Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 105 24,5%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 57 13,3%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 85 19,8%
  • Σπανια

Ψήφοι: 117 27,3%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    429

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.554
Πόντοι
206
Καταλαβε το. Οι οροι ειναι μουφα και το παιχνιδι απατη. Ξυπνα. Αν ηθελαν θα εδιναν τα λεφτα του τζακ ποτ στις αλλες κατηγοριες. Εχουν φτιαξει το παιχνιδι απατενιστικο συν οτι φυτευουν νικητες. Α και να μην ξεχασω. Τα μπαλάκια δεν βγαινουν απο την εξοδο με σταθερη ροη. Αλλοτε κανουν 3 σεκοντ αλλοτε 6 σεκοντ κτλ. Εσύ πιστευε οτι ολα ειναι νομιμα. Εδω στην Σερβια δεν ειδες τι εγινε; εγω δεν παιζω.

Ρε έτσι είναι οι όροι τι να κάνουμε; Και εγώ θέλω να κερδίζω με 1 νούμερο εκατομμύρια αλλά δεν γίνεται. Όπως το πόκερ έχει συγκεκριμένους κανόνες και τους δέχεσαι έτσι και εδώ.

Στη Σερβία δε με νοιάζει τι γίνεται. Εκεί παραιτήθηκε ο ΠΘ μετά από 1 μήνα. Εδώ του δώσατε 41% και φωνάζετε 2 χρόνια μετά.

Γι' αυτό δε χρειάζεται στήσιμο. Γιατί σας τα παίρνουν νόμιμα.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
551
Πόντοι
81
Αν τους ενοιαζε να δωσουν λεφτα στον κοσμο που ολο αυτο λενε, θα εδιναν τα λεφτα του τζακ ποτ στις αλλες κατηγοριες. Δεν δινουν τιποτα. Όλοι θα ελεγαν ναι να δωσουν τα λεφτα στις κατω κατηγοριες. Όλοι συμφωνουν. Δεν τα δίνουν. Ξυπνηστε. Τι σημασια εχουν οι οροι του παιχνιδιου; θα τους άλλαζαν και ολα κομπλε. Δεν θελουν να δωσουν. Απλα λενε ετσι.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.466
Πόντοι
456

Καλά το έχεις κάψει. Το ξέπλυμα δεν το κάνει η εταιρία αλλά ο απατεώνας που θα βρει το νικητή. Κέρδισε ο ΟΠΑΠ 250Μ σε ένα εξάμηνο πέρυσι και θα κάτσει να στήσει ολόκληρη πλεκτάνη για να μη δώσει μερικά εκατομμύρια ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. Δεν έχεις καταλάβει ότι δουλεύει μόνο του το σύστημα και ο ΟΠΑΠ απλά εισπράττει; Τα μαγαζιά δουλεύουν με μηδέν κέρδος. Τα πληρώνουν όλα από την τσέπη τους. Τα ξέρεις αυτά; Στα αρχίδια τους για ψίχουλα που θα δώσουν σε μερικούς καμένους.
Τύπε έχεις πάρει χαμπάρι ποιά άτομα έχουν τον ΟΠΑΠ και λεφτά γενικά;
Οι άγιοι νομίζεις ή οι μαφιόζοι;

Ο ΟΠΑΠ δεν είναι μια εταιρία έτσι απλά, από πίσω είναι άνθρωποι ιδιοκτήτες.
Τα 250 που έβγαλε σε ένα εξάμηνο, μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να βγάλουν άλλα τόσα μαύρα στην τσέπη τους κατευθείαν.

