Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 105 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 57 13,0%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 88 20,1%
  • Σπανια

Ψήφοι: 119 27,2%
  • Ποτε

Ψήφοι: 68 15,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    437

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.344
Πόντοι
2.356

Ο τύπος τα σάρωσε όλα και μάλιστα δεν είχε παίξει τυχαία νούμερα. :confused:

Πιο πιθανό είναι να χτυπήσει τη γη αστεροειδής 10 χιλιομέτρων, παρά να πιάσεις το τζόκερ.

Τι να πει κανείς για κώλο, ο εν λόγω τύπος. :confused:

• Like
Αντιδράσεις: foobar

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
86
Δεν κατάλαβες τι είπα. Εφόσον δεν βγαίνεις κανείς σε καμία κατηγορία δεν λαμβάνονται υπόψη. Στο στοίχημα πως ξέρουμε αν πάρει κάποιος κάνα 5χιλιαρο η 10χιλιαρο; στο τζοκερ ας βγάζουν αυτούς και βλέπουμε για την πρώτη κατηγορία. Δεν βγαζουν κανέναν. Ούτε στο Κινο βγαίνει κανεις ούτε στο λόττο ούτε πουθενά.

Δεν κατάλαβες τι είπα. Εφόσον δεν βγαίνεις κανείς σε καμία κατηγορία δεν λαμβάνονται υπόψη. Στο στοίχημα πως ξέρουμε αν πάρει κάποιος κάνα 5χιλιαρο η 10χιλιαρο; στο τζοκερ ας βγάζουν αυτούς και βλέπουμε για την πρώτη κατηγορία. Δεν βγαζουν κανέναν. Ούτε στο Κινο βγαίνει κανεις ούτε στο λόττο ούτε πουθενά.
Τύπε αυτά τα έχεις γράψει τόσες φορές εδώ και 2 μέρες και άλλες τόσες πρίν κανά χρόνο με άλλο προφίλ.
Η ερώτηση μου είναι; Αν κερδίσεις ποτέ το τζόκερ θα βγεις ο ίδιος στα κανάλια με τα στοιχεία σου;

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
651
Πόντοι
86
Τύπε αυτά τα έχεις γράψει τόσες φορές εδώ και 2 μέρες και άλλες τόσες πρίν κανά χρόνο με άλλο προφίλ.
Η ερώτηση μου είναι; Αν κερδίσεις ποτέ το τζόκερ θα βγεις ο ίδιος στα κανάλια με τα στοιχεία σου;
Δεν τα έχω γράψει με άλλο προφίλ αυτά. Πάμε όμως στο ζουμί να δούμε τι θα πεις. Εγώ αν κέρδιζα 20.000.000 ευρώ δεν θα έβγαινα να το πω. Εσύ έχεις να απαντήσεις γιατί τα λεφτά δεν κατεβαίνουν στις μικρές κατηγορίες αφού θελουν να τα δώσουν και γιατί ξέρουμε νικητές στο στοίχημα ενώ από τζοκερ κτλ όχι; δηλαδή οι νικητές των στοιχημάτων κινδυνεύουν αλλά βγαίνουν να το πουν στις μικρές κατηγοριες ενώ του τζοκερ, λόττο, κινο κτλ κινδυνεύουν και κρυβονται; περιμένω απαντήσεις. Όταν θα ρωτάς θα απαντάς κιόλας. Λεγε. Ακούω.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.196
Πόντοι
25.186
Δεν τα έχω γράψει με άλλο προφίλ αυτά. Πάμε όμως στο ζουμί να δούμε τι θα πεις. Εγώ αν κέρδιζα 20.000.000 ευρώ δεν θα έβγαινα να το πω. Εσύ έχεις να απαντήσεις γιατί τα λεφτά δεν κατεβαίνουν στις μικρές κατηγορίες αφού θελουν να τα δώσουν και γιατί ξέρουμε νικητές στο στοίχημα ενώ από τζοκερ κτλ όχι; δηλαδή οι νικητές των στοιχημάτων κινδυνεύουν αλλά βγαίνουν να το πουν στις μικρές κατηγοριες ενώ του τζοκερ, λόττο, κινο κτλ κινδυνεύουν και κρυβονται; περιμένω απαντήσεις. Όταν θα ρωτάς θα απαντάς κιόλας. Λεγε. Ακούω.
Aκουσες ποτέ ονοματεπωνυμο νικητη Στοιχηματος πχ Γιαννης Φουφουτος;;
Ή απλά κατι ανωνυμα άρθρα του τυπου "βρηκε 5 τελικά σκορ και πήρε 30.000 ευρω";;

Ολη η συζητηση ξεκιναει απο την εντελως γελοια αποψη "αφου δεν επεσε σε εμενα ειναι στημενο",κατι που ειναι εξωφρενικό.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.233
Πόντοι
201
Στις δύο μεγάλες χώρες του τζόγου και των τζογαδόρων Αγγλία και Αμερική είναι υποχρεωτική η εμφάνιση των μεγάλων νικητών - κερδισμένων στην TV με ονοματεπώνυμο και την τεραστίων διαστάσεων επιταγή στα χέρια για την φωτογράφιση...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.405
Πόντοι
9.931
Παντως οταν ειχε κατσει το Τζοκερ 5000000 στην Καρπαθο ειχε εμφανιστει ο νικητης.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
651
Πόντοι
86
Aκουσες ποτέ ονοματεπωνυμο νικητη Στοιχηματος πχ Γιαννης Φουφουτος;;
Ή απλά κατι ανωνυμα άρθρα του τυπου "βρηκε 5 τελικά σκορ και πήρε 30.000 ευρω";;

Ολη η συζητηση ξεκιναει απο την εντελως γελοια αποψη "αφου δεν επεσε σε εμενα ειναι στημενο",κατι που ειναι εξωφρενικό.
Όσο περιμένω να απαντήσει ο άλλος ο έξυπνος έχω να σου πω ότι ξέρω παίκτες στοιχήματος να έχουν κερδίσει 5,10 και 20 χιλιάδες ευρώ αλλά στα ίδια λεφτά δεν ξέρω κανέναν από λόττο, τζοκερ, κινο κτλ. Φαινεται εκείνοι κινδυνεύουν ενώ του στοιχήματος όχι. Έχεις απαντηση η μπήκες για να αβανταρεις τον αλλον;

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
651
Πόντοι
86
Στις δύο μεγάλες χώρες του τζόγου και των τζογαδόρων Αγγλία και Αμερική είναι υποχρεωτική η εμφάνιση των μεγάλων νικητών - κερδισμένων στην TV με ονοματεπώνυμο και την τεραστίων διαστάσεων επιταγή στα χέρια για την φωτογράφιση...
Φαίνεται εκει δεν κινδυνεύουν. Αντίθετα εδώ κινδυνεύουν. Όπως συμφέρει μας τα λένε.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
651
Πόντοι
86
Ξανά εδώ η κατάντια. Αυθεντικό δελτίο προ πολλων ετών όπου με πεντάρι στο λόττο πήρα 192 ευρώ. Αστειο για 5άρι. Έχετε δει ποτέ πεντάρι να παίρνει 192 ευρω; πόσοι πεντάρηδες φυτευτηκαν αραγε; αυτό ξέρω να πω.

20250131_195804.jpg

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.196
Πόντοι
25.186
Τα εχουμε πει αυτα,εδω ξεκινησε απο την απαγωγη εκεινου του παιδιου που ειχε κερδισει η οικογενεια του ενα μεγαλο ποσό.

Εδω οι γυφτοι ξερουν σε ποια πολυκατοικία και σε ποιο διαμερισμα και σε ποιον οροφο μενει ενας γερος που εχει κρυμμενες λιρες και πανε και τις κλέβουν
Φαντασου να βγει ο αλλος με τα μουτρα του και το ονομά του φατσα καρτα στη δημοσιότητα οτι κερδισε 19 εκ ευρω.
Θα του πάρουν μεχρι και τα άπλυτα σωβρακα.

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
22
Πόντοι
0
Να τα ξαναγράψω άλλη μια φορά....εκ της σύμβασης το 50% επιστρέφει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στους παίχτες ....το 30% πάει στο κράτος ...το 7-8% αν θυμάμαι καλά πάει στους πράκτορες χονδρική λιανική ....αφαιρέστε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσό που δίνει για διαφήμισή ο ΟΠΑΠ ζήτημά να μένει καθαρά 4-5% στο ταμείο τους . Επειδή μένουν αρκετά κερδισμένα δελτία που δεν εισπράττονται βλέπετε στο τέλος του χρονου τις ειδικές κληρώσεις που λένε... ξερω γω...2 σπίτια ...η 10 αυτοκίνητα κλπ...κλπ..Επειδή οι περίσοτεροι απο εμάς δεν έχουμε κερδίσει μεγάλο ποσό δεν σημαίνει οτι τα βάζουν στη τσέπη γίνετε έλεγχος απο ορκωτούς λογιστές στο τέλος του χρόνου ....εγώ ξέρω 3 που έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά...Τωρα γιατί δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα αυτοί που κέρδισαν θυμηθείτε οτι κάποιοι έχουν σκοτώσει τη μάνα τους για 500 ευρώ

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
651
Πόντοι
86
Ένα άλλο που πρέπει να τονίσουμε περιμένοντας απαντήσεις από τους άλλους που ήθελαν να πουλήσουν εξυπνάδα (αλλά δεν μπόρεσαν) είναι η αξία των κερδισμενων δελτίων. Όλο με 1 ευρώ με 2 ευρώ και τώρα με 5 ευρώ για να ακούει ο μπατιρης να ελπίζει. Εγώ από τότε που σταμάτησα να παίζω αισθάνομαι καλύτερα και δεν είμαι ο μόνος. Τι να πει κανεις;

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
651
Πόντοι
86
Θα απαντήσει κανένας γιατί οι νικητές στοιχήματος με 2, 5, 10 χιλιάδες και βάλε τους μαθαίνουμε αλλά στο λόττο, τζοκερ, κινο δεν ξέρουμε κανέναν ουτε σε αυτα τα ποσά; τι θα γίνει; θα απαντήσετε;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.344
Πόντοι
2.356
Ρε τύπε, για ποιο λόγο να ανακοινωθεί ο νικητής στο τζόκερ; Για να πείσουν εσένα; :think:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
651
Πόντοι
86
Ρε τύπε, για ποιο λόγο να ανακοινωθεί ο νικητής στο τζόκερ; Για να πείσουν εσένα; :think:
Είναι πολλά τα ερωτήματα που έχουν τεθεί. Συνεπώς μην κολλάς σε ένα. Εγώ μπαίνω να δω αν απάντησε κανείς. Πουτσες απάντησαν. Αυτό ξέρω να πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom