doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αρχιδια οπως το ειπεςΜάγκες έχετε πιάσει ποτέ τίποτα?
Ή αρχίδια μέντολες ?
αρχιδια οπως το ειπεςΜάγκες έχετε πιάσει ποτέ τίποτα?
Ή αρχίδια μέντολες ?
εγω τα 3 μονα τους,ουτε 1 ευρω >Το μεγαλύτερο ποσο ηταν 50 ευρω....εχω πιάσει αρκετα 3αρια..
Παραπανω ομως ...ενα ball και ενα μυδι...
Περιμένεις ενα τζακποτ απο 8 μύρια κι απάνω......AssFiler με κουραζουν τα πολλα πολλα / ξερει κανεις πως μπορουμε να κερδισουμε σιγουρα το ΤΖΟΚΕΡ???? / ολα τα αλλα ειμαι μαλατσιες ....
Kαι άμα βγουν 2 Νικητες?Περιμένεις ενα τζακποτ απο 8 μύρια κι απάνω......
Στην συνέχεια παίρνεις ένα δελτίο Τζόκερ και μαρκάρεις και τους 45 αριθμούς και τα 20 τζόκερ.
Γενικό σύνολο 24.435.180 στήλες επι 0,30 ευρώ η κάθε στήλη......έχεις ένα δελτίο που αποτιμάται στα 7.330.554 ευρά .
Μόνο έτσι θα είσαι 100% σίγουρος.
Ρε συ, έχεις να δώσεις 7,3 εκατομμύρια να παίξεις ένα δελτίο στο Τζόκερ και σε ενδιαφέρει πόσοι θα βγούν νικητές?Kαι άμα βγουν 2 Νικητες?
Είπες πως δεν προσέξαμε πως η Κειτ είναι νεκρη και το έδειχνε σε κάποιο επεισόδιο ενω η σκηνή είναι απο άλλη ταινιά!!!Ρε συ, έχεις να δώσεις 7,3 εκατομμύρια να παίξεις ένα δελτίο στο Τζόκερ και σε ενδιαφέρει πόσοι θα βγούν νικητές?
Τσιφουουουουουουουουουουουουουουουουουούτη
Στο Lost τι εννοούσες γιατι δεν σε κατάλαβα??
Το αντίθετο σας είπα, οτι για άλλον ήταν η κηδεία.Είπες πως δεν προσέξαμε πως η Κειτ είναι νεκρη και το έδειχνε σε κάποιο επεισόδιο ενω η σκηνή είναι απο άλλη ταινιά!!!
...και μετα ξυπνησε?φιλος κερδισε 10 εκατομμυρια ευρα .
αν ειναι φιλευσπλαχνος,να τον γνωρισουμε(του κερναω και μπουρδελοτσαρκα!)φιλος κερδισε 10 εκατομμυρια ευρα .