Νομίζεις ότι έφτασαν εκεί που έφτασαν παίζοντας με τους κανόνες και όντας καλά παιδιά;

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Τα παιχνιδια αριθμων (τζοκερ, λοττο, λαχεια, κινο) δεν νομιζω να ειναι στημενα. Υπαρχουν τοσα κοροιδα που επενδιουν στην τυχη + τους αργοσχολους που δεν εχουν ενδιαφεροντα που φτανουν για να εχει κερδη ο ΟΠΑΠ.
Στο στοιχημα σιγουρα στηνουν αγωνες.
Οταν επαιζα κι επαιζα τα παντα. Λαχεια, στοιχημα, ΚΙΝΟ, Λοττο, Τζοκερ, σκυλια, ξυστα κι ουτε θυμαμε τι αλλο παρολο που επιασα καποια καλα ποσα (2 φορες 5ρι στο λοττο με δραχμες, 12000 ευρω σε μια βδομαδα στο Κινο, 1000 στο στοιχημα + μικροτερα ποσα) οταν τα εβαλα κατω κι εγραφα τι επαιζα και τι κερδιζα, κατεληξα οτι εχανα γυρω στα 6000 με 6500 το χρονο.
Αν δεν επαιζα και δεν καπνιζα ολα αυτα τα χρονια παιζει να ειχα εξοχικο σε Μυκονο και Αραχωβα αντι να ψηνω σουβλακια στη Γερμανια.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.599
Πόντοι
446
Συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν πολλά χαπατα η όπως αλλιώς θες πες τους που δίνουν αεριτζιδικο χρήμα στον οπ@π ότι αυτά τα 19 μύρια είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που βγάζουν αλλά μιλάμε για εκατομμύρια δεν νομίζω να είναι τόσο ηθικοί ώστε ενώ δεν υπάρχει ουσιαστικά έλεγχος να τα δίνουν και δεν είναι πουθενά γραμμένο ότι αφού έβγαλα 400 δεν πειράζει δίνω και 20 για εκατομμύρια μιλάμε και για πολυεθνικές μιλάμε.Ειναι δικαίωμα μου και όχι μόνο εμένα να είμαι καχύποπτος επίσης είναι δικό μου θέμα αν ξέρω μαθηματικά και αν διάβασα τον πίνακα όπως και εσύ έχεις δικαίωμα να έχεις την άποψη ότι τα δίνουν σίγουρα όμως δεν έχεις το δικαίωμα να λες φτάνει με τις βλακείες σας δεν θα κρίνεις ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε κανείς ποιος είναι βλάκας την γνώμη μας γράφουμε και δεν νομίζω να θεωρείτε βλάκας κάποιος που πιστεύει ότι δεν δίνει κάποιος μερικά εκατομμύρια χωρίς να ελέγχεται από κάπου απλά επειδή πρέπει να τα δώσει. Πολύ τίμιες θεωρείς τις πολυεθνικές ξεκάθαρα διαφωνούμε αλλά δεν πειράζει καλό βράδυ.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
662
Πόντοι
86
Αν τους ενοιαζε να δωσουν λεφτα στον κοσμο που ολο αυτο λενε, θα εδιναν τα λεφτα του τζακ ποτ στις αλλες κατηγοριες. Δεν δινουν τιποτα. Όλοι θα ελεγαν ναι να δωσουν τα λεφτα στις κατω κατηγοριες. Όλοι συμφωνουν. Δεν τα δίνουν. Ξυπνηστε. Τι σημασια εχουν οι οροι του παιχνιδιου; θα τους άλλαζαν και ολα κομπλε. Δεν θελουν να δωσουν. Απλα λενε ετσι.
Τύπε αυτή είναι η ουσία του παιχνιδιού, να σου πουλήσει ελπίδα, με 1 ευρώ να πάρεις εκατομμύρια. Όχι να βγούν π.χ. 1.000.000 νικητές και να πάρουν 100 ευρώ ο καθένας.

