δίνουν κάποιες πεντάδες καθημερινά.
6) Συνδυασμοί που είναι σε κόκκινο (βλέπε Ανένδοτος σάητ) και δεν έρχονται σε 20-30 κληρώσεις, μην τους τζογάρετε.
7) Αποφεύγουμε το παίξιμο με πολλαπλασιαστή, είναι ρίσκο.
8) Ορισμένοι διαλέγουν μια περιοχή τιμών π.χ. πάνω δεξιά γωνία (7,8,9,10,17,18,19,20,26,27,28,29,30,36,37,38,39,40) και σημειώνουν για μερικές κληρώσεις από τη στιγμή που πάνε στο πρακτορείο ποιοι αριθμοί εμφανίζονται και με τι συνδυασμούς. Το ίδιο κάνουν σε στήλες (διαλέγουν αριθμούς π.χ. που λήγουν σε 6).
Τι κάνω εγώ
1) Παρακολουθώ τις κληρώσεις από το σπίτι.
2) Διαλέγω κάποιους καλούς συνδυασμούς που έχουν εμφανιστεί κάμποσες φορές εκείνη τη στιγμή.
3) Εισάγονται στο Mathematica και δίνει μια εκτίμηση για το που θα φθάσει. Στην ουσία τρέχει μια συνάρτηση 18 διαφορετικών μεταβλητών και βγάζει μια τιμή. Η συνάρτηση αυτή δημιουργήθηκε μετά από μάζεμα κι επεξεργασία διαφόρων δεδομένων, κι ολοένα ενημερώνεται.
4) Ανάλογα με το ρίσκο και τα φράγκα στην τσέπη, τζογάρω από 5Ε (10 κληρώσεις) έως και 30Ε (60 συνεχόμενες κληρώσεις) και μιλάω για τις 4δες όπου εκεί έχω επικεντρωθεί.
5) Δυάδες και τριάδες παίζω αραιά και που και φυσικά λίγες κληρώσεις (έως 5-6 μάξιμουμ). Ομοίως για 5δες κι άνω ρίχνω μόνο αν έχω περίσσευμα άντε ως ένα δίφραγκο (όταν γυρνάω για τσάρκες για μπρέηκ) και φυσικά μπαίνω Internet στον Ανένδοτο είτε στο Mg Analysis διαβάζοντας τροχάδην κάποια στοιχεία. Καταδρομική ρίψη δελτίου κι αν χάσουμε στη ντούντα μας, ένας καφές μείον.
Οι επαγγελματίες τζογαδόροι, έχουν αποκτήσει παρτίδες με διάφορους Προπατζήδες κι ενίοτε τζογάρουν τηλεφωνικώς.
Αυτά, καλά κέρδη.