Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.331
- Πόντοι
- 6.946
Τι έγινε πάλι, πόσο καιρό έχει να πέσει στην Κύπρο;
Χαλαρά το 5άρι στη Λευκωσία.Τι έγινε πάλι, πόσο καιρό έχει να πέσει στην Κύπρο;
...και το 12αρι goes to Cyprus!!Χαλαρά το 5άρι στη Λευκωσία.
Παίζεις όσα μπορείς -και ακόμα λιγότερα για να είσαι σίγουρος ότι θα την βγάλεις-και όχι οσα θέλεις.Παιδια, απο τοτε που πρωτοεμφανιστηκε ο ανθρωπος στη γη, μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε, ποτε κανενα παιχνιδι τζογου, δεν ηταν, υπερ του παιχτη. Παντα υπηρχε και θα υπαρχει λαμογια, εναντιον τπυ παιχτη. Τωρα αν καποιος εχει το μικροβιο του παιξιματος, εκεινο που μπορει να κανει ειναι να ξεχωρισει, ενα ποσο, που δεν θα το στερει απο αλλες αναγκες του, 1 Ε ειναι αυτο? 100 Ε ειναι αυτα? δεν εχει σημασια, αρκει το ποσο αυτο να του περισευει. Παιζεις αυτο το ποσο σταθερα, κι αν ποτε σου κατσει, εκατσε. Τουλαχιστον δεν θα το κλαις
σε αυτη την χωρα μονο τα ρολογια και τα κοροιδα δουλευουνΠαλι αυτος ο τεμπελης ο Ελληνας περιμένει απο την τυχη να τον σωσει ....
Δηλαδη η βόηθα Παναγιά ή βόηθα τυχη .. με ικανοτητα και δουλεια δεν εχει σκεφτει οτι μπορει να ερθει κάτι
Εχεις δικιο,την επόμενη μερα πιστωθηκαν ως μπονους πίσω...Συγχαρητήρια για τα κέρδη σου. Αλλά πως και σου κράτησε η εφορία φόρο 35 ευρώ που ανέφερες; Εφόσον ξέρω ότι στο διαδικτυακό παιχνίδι ότι κερδίζεις είναι καθαρό ποσό για πάρτη σου και όχι όπως όταν πας να παίξεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ
με ικανότητα και δουλειά κανείς δεν έγινε πλούσιος. Στην καλύτερη περίπτωση βγάζεις το μήνα ΚΑΠΩΣ αξιοπρεπώς - μιλώντας πάντα για μισθωτούς.Παλι αυτος ο τεμπελης ο Ελληνας περιμένει απο την τυχη να τον σωσει ....
με ικανοτητα και δουλεια δεν εχει σκεφτει οτι μπορει να ερθει κάτι
Έχω την υποψία πως μονονστην Αγγλία τους έβγαζαν σεμτο Euromillions η κάπως ετσιΤώρα μπήκε και το γιουρο τζάκ ποτ στο κόλπο, δεν βλέπω ομως νικητές γυαλί όπως γινεται στο usa , φαίνεται το κάνουν αλα γκρηκ κολπο κι αυτοι- όλα στη σκιά.
Στημένα όλα, τι μας κρύβουν τα μουνια.Τζακ Ποτ Παραμονή Πρωτο χρονιάς
Κοίτα να δεις ρε παιδί μου πρώτη φορά συμβαινει τα τελευταία 40 χρονια
Δεν υπάρχει τίποτα στημένο τυπεΣτημένα όλα, τι μας κρύβουν τα μουνια.