Ganian47

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
1
Πόντοι
0
Συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν πολλά χαπατα η όπως αλλιώς θες πες τους που δίνουν αεριτζιδικο χρήμα στον οπ@π ότι αυτά τα 19 μύρια είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που βγάζουν αλλά μιλάμε για εκατομμύρια δεν νομίζω να είναι τόσο ηθικοί ώστε ενώ δεν υπάρχει ουσιαστικά έλεγχος να τα δίνουν και δεν είναι πουθενά γραμμένο ότι αφού έβγαλα 400 δεν πειράζει δίνω και 20 για εκατομμύρια μιλάμε και για πολυεθνικές μιλάμε.Ειναι δικαίωμα μου και όχι μόνο εμένα να είμαι καχύποπτος επίσης είναι δικό μου θέμα αν ξέρω μαθηματικά και αν διάβασα τον πίνακα όπως και εσύ έχεις δικαίωμα να έχεις την άποψη ότι τα δίνουν σίγουρα όμως δεν έχεις το δικαίωμα να λες φτάνει με τις βλακείες σας δεν θα κρίνεις ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε κανείς ποιος είναι βλάκας την γνώμη μας γράφουμε και δεν νομίζω να θεωρείτε βλάκας κάποιος που πιστεύει ότι δεν δίνει κάποιος μερικά εκατομμύρια χωρίς να ελέγχεται από κάπου απλά επειδή πρέπει να τα δώσει. Πολύ τίμιες θεωρείς τις πολυεθνικές ξεκάθαρα διαφωνούμε αλλά δεν πειράζει καλό βράδυ.
Στην πολη που μενω, γνωριζω γυρω στα 10 ατομα που εχουν πιασει 5+1 στο τζοκερ απο το 1997 που βγηκε, η 6αρι στο Λοττο..Με εξαιρεση εναν στο Λοττο που σε ισοτιμια δραχμης- ευρω, ειχε παρει καπου στα 750.000€, ολοι οι υπολοιποι πηραν εκατομμυρια..Μαλιστα ο ενας απο αυτους τους "καμια δεκαρια" που ειπα, ειναι αδερφος ενος πρωην συναδελφου μου και φιλου μου.Μου ειχε πει με παραπονο οτι πηρε την γυναικα του και τα παιδια του και εξαφανιστηκαν απο την πολη,κοβωντας επαφες με ολους τους συγγενεις φιλους κτλ..Βλεπεις ηταν πολλα τα λεφτα, καπου στα 4 εκατομμυρια ειχε παρει πριν απο 15 χρονια περιπου.

Ganian47

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
1
Πόντοι
0
Για να μην παρεξηγηθω..Δεν λεω οτι ειναι "καθαρο" το τζοκερ.Ειναι αυτονοητο οτι εχει οφελος ο ΟΠΑΠ οταν ανεβαινει με τα τζακ ποτ ο αριθμος στηλων που παιζονται..Ομως μιλαμε για ενα παιχνιδι που οι πιθανοτητες ειναι μια προς 25 και κατι εκατομμυρια.Οταν δινει 1 ως 3 εκατομμυρια στο 5+1, οι στηλες που παιζονται συνηθως ειναι 1 εκ ως 3 εκ..Με λιγα λογια, με βαση ΟΛΕΣ τις στηλες που εχουν παιχτει σε καθε κληρωση, οι πιθανοτητες να βγει 5+1 ειναι απο 4% ως 12%.Ειναι λογικο να προκυπτει τζακ ποτ και να βγαινουν συνεχομενα τζακ ποτ...Ακομα και αν δεν ειναι στημενο (λεμε τωρα) θα ειναι αφυσικο να βγαινει νικητης και να μην βγαινει τζακ ποτ.Αυτο καθαρα με βαση τις πιθανοτητες και τις στηλες που παιζονται.

Τελευταία τροποποίηση:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.466
Πόντοι
456
Τύπε υπάρχουν παιχνίδια για όλες τις αποδόσεις.
Το τζόκερ είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι που με λίγα λεφτά βγάζεις εκατομμύρια, αλλά δεν μοιράζει στις υπόλοιπες κατηγορίες. Αυτό "πουλάει".
Αν θες κάτι που να μοιράζει λίγα σε πολλούς, αλλά που δεν γίνεσαι εκατομμυριούχος, πήγαινε φρουτάκια, ξυστό, κίνο κλπ.
Σε όλα χαμένος θα βγεις ούτως η άλλως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom