Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μαγκες παντα το ειχα απορια, σε περιπτωση που κερδισει καποιος ενα μεγαλο ποσο τι κανει, παει με το δελτιο στο προποτζιδικο παει σε δικηγορο  :huh: :rolleyes:
μην μιλας ετσι απτο ιντερνετ ρε τυπε
καρφωνεσαι και υπαρχει αλητεια :rolleyes:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.865
Πόντοι
1.406
Ερχεται σε μενα για να το εισπράξω με πληρεξουσιο, δεν εμφανίζεται πουθενα, μου δινει το 5% και όλα ενταξει  :grin: :grin: :grin:
Κοψε κατι ρε  :grin: Παντως αν σου κατσει τετοια περιπτωση λογικα θα σου σταξει καλο ποσο ε?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
www.bourdela.com/forum/index.php?to...τάρω Παρισι. [/quote]ξανασκεψου το  :birdman:

Επισκέπτης
ρε μαγκες παντα το ειχα απορια, σε περιπτωση που κερδισει καποιος ενα μεγαλο ποσο τι κανει, παει με το δελτιο στο προποτζιδικο παει σε δικηγορο  :huh: :rolleyes:
Ωραία απορία έχεις....
Πάντως εγώ δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα. Πλέον δεν παίζω λαχεία, Λόττο, Τζόκερ και τα ρέστα. Δε γουστάρω να πιάσω εκατομμύρια. Αν βγάζω ένα 50ρι την ημέρα με το ΚΙΝΟ είμαι μια χαρά. Και ακόμη καλύτερα όταν σκάνε κάτι 100ρικα (κι αυτό φαίνεται γιατί ποστάρω κριτικές)  :grin:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Ωραία απορία έχεις....
Πάντως εγώ δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα. Πλέον δεν παίζω λαχεία, Λόττο, Τζόκερ και τα ρέστα. Δε γουστάρω να πιάσω εκατομμύρια. Αν βγάζω ένα 50ρι την ημέρα με το ΚΙΝΟ είμαι μια χαρά. Και ακόμη καλύτερα όταν σκάνε κάτι 100ρικα (κι αυτό φαίνεται γιατί ποστάρω κριτικές)  :grin:
εχεις καθαρο κερδος απο το κινο ? :o  ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι
στην τελευταια κριτικη σου που ηταν απολαυστικη μιλησες για επιστροφη κεφαλαιου

Blue _Sky

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Ωραία απορία έχεις....

Στην προηγούμενη σελίδα, έγραψα κάτι πραγματάκια για το ΚΙΝΟ επειδή έλαβα διάφορα μυνήματα. Μάγος δεν είμαι, απλά βγάζω τα προς το ζην και όταν πάμε καλύτερα τρώνε και τα κορίτσια  :humpleg:

Ντουνταρα,πες το μυστικο ρε σκυλε για το ΚΙΝΟ...Ουτε νουμερο δεν πιανω...3-4-5 το πολυ 6 αριθμους βαζω και σπανια να κερδισω 1 ευρω... :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Στην προηγούμενη σελίδα, έγραψα κάτι πραγματάκια για το ΚΙΝΟ επειδή έλαβα διάφορα μυνήματα. Μάγος δεν είμαι, απλά βγάζω τα προς το ζην και όταν πάμε καλύτερα τρώνε και τα κορίτσια  :humpleg:
Επιπροσθέτως, έγινε μια συγκόλληση του δικού μου θέματος, με ένα παλαιότερο (προς ενημέρωσιν).

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ενας γνωστος μου ειπε πριν απολιγες μερες στην κυψςλη ενας θειος κερδισε σεχεδον 5 χιλιαρικα
ειχε βαλει λεει 5απλο πολαπλασιαστη :huh:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
:sunglasses: :dancing:

10502019_376231685876927_6432630332521572186_n.jpg

"Το δελτίο δεν κερδίζει"!
Στο κάτω μέρος φαίνονται τα στοιχεία του δελτίου.Νούμερο δελτίου,με το *,κλήρωση,ένας κωδικός ελέγχου.Πας εδώ και αφού τα βάλεις στα πεδία και τσεκάρεις το παιχνίδι,σου βγάζει "το δελτίο δεν κερδίζει"!

Πάντως πέρα από την πλάκα.Αν θέλετε να βάλετε ένα δελτίο στο ίντερνετ,έστω και στοίχημα να κερδίζει 4 ευρώ,ή να το έχετε εξαργυρώσει πρώτα,ή να κρύψετε ιδίως τον αριθμό πάνω από το barcode.Μπορεί κάποιος τηλεφωνικά σε δικό του πρακτορείο να το εξαργυρώσει...Ο ΟΠΑΠ είχε στείλει πριν λίγους μήνες οδηγία στα πρακτορεία να μη δέχονται τέτοιες εξαργυρώσεις εκτός αν υπάρχει εμφανές πρόβλημα στο προσκομιζόμενο δελτίο.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Στην προηγούμενη σελίδα, έγραψα κάτι πραγματάκια για το ΚΙΝΟ επειδή έλαβα διάφορα μυνήματα. Μάγος δεν είμαι, απλά βγάζω τα προς το ζην και όταν πάμε καλύτερα τρώνε και τα κορίτσια  :humpleg:
Επιπροσθέτως, έγινε μια συγκόλληση του δικού μου θέματος, με ένα παλαιότερο (προς ενημέρωσιν).
ποσο καιρο παιζεις τυπος ?

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Πριν μπω στο κυρίως θέμα (ΚΙΝΟ παίζω) θα πω ορισμένα βασικά σημεία:

1) Δεν πάμε πάντα στο ίδιο Προπατζίδικο. Διαλέγουμε και διαφορετικό. Εγώ τυγχάνει να έχω δύο κοντά μου σε λιγότερη απόσταση από 500 μέτρα (το ένα άντε 200 να είναι).
2) Εάν ο Προπατζής δε σας δίνει WiFi code, τράβα και πηδήξου του λέτε σιωπηρά. Απλά όταν κερδίζετε πάτε στο ρημάδι του και εισπράττετε το καςςς. Έτσι για να στραβώνει ο καριόλης (το έχω κάνει ήδη σε μερικούς)....
Άσχετα με το ΚΙΝΟ, υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που επιδέχονται προτάσεις μέσω Διαδικτύου.
3) Όπως ελέχθη στις πρώτες σελίδες, ο τζόγος θέλει υπομονή και να μην παρασυρόμαστε. Αποφασίζεις εκ των προτέρων με πόσα φράγκα θα πας και τέλος. Αν δε σε πάει, σταματάς, όχι δάνεια, βερεσέδες, ναργιλέδες και κορσέδες που έλεγε κι ο μακαρίτης αρχοντορεμπέτης Μιχαλόπουλος.

Παρατηρήσεις για το ΚΙΝΟ από άλλους παίκτες
1) Aριθμοί που καθυστερούν πάνω από 20 φορές, παίζουν δυνατά.
2) Για δυάδες ο αριθμός πάει στο 140.
3) Για 3δες ανεβαίνουμε στις 1140 καθυστερήσεις.
4) Οι πρώτοι 12 αριθμοί δίνουν αρκετές φορές 4δα σε καθημερινή βάση.
5) Οι πρώτοι 16 αριθμοί δίνουν κάποιες πεντάδες καθημερινά.
6) Συνδυασμοί που είναι σε κόκκινο (βλέπε Ανένδοτος σάητ) και δεν έρχονται σε 20-30 κληρώσεις, μην τους τζογάρετε.
7) Αποφεύγουμε το παίξιμο με πολλαπλασιαστή, είναι ρίσκο.
8) Ορισμένοι διαλέγουν μια περιοχή τιμών π.χ. πάνω δεξιά γωνία (7,8,9,10,17,18,19,20,26,27,28,29,30,36,37,38,39,40) και σημειώνουν για μερικές κληρώσεις από τη στιγμή που πάνε στο πρακτορείο ποιοι αριθμοί εμφανίζονται και με τι συνδυασμούς. Το ίδιο κάνουν σε στήλες (διαλέγουν αριθμούς π.χ. που λήγουν σε 6).

Τι κάνω εγώ
1) Παρακολουθώ τις κληρώσεις από το σπίτι.
2) Διαλέγω κάποιους καλούς συνδυασμούς που έχουν εμφανιστεί κάμποσες φορές εκείνη τη στιγμή.
3) Εισάγονται στο Mathematica και δίνει μια εκτίμηση για το που θα φθάσει. Στην ουσία τρέχει μια συνάρτηση 18 διαφορετικών μεταβλητών και βγάζει μια τιμή. Η συνάρτηση αυτή δημιουργήθηκε μετά από μάζεμα κι επεξεργασία διαφόρων δεδομένων, κι ολοένα ενημερώνεται.
4) Ανάλογα με το ρίσκο και τα φράγκα στην τσέπη, τζογάρω από 5Ε (10 κληρώσεις) έως και 30Ε (60 συνεχόμενες κληρώσεις) και μιλάω για τις 4δες όπου εκεί έχω επικεντρωθεί.
5) Δυάδες και τριάδες παίζω αραιά και που και φυσικά λίγες κληρώσεις (έως 5-6 μάξιμουμ). Ομοίως για 5δες κι άνω ρίχνω μόνο αν έχω περίσσευμα άντε ως ένα δίφραγκο (όταν γυρνάω για τσάρκες για μπρέηκ) και φυσικά μπαίνω Internet στον Ανένδοτο είτε στο Mg Analysis διαβάζοντας τροχάδην κάποια στοιχεία. Καταδρομική ρίψη δελτίου κι αν χάσουμε στη ντούντα μας, ένας καφές μείον.

Οι επαγγελματίες τζογαδόροι, έχουν αποκτήσει παρτίδες με διάφορους Προπατζήδες κι ενίοτε τζογάρουν τηλεφωνικώς.
Αυτά, καλά κέρδη.
ο πολλαπλασιαστης σε συμφερει τυπος ειδικα αν κερδιζεις

Επισκέπτης
ο πολλαπλασιαστης σε συμφερει τυπος ειδικα αν κερδιζεις
Διαφωνώ γιατί παίζω 4δες πολλών συνεχόμενων κληρώσεων. Όταν ρίξω π.χ. δύο δελτία (δηλαδή 30-50Ε σύνολο) αν βάλω πολλαπλασιαστή πάμε γύρω στο 100ρικο. Κι ακόμα δεν έχω φθάσει σε ένα επίπεδο ευστοχίας, ώστε η 4δα που τζογάρω να δίνει περισσότερα από 2 πενηντάρικα. Αλλά και πάλι, θα προτιμούσα να ρίξω τα διπλάσια δελτία (με διαφορετικούς συνδυασμούς) ώστε να έχω τις όποιες απειροελάχιστες πιθανότητες παραπάνω.
Ο πολλαπλασιαστής συμφέρει σε τζόγους δυάδων θα έλεγα. Ο αδελφός μου στην Κύπρο ενίοτε ρίχνει δυάδες με 5 είτε 10 πολλαπλασιαστή (παρακολουθεί κι αυτός τον Ανένδοτο, έχει δική του μεθοδολογία, μαντική τέσπα διαφωνούμε σε αρκετά σημεία).

ενας γνωστος μου ειπε πριν απολιγες μερες στην κυψςλη ενας θειος κερδισε σεχεδον 5 χιλιαρικα
ειχε βαλει λεει 5απλο πολαπλασιαστη :huh:
Κυψέλη?  :grin:
Πριν καμμιά δεκαπενταριά μέρες, στο Προπατζίδικο της Αγίου Μελετίου (λίγο πριν την Πατησίων) ένας τύπος γύρω στα 50 έπιασε 7δα με κέρδος 6040Ε (έως εκείνη τη στιγμή). Από ότι έλεγε έπαιζε τα ίδια νούμερα για καιρό. Εντάξει αυτό είναι θέμα κωλοφαρδίας. Ο ξάδελφός μου είδε πάκη να πιάνει 10 στα 11. Επίσης κωλοφαρδία. Προχθές που κυνηγούσα 6 στα 6 γιατί ήθελα το 800ρι (μείον ο φόρος πάει στα 730), έχασα 21Ε συνολικά. Γιαυτό έχω επικεντρωθεί στις 4δες. Το 50ρι είναι καλό, διότι καβαλάς μια κορασίδα στη Φυλής, τρως όξω, παίρνεις ένα πούρο να ξεκαυλώσεις και σου μένουν και 20 για προσωπικά σου έξοδα. Κι αν τύχει να πιάσεις 100ρικο (δύο 4δες μαζί) τότε πας για νταμπλ φακ, είτε σε ένα στούντιο του 50ρικου.

Ντουνταρα,πες το μυστικο ρε σκυλε για το ΚΙΝΟ...Ουτε νουμερο δεν πιανω...3-4-5 το πολυ 6 αριθμους βαζω και σπανια να κερδισω 1 ευρω... :headbang: :headbang:
Εκτός από τα διάφορα που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, αυτό που έχω να προσθέσω είναι να κατεβάσεις τα στατιστικά μιας ημερομηνίας. Τα έχει κι ο ΟΠΑΠ, αλλά κι ο Mg Analysis (εδώ είναι ευκολότερα να τα πάρεις). Δοκίμασε εσύ να δεις ότι έπαιζες ρε παιδί μου κάποια νούμερα και τι σου έδωσε μετά από κάποιες κληρώσεις (ο Ανένδοτος έχει επιλογή όπου δίνεις τους αριθμούς, αρχική & τελική κλήρωση και βγάζει αποτέλεσμα). Το να σου δώσω τη συνάρτηση του Mathematica, αυτό ξέχασέ το.

ποσο καιρο παιζεις τυπος ?
Περίπου ένα μήνα κι όχι κάθε ημέρα. Μαζεύω δεδομένα για να τα βάλω στο Mathematica κι είναι χρονοβόρα διαδικασία.

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
Aν θες να σου σπασουν τα αρχιδια συγγενεις γνωστοι γειτονες συναδελφοι πρωην γκομενες,ανθρωποι που εχεις να δεις χρονια,και να κυνδινευεις ανα πασα στιγμη απο μαφιοζους εγκληματιες  κτλ μπορεις να πας στο πρακτορειο να το μαθει ολος ο ντουνιας και να απολαυσεις ολα τα προηγουμενα.Αν παλι δεν θες, πας σε ενα δικηγορο και αναλαμβανει αυτος τα διαδικαστικα και κοιμασαι ησυχος
και θα δωσω το κερδισμενο χαρτακι στον δικηγορο οεο;  :huh:

Επισκέπτης
Καλά, πιάστο εσύ πρώτα και μετά βλέπεις......
Ερωτήσεις που κάνεις βραδυάτικα!
Όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη  :rolleyes:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.865
Πόντοι
1.406
και θα δωσω το κερδισμενο χαρτακι στον δικηγορο οεο;  :huh:
Σκεφτεσαι μωρε τυπε τι λες?δεν θα του το δωσεις...θα σε εκπροσωπησει, το χαρτακι θα το εχεις εσυ και θα το παραδωσεις στο υψηλοβαθμο στελεχος του Οπαπ η της Τραπεζας,με τους οποιους θα σε εχει φερει σε επαφη ο δικηγορος, την ημερα που θα πεσουν οι υπογραφες για την μεταβιβαση των κερδων κτλ κτλ.Ημαρτον τοσοι και τοσοι που εχουν κερδισει τοσα χρονια σε τζοκερ λοττο λαχεια λες να τους κλεβανε τα δελτια οι δικηγοροι τους ....

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
Σκεφτεσαι μωρε τυπε τι λες?δεν θα του το δωσεις...θα σε εκπροσωπησει, το χαρτακι θα το εχεις εσυ και θα το παραδωσεις στο υψηλοβαθμο στελεχος του Οπαπ η της Τραπεζας,με τους οποιους θα σε εχει φερει σε επαφη ο δικηγορος, την ημερα που θα πεσουν οι υπογραφες για την μεταβιβαση των κερδων κτλ κτλ.Ημαρτον τοσοι και τοσοι που εχουν κερδισει τοσα χρονια σε τζοκερ λοττο λαχεια λες να τους κλεβανε τα δελτια οι δικηγοροι τους ....
αν ηξερα δεν θα ρωτουσα... αυτο που ξερω ομως ειναι πως οι δικηγοροι ειναι μεγαλα λαμογια